Praeita savaite kine paziurejau "Dingusioji". Na, filmas gal ir ne pats geriausias, bet ideja tikrai gera. Ir aktoriai neblogi. Bet jau vien faktas, kad isejes is filmo negali atsikratyt minciu apie ji ir galvot, kaip pats pasielgtum to veikejo vietoje, prideda tasku filmo naudai.
Geda prisipazint, bet tik praeita savaitgali pagaliau pamaciau "Pianista". na, komentaru turbut nereikia.
Ir galu gale vakar nuejau i "Svyni Toda". Nebuvo jis toks slyskstus, kaip bando itikint filmo recenzijos, ir siaip gana neblogas filmas, keletas geru ariju, sauniu scenu, tik gal Depp'o veikejui truputi pritruko charakteringumo. Ne pats geriausias Tim Burton filmas, bet nesigailiu nuejus.
Ironiya sudbi-prodolženie. Galvojau kad nepatiks, bet po daugelio metų pamatyt senus aktorius ir naują pabaigą buvo tikrai smagu. Jei net daugelis ir sakė, kad spec. efektai sugadino filmą, man pasirodė atvirkščiai, jie jį papildė, taip parodydami, kad šis tesinys yra šių laikų. Gal kiek ir iškeliama masinė "telefonizacijos" problema, bet taip pat nepamirštas ir naujųjų sutikimas su olivje salotom ir aišku kas be ko, šampanu ir naujųjų naktį dirbančiais žmonėm.
Šis filmas, negalėtų būt lyginamas su IroniyaI, tai visiškai kita istorija. Kuri man.. patiko.
The Grudge2 jei kalbame apie TV o seip tai net nzn, kuo toliau tuo filmai darosi vis labiau nuspejami. 300 paskutinis geras filmas kuri neseniai ziurejau.
Dilgele rašė: Scaphandre et le papillon (Skafandras ir drugelis).
Gražus filmas. Toks „prie vyno apie gyvenimą“. Paprastas, vientisas, neapkraunantis, bet ne bukai-primityvus.
ArcadeFire rašė: tai koki biografini filma galima pavadintinti ''bukai-primityvu'' ?
Epitetas „bukai-primityvus“ buvo skirtas prie prieš tai tame pačiame sakinyje išvardintų apibūdinimų.
Pagal save rašiau - paprastai jei žmogaus paklausiu įspūdžių apie filmą ir atsakyme dominuoja visi tie „lengvas - paprastas“, man elementariai kyla klausimas, iš kurios „lengvų - paprastų“ kategorijos jis yra.
Dilgele rašė: Scaphandre et le papillon (Skafandras ir drugelis).
Gražus filmas. Toks „prie vyno apie gyvenimą“. Paprastas, vientisas, neapkraunantis, bet ne bukai-primityvus.
tai koki biografini filma galima pavadintinti ''bukai-primityvu'' ?
Paskutinis "9 kuopa"(9 rota),filmas apie kara,toki,koks jis yra,apie zmones,kurie visi buvo herojai,nesvarbu ar isgiveno,apie valdzia,kuri tiesiog juos pamirso...Realistiskiausias matytas karo filmas,sukurtas apie kara,o ne apie viena i ji patekusi zmogu,apie jausmus,kuriuos suprasti sunku,taciau jie tikri...
Pazystu pora likusiu gyvu po sio karo,kai visus ju draugus parsiunte cinkuotuose karstuose,kai jiems teko iskesti pragara,o kaskart prisiminos pradeda verkti it vaikai.Po sio filmo pagarba jiems dar labiau isaugo.
Mus tiesiog pamirso...
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2008 m. kovo 14 d. 00:06:36
Hwal (lankas)
Patiko.
2008 m. kovo 8 d. 18:42:08
Geda prisipazint, bet tik praeita savaitgali pagaliau pamaciau "Pianista". na, komentaru turbut nereikia.
Ir galu gale vakar nuejau i "Svyni Toda". Nebuvo jis toks slyskstus, kaip bando itikint filmo recenzijos, ir siaip gana neblogas filmas, keletas geru ariju, sauniu scenu, tik gal Depp'o veikejui truputi pritruko charakteringumo. Ne pats geriausias Tim Burton filmas, bet nesigailiu nuejus.
2008 m. kovo 8 d. 14:28:48
2008 m. kovo 8 d. 12:38:54
Šis filmas, negalėtų būt lyginamas su IroniyaI, tai visiškai kita istorija. Kuri man.. patiko.
2008 m. kovo 7 d. 22:28:53
2008 m. kovo 7 d. 21:28:47
2008 m. kovo 7 d. 12:41:04
Scaphandre et le papillon (Skafandras ir drugelis).
agree with you..patiko ir man.
2008 m. kovo 6 d. 23:50:45
2008 m. kovo 5 d. 22:34:58
Epitetas „bukai-primityvus“ buvo skirtas prie prieš tai tame pačiame sakinyje išvardintų apibūdinimų.
Pagal save rašiau - paprastai jei žmogaus paklausiu įspūdžių apie filmą ir atsakyme dominuoja visi tie „lengvas - paprastas“, man elementariai kyla klausimas, iš kurios „lengvų - paprastų“ kategorijos jis yra.
2008 m. kovo 5 d. 21:56:21
Scaphandre et le papillon (Skafandras ir drugelis).
2008 m. kovo 5 d. 20:55:36
2008 m. kovo 4 d. 23:55:25
Pazystu pora likusiu gyvu po sio karo,kai visus ju draugus parsiunte cinkuotuose karstuose,kai jiems teko iskesti pragara,o kaskart prisiminos pradeda verkti it vaikai.Po sio filmo pagarba jiems dar labiau isaugo.
Mus tiesiog pamirso...
2008 m. kovo 4 d. 21:27:23
Labai puikus.
2008 m. kovo 4 d. 18:31:23
2008 m. kovo 1 d. 12:50:17
2008 m. kovo 1 d. 12:48:19
Michael Clayton
ir
The Golden Compass (ale šitas tai toks nelabai..)
O šiandien va einu į kiną - Cloverfield žiūrėt
2008 m. kovo 1 d. 12:40:55
The Air I Breathe
Into The Wild
Visi tiesiog nuostabūs.
2008 m. kovo 1 d. 12:32:28
Vakar per LTV 2 žiūrėjau (:
2008 m. kovo 1 d. 12:05:48
Sunku ir pasakyti kokius jausmus sukėlė šitas filmas. Patinka Tobey Maguire vaidyba. Kas šiaip nematė šio filmo, tikrai siūlau pažiūrėt : )
2008 m. vasario 24 d. 21:56:07