| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | BrotherMorten Harket |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | SvajonėNaktinės Personos |
||||
| einaras13 | We AreKarnivool Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys |
||||
| 4Blackberry | FirealDeftones |

2013 m. gruodžio 24 d. 19:04:41
Aš ne Hobita galvoje turėjau, o Gravitaciją :P. Pikšt pokšt ;)
2013 m. gruodžio 24 d. 18:50:27
Pažiūrėjau ir antrą Wayne's World dalį. Nu žiauriai patiko, kaip ir pirmoji ;D
2013 m. gruodžio 24 d. 17:20:53
Inception. Uuuu, kaip labai patiko! Bandžiau žiūrėti ir anksčiau, bet tada net pusvalandžio neištvėriau, o dabar negalėjau atitraukti akių ir visiems, dar nemačiusiems, rekomenduoju.
2013 m. gruodžio 24 d. 17:08:01
Nuu o Matt Damon - mano asmenine meile, tai ka dabar. :)
2013 m. gruodžio 24 d. 13:33:09
Taip, 3D čia yra gerai,
ir N. Zelandija yra gerai, o amerikonizmai man kažkaip nedurstė akių šįkart (kaip kokioje "Gravitacija"..)
2013 m. gruodžio 23 d. 20:43:35
Ahoij, Good Will Hunting'as negali būti taip snobiskai vertinamas. Filmas - asmenine klasika.
2013 m. gruodžio 23 d. 20:40:26
S
Ziurejau kine, o kinan ėjau grynai dėl to, kas filmas sci-fi kategorijoje. 3D tikrai leido įlįsti į veikėjus, na bent jau vizualiai. O kas dėl detaliu ... Nusotojau aš pykti ant amerikonizmo, bo jo išvengti neįmanoma.
:)
2013 m. gruodžio 23 d. 19:25:25
- The Hobbit: The Desolation of Smaug [2013]
Ir aš pažiūrėjau šį.
Man patiko ir labiau nei pirma trilogijos dalis.
Daug spavų, daug skirtingų kampų, ruduo (nematytas metų laikas Tolkien'o trilogijose pakolkas), elfai... O dar elfės keistai hipnotizuojanti kalba, norint išgydyti nykštuką... Taip šiurpai per kūną ir ėjo.
Išvis - patinika man tokia fantazija - ji, rodos, daug tikresnė negu dalis kasdienybės : )
8,7/10
2013 m. gruodžio 21 d. 19:00:48
"Wayne's World" 10/10
visiškai absoliutiškai nerealus! nekantrauju antrą dalį pažiūrėt ;D
2013 m. gruodžio 21 d. 15:49:57
12 Angry Men (1957)
Esu kazkada seniai jau ziurejus, bet taip 'puse akies'. dabar kai antra karta isijungiau ir beveik be pauziu praziurejau visa, kazkaip dvejopai man jis. labai zavejausi vaidyba, aktoriu emocijom, kai kurie sublizgejo labiau nei kiti, bet bendrai vaizdas neblogas. nors didele dalis to kas man juose patiko, galvoju, itakojo pats laikas kai filmas buvo kurtas. t.y. ju laikysena, kalbejimo manieros, tas tuometinis vyro ivaizdis - ne suvaidintas dalykas ir ne kazi kokie techniniai sugebejimai, o to meto 'standartas', kuris mane asmeniskai labai zavi. (ir, beje, reikia pasakyti, kad filmai pastatyti siaiis laikais apie anuometinius ivykius, tiksliau - aktoriai juos pasakojantys - neitikinamai suvaidina ir manes visiskai neprikausto taip kaip kad sitie 12 vyru).
pats siuzetas nors ir itrauke kazkuriam laikui, reikia pripazinti, kad neislaike susidomejimo iki pacio filmo pabaigos, nes realiai ja numatyti buvo galima is anksto. grazi tema diskusijai, neva stai ne viskas yra taip kaip is pradziu gali pasirodyti, kaip reikia ginti tai kuo tiki, kaip argumentuota nuomone letai, bet tvirtai keliauja toliau nei agresija ir t.t. ir panasiai, bet auksto balo nerasyciau vistiek.
Good Will Hunting (1997)
irgi antrakarta ziuretas, ir lygiai taip pat tik dabar visas nuo pradzios iki galo. Ramus filmas, nezinau, Hunting'o draugai puikus - ju visi filmai man maziau labiau patiko kiek macius, tai nenustebino. tik cia man vel 'leon'o atvejis' atsitiko, nezinau ko as is jo tikejausi, bet nu kazko. man turbut reikia savo standartus zeminti, bo dabar jau jeigu pasibaigus filmui sedziu neapsiverkus, neskaudanciu pilvu arba nepasislykstejus ir visa ka galiu pasakyti, kad buvo 'visai neblogas', vadinasi buvo ne koks.
2013 m. gruodžio 19 d. 23:01:24
paziurejau ta hobita per hfr 3d
keistas efektas, kazkaip visas vaizdas labai arti atrode, kaip televizoriu ziuretai. gamtos vaizdai atrodo kaip montazas su judanciais objektais, bet siaip yra tas erdves ir atstumo pojutis. Ir dar toks pojutis lyg akiai nereikia niekur sutelkti demesio, uz tave jau vaizdas sufokusuotas ten kur reikia. Gan ilgas - 2 val 40 min - siek tiek prailgo, jau pabaigoje kur pasirodo drakonas jautesi kazkoks nuovargis ir demesio stoka tam kas vyksta. Dar prajuokino kad pirmame kadre pats P.Jaksonas pasirodo kaip miestelio gyventojas. 100% ten jis. Drakonas gerai sukurtas. Per visa filma tik ta nauja elfe ir buvo vienintelis moteriskas personazas. Kaip man tai 10/10 negaila nei laiko nei lt.
