Juno.
16-metė 'užsidirba' vaiką. Filmas sukasi apie tai, kaip ji išgyvena visą, vaiko atsikratymo plano kūrimo laiką . Įdomūs, gyvenimiški dialogai, kelios juokingos situacijos, neperdaug išpūstas, beveik toks koks ir turi būti.
Vienas iš tų kai pažiūrėjęs sakai, kad tai nebuvo geriausias filmas kino istorijoje, bet nei kiek nesigaili.
4/5.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Ji_Kvepuoja rašė: Ana ir karalius.
Tiesiog patiko : )
Visada mane šitas filmas sujaudina ,kažką turi tikrai.
Būtent. Žiūrėjau pirmą kartą. Nors šiek tiek jis man per daug ištęstas buvo, bet žiūrėjau kantriai ir visą iki galo. Protingų minčių yra. Ir tema gera. Kartais ir vyrai turi protingai moteriai pasiduot : )
ziurejau 3 karta,ir tikrai sutikciau ir 4..kiekviena kart vis labiau sujaudina.Vis noreciau kad pabaiga butu kitokia..laimingesne,bet..
na kas patiko, tai Australijos gamta, na ir pradzia visai faina, kazkaip man tikroviskai pasirode ta triju draugu kompanija, aktoriai simpatiski.
viena karta paziuret galima, bet kam tarkim nepatiko wrong turn tai nepatariu
Ji_Kvepuoja rašė: Ana ir karalius.
Būtent. Žiūrėjau pirmą kartą. Nors šiek tiek jis man per daug ištęstas buvo, bet žiūrėjau kantriai ir visą iki galo. Protingų minčių yra. Ir tema gera. Kartais ir vyrai turi protingai moteriai pasiduot : )
Dar kovos kluba siulau paziuret (ISPUDINGA pabaiga )
Siaip siandien ziurejau Wayne's World EXELENT
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
https://www.youtube.com/watch?v=hL8FOT-hn EE
Lietuviai kovoję prieš fašistus - partizanai, o prieš komunistus - jau banditai.
Matot kokios eilės vaikų suvarytų į "another brick in the wall" konvėjerį. Būtent dėl šio dalyko lietuviams labiau nepasisekė nei latviams ir estams nors ir pas juos dabar rusų procentas didesnis. Esmė, kad komunistų partijoj ten daugiausiai buvo rusai ir atgavus nepriklausomybė kokie Estai dabar labai sėkmingai desovietizavosi, o lietuvoje mūsų pusė valdžios ex-komunistai, kurie kaip žinia į kompartija ėjo karjeros(vogti iš valstybės - nenusikaltimas) ir taip mąsto iki šiol. Pas mus gi desovietizacija po 17 metų pilnai neįvyko. Dar ir jaunoji karta gimsta ant sovietinio blogio šaknų... think about that Kekvienam filme, kad ir durniausiam holivudiniam galima rasti apie ką giliau pagalvot
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2008 m. sausio 14 d. 09:47:10
2008 m. sausio 14 d. 03:20:10
16-metė 'užsidirba' vaiką. Filmas sukasi apie tai, kaip ji išgyvena visą, vaiko atsikratymo plano kūrimo laiką
Vienas iš tų kai pažiūrėjęs sakai, kad tai nebuvo geriausias filmas kino istorijoje, bet nei kiek nesigaili.
4/5.
2008 m. sausio 14 d. 03:11:42
siūlyčiau pažiūrėti visiems kino freakams..
2008 m. sausio 14 d. 01:07:23
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2008 m. sausio 13 d. 21:32:31
kultinis filmukas
imdb: Top 250: #17 (User Rating: 8.7/10 (157,852 votes) )
mano vertinimas 10/10
2008 m. sausio 13 d. 20:19:57
2008 m. sausio 13 d. 19:58:07
Paprasčiausiai daug teigiamų emocijų sukeliantis filmas. Sakyčiau - vienas iš geriausių tokio tipo.
Ir dar „Green Street Hooligans“ pagaliau pažiūrėtas.
2008 m. sausio 13 d. 17:21:57
Ana ir karalius.
ziurejau 3 karta,ir tikrai sutikciau ir 4..kiekviena kart vis labiau sujaudina.Vis noreciau kad pabaiga butu kitokia..laimingesne,bet..
2008 m. sausio 13 d. 16:30:13
siaubo filmas, kuriu yra begalo daug.
na kas patiko, tai Australijos gamta, na ir pradzia visai faina, kazkaip man tikroviskai pasirode ta triju draugu kompanija, aktoriai simpatiski.
viena karta paziuret galima, bet kam tarkim nepatiko wrong turn tai nepatariu
2008 m. sausio 13 d. 12:52:47
2008 m. sausio 13 d. 00:55:36
Ana ir karalius.
2008 m. sausio 13 d. 00:53:00
Ana ir karalius.
2008 m. sausio 13 d. 00:17:02
2008 m. sausio 10 d. 16:55:04
2008 m. sausio 10 d. 14:40:58
2008 m. sausio 9 d. 15:34:10
Paliko neblogą įspūdį. Patiko pati pasakojimo perspektyva,tai, kad tą patį įvykį parodo iš abiejų pusių.
2008 m. sausio 9 d. 15:00:37
kaip tik galvojau, kad trūksta patriotinių dainų
https://www.bernardinai.lt/index....=arti cles/69252
https://www.visata.com/shop/music...t.asp ?prod=2200
o is liaudiškų https://www.dangus.net/releases/a..._Bite -lingo.htm labai geras...
2008 m. sausio 9 d. 01:46:16
Dar kovos kluba siulau paziuret (ISPUDINGA pabaiga )
Siaip siandien ziurejau Wayne's World
2008 m. sausio 8 d. 23:59:02
Lietuviai kovoję prieš fašistus - partizanai, o prieš komunistus - jau banditai.
Matot kokios eilės vaikų suvarytų į "another brick in the wall" konvėjerį. Būtent dėl šio dalyko lietuviams labiau nepasisekė nei latviams ir estams nors ir pas juos dabar rusų procentas didesnis. Esmė, kad komunistų partijoj ten daugiausiai buvo rusai ir atgavus nepriklausomybė kokie Estai dabar labai sėkmingai desovietizavosi, o lietuvoje mūsų pusė valdžios ex-komunistai, kurie kaip žinia į kompartija ėjo karjeros(vogti iš valstybės - nenusikaltimas) ir taip mąsto iki šiol. Pas mus gi desovietizacija po 17 metų pilnai neįvyko. Dar ir jaunoji karta gimsta ant sovietinio blogio šaknų... think about that
2008 m. sausio 8 d. 23:26:25