| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | BrotherMorten Harket |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | SvajonėNaktinės Personos |
||||
| einaras13 | We AreKarnivool Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys |
||||
| 4Blackberry | FirealDeftones |

2013 m. gruodžio 14 d. 11:31:01
Ooo taip, nerealus jis.
Su tokiu muzikiniu polėkiu! Iki šiol man kartais Rolling Ston'ų tas "Uuuu..." (kur scena bažnyčioje) - suskamba.
2013 m. gruodžio 14 d. 07:26:19
Žiūrėjau paakstintas jūsų rekomendacijos. Patiko, netgi daugiau, nei patiko. Labai spalvingas tėvo vaidmuo: "aš negalėjau pagimdyti homiko... visą gyvenimą kaišioti į aną skylė,,," žavi motinos replika - "trumpa gi tavo atmintis...". Muzika nuostabus roko klasikos koliažas palaipsniui pereinantis į disko.
2013 m. gruodžio 9 d. 23:07:37
Indai daro Hollywoodą. Gražus, nuotaikingas filmas.
2013 m. gruodžio 9 d. 22:41:19
na istikruju tai reiketu, nes labai geras filmas :)
permeciau akim paskutinius ~2000 komentaru, bet neradau atsilepimu filmui
house of 9 (2005)
S.R. Monroe filmuoja antros rusies (b-movies, grindhouse) filmukus, kartais man tokius visai paprikolu paziuret, aisku kai biudzetas mazas geru zvaigzdziu neprisikviesi, na bet sitam, tai jam paviko gaut visai nepblogu, D. Hopper, P. Capaldi (man visai geras), K. Brook... zodziu aktoriu sudetis visai padori, na bet visumoj nieko tokio padoresnio ir nesigavo
nors tarkim Ashley Walters role tai uzskaitau.
o pats filmo siuzetas tai vienas is mano megstamiausiu tokio tipo filmukams, beveik kaip pas Agata Christi, 10 negrituku...
personazai parengti neblogai, kartais buna idomu pradzioj paspeliot, o kas liks? cia tai neatspejau nes galvojau pabaigoj liks priest'as (kuri vaidina Hoperis) su kazkuo.
zodziu,
7/10
2013 m. gruodžio 9 d. 15:28:59
- C.R.A.Z.Y. [2005]
Nerealus!
O jau garso takelis! Visiškas pankavimas. Kažkuo man "Almost famous" priminė.
8,1/10
2013 m. gruodžio 8 d. 15:51:32
- Last Night [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1294688/
Keira.. Dėl jos labiausiai ir norėjau šį pažiūrėti ir pati savimi stebėjausi, kad DAR nepažiūrėtas.
Filmas labai LABAI labai realistiškas, daugybėje vietų rezonuoja su individualiomis patirtimis. O kai taip nutinka, savaime jau filmo vertė kyla.
Keira, dangiška... Tokia tikra, subtili. Puiki aktorė, rodos, galinti įsikūnyti į bet ką. Jos herojės vyras - nepatiko man - gal dėl to vyriškų instinktų vedino patinko tipažo. Tačiau toks buvo režisieriaus "kampas". Patiko pabaiga. Violetiniai bateliai ir....vietos fantazijai.
7,4/10
- Lars and The Real girl [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0805564/
O šis žiūrėtas buvo dėl R. Gosling'o, apie kurio aktorinį meistriškumą irgi nėra ko čia ir kalbėti.
Gražus filmas, turintis gerybinę potekstę ir šiek tiek metaforų. Nieko labai ypatingo, nes tokio tipo jau nemažai matyta, bet žiūrėti buvo jauku.
6,9/10
2013 m. gruodžio 8 d. 15:47:11
čia ne per parą :D tiesiog aš visada surašau visus savo paskutinius matytus filmus, po vieną rašyti, kai pažiūriu, tai užmirštu arba tingiu :D
2013 m. gruodžio 8 d. 15:43:51
Sakai, stiprus?
Mmm, dėl S. Bullock kelnaičių - nesiginčysiu ;P
Tačiau ten tieeek daug netikslumų, tiek daug amerikietiškos pompastikos ir "perspaudymo".
Nemanai?
Šiaip, efektai tikrai puikūs, yra gražių ir net prasmingų vietų, tad kad "kitoks" - taip. Kad stiprus (man) - ne.
