12:08. ; )
Įdomus revoliucijos istorijos/diskusijos pateikimas. Ir gera humoro dozė, tas mokytojas smagus ypač.
O Lietuva.. Laiko tai panašiai praėjo, tik vienerių metų skirtumas. Būtų didelis žingsnis po visko.
neatsimenu tiksliai skaiciaus, berods 10.34 i rytus nuo bukaresto filmas, kaip svarstoma buvo rumunijoj revoliucija ar nebuvo, labai ziauriai taiklus, nors daug kas gali jo nesuprasti, lietuva manau dar nepribrendo tokiam filmui, autoriui blogai baigtusi jei ka nors panasas padarytu kas.
Repriza, skalvijoj. geras, nors vietom miegojau.
Man on the moon - gera komedija, ir nors siaip nemegstu jim carrey, ten jis gerai tiko,
Krikstatevis 1 d., bet buvo viskas angliskai, tai apie 20-30proc nesupratau
Edith Piaf Rožinis gyvenimas
jau seniai turejau kompe, bet tik vakar radau laiko paziureti.
Galiu pasakyti, kad Edit Piaf buvo neeiline asmenybė, todėl filmas tikrai priverčia įsitraukti, o filmo muzika tiesiog dieviška. visem siulau pažiūrėt
'Grožis ir Geismas'.
Lietuviško kino festivalio-konkurso AXX filmukas sudarytas iš dviejų filmų: “Keturios susikertančios tiesės” ir “Zero”.
Nepatiko tik, kad kalba labai necenzūruota. (Nors visai normalu, nes tuos žodžius išgirsti kone kiekvieną dieną. Bet filme panaudoti jie iš ties per dažnai. Tai net ausys raitėsi). Bet suvaidinta iš ties gerai, kasdieniškai, neretai ir per daug netikrai.
Matosi ir kad filmas - konkursinis. Nėra kokybės, kuri būdinga geriems filmams.
Labiausiai patiko pabaiga. Idealus paradoksas: ir kas čia mirs tokią gražią dieną.
2008 m. birželio 25 d. 00:14:31
Darkshines rašė: Parsinešus buvau "Stalkerį". Kažkaip sukrėtė. Ir kartu rusų kalbos žinias pagilinau... Bet filmas nepakartojamas, geras, stiprus, priverčiantis susimąstyti, įsitempti. Ir man patinka ta maniera, ne vardai, o tam tikri įvardžiai.
O per "Tebūnie naktis" žiūrėjau "Pavaduojančią mokytoją". Filmas į labai gerus nepretenduoja, bet jau kooooks juokingas, ir labai įdomus, nepaisant to, kad prasidėjo 3:00, visi miegai išsilakstė, įtemptas siūžetas, vietomis siaubas, o paskui absurdiškos sitacijos, siaubą paverčiančios nuoširdžiu juoku. Oi, smagu, va tokį ir antrąsyk pasižiūrėt norėtųsi.
Tarkovskio visi filmai geri.Siūlau pasižiūrėti Soliarį - ten tai išvis kino šedevras.
Jut rašė: Prieš keletą dienų parsisiunčiau "Kvepalai.Vieno žudiko istorija". Visai nieko, bet knyga vistiek geresnė.
Be abejo knyga geriau, bet filmas tai tikrai puikus, man asmeniškai, viena geresnių ekranizacijų. Tai efektingai viskas padaryta, taip gražiai, įtaigiai, net kvapniai. Dailūs aktoriai labai (ne vien grožis į dailumo savoką įeina, ir nebūtinai didžiąją dalį jos užima), ir šauni vaidyba, šį filmą mačiau kine, tada, kai jį rodė, nepamenu, jau gal pernai, bet įspūdžiai stiprūs, išliko.
Parsinešus buvau "Stalkerį". Kažkaip sukrėtė. Ir kartu rusų kalbos žinias pagilinau... Bet filmas nepakartojamas, geras, stiprus, priverčiantis susimąstyti, įsitempti. Ir man patinka ta maniera, ne vardai, o tam tikri įvardžiai.
