Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 216217218219220221222223224225226 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
eddie87
2008 m. sausio 29 d. 19:31:13
maciau kritiku ir apdovanojimu favorita "No country for old men", galiu pasakyti labai geras, rimtas kino sedevras, puikus aktoriai, ypac zudiko vaidmuo, ziaurus ir daug kraujo, beto itampa neapsakoma.

Atsakyti
Pasiklydus
2008 m. sausio 28 d. 23:30:54 2011-07-28 03:50:23
.

2008 m. sausio 28 d. 22:35:10
"Nereikalingi žmonės", žinoma.
Patiko.
Tik kažkaip, kai baigėsi nustebau labai, kažko lyg trūko dar. Ir Andrius daugiau balso galėjo parodyti
Smorigino vaidyba nuostabi.

2008 m. sausio 28 d. 17:20:28
'Misery'

2008 m. sausio 28 d. 17:11:23
The UnGodly

Spoileris atrodytų maždaug taip:
Save filmakeriu vadinantis bachuras užsiima vienu projektu - dokumentika apie serijinį žudiką, kuris tebedaro tai ką daro žudikai. Gaunasi taip, kad jie abu susitinka ir tas bachuras seka įvykius gyvai, savo/nesavo noru. Istorija kiek supainiota, ir kas kart kam nors atsitikus verčia spėlioti kokia bus pabaiga.
Asmeniškai, toks dirginantis kinas. Sunku buvo ramiai peržiūrėti. Negaliu sakyti kad buvo malonu, bet tokia situacija iš tokios perspektyvos buvo pirmąkart matyta. Sunkus filmas.

Atsakyti
samsung
2008 m. sausio 27 d. 20:43:25
ShadowOfDeath rašė:
"Nereikalingi žmonės". Labai labai patiko šis filmas.
quote]

man kažkaip didelio įspūdžio nepaliko. tik tiek kad lietuviškas. o šiaip jam daug ką galima prikišti

Atsakyti
ShadowOfDeath
2008 m. sausio 27 d. 20:17:29
"Nereikalingi žmonės". Labai labai patiko šis filmas.
o šiandien žiūrėsiu "Simona" su Al Pacino per LNK 21:00 :} puikus filmas.

2008 m. sausio 27 d. 19:17:29
si savaitgali kas be ko ziurejau Piko valanda, Piko valand 2 ir Piko valanda 3
su Dzekiu Cianu ir Krisu Takeriu neblogi filmai veiksmo komedijos

dar buvo The Davinci Code rimtas filmas

na ir va katik atitraukiau akis nuo Vadink mane Dzin rusiska (romantine) komedija

gal vakare dar paziuresiu siaubeka Baznycia, La Chiesa (siaubo filmas is Italijos kazkas naujo, jeigu bus nuotaika

2008 m. sausio 27 d. 18:56:32
Romper stomper.

Nežinau, kaip lietuviškai skamba. A la kultinis (?) filmas apie skinus, pagrindinis (?) vaidmuo - R. Crowe. Tenka pripažinti, šiek tiek nustebino, mat iš atsiliepimų buvau susidaręs nuomonę, jog tai filmas apie tai, kaip linksmai skustakiaušiai gyvena, poginas, geria alų ir galų gale įvyksta hepyendas
O, bet, tačiau. R. Crowe įkūnija savo gaujos lyderį - žiaurų, brutalų, neturintį beveik nieko švento. Siužeto linija pinasi ne tiek apie skinus, kiek apie jaunos epileptikės merginos, tvirkintos turtingo tėvo susidėjimą su skinais, meilės trikampį tarp Hando (R. C.), Gabrielės ir Hando parankinio, best friendo, tokio nelabai iškalbaus ir visą filmą neryžtingai mykiančio tipelio Davey. Kažkur per vidury filmo skinai gauna į kaulus nuo kinų, pusę užmuša, likę bėga, skiriasi, išduoda vieni kitus.
Geriausios filmo vietos:
1. Jauniausias iš skinų, Bubs (11-14 metų vaikis tatuiruota kakta) visą filmą šakojasi ant visų, kol gauna kulką į kaktą nuo mentų. Kažkokio didelio kampo tame nėra, bet psichologinio gilumo rasta.
2. Filmo galas. Paplūdimys. Hando bando prismaugti Gabrielę už tai, kad ši sudegino mašiną, Davey prismeigia Hando su peiliu. Japonų/ kinų turistai, ta liaudis, prieš kurią jūsų būsimieji draugai kovojo brandžiąją savo gyvenimo dalį, žiūri į juos kaip į nemokamą šou, kažkuris išmeta prikolą: "Whaa! that's IRRITATING!" (labai labai netiksli citata )

