| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | BrotherMorten Harket |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | SvajonėNaktinės Personos |
||||
| einaras13 | We AreKarnivool Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys |
||||
| 4Blackberry | FirealDeftones |

2008 m. sausio 2 d. 13:40:43
Gal paskutinis palikęs įspūdį buvo melodrama "šaltasis kalnas".
2008 m. sausio 2 d. 09:56:24
Geras tipiškas Lynčiškas filmas - pernelyg sunku aprašyt viską, kas yra ant ir po. Įspūdį paliko, šiaip ar taip.
2008 m. sausio 2 d. 00:40:56
Dar šiandien perskaičiau, berods, temoje apie komedijas, kažkieno postą apie šį filmą ir užsimaniau pažiūrėti.
Ką gi - likau daugiau nei sužavėta. Juodas humoras persipina su egzistenciniais klausimais ir religinėmis tiesomis. Ir tai padaryta taip vykusiai, kad galiu tik paploti.
Rekomenduoju. Ypač, kai reikia nuotaikos pakylėjimo.
2008 m. sausio 1 d. 20:30:58
2008 m. sausio 1 d. 19:27:16
Animal Farmas - gerulis. pirmiausia, perskaiciau knyga, po to filma ziurejau. kita vertus, jauna galva nelabai pagaus filmo esme.
2007 m. gruodžio 31 d. 02:55:57
"Sin City".
Kaip ir tikėjausi - pribloškė. Keistas jausmas apima žiūrint, kai supranti, kad filme tikri tėra žmonės (viskas filmuota "green screen" tipu).
Puikiai padirbėta.
na visgi siokios tokios dekoracijos buvo pastatytos...
tarkim baras, kur galejo pasitart del busimu scenu Frankas su Robertu, na ir pati grupe turetu kur pasitusintis 2. Shellie butas... 3. ligonine filmo pabaigoj
2007 m. gruodžio 31 d. 02:11:13
Statytas pagal žaidimą. Plikagalvis samdomas žudikas pamilsta vargšė rusę prostitutę dėl kurios nužudo rusijos prezidentą ir aišku išlieka gyvas, kad apsaugotų savo globotinę nuo baisių persekiotojų.
Neperdaug ypatingas trileriokas, tik tiek kad buvo nuotaika, tai normaliai laikas praėjo ... ir į tuliką užsinorėjau tik pačioj pabaigoj
2007 m. gruodžio 30 d. 23:24:41
Orwell'as šiaip buvo labai panašių kairiųjų pažiūrų bet pamatęs iš praktikos tapo anti-stalinistu ir atsisuko į demokratinį socializmą.
Iš tikro tokią valstybę kaip valdant Snieguoliui statė ir pastatė skandinavijos šalys - demokratinį socializmą. O Lietuva pateko į Napoleono valdas ;]
Ir dar kas man rodos svarbu suprasti , kad demokratinė valstybė neatsiranda pati. Tai yra jos piliečių valios išraiška. Knygoje - gyvulių valios išraiška. Lietuviai dažnai nori, kad kažkas valdytų ir priimtų pačius geriausius jiems sprendimus bet patys dėl šalies gerovės piršto nepajudins. Taip buvo 1940 kai LT 'stojo' į SSRS ir taip yra dabar. Aišku daugumoje. Visad atsiras procentai, kurie burnos, kurie megins daryt, kurie stos su ginklu. Bet Lietuvoje tie procentai per menki. Tai veda šalį į pražūtį... "Integruojamės į vakarus, o panašėjame su rytais". Na ir daug dar galima svarbių išvadų padaryti perskaičius tą knygą
2007 m. gruodžio 30 d. 23:03:11
Bent jau aš matau labai daug panašumų su sovietų sąjunga
Taigi Orwell'as ir kūrė remdamasis Stalino režimu, vien Big Brother portretas ko vertas.; ) Apie tą „'All animals are equal, but some animals are more equal than others“ net nekalbant.
O dabartis.. Na, bent man efektyviausia 1984-ųjų dalis yra paskutinis W. Smith'o ir O'Brien'o dialogas apie valdžią ir valdančiųjų siekius/poreikius. Sustabarėjus tiesa ten išsakyta, kažin, ar kada nors pasikeis.
Bet kaip „Animal Farm“ perteikti filmu - neįsivaizduoju. Reikės pažiūrėt ta proga.
_ _ _
Į temą - S. Kubrick „Killer's Kiss“. Vienas pirmųjų jo darbų. Keista tokius filmus žiūrėt šiaip, sunku įkišt į kažkokius normalius apibūdinimo rėmus.
Dar pora filmų ir būsiu pagaliau mačius visą normalią Kubrick filmografiją.
2007 m. gruodžio 30 d. 22:28:45
2007 m. gruodžio 30 d. 22:12:03
2007 m. gruodžio 30 d. 21:59:23
2007 m. gruodžio 30 d. 21:45:19
TV:
Box where humans watch dumb humans in order to make dumb humans think they're wise so that dumb humans think they're wise and are manipulated by really wise humans.
2007 m. gruodžio 27 d. 12:21:21
2007 m. gruodžio 27 d. 02:51:18
2007 m. gruodžio 27 d. 01:36:33
mažai čia ką ir komentuot galima. geras filmas, geri aktoriai.
2007 m. gruodžio 23 d. 21:47:06
Filmas, dvelkiantis 7 ir 8 dešimtmečiu, Led Zepellin ir gėlių vaikais. Puikiai praleistas vakaras.
2007 m. gruodžio 23 d. 18:43:35
Gal kas mate, ir noretu pasidalinti savo nuomone, ar siaip padeti, kelis neaiskumus, issiaiskinti..
2007 m. gruodžio 23 d. 18:38:19
2007 m. gruodžio 16 d. 01:06:55
! vėlgi, filmas statytas pagal knygą. nesitikėjau tokio gėrio.(!) apstulbus ir apakus, patiko. o jau vien pagrindinis aktorius dėmesio vertas, ironiška šypsena kaip tik tokiam pamišėlio vaidmeniui.