O čia tau taprog ;] >>
2013 m. gruodžio 8 d. 15:33:11
tau para ne per mažai val. filmų žiūrėjimui turi? ;o : )
2013 m. gruodžio 8 d. 14:13:54
Labai tingiu šį kartą aprašynėti plačiai įspūdžius. Tai tiesiog:
Zodiac (2007) - Finčeris tikrai genialus režisierius. Įtraukiantis siužetas, puikūs aktoriai. 8/10
Se7en (1995) - Dar vienas Finčerio superinis darbas. oj, aš kaip visad geriausius filmus tik dabar pamatau. Tikrai must see. Genialiai perteikiamos tos 7 nuodėmės. 9/10
Furious 6 (2013) - Tas pats per tą patį :) turbūt tokio filmo siužete kažą originalaus jau nebeįmanoma sukurti, o dar bus ir septinta dalis. Mačiau šį filmą gal dvi savaitės prieš Paul Walkerio mirtį. Gaila žmogaus, ir tokia ironija, kad žuvo autoavarijoje. 6/10
Grown Ups 2 (2013) - Pirma dalis jau buvo nieko gero, bet kažkaip norėjosi ir antrą pažiūrėti, vis tiek darbe nebuvo ką veikti :D tai vėlgi nieko gero ir ši dalis. Sandleris su savo tokiais lėkštais bajeriais jau seniai nusivažiavo. Praėjo jo geri laikai jau prieį dešimt metų turbūt. 4/10
Man of Steel (2013) - Kažkaip tie herojų filmai jau pradeda atsibosti, bet šitas filmas buvo visai kitoks. Na, kaip kitoks? Tiesiog puikiai atidirbtas. Įtraukė. Puikūs efektai. Įvadas į filmo tolimesnį siužetą buvo taip pat puikus. Supermeno priešistorė kitaip. 8/10
The Iceman (2012) - True story filmas. Samdomas žudikas, turintis šeimą, mylintis ją, bet tuo pačiu ir slepiantis kuo užsiima pragyvenimui. Bet viskam ateina galas, taip atėjo galas ir jo profesijai. :) 7/10
The Last Days on Mars (2013) - Turbūt daug žadantis filmas kaip ir visi, kuriuose siužetas yra kosmose. Deja, bet siužetas šimtą kartų kažkur jau matytas ir šis būtent iš prastosios pusės. 5,5/10
The Wolverine (2013) - Pradžia kažkaip man pasirodė daug žadanti, po to po truputį pradėjau žiovauti, veiksmo yra, ir man bent jau patinka filmai, kur kas nors vyksta pas japonus, kultūra jų žavi. Bet anyway smagu matyti Wolverine. Vienas įdomesnių personažų iš Iksmenų herojų. 7/10
Skyfall (2012) - Buvau užmiršęs, kad turiu šį filmą kompe, tai pagaliau prisiverčiau pažiūrėti. Nežinau, Craigas man nelabai tikęs Bondo vaidmeny, sakykit ką norit. Daug veiksmo, nemirtingasis Bondas, mirštantys kiti. Britiški dalykai, kas man patinka. Taigi šiaip ne taip, bet parašysiu 8/10.
Paranoia (2013) - Kažkas man taip išgyrė šį filmą, nors gal apie kokią kitą paranoją kalbėjo?:D
Absoliuti nuobodybė. 6/10
We're the Millers (2013) - Visada sunku vertinti komedijas. Jos gi būna lėkštos, nejuokingos, low biudžet. Kažką panašaus buvo galima įžvelgti ir čia, bet tik labai labai mažą to dalį. Kaip komedija, tai tikrai smagi :) 7/10 net pats suklusau, kad net septynetu vertinu, bet kaip komediją :) Mano vertinimų skalėje, tai yra labai daug.
La vita e bella (1997) - Kaip man pasakė kambariokas, filmai apie žydus, jų gyvenimą, kančias ir blablaba, yra taip jau išsemta tema, kad visiškai nebeįdomu ir nebeoriginalu. Na, bet o tačiau. Šis man buvo vienas iš geriausių, gal net geriausias šia tematika. Dvi istorijos, su viena kita susijusios. Puiki vaidyba. Ypač iš vyro ir vaiko pusės. Ypač patiko kaip tėvas vaikui meluoja apie gyvenimą ten...9/10 Kas nematėt, labai rekomenduoju pažiūrėti.
Clear Histroy (2013) - Nesupratau aš šio filmo, nes tiesiog žiovavau viso filmo metu. 5,5/10
Emperor (2012) - Vėl japonai ir Matthew Fox :D Istorija, kaip po 2 P. K. amerikiečiai bando įvesti savo tvarką, padeda atstatyti Japoniją ant kojų ir ieško karo nusikaltėlių, kas pradėjo jį, kas liepė atakuoti Perl Harborą. Todėl pagrinde visos akys nukrypsta į Imperatorių. :) Iš esmės paprastas karo filmas, nieko įspūdingo, bet pati istorija, kurią minėjau gana įdomi. 7/10
Kick-Ass 2 (2013) - Pirmai daliai neprilgysta, bet vis tiek šita ale "herojų" istorija ir juokinga, ir pagarba jiems, bet čia jau tiems, kurie iš tikrųjų ir realybėje vaikšto taip persirengę Amerikoje ir bando įvesti taiką, sustbadyti nusikaltėlisu ir pnš. O kalbant konkrečiai apie filmą, nieko konkretaus negaliu psakyti :D Filmas apie herojus iš kitos perspektyvos. 7/10
The Great Gatsby (2013) - O čia ir pompastinis filmas. Patiko man ta pompastika. Bet realiai tik ta pompastika kažkuo ir užkabino, pats siužetas nei į mėtą, nei į tvorą. 7/10
Cowboys and Aliens (2011) - Keistas derinys ane? Harisonas Fordas kaip visada tokiame pačiame amplua :D I mean, visada atrodo, kad čia Indiana Džounsas laksto. Mėgaukitės, jei išeis apskritai mėgautis šiuo filmu, bet per daug negalvokite. :D 6,5/10.
