"Seksas ir miestas"
Na, buvo vienas mėgstamiausių mano serialų, šalia "Draugų", "Sopranų". Jau vien dėl to buvo smagu vėl pamatyti pamėgstas herojas su labai rimtom jų problemom ir linksmybėm
Der Himmel ueber Berlin (1987m., rež. Wim Wanders)
Nuostabus, bet sunku nupasakoti, apie ką. Jei rašau, kad apie angelus, gyvenančius tarp žmonių ir jiems padedančius ar apie angelą, nusprendusį tapti žmogumi - skamba banaliai ir nelabai vykusiai. Ir fantastikos iš tikrųjų filme mažai (bei nelabai svarbi ji).
Pats filmas gal net sunkokas. Veiksmo beveik nėra, svarbiausi čia - įvairių žmonių monologai (jų skausmas, liūdesys, mintys apie gyvenimą, vertybes ir t.t.). Didžiąją filmo dalį žmonės stebimi iš šalies angelo(-ų) akimis, vaizdas bespalvis, vietomis gana fotografiškas. Pabaigoje, vienam iš stebinčiųjų tapus žmogumi, atsiranda ir spalvos. Tada - bandymas tapti žmogumi, galų gale - tokios pat žmogiškos mintys.
Estetiška, gražu, svarbu, prasminga etc. Pamatyti tikrai verta.
coachella rašė: Zeitgeist - The Movie
verta pamatyti..
(galima pažiūrėti ir čia : www.zeitgeistmovie.com )
pirma dalis tai supersiauraprotiškas net galima sakyti pseudo-ateistinis šūdas. o kitos dalys tai neblogos šio filmo esmė, kad visa esmė yra tikėjime/abejonėj/netikėjime.
elenioooke rašė: Adomo Obuoliai. Skandinaviškas (daniškas) filmas, kuris iš pradžių gal ir neatrodė super duper, bet kuo toliau tuo labiau įtraukė. Nežinau kuo. Žiaurumų niekada nemėgau, bet jie čia lyg ir nėra pagrindinis ir tuščias daiktas.
Subtilus ir įdomus.
pamenu seniai ziurejau Skalvijoj. nustebino ir labai patiko
Adomo Obuoliai. Skandinaviškas (daniškas) filmas, kuris iš pradžių gal ir neatrodė super duper, bet kuo toliau tuo labiau įtraukė. Nežinau kuo. Žiaurumų niekada nemėgau, bet jie čia lyg ir nėra pagrindinis ir tuščias daiktas.
Subtilus ir įdomus.
o šiaip labai geras filmas. priverčia susimąstyti kas gi yra laikas ir visuomenė. kad kai kurie savanaudžiai blogi žmonės neturi gyvenimo - kaip tas kalėjimo viršininkas. gyveno gyveno kaip gyvulys, padvėsė ir po savęs nieko nepaliko. O kai kurie žmonės per trumpą laiką tikėdami gali padaryti labai daug. Belieka tik susimąstyti kiek aš dar daug galiu padaryti per likusį gyvenimą ir pradėti tuojau pat
Indie rašė: The Jacket (Tramdomieji) su Adrien Brody, Keira Knightley ir Kris Kristofferson. Vienas geriausių matytų filmų. Kam patiko filmai 'jokūbo kopėčios' ar 'drugio efektas' patarčiau pažiūrėti. Nors už pastarąjį šitas net geresnis. še https://www.obuolys.lt/kinozona/filmas-tr amdomieji/
geras filmas,man jis irgi patiko su neisvengiama pabaiga. Siulyciau paziureti Kulkos greiciu" (riding the bullet) (rez.-mick garris,vaidina: Jonathan Jackson, David Arquette, Cliff Robertson).Filmas,kuriame realybe persipina su fantazija.Nzn,ziurejau bent 5 kartus vis kokia smulkmena paaiskinancia finala atrasdamas,tikrai gerai suregstas filmas!
toks pusiau-dokumentinis, truputi pseudomokslinis. man būtent tokio ir reikėjo visiems patariu pažiūrėt. labai sunku aprašyt nes ką aš aprašysiu bus ribota žodžiais o pasaulis yra žymiai daugiau nei žodžiai. apie kvantinę fiziką, realybę, transendenciją, Dievą, svajones, sąmonę, kas mes esame ir kuo galime būti ir t.t. kuras mintims
What the Bleep!? - Down the Rabbit Hole
ilgesnis ir pilnesnis variantas. Šiaip truputi pseudomokslinis bet visko gali būti šiaip patariu pažiūrėt - gal pakeisit požiūrį į supantį pasaulį ir į fiziką
The Jacket (Tramdomieji) su Adrien Brody, Keira Knightley ir Kris Kristofferson. Vienas geriausių matytų filmų. Kam patiko filmai 'jokūbo kopėčios' ar 'drugio efektas' patarčiau pažiūrėti. Nors už pastarąjį šitas net geresnis. še https://www.obuolys.lt/kinozona/filmas-tr amdomieji/
daugiau tikrai nebežiūrėsiu jo.
o vat šioje šalyje nėr vietos senukams gal ir bus tas gerasis paskutinysis. reikėtų įsigyt!