Rise of the footsoldier.

Panašios tematikos visų labai pamėgtas GS hooligans atrodo kaip vaikų žaidimas, palyginus su šiuo jointu. Filme pasakojama vieno bičiuko istorija, prasidėjusi nuo futbolo "firmų" daužymosi, išsirutuliojusi į dvejas vedybas, narkotikus, klubų apsaugą, pinigų išmušinėjimą, karą su turkų mafija ir daug daug smurto. Hepyendo nebus

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Atsakyti
kremine_kale
2008 m. sausio 27 d. 18:55:40
samsung rašė:
Užsičiaupk
Prancūziška komedija su Depardieu ir Reno. Neturėjau ką veikt, žiūrėjau per TV ir man patiko. Jau ne pirmas prancūziškas filmas, kuris paliko tikrai neblogą įspūdį. Linksma komedija su gerais aktoriais ir priimtinu humoru

kažkiek pradžioj gal ir buvo juokinga... bet vėliau jau visiškai įgriso tas durnumas.

2008 m. sausio 27 d. 18:36:24
elenioooke rašė:
bet kaip rimtas zmogus jis dar yra nusifilmaves keliuose geruose filmuose, jei esi susidomejus, gali paziuret "trumano Sou" ir "Jausmu Galia".

"Trumano Šou" turiu, bet dar neperžiūrėjau. O "Jausmų galia" man atvirkščiai nepatiko, mieliau žiūrėjosi "The Number 23". Bet čia kam kaip : )
O kaip komikas jis man yra nuostabus. Čia vėlgi nuomonių išsiskyrimas.

2008 m. sausio 27 d. 18:25:06
Ji_Kvepuoja rašė:
The Number 23

Keisčiausia žiūrint šitą filmą buvo galvot koks keistas Jim Carrey vaidmuo jame. Tikrai įdomu žiūrėti ir kitą šio nuostabaus aktoriaus pusę. Jis - ne tik geras komikas, bet ir turintis talentą vaidinti rimtame filme.
Dar keista tai, kad jis mane įdomiai paveikė. Praėjo tik kelios valandos kai baigiau jį žiūrėt, bet vis tiek visur įžvelgiu skaičių 23. Nėjo nuspėti pabaigos. O čia tik pliusas klijuojasi prie šito filmo. Rekomenduoju.

O as is to filmo tikejaus tiek daug... Ir ziauriai nusivyliau. Jei atvirai, tai vienas prasciausiu mano kada matytu filmu.

O del Jim Carrey, tai as jo nekenciu kaip komediju aktoriaus, bet kaip rimtas zmogus jis dar yra nusifilmaves keliuose geruose filmuose, jei esi susidomejus, gali paziuret "trumano Sou" ir "Jausmu Galia". "Zmogaus menulyje" pati dar nemaciau, bet jei kur rasiu, tai griebsiu, nes labai geru atsilipeimu teko girdet.

2008 m. sausio 26 d. 19:59:09
The Number 23

Keisčiausia žiūrint šitą filmą buvo galvot koks keistas Jim Carrey vaidmuo jame. Tikrai įdomu žiūrėti ir kitą šio nuostabaus aktoriaus pusę. Jis - ne tik geras komikas, bet ir turintis talentą vaidinti rimtame filme.
Dar keista tai, kad jis mane įdomiai paveikė. Praėjo tik kelios valandos kai baigiau jį žiūrėt, bet vis tiek visur įžvelgiu skaičių 23. Nėjo nuspėti pabaigos. O čia tik pliusas klijuojasi prie šito filmo. Rekomenduoju.