O per "Tebūnie naktis" žiūrėjau "Pavaduojančią mokytoją". Filmas į labai gerus nepretenduoja, bet jau kooooks juokingas, ir labai įdomus, nepaisant to, kad prasidėjo 3:00, visi miegai išsilakstė, įtemptas siūžetas, vietomis siaubas, o paskui absurdiškos sitacijos, siaubą paverčiančios nuoširdžiu juoku. Oi, smagu, va tokį ir antrąsyk pasižiūrėt norėtųsi.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2008 m. liepos 1 d. 22:44:29
2008 m. liepos 1 d. 21:29:38
neatsimenu tiksliai skaiciaus, berods 10.34 i rytus nuo bukaresto filmas,
Įdomus revoliucijos istorijos/diskusijos pateikimas. Ir gera humoro dozė, tas mokytojas smagus ypač.
O Lietuva.. Laiko tai panašiai praėjo, tik vienerių metų skirtumas. Būtų didelis žingsnis po visko.
2008 m. liepos 1 d. 17:20:47
2008 m. liepos 1 d. 12:31:31
2008 m. liepos 1 d. 11:02:24
2008 m. liepos 1 d. 01:38:20
2008 m. birželio 30 d. 17:52:01
2008 m. birželio 27 d. 23:29:49
Smagus labai.
2008 m. birželio 27 d. 16:30:33
Man on the moon - gera komedija, ir nors siaip nemegstu jim carrey, ten jis gerai tiko,
Krikstatevis 1 d., bet buvo viskas angliskai, tai apie 20-30proc nesupratau
2008 m. birželio 27 d. 00:57:00
Kaip nudėti kaimynų šunį (How to Kill Your Neighbour's Dog). 2000 m.
Sąmojingas filmas.
2008 m. birželio 26 d. 19:51:20
jau seniai turejau kompe, bet tik vakar radau laiko paziureti.
Galiu pasakyti, kad Edit Piaf buvo neeiline asmenybė, todėl filmas tikrai priverčia įsitraukti, o filmo muzika tiesiog dieviška. visem siulau pažiūrėt
2008 m. birželio 25 d. 19:47:06
2008 m. birželio 25 d. 19:45:03
Lietuviško kino festivalio-konkurso AXX filmukas sudarytas iš dviejų filmų: “Keturios susikertančios tiesės” ir “Zero”.
Nepatiko tik, kad kalba labai necenzūruota. (Nors visai normalu, nes tuos žodžius išgirsti kone kiekvieną dieną. Bet filme panaudoti jie iš ties per dažnai. Tai net ausys raitėsi). Bet suvaidinta iš ties gerai, kasdieniškai, neretai ir per daug netikrai.
Matosi ir kad filmas - konkursinis. Nėra kokybės, kuri būdinga geriems filmams.
Labiausiai patiko pabaiga. Idealus paradoksas: ir kas čia mirs tokią gražią dieną.
2008 m. birželio 25 d. 13:32:13
2008 m. birželio 25 d. 12:19:35
2008 m. birželio 25 d. 11:07:31
Tarkovskio visi filmai geri.Siūlau pasižiūrėti Soliarį - ten tai išvis kino šedevras.
Turiu idėją jį peržiūrėt, kaip ir visus kitus filmus.
2008 m. birželio 25 d. 00:14:31
Parsinešus buvau "Stalkerį". Kažkaip sukrėtė. Ir kartu rusų kalbos žinias pagilinau...
2008 m. birželio 24 d. 22:13:50
Prieš keletą dienų parsisiunčiau "Kvepalai.Vieno žudiko istorija". Visai nieko, bet knyga vistiek geresnė.
Be abejo knyga geriau, bet filmas tai tikrai puikus, man asmeniškai, viena geresnių ekranizacijų. Tai efektingai viskas padaryta, taip gražiai, įtaigiai, net kvapniai. Dailūs aktoriai labai (ne vien grožis į dailumo savoką įeina, ir nebūtinai didžiąją dalį jos užima), ir šauni vaidyba, šį filmą mačiau kine, tada, kai jį rodė, nepamenu, jau gal pernai, bet įspūdžiai stiprūs, išliko.
2008 m. birželio 24 d. 22:11:12
2008 m. birželio 24 d. 20:17:15