dar visai nesenai ziurejau after sex (2007m) siaip tai maciau kad yra bent 3 filmai su tokiu pavadinimu, tai va sis tai savotiska komedija.
apie ka kalbasi po sekso, porele, geju porele, lesbieciu porele, senuku porele ir jaunu zmoniu porele, (tipo po pirmojo karto), snekos tarp nepazistamos poreles, sita tai buvo juokingiausia turbut, tas klausimas 'kuo tu vardu?' ir kita, gal kokia dar scena pamirsau, sakiciau neiprastas filmukas
jokio sekso tik ' po sekso '
dingusi_kazkur rašė: "Love actually".
Sugyventinė išgyrė, galvoju, reiktų pažiūrėt. Pasakė dar, kad Hugh Grantas vaidina, tai iškart parsisiunčiau.
Paskui supratau, kad mačius aš jį, bet nesvarbu.
Mielas, gražus, šiltas filmas, kad ir kaip nuvalkiotai tai skambėtų. Toks paprastas. Atsipalaidavimui. Beveik visą laiką žiopsojau besišypsodama
aha man irgi toks nuosirdu filmas pasirode.. bet vat db rode per LNK < Niekada ebusiu tavo> toks tikrai zavingas filmas ;>
Darjeeling limited. Nesistebiu, kad mūsų kino teatrų taip ir nepasiekė šitas filmas. Šedevras, tikrai. Nuo pirmos iki paskutinės minutės. Bet nerekomenduočiau bet kam.
Ir aktoriai puikų darbą atlikę, ypač netikėta tai buvo iš Owen'o Wilson'o.Ir Jason'as Schwartzman'as, kurio sugebėjimai visada svyravo tarp vertų dėmesio ir nekokių. O Adrien Brody savo talento įrodinėt jau nebereikia :>
Sugyventinė išgyrė, galvoju, reiktų pažiūrėt. Pasakė dar, kad Hugh Grantas vaidina, tai iškart parsisiunčiau.
Mielas, gražus, šiltas filmas, kad ir kaip nuvalkiotai tai skambėtų. Toks paprastas. Atsipalaidavimui. Beveik visą laiką žiopsojau besišypsodama
Mergina su trukumais.
Megstu visus ilmus Kur Jolei atlieka trenktus vaidmenis, ir siaip flmas istikruju gan smarkiai primine Skridi virs gegutes lizdo. Bet veiksmas visas moteriskoje kimpanijoj; )
Old Boy. Originali istorija, apie solidu kersta, su trilerio, dramos, kiek absurdo elementais. Viskas kiek suvelta, bet isejo labai gerai. Dar vienas japonu filmas kuris nenuvyle.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2008 m. birželio 14 d. 22:50:22
nemegstu filmus apie kara. geriau kai apie meile.
bet del ivairumo galima paziuret...
apie vyrus filmas.
2008 m. birželio 14 d. 22:40:33
2008 m. birželio 13 d. 02:02:15
apie ka kalbasi po sekso, porele, geju porele, lesbieciu porele, senuku porele ir jaunu zmoniu porele, (tipo po pirmojo karto), snekos tarp nepazistamos poreles, sita tai buvo juokingiausia turbut, tas klausimas 'kuo tu vardu?' ir kita, gal kokia dar scena pamirsau, sakiciau neiprastas filmukas
jokio sekso tik ' po sekso '
2008 m. birželio 12 d. 20:47:25
"Love actually".
aha man irgi toks nuosirdu filmas pasirode.. bet vat db rode per LNK < Niekada ebusiu tavo> toks tikrai zavingas filmas ;>
2008 m. birželio 12 d. 20:45:19
neturiu žodžių. privertė susimąstyti: gal reikėtų parsisiųsti žaidimą? kažkokį su hitmanu turėjau, patiko.
2008 m. birželio 12 d. 19:42:26
Ir aktoriai puikų darbą atlikę, ypač netikėta tai buvo iš Owen'o Wilson'o.Ir Jason'as Schwartzman'as, kurio sugebėjimai visada svyravo tarp vertų dėmesio ir nekokių. O Adrien Brody savo talento įrodinėt jau nebereikia :>
2008 m. birželio 12 d. 18:59:18
Steven Soderbergh filmas
sekmingas filmas su biudzetu ~1mln surinko ~24 mln
2008 m. birželio 12 d. 18:51:13
2008 m. birželio 12 d. 17:12:11
The Beach su Leonardi DiCaprio - toks labai neblogas, apie tai kuo gali baigtis rojaus siekimas
Mane tas filmas sudomino,tik dėl New Order dainos...Šiaip visai toks nieko...
2008 m. birželio 12 d. 17:10:01
2008 m. birželio 12 d. 12:00:25
2008 m. birželio 12 d. 10:43:57
2008 m. birželio 4 d. 21:20:13
2008 m. birželio 2 d. 12:39:13
In the land of women
Iš tikro sukrečianti ir įkvepianti drama. Daug įvairių minčių sukasi galvoje vien filmo metu ir po jo. Perfect
Paskutinįjį žiūrėjau šį.
Tik geri atsiliepimai.
Tas aktorius fainas
2008 m. birželio 2 d. 10:04:08
Megstu visus ilmus Kur Jolei atlieka trenktus vaidmenis, ir siaip flmas istikruju gan smarkiai primine Skridi virs gegutes lizdo. Bet veiksmas visas moteriskoje kimpanijoj; )
2008 m. birželio 2 d. 01:24:45
Kątik pažiūrėjau. Verta buvo. Geras savo vietoj.
2008 m. birželio 1 d. 19:41:22
2008 m. birželio 1 d. 19:23:31
2008 m. birželio 1 d. 01:19:52
Trumpokas toks, bet geras.
2008 m. gegužės 31 d. 20:53:34
Johny Depp pagrindiniam vaidmeni.