toks pusiau-dokumentinis, truputi pseudomokslinis. man būtent tokio ir reikėjo visiems patariu pažiūrėt. labai sunku aprašyt nes ką aš aprašysiu bus ribota žodžiais o pasaulis yra žymiai daugiau nei žodžiai. apie kvantinę fiziką, realybę, transendenciją, Dievą, svajones, sąmonę, kas mes esame ir kuo galime būti ir t.t. kuras mintims
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2008 m. liepos 16 d. 15:39:50
2008 m. liepos 16 d. 13:59:12
Na, buvo vienas mėgstamiausių mano serialų, šalia "Draugų", "Sopranų". Jau vien dėl to buvo smagu vėl pamatyti pamėgstas herojas su labai rimtom jų problemom ir linksmybėm
2008 m. liepos 13 d. 02:45:33
Nuostabus, bet sunku nupasakoti, apie ką. Jei rašau, kad apie angelus, gyvenančius tarp žmonių ir jiems padedančius ar apie angelą, nusprendusį tapti žmogumi - skamba banaliai ir nelabai vykusiai. Ir fantastikos iš tikrųjų filme mažai (bei nelabai svarbi ji).
Pats filmas gal net sunkokas. Veiksmo beveik nėra, svarbiausi čia - įvairių žmonių monologai (jų skausmas, liūdesys, mintys apie gyvenimą, vertybes ir t.t.). Didžiąją filmo dalį žmonės stebimi iš šalies angelo(-ų) akimis, vaizdas bespalvis, vietomis gana fotografiškas. Pabaigoje, vienam iš stebinčiųjų tapus žmogumi, atsiranda ir spalvos. Tada - bandymas tapti žmogumi, galų gale - tokios pat žmogiškos mintys.
Estetiška, gražu, svarbu, prasminga etc. Pamatyti tikrai verta.
2008 m. liepos 12 d. 23:36:19
Zeitgeist - The Movie
verta pamatyti..
pirma dalis tai supersiauraprotiškas net galima sakyti pseudo-ateistinis šūdas. o kitos dalys tai neblogos
2008 m. liepos 12 d. 23:34:23
Adomo Obuoliai. Skandinaviškas (daniškas) filmas, kuris iš pradžių gal ir neatrodė super duper, bet kuo toliau tuo labiau įtraukė. Nežinau kuo. Žiaurumų niekada nemėgau, bet jie čia lyg ir nėra pagrindinis ir tuščias daiktas.
Subtilus ir įdomus.
pamenu seniai ziurejau Skalvijoj. nustebino ir labai patiko
2008 m. liepos 12 d. 23:32:30
2008 m. liepos 12 d. 22:30:10
verta pamatyti..
2008 m. liepos 12 d. 15:32:33
Subtilus ir įdomus.
2008 m. liepos 12 d. 15:29:30
geras senas filmas per preita snobo nakti ejo - april vargai, jei kada kartos per tv1 pasiziurekit
Aha, puikus filmas.
2008 m. liepos 12 d. 13:10:42
2008 m. liepos 11 d. 21:23:13
Moralas toks: sutuoktinis(-ė) turi turėti teisę nužudyti savo antrą pusę jei užklumpą esant neištikimą.
o šiaip labai geras filmas. priverčia susimąstyti kas gi yra laikas ir visuomenė. kad kai kurie savanaudžiai blogi žmonės neturi gyvenimo - kaip tas kalėjimo viršininkas. gyveno gyveno kaip gyvulys, padvėsė ir po savęs nieko nepaliko. O kai kurie žmonės per trumpą laiką tikėdami gali padaryti labai daug. Belieka tik susimąstyti kiek aš dar daug galiu padaryti per likusį gyvenimą ir pradėti tuojau pat
2008 m. liepos 11 d. 01:53:04
The Jacket (Tramdomieji) su Adrien Brody, Keira Knightley ir Kris Kristofferson. Vienas geriausių matytų filmų. Kam patiko filmai 'jokūbo kopėčios' ar 'drugio efektas' patarčiau pažiūrėti. Nors už pastarąjį šitas net geresnis. še https://www.obuolys.lt/kinozona/filmas-tr amdomieji/
geras filmas,man jis irgi patiko su neisvengiama pabaiga
2008 m. liepos 10 d. 20:41:56
2008 m. liepos 10 d. 20:17:42
What the Bleep Do We Know!?
toks pusiau-dokumentinis, truputi pseudomokslinis. man būtent tokio ir reikėjo
What the Bleep!? - Down the Rabbit Hole
ilgesnis ir pilnesnis variantas. Šiaip truputi pseudomokslinis bet visko gali būti
2008 m. liepos 10 d. 12:38:43
2008 m. liepos 10 d. 00:16:07
žiūrėjau kine hankoką, buvo tas kaip ir tikėjausi, visi holivudiški bajeriukai. viskas ko ir reikia vieno vakaro aferai.
daugiau tikrai nebežiūrėsiu jo.
o vat šioje šalyje nėr vietos senukams gal ir bus tas gerasis paskutinysis. reikėtų įsigyt!
2008 m. liepos 5 d. 17:39:21
2008 m. liepos 5 d. 13:59:59
2008 m. liepos 4 d. 19:22:13
2008 m. liepos 4 d. 00:28:00
toks pusiau-dokumentinis, truputi pseudomokslinis. man būtent tokio ir reikėjo