ir
šiaip gere'o nemėgstu bet jis fainas bičas kai iš arčiau susipažįsti.DD ne šiaip tai pirmas nortono filmas, man patiko kaip jis mikčiojo ir šiaip nortonas zebakūl aktorius.)
Hmm, žinoma, tai, kad tai nebuvo muzikinė komedija, kaip bandė įtikinti "TV Antena", filmas tikrai vertas dėmesio. Aišku, juk tai Woody Allen, o ir pagrindinį vaidmenį atliko Sean Penn, kuris nusipelno mano komplimentų ;] Tai, žinoma, ne pats geriausias filmas, bet kaip tik penktadienio vakarui.
Biografines dramos mane nelabai jaudina, bet sis.. Nezinau kas mane taip uzkabino, bet paliko neisdildoma ispudi. O juolab man visi Truffat filmai pasirodo ispudingi.
"Drugio efektas" , žiauriai patiko . girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šį filmą , bet kai pati pamačiau , likau sužavėta . tiesa , antra dalis man visiškai nepatiko
Dar niekad nemačiau šitaip poetiškai žudomų žmonių. :-D
Žiūrėjau filmą ir galvojau: noriu soundtrack'o.
Iš tiesų,Tim'as Burton'as pasistengė - filmas sukurtas puikiai. Besiliejantys ir visur tekantys kraujai, pjaunamos gerklės ir malama mėsa nekelia šleikštulio, kaip tai darytų kituose filmuose.
Ir jų dainavimas neįkyri. Viskas sukurta taip, kad kitaip net būti negalėtų. Tekstai irgi puikūs.
Ir pabaigai (valio!) - perkanti bilietą paklausė, kiek man metų. :-D
Puikus šerbetas gyvos vaizduotės ir nesąmonių fanams. Jie galės kabinti šaukštu šį dalyką, o normalus raTSSSionalus protas žiūrės ir mąstys. Ras visokiu asociacijų su biblija ir kultūra. Tikrai, jei režisierius kurtų ne 1973 o dabar metais, būtų labai įdomus nes filmas ironiškas ir ji taikoma civilizacijai ir jos laimėjimais.
Ne siuzetas ten svarbiausias, nors ir pastarasis ne kasdieniskas ir zaismingai originalus. Vaizdas. Sedejau ishsiziojais. Operatoriniais sprendimais ir vizualiaja prasme - sedevras.
Pasiklyde vertime.Daug girdejau nuomoniu is zmoniu,kuriems pasirode niekuo ypatingas filmas,bet pasirodo,nereikejo ju klausyt Nors atrodo labai paprastas,ziurint vietomis pagalvoji,ar cia kartais neimprovizavo rezisiere,nera ypatingo siuzeto,bet paliko puiku ispudi Manau,ziuresiu dar ne karta.
Buvau jau kažkada permetus akimis bendram vaizdui susidaryti, o vakar įdėmiai peržiūrėjau visą. Labai taikliai kažkokioje recenzijoje rašė, kad „jei filmo pabaigoje pasijusite uždusę — nenustebkite“.
Ir komedija, ir trileris. Verta pažiūrėti vien dėl dužusių operatoriaus ir montažo režisieriaus darbo. Taškesys.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2008 m. kovo 25 d. 19:04:05
ir
šiaip gere'o nemėgstu bet jis fainas bičas kai iš arčiau susipažįsti.DD ne šiaip tai pirmas nortono filmas, man patiko kaip jis mikčiojo ir šiaip nortonas zebakūl aktorius.)
2008 m. kovo 22 d. 17:06:27
Hmm, žinoma, tai, kad tai nebuvo muzikinė komedija, kaip bandė įtikinti "TV Antena", filmas tikrai vertas dėmesio. Aišku, juk tai Woody Allen, o ir pagrindinį vaidmenį atliko Sean Penn, kuris nusipelno mano komplimentų ;] Tai, žinoma, ne pats geriausias filmas, bet kaip tik penktadienio vakarui.
2008 m. kovo 21 d. 20:54:25
Biografines dramos mane nelabai jaudina, bet sis.. Nezinau kas mane taip uzkabino, bet paliko neisdildoma ispudi. O juolab man visi Truffat filmai pasirodo ispudingi.
2008 m. kovo 21 d. 20:30:52
vakar pažiūrėjau ntajį kartą.)
2008 m. kovo 21 d. 17:42:29
airiskas, indie fanams patiks ;]
2008 m. kovo 21 d. 12:55:58
Truffaut "Vyras kuris mylėjo moteris"
Taip ir maniau, kad vakar kazka prazioplinu...
2008 m. kovo 21 d. 12:46:37
2008 m. kovo 21 d. 12:35:49
2008 m. kovo 21 d. 11:23:35
Dar niekad nemačiau šitaip poetiškai žudomų žmonių. :-D
Žiūrėjau filmą ir galvojau: noriu soundtrack'o.
Iš tiesų,Tim'as Burton'as pasistengė - filmas sukurtas puikiai. Besiliejantys ir visur tekantys kraujai, pjaunamos gerklės ir malama mėsa nekelia šleikštulio, kaip tai darytų kituose filmuose.
Ir jų dainavimas neįkyri. Viskas sukurta taip, kad kitaip net būti negalėtų. Tekstai irgi puikūs.
Ir pabaigai (valio!) - perkanti bilietą paklausė, kiek man metų. :-D
2008 m. kovo 20 d. 21:01:16
J.Woo "Dviveidis"
Kosminsky'io "Baltasis Oleandras"
Truffaut "Vyras kuris mylėjo moteris"
2008 m. kovo 20 d. 19:33:12
Puikus šerbetas gyvos vaizduotės ir nesąmonių fanams. Jie galės kabinti šaukštu šį dalyką, o normalus raTSSSionalus protas žiūrės ir mąstys. Ras visokiu asociacijų su biblija ir kultūra. Tikrai, jei režisierius kurtų ne 1973 o dabar metais, būtų labai įdomus nes filmas ironiškas ir ji taikoma civilizacijai ir jos laimėjimais.
2008 m. kovo 20 d. 18:30:04
Ne siuzetas ten svarbiausias, nors ir pastarasis ne kasdieniskas ir zaismingai originalus. Vaizdas. Sedejau ishsiziojais. Operatoriniais sprendimais ir vizualiaja prasme - sedevras.
2008 m. kovo 20 d. 17:59:00
2008 m. kovo 20 d. 17:58:03
2008 m. kovo 20 d. 17:56:20
2008 m. kovo 20 d. 17:53:38
2008 m. kovo 15 d. 13:04:41
dirbtinis intelektas - nuostabus Spealbergo kurinys
o va as nusivyliau...perdetai isgirtas m.n.
2008 m. kovo 15 d. 11:35:38
Buvau jau kažkada permetus akimis bendram vaizdui susidaryti, o vakar įdėmiai peržiūrėjau visą. Labai taikliai kažkokioje recenzijoje rašė, kad „jei filmo pabaigoje pasijusite uždusę — nenustebkite“.
Ir komedija, ir trileris. Verta pažiūrėti vien dėl dužusių operatoriaus ir montažo režisieriaus darbo. Taškesys.
2008 m. kovo 15 d. 11:24:20
2008 m. kovo 14 d. 00:18:51