2008 m. sausio 26 d. 17:22:30
Užsičiaupk
Prancūziška komedija su Depardieu ir Reno. Neturėjau ką veikt, žiūrėjau per TV ir man patiko. Jau ne pirmas prancūziškas filmas, kuris paliko tikrai neblogą įspūdį. Linksma komedija su gerais aktoriais ir priimtinu humoru

Atsakyti
Xpo
2008 m. sausio 26 d. 00:35:58
Angels of the Universe. Islandiškas filmas. Pradžia ten, kad garso takelis yra nuostabus, aš klausydavau, kai filmo nemačiau dar. Sigur Ros ir Hilmar Orn Hilmarsson suteikia islandiškumo, kas žino islandų sceną, ir daug šaltumo. Man nepatiko pagrindinis veikėjas keliose situacijose, kai jis elgėsi grubiai. Žiūriu filmus, kurių veikėjai man primena mane patyjį. Filmas liūdnas. Yra nemažai įdomaus humoro, kai kur net labai subtilaus. Kiti veikiantieji asmenys taip pat įdomūs: telepatiškai bitlams dainas kuriantis tačiau šlovės negaunantis veikėjas, taip patislandiškasis fiureris. Istorija apie pasaulį ir atskirus žmonių pasaulius, kuriuos galbūt skiria storos sienos. Here in depths of eternity I am lying cold and alone.

Atsakyti
[rockgirl]
2008 m. sausio 25 d. 22:56:19
''Galva i Siena'' tiesiog geras destruktyvus filmas, kulturines ypatybes ir pan.. Po kitro sio rezisieriaus darbo ''Is Kitos Puses'', kuris taip pat nepaliko abejingos, sis filmas buvo ilgai laukiamas mano kaupiamoje emm.. DVD diskografijoje.

Atsakyti
green_moon
2008 m. sausio 25 d. 17:07:03
skaistusia rašė:
mano tai paskutinis matytas geras filams yra Hitman siuliciau visoems ji pasiziurti, kad patio zaidimas, tai filmas tikrai turetu jus patiks

o as, sio filmo siulyciau neziureti. isvis maziau tokiu filmu kurtu... kaip pries kompiuterini zaidima, tai neturiu nieko. bet filmu tokiu kuo maziau!

2008 m. sausio 25 d. 16:13:34
mano tai paskutinis matytas geras filams yra Hitman siuliciau visoems ji pasiziurti, kad patio zaidimas, tai filmas tikrai turetu jus patiks

2008 m. sausio 25 d. 13:51:41
žinau, kad ir pats tokius rašiau ir žinojau, kad būtinai atsiras tokių, kurie tai parodys.

bet ką aš pasakiau ne tiesą ir toliau reik tik filmų pavadinimus rašyti?

Atsakyti
ep
2008 m. sausio 25 d. 13:26:08
xdm rašė:
filmus galėtumėte detaliau pakomentuot - kas patiko, kas nepatiko. Nes tema gaunasi beprasmė ir visi rašo vos ne paskutinį pamatytą filmą. Ta prasme man atrodo šioj temoj galima būtų rasti filmus, kuriuos būtų įdomu pažiūrėt bet kai varo vienas po kito tik tuščius pavadinimus tai iš to nelabai suprasi ar verta ar ne...

Amazing Grace
tiems kurie kartoja "ir nieko čia nepakeisi"

ispudingas komentaras

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Vidis Vidis
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
22:09 - 4Blackberry
O tų IP adresų neblokuosi rankiniu būdu po vieną amžinai. Taigi, reikės sprendimo.
22:08 - 4Blackberry
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 20184
  Iš viso užsiregistravę: 73861
  Naujausias narys: Lukis5
  Šiandien apsilankė: 162419