The Incredible Hulk - naa ... vaidina Edward Norton su Lyv Tyler.
Uz pirmaja dali viskuom geresnis filmas. O bendrai - kazkiek kitoks dar vienas Marvel serijos filmas.
Gelbetojas (The Guardian)
Stai siuzetas:
Benas Rendalas – legendinis JAV Pakrančių apsaugos tarnybos gelbėtojas. Po to, kai kraupios katastrofos metu jis netenka visos savo komandos, Benas pasitraukia iš aktyvios tarnybos ir tampa treneriu-instruktoriumi.
Dabar jis treniruoja ypatingos "A" komandos - elitinio gelbėtojų padalinio, dirbančio ypač pavojingomis sąlygomis – narius. Vienas iš šio būrio naujokų – jaunas, pasipūtęs plaukimo čempionas Džeikas Fišeris. Jis nepripažįsta kompromisų, stengiasi bet kokia kaina visur ir visada pirmauti, todėl senstantis B. Rendalas jam – ne autoritetas.
nzn kam jis pasirodys eiline drama, bet man jis lb patiko
i rinkini iejo:
1."Maid of Honor" (1999)
2."Two Girls and a Baby" (199
3."Cache" (199
4."Koko" (1997)
5."Roof" (199
6."Go Dyke Go" (1999)
7."Sometimes" (199
All the Invisible Children
Septynių žinomų režisierių trumpametražiai filmai. Vieni - labai, kiti gal ne taip, bet visuma - puiki. Pamąstyt verčiantys.
hm. kalbant apie zero, nepatiko tiek, kad keiksmaždžiai sudarė pagrindinį tekstą. nu tipo . visai gerai kai keiksmažodžių yra (čia jau kokia mintį scenaristas - režisierius neša) bet ten keiksmų buvo perkrautai daug..
mano vienas pažįstamas ten vaidino.. tai sakė - pamiršti tekstą, tai sakai keiksmus kol atsimeni..
. . jeigu nematei diringo - pažiūrėk. ten truputį geriau..
... ***
o iš visų tų, kuriuos tu paminėjai, man labiausiai įstrigo ,lengvai ir saldžiai' .. 100 kart žiūrėjau.. (mm.....) , žinoma, yra daug geresnių lietuviškų filmų..
Jo. Keiksmazodziu tai ryskiai per daug. Atrodo pokalbis normalus ir prasideda... Nors realiai tikiu, kad tarp tokiu panasaus intelekto pokalbiai ir vyksta.
Siunciuos kaip tik Diringa. : )
'Lengvai ir saldziai' - visi aktoriai patiko kaip vaidina. Bet tas ilgas kur ciceno 'draugelis' buvo...vien del jo antra karta nebeziureciau turbut.: o
dingusi_kazkur rašė: "Love actually".
Sugyventinė išgyrė, galvoju, reiktų pažiūrėt. Pasakė dar, kad Hugh Grantas vaidina, tai iškart parsisiunčiau.
Paskui supratau, kad mačius aš jį, bet nesvarbu.
Mielas, gražus, šiltas filmas, kad ir kaip nuvalkiotai tai skambėtų. Toks paprastas. Atsipalaidavimui. Beveik visą laiką žiopsojau besišypsodama
Mačiau. Toks lengvas. Tuo ir patiko. Poilsiui. Tas pagrindinis aktorius toks neblogas, bajerių gerų yra.
Aš paskutiniu metu žiūrėjau "Lonely hearts". Tikrai neprastas, ir aktoriai geri.
Ir dar daug visokių nesąmoningų, atseit besivadinančių komedijomis, tai net neminėsiu.
aha man irgi toks nuosirdu filmas pasirode.. bet vat db rode per LNK < Niekada ebusiu tavo> toks tikrai zavingas filmas ;>
hm. kalbant apie zero, nepatiko tiek, kad keiksmaždžiai sudarė pagrindinį tekstą. nu tipo . visai gerai kai keiksmažodžių yra (čia jau kokia mintį scenaristas - režisierius neša) bet ten keiksmų buvo perkrautai daug..
mano vienas pažįstamas ten vaidino.. tai sakė - pamiršti tekstą, tai sakai keiksmus kol atsimeni..
