| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | BrotherMorten Harket |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | SvajonėNaktinės Personos |
||||
| einaras13 | We AreKarnivool Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys |
||||
| 4Blackberry | FirealDeftones |

2007 m. gruodžio 15 d. 22:25:24
Bet tuo metu man užteko ir tokio. Be to, nesakau, kad filmas - geriausias, tiesiog paskutinis mano matytas geras
Hmmm, o manes tas filmas nesuzavejo... Tikejausi kazko geresnio, nes filmas toks...na ne toks, kokio nusipelne ko gero pati geriausia visu laiku grupe
"Jo gyvenimas: Džono Lenono istorija"
In His Life: The John Lennon Story
Labai stiprus garso takelis. (Ko norėt - juk the Beatles..
It's gotta be rock and roll music
If you wanna dance with me
2007 m. gruodžio 15 d. 16:28:06
"Jo gyvenimas: Džono Lenono istorija"
Hmmm, o manes tas filmas nesuzavejo... Tikejausi kazko geresnio, nes filmas toks...na ne toks, kokio nusipelne ko gero pati geriausia visu laiku grupe
2007 m. gruodžio 15 d. 14:39:06
Kaip ir tikėjausi - pribloškė. Keistas jausmas apima žiūrint, kai supranti, kad filme tikri tėra žmonės (viskas filmuota "green screen" tipu).
Puikiai padirbėta.
2007 m. gruodžio 15 d. 14:02:40
Madhouse - Beprotnamis.
Filmas statytas remiantis knygos motyvais. Pažiūrėjus filmą, pagalvojau, kad knygą paskaityt tikrai norėčiau. Kraujo mažai, bet vaizdai - geri. Skaitant knygą tuos vaizdus matyt savo pasąmonėje būtų daug įdomiau. nors..
šiaip geras filmas apie šizofrenikus.
Let the insanity begin.
Mačiau, tik pabaigą, tačiau visai patiko. Ruošiausi eiti miegoti ,tačiau šis filmas prikaustė mane prie tv, kol baigėsi. Vėliau truputį nejauku buvo vienai miegoti, tie bepročiai prieš akis buvo. Neblogai pastatytas pagal knygą, galbūt verta perskaityti.
2007 m. gruodžio 15 d. 13:57:05
Filmas statytas remiantis knygos motyvais. Pažiūrėjus filmą, pagalvojau, kad knygą paskaityt tikrai norėčiau. Kraujo mažai, bet vaizdai - geri. Skaitant knygą tuos vaizdus matyt savo pasąmonėje būtų daug įdomiau. nors..
šiaip geras filmas apie šizofrenikus.
Let the insanity begin.
2007 m. gruodžio 11 d. 20:28:44
2007 m. gruodžio 11 d. 01:21:55
2007 m. gruodžio 10 d. 23:39:47
O taaaip. Geras.
Ir šis, o ne To Kill Bill Q.Tarantino geriausias ;] .
2007 m. gruodžio 9 d. 23:39:20
Geras trileris. Seniai mačiau kažką iš tokios filmų serijos. Kaip tik sekmadienio vakarui. O filmo pabaigoje ištartas žodis shit primena, kad ryt į mokyklą.. kaip idealu
2007 m. gruodžio 9 d. 22:32:18
Senas, geras filmas apie tai kaip netikėtai susiklosto gyvenimas. Kaip tragiškai žmonių gyvenimas eina ta pačia linija su valdžia, aplinkybėm ir metais. Veiksmas prasideda 1958m, merginos gyvena bendrabuty ir kiekviena ieško savo laimės.. Maskvoje, nekaltų avantiūrų pagalba. Pagrindinė heroje Katerina įsimyli kino'operatorių ir pastoja, tačiau jis to nežino, kadangi jinai nedrįsta prisipažint kas yra iš tikrųjų.. Kai jis sužino tiesą - atsisako vaiko. Filmo tesinyje, tai jau apie 1980metai, visų gyvenimai susiklosto skirtingai. Bet kaip? Ar jos ieškojo tai ką turi?
Mosfilm.
2007 m. gruodžio 9 d. 21:10:56
ryt ir poryt rodys To Kill Bill vol. 1 ir 2..Quentin Tarantino geriausias
Per kuri kanala?
2007 m. gruodžio 9 d. 17:49:05
"I heart Huckabees". Nerealus! Siaip kai pirma karta truputi paziurejau, galvojau "kas cia per...?". Bet dabar esu labai uzsivedusi ant tokiu, kaip cia issireiskus, absurdisku filmu, tai jis man buvo kaip tik.
Geri aktoriai, idomios mintys, humoras ir kazkas, kas privercia susimastyt.
Ziuresiu ir ziuresiu as ji
Mane irgi "veža" šis filmas.
O Shania Twain ir tie analitikai tiesiog verčia krykštauti iš juoko.
2007 m. gruodžio 9 d. 17:40:24
2007 m. gruodžio 9 d. 17:30:12
Geri aktoriai, idomios mintys, humoras ir kazkas, kas privercia susimastyt.
Ziuresiu ir ziuresiu as ji
2007 m. gruodžio 9 d. 11:05:24
2007 m. gruodžio 9 d. 00:47:44
2007 m. gruodžio 8 d. 21:18:18
2007 m. gruodžio 8 d. 18:31:30
"An Inconvenient Truth".
Kaip ir minėjo per MTV reklamą: natūralus siaubo filmas.
Pateikti faktai, skaičiai, hipotezės ir kt. medžiaga iš tiesų šiurpina. Bet yra tiesa.
Ir (o, dangau) vos neapsiverkiau.
3D principu pagamintas vaizdelis apie ledo lyties poilsiui nerandantį baltąjį lokį tiesiog paveikiantis.
Stop the global warming.
jo pašūkaus MTV žiūrovai svetima kalba "stop stop" ir baigsis. gaus korporacijos kurioms priklauso MTV pinigėlių ir toliau terš ;] juk svarbiausia įtikinti, kad situacija gerėja?
2007 m. gruodžio 8 d. 18:24:46
2007 m. gruodžio 8 d. 18:24:07