Nzn gal trecia dali eisiu ziureti be tu akiniu kad butu, nelabai patinka man tas artumo pojutis
2013 m. gruodžio 19 d. 10:28:14
The Looper (2012). 8/10, tikėjaus daugiau veiksmo, nes anonsas iš tikrųjų labiau patiko nei pats filmas ;D
2013 m. gruodžio 18 d. 01:02:28
Crash Reel
Kevin Pearce, pagrindinio Shaun White'o priešininko, dokumentika apie sėkmingą karjerą kaip profesionalaus snieglentininko ir inicidentą, kuris užbaigė tą pačią karjerą. Filmas, iš esmės, apie tai, kad pasaulis ir toliau sukasi, nors ir labai apmaudu. 8/10 nes man ekstremalūs sportai žiūrisi visada gerai.
2013 m. gruodžio 16 d. 22:22:02
The Hobbit. The Desolation of Smaug
Ši dalis pilnesnė, daugiau veiksmo, daugiau nenuobodaus veiksmo. Nesitikėjau nieko, bet išėjau iš kino patenkintas ir net kiek nekantrus dėl trečiosios dalies. Keletas netikroviškų vietų makiažo departamente. Apskritai, Dwarf'ai kaip centriniai charakteriai nevisai patempia jungtį su žiūrovu. Kitaip sakant, aukštesni jie galėtų būti, nes kone visose scenose netikroviškai atrodančio sūrio prispausta.
Pirmoji trilogija jau dabar imtų viršų.
6/10
2013 m. gruodžio 16 d. 19:29:16
Monkey Business (1952)
odievai kiek juokiausi. iki asaru. 'monkey business' arba 'stop monkeying around' mano megstamausios kasdienes frazes patapo! klasika, absoliuciai. ir tik visiskai absoliuciai klasikiniai filmai net ir paprastas scena spavercia isimintinas, pavyzdziui kad ir ta kelione automobiliu. ziurejau ir labai labai kokia puse filmo norejau isivaizduoti save gyevnancia tais laikais kai sitokie filmai budavo iprastas 5dienio vakaras 'drive in' kino teatruose. pasaka.
viena geriausiu vietu, kuri mane asmeniskai net iki asaru privede, tai ten kai Cary Grant ir Ginger Rogers(meiles)ten I situ visu direktoriu susirinkama atejo ir elgesi kaip mazi vaikai, nes abu sitos jaunystes formules paragavo - bet nu taaaip labai, uz pilvo uzsiemus sitaip blioviau is juoko, akd jau nepamenu kada sitaip dziaugiausi gyvenimu :D
mano akim visiskas 10 balu.
2013 m. gruodžio 15 d. 14:08:26
Dievinu 12-a kėdžių,
tiek juoko kaskart žiūrint.
2013 m. gruodžio 15 d. 01:08:15
Radau kaip vadinasi Freaks 1932
2013 m. gruodžio 15 d. 00:14:46
siaip is paskutiniu paziurejau 2013 Romeo ir Dziuljeta ekranizacija Holivudiska, nu nelabai, persukau ant greicio - 4/10 ir aktoriai tokie nelabai
2013 m. gruodžio 15 d. 00:10:31
as prisimenu kazkoki filma juodai balta kur rode kazkada per "snobo kina" gal, kur pasakojama apie cirka, ir kur visi aktoriai tikrai buvo liliputai ir be koju ar ranku. Nu ten tas filmas veliau buvo uzdraustas kokius 50 metu daugelyje saliu. Ten kazkokia meiles istorija kur merga del pinigu nuvilioja liliputa nuo jo liliputes, ten poto visa cirko xebra issaiskina ta apgavyste ir pavercia ta merga i issigimele. Jei kas prisimena ta filmo pavadinima parasykit. Ten dar toks buvo zmogus be koju ir be ranku ir kazkaip mokejo cigarete uzsidegti su degtukais. Nzn gal ir neverta antra kart ziureti - ten lyg ir viskas per daug tikroviska.
2013 m. gruodžio 14 d. 12:35:41
kartais labai idomu grizti i sovetu sajunga, tiksliau paziureti senas geras komedijas, listi i kitus zanrus bijau o stai komedijos ziurisi labai gerai, kartais atrandi kokius posakius, girdetus tukstanti kartu, idomu suzinot is kur jie atsirado :)
L. Gaidai 12 kedziu (1971) - pagrindiniai herojai labai idomus, ir pats filmas ziurejosi lengvai ir linksmai :)
keleta citatu:
Может тебе дать ещё ключ от квартиры, где деньги лежат? - sita megstamiausia :)
Мальчик… Разве плох? Кто скажет, что это девочка, пусть первым бросит в меня камень!
Утром деньги — вечером стулья, вечером деньги — ночью стулья... — А можно так — утром стулья, а вечером — деньги? — Можно! Но деньги — вперёд!
Хо-хо, парниша!
C. Chaplino The Circus (1928)
Chaplinas kaip visada geras, bet tikriausiai negaleciau jo ziuret labai daug, na o sitas truputi liudnokas, net pasidaro gaila jo personazo.