... ***
o iš visų tų, kuriuos tu paminėjai, man labiausiai įstrigo ,lengvai ir saldžiai' .. 100 kart žiūrėjau.. (mm.....) , žinoma, yra daug geresnių lietuviškų filmų..
Lietuviu - "Zero". Pasakoja skirtingas istorijas. Pirma - narkomanu, antra - is tarnybos pabegusio vaikino, trecia - prasiskolinusio verslininko. Pabaigoje visus juos susieja atsitiktinis ivykis.
Patiko kai pabaigoje rodo aplink kokius keturis lavonus ir sako: "kas tokia grazia diena galetu mirti?" Ai ir dar patiko vieta kur E. Dragunas ten is to narkomano 'maga' perka. Mazdaug:
"-kiek nori?
-80
-astuooonesdesimt uz sita gaidy!? pazek visas nuhujarintas visa morda nutrinta!
-nu semdiset
-semdiset? xujemdiset ! nori 40 duodu?"
Nu ir taip toliau ir panasiai.
Vaidyba ne auksine, bet kaipo lietuviskas filmas tai patiko.:>
dar tiesa pora trumpemetraziu maciau:
"Lietuviskos grozybes" - Kaip trys draugeliai i JAV isvaziuoti bande.
"Ponas pimpis" - kaip viena ryta vyriskio 'draugelis' igauna zmogiska pavidala...: D
ir "Lengvai ir saldziai" - Lengvai ir saldziai...
Man pirmi du nieko tokie.: )
dingussi rašė: I'm Not There. Laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau atkeliavus į LT kino teatrus (sugebėjau atsispirti pagundai neparsisiųsti) ir su pasigardžiavimu pasižiūrėjau šį filmą kino teatre. Patiko labai - plačiau neaptarinėsiu, kažkaip nenusiteikus išsiplėsti
aš irgi laukiu, kol į Klaipėdos kino teatrus (gerai jau gerai, TEATRĄ) atveš, kuo, tiesa, labai abejoju, nes mūsiškio Cinamon'o repertuaras amžinai atrodo juokingai graudžiai.
O jei neatveš- tai bus ko gero pirmas mano kada nors parsisiųstas filmas nes be galo seniai jau jo laukiu.
I'm Not There. Laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau atkeliavus į LT kino teatrus (sugebėjau atsispirti pagundai neparsisiųsti) ir su pasigardžiavimu pasižiūrėjau šį filmą kino teatre. Patiko labai - plačiau neaptarinėsiu, kažkaip nenusiteikus išsiplėsti
2008 m. birželio 24 d. 19:15:31
2008 m. birželio 24 d. 16:00:52
2008 m. birželio 23 d. 17:21:24
2008 m. birželio 23 d. 14:12:37
Uz pirmaja dali viskuom geresnis filmas. O bendrai - kazkiek kitoks dar vienas Marvel serijos filmas.
2008 m. birželio 23 d. 13:35:47
Stai siuzetas:
Benas Rendalas – legendinis JAV Pakrančių apsaugos tarnybos gelbėtojas. Po to, kai kraupios katastrofos metu jis netenka visos savo komandos, Benas pasitraukia iš aktyvios tarnybos ir tampa treneriu-instruktoriumi.
Dabar jis treniruoja ypatingos "A" komandos - elitinio gelbėtojų padalinio, dirbančio ypač pavojingomis sąlygomis – narius. Vienas iš šio būrio naujokų – jaunas, pasipūtęs plaukimo čempionas Džeikas Fišeris. Jis nepripažįsta kompromisų, stengiasi bet kokia kaina visur ir visada pirmauti, todėl senstantis B. Rendalas jam – ne autoritetas.
nzn kam jis pasirodys eiline drama, bet man jis lb patiko
2008 m. birželio 23 d. 13:26:38
2008 m. birželio 23 d. 12:42:17
short shorts (2003)
filmukai apie moteris, kurioms patinka moteris
i rinkini iejo:
1."Maid of Honor" (1999)
2."Two Girls and a Baby" (199
3."Cache" (199
4."Koko" (1997)
5."Roof" (199
6."Go Dyke Go" (1999)
7."Sometimes" (199
2008 m. birželio 23 d. 00:19:05
2008 m. birželio 23 d. 00:00:39
Sioje salyje nera vietos senukams
ir
Manes ten nebuvo (B.Dylan istorija)
2008 m. birželio 22 d. 23:35:32
Septynių žinomų režisierių trumpametražiai filmai. Vieni - labai, kiti gal ne taip, bet visuma - puiki. Pamąstyt verčiantys.
