Sand rašė: Ne, nemačiau, tačiau girdėjau, kad rusiškas geresnis, labiau atskleidžiamas vidinis Kelvino pasaulis... būtinai reikė pažiūrėti. Yra rekomendacijų?
Tai rekomendacija turbūt tik ta, kad pažiūrėt būtina.: ) Dėl gerumo - turbūt kiekvienam pagal poreikius, man rusų versija tiesiog atrodo turinti daugiau prasmės.
Kodėl paskutinis geriausias?
Nes 'PIXAR' studijos kurtas, nes 'vaikam ir ne vaikam', nes šiltas, nes tooookių robotukų dar nemačiau, nes pagrindiniai veikėjai moka ir visą filmą pasako gal penkis skirtingus žodžius , bet tai tik daro juos mielesniais, nes visa kita jie parodo išraiškomis, nes potekstė labai graži.. nes..
Ir dabar taip šilta. <3 :-D
Dead men naked they shall be one
With the man in the wind and the west moon;
When their bones are picked clean and the clean bones gone,
They shall have stars at elbow and foot;
Though they go mad they shall be sane,
Though they sink through the sea they shall rise again;
Though lovers be lost love shall not;
And death shall have no dominion.
Moralas toks: sutuoktinis(-ė) turi turėti teisę nužudyti savo antrą pusę jei užklumpą esant neištikimą.
o šiaip labai geras filmas. priverčia susimąstyti kas gi yra laikas ir visuomenė. kad kai kurie savanaudžiai blogi žmonės neturi gyvenimo - kaip tas kalėjimo viršininkas. gyveno gyveno kaip gyvulys, padvėsė ir po savęs nieko nepaliko. O kai kurie žmonės per trumpą laiką tikėdami gali padaryti labai daug. Belieka tik susimąstyti kiek aš dar daug galiu padaryti per likusį gyvenimą ir pradėti tuojau pat
Vienas man labiausiai patikusių filmų Vakar žiūrėjau labai gerą (bent jau man) filmą "Interstate 60: Episodes of the Road". Sužavėjo ir įtraukė. Gera mintis ir šiaip neblogas filmukas.
X-Files: I want to believe; Keista, kad šitie X-Files buvo visai ne apie ateivius. Kitoks nei serialas, kad buvo. Bet man patiko, nes priminė vaikystę. P.S. I love you. Mažai žodžių rasčiau šiam filmui apibūdinti. Kam patinka romantika, patiks ir šis filmas.
2008 m. rugpjūčio 6 d. 18:30:18
2008 m. rugpjūčio 5 d. 09:57:59
2008 m. rugpjūčio 3 d. 17:32:36
2008 m. rugpjūčio 3 d. 16:26:47
2008 m. rugpjūčio 3 d. 15:54:13
Ne, nemačiau, tačiau girdėjau, kad rusiškas geresnis, labiau atskleidžiamas vidinis Kelvino pasaulis... būtinai reikė pažiūrėti. Yra rekomendacijų?
Tai rekomendacija turbūt tik ta, kad pažiūrėt būtina.: ) Dėl gerumo - turbūt kiekvienam pagal poreikius, man rusų versija tiesiog atrodo turinti daugiau prasmės.
2008 m. rugpjūčio 2 d. 17:54:34
Madagascar...
man tai madagascar nepatiko.. nei pradžia, nei pabaiga, nei viduriukas.. lievas anime filmukas.. ( bet čia tik mano nuomonė )
o šiaip paskutiniu metu žiūrėjau requiem for a dream, en jis mane sudomino.. tikrai geras filmas
2008 m. rugpjūčio 2 d. 12:57:18
2008 m. rugpjūčio 2 d. 12:55:29
2008 m. rugpjūčio 1 d. 22:04:41
The Wackness kątik pažiūrėjau. Pati pradžia gal nelabai sudomino, bet nuo vidurio iki pabaigos (pabaiga ypač) - puikus.
Pries keleta minuciu paziurejau angliska Soliari ;>
Ar rusišką 72-ųjų matei?: )
Ne, nemačiau, tačiau girdėjau, kad rusiškas geresnis, labiau atskleidžiamas vidinis Kelvino pasaulis... būtinai reikė pažiūrėti. Yra rekomendacijų?
2008 m. rugpjūčio 1 d. 20:31:41
2008 m. liepos 31 d. 23:22:37
Už širdies griebiantis filmas. :-D
Kodėl paskutinis geriausias?
Nes 'PIXAR' studijos kurtas, nes 'vaikam ir ne vaikam', nes šiltas, nes tooookių robotukų dar nemačiau, nes pagrindiniai veikėjai moka ir visą filmą pasako gal penkis skirtingus žodžius
Ir dabar taip šilta. <3 :-D
2008 m. liepos 31 d. 22:01:42
Pries keleta minuciu paziurejau angliska Soliari ;>
Ar rusišką 72-ųjų matei?: )
2008 m. liepos 31 d. 19:23:16
Dead men naked they shall be one
With the man in the wind and the west moon;
When their bones are picked clean and the clean bones gone,
They shall have stars at elbow and foot;
Though they go mad they shall be sane,
Though they sink through the sea they shall rise again;
Though lovers be lost love shall not;
https://www.youtube.com/watch?v=0...featu re=related
2008 m. liepos 31 d. 14:17:52
2008 m. liepos 30 d. 23:43:19
The Shawshank Redemption
Moralas toks: sutuoktinis(-ė) turi turėti teisę nužudyti savo antrą pusę jei užklumpą esant neištikimą.
o šiaip labai geras filmas. priverčia susimąstyti kas gi yra laikas ir visuomenė. kad kai kurie savanaudžiai blogi žmonės neturi gyvenimo - kaip tas kalėjimo viršininkas. gyveno gyveno kaip gyvulys, padvėsė ir po savęs nieko nepaliko. O kai kurie žmonės per trumpą laiką tikėdami gali padaryti labai daug. Belieka tik susimąstyti kiek aš dar daug galiu padaryti per likusį gyvenimą ir pradėti tuojau pat
Vienas man labiausiai patikusių filmų
2008 m. liepos 30 d. 15:09:56
Keista, kad šitie X-Files buvo visai ne apie ateivius. Kitoks nei serialas, kad buvo. Bet man patiko, nes priminė vaikystę.
P.S. I love you.
Mažai žodžių rasčiau šiam filmui apibūdinti. Kam patinka romantika, patiks ir šis filmas.
2008 m. liepos 17 d. 17:46:33
Toliau- "Meilės eilės Bobiui Longui". Pradžioj baisiai kliuvo nenatūrali vaidyba ir šiaip, sunkiai sunkiai žiūrėjos. Bet kuo toliau, tuo jis gerėjo. Ir galų gale- rekomenduoju.
2008 m. liepos 17 d. 17:44:00
dancer in the dark, superinis filmas, labai fainas, deja lb liudnas, bjork vaidyba - fantastiska
Jei siųsies garso takelį, atsiųsk ir man
2008 m. liepos 17 d. 13:42:15
2008 m. liepos 16 d. 17:06:10