Disconnect (2012) - Va va, mūsų dabartinės žmonijos socialinės problemos labai puikiai parodytos šiame filme. Keletas istorijų iš įvairių realių gyvenimo pavyzdžių. Būkit atsargūs :D
8/10
2013 m. gruodžio 7 d. 04:47:13
August Rush. Labai gerą įspūdį padarė, kas liečia muzikos temą jame. Mažasis bičas grojo gitara tokiu būdu, kaip Michaelas Hedgesas grojo mano jau pamėgtame albume "Oracle" (ypač Ignition ir Oracle gabaluose)
2013 m. gruodžio 6 d. 22:26:11
Gravity.
Efektai puikūs, ir pirmąkart pripažįstu 3D privalumus. Realistiškas, sukurta atmosfera - įtikinanti. Sandra Bullock kelnaitėse atrodo geriau, nei jos 40+ amžius juoda ant balto :P.
Pats filmas įtraukiantis ir nepaleidžiantis, BET greitai pasibaigė. Pritrūko pilnumo jausmo, tai vertinu kaip cheeseburger'į, skanu/gardu bet vienas kąsnis, na gal du, ir nebėra. Toli gražu ne metų kinas. Stiprus 7/10
High Planes Drifter
Pirmas C.Eastwood'o filmas iš "anų" laikų. Paprastas, siužetas paprastas, viskas joja ant kieto "driferio" įvaizdžio. Neįspūdingas, bet nesitikėjau, kad senas kinas taip gerai susižiūrės. 7/10
2013 m. gruodžio 6 d. 19:01:05
dar ziurejau jackass filma apie seneli, nelabai patiko 3/10 - kazkaip nenaturaliai ten viskas.
2013 m. gruodžio 6 d. 10:20:50
Mane "Upside Down" irgi labai nuvylė, nors pagr. aktoriai ir puikūs..
2013 m. gruodžio 6 d. 01:40:35
Yra labai daug dalykų, kurie neatrodo nuobodūs. Nemėgstu pataikaujančio kino, mėgstu naujoves, o Max Manusas man atsiduoda ta Spielbergo ir Gibsono istorinių filmų tradicija, kur svarbiausia - herojus (bet gale, titruose pateikiama, kad Manusas ne toks jau ir avinėlis). Vien geros vaidybos neužtenka. Visą filmą aš žiovaujau su mintimis, kad "kažkur matyta", bet juk kiekvieno poreikiai ir skoniai skirtingi, ar ne taip?
2013 m. gruodžio 6 d. 01:02:52
"Filth" 2013 skotiska tragikomedija apie policininka 9/10
2013 m. gruodžio 5 d. 23:13:40
Ane : ) Tai kas ne nuobodu? Ir kas tada herojai? Stribai, ne partizanai?
Gražus filmas, tikra istorija, gera vaidyba. Mačiau per sidabrines gerves, berods 2011m., po to dar kartą pažiūrėjau internetu. Rekomenduoju.
2013 m. gruodžio 5 d. 20:12:21
The Breakfast Club (1985) | labai patiko, tikrai rekomenduočiau pamatyt ir kitiem (jei dar yra nemačiusių)
Grease (1978) | nesu didelė miuziklų megėja, bet visai neblogas
2013 m. gruodžio 4 d. 19:51:08
American Graffiti (1973) 8/10.Nuotaikingas, gražus filmas, tačiau visiškai neaktualus mums. Padarytas tikrai gerai, bet ko ir norėti, kai prie jo šitiek profesionalų dirbo. Rekomenduoju neieškantiems įpareigojančio, sudėtingo filmo.
2013 m. gruodžio 3 d. 20:04:32
Upside Down (2012) su Kirsten Dunst, tiesa pasakius galvojau kad bus kazkas idomesnio, daug nesitikejau, bet galvojau bus idomiau.
K. Dunst negelbeja.
5/10
o stai Dyatlov Pass Incident (2013) visai patiko.
taip vietomis ypac link pabaigos tas misticizmas, man nelabai prie sirdies, bet visumoj visai gerai, nezinau ar kas is jaunu aktoriu dar prasimus, bet visai imanoma. :) patiko filmo nuotaika, ir pats tas prisirisimas prie realiu ivykiu, iki tam tikros vietos. dabar pritruksta kartais originaliu ideju, ir holivude libdo viens po kito sikvelus ivairius ar perdaro kazka europietisko/azietisko, tai sito tema visai dar svezia, nors panasiu filmu jau ir sukurta nemazai, kur grupele turistu suranda nuotykiu ant savo galvos, nors vel tarp tu filmu yra visai smagiu.
8/10