2008 m. birželio 22 d. 23:28:15
...
... ***
Jo. Keiksmazodziu tai ryskiai per daug. Atrodo pokalbis normalus ir prasideda... Nors realiai tikiu, kad tarp tokiu panasaus intelekto pokalbiai ir vyksta.
Siunciuos kaip tik Diringa. : )
'Lengvai ir saldziai' - visi aktoriai patiko kaip vaidina. Bet tas ilgas kur ciceno 'draugelis' buvo...vien del jo antra karta nebeziureciau turbut.: o
2008 m. birželio 22 d. 23:24:32
Ne visada norisi rimtų filmų.
2008 m. birželio 22 d. 23:22:32
I could never be your woman
nekoks filmas. nebent pramogai. o šiaip - nieko nepalieka.
2008 m. birželio 22 d. 23:18:23
2008 m. birželio 22 d. 23:17:18
"Love actually".
Sugyventinė išgyrė, galvoju, reiktų pažiūrėt. Pasakė dar, kad Hugh Grantas vaidina, tai iškart parsisiunčiau.
Paskui supratau, kad mačius aš jį, bet nesvarbu.
Mielas, gražus, šiltas filmas, kad ir kaip nuvalkiotai tai skambėtų. Toks paprastas. Atsipalaidavimui. Beveik visą laiką žiopsojau besišypsodama
Mačiau. Toks lengvas. Tuo ir patiko. Poilsiui. Tas pagrindinis aktorius toks neblogas, bajerių gerų yra.
Aš paskutiniu metu žiūrėjau "Lonely hearts". Tikrai neprastas, ir aktoriai geri.
Ir dar daug visokių nesąmoningų, atseit besivadinančių komedijomis, tai net neminėsiu.
aha man irgi toks nuosirdu filmas pasirode.. bet vat db rode per LNK < Niekada ebusiu tavo> toks tikrai zavingas filmas ;>
2008 m. birželio 22 d. 23:13:55
...
... ***
2008 m. birželio 22 d. 23:08:00
Patiko kai pabaigoje rodo aplink kokius keturis lavonus ir sako: "kas tokia grazia diena galetu mirti?" Ai ir dar patiko vieta kur E. Dragunas ten is to narkomano 'maga' perka. Mazdaug:
"-kiek nori?
-80
-astuooonesdesimt uz sita gaidy!? pazek visas nuhujarintas visa morda nutrinta!
-nu semdiset
-semdiset? xujemdiset ! nori 40 duodu?"
Nu ir taip toliau ir panasiai.
Vaidyba ne auksine, bet kaipo lietuviskas filmas tai patiko.:>
https://www.youtube.com/watch?v=AgQyXqh7N E0
dar tiesa pora trumpemetraziu maciau:
"Lietuviskos grozybes" - Kaip trys draugeliai i JAV isvaziuoti bande.
"Ponas pimpis" - kaip viena ryta vyriskio 'draugelis' igauna zmogiska pavidala...: D
ir "Lengvai ir saldziai" - Lengvai ir saldziai...
Man pirmi du nieko tokie.: )
2008 m. birželio 17 d. 12:16:16
I'm Not There. Laukiau laukiau ir pagaliau sulaukiau atkeliavus į LT kino teatrus
aš irgi laukiu, kol į Klaipėdos kino teatrus (gerai jau gerai, TEATRĄ) atveš, kuo, tiesa, labai abejoju, nes mūsiškio Cinamon'o repertuaras amžinai atrodo juokingai graudžiai.
O jei neatveš- tai bus ko gero pirmas mano kada nors parsisiųstas filmas
2008 m. birželio 16 d. 22:47:48
southland tales (žalias
secret window (buvau pamiršus, kad kingo, tai kai pažėjau patiko
2008 m. birželio 16 d. 22:45:58