"Andalūzijos šuo"
1929 metų Luis Buñuel ir Salvador Dali filmas, sukėlęs daug prieštaringų nuomonių to meto kino istorijoje.
Žiūrėjau porą kartų, mat primąsyk nieko nesuvokiau ir maniau, kas čia per kliedesiai. Pasirodo, klydau.
Puikus siurrealistinis filmas sukurtas prieš beveik 80 metų.
Gaila, kad anuomet posto nebūdavo. Gal "Andalūzijos šuo"dabar atrodytų kitaip.
Iš paskutinių matytų: Mulholland Dr. - dar vienas David Lynch filmas, pagaliau pamačiau nuo pradžios iki pabaigos. Filmo siužetą aprašyt pernelyg sunku. Atsitraukt žiūrint irgi neišeina, nes nieko nebesuprasi. Netradicinių scenarijų ir Twin Peaks'o gerbėjams pamatyt būtina.
Lost In Translation - šitą žiūrėjau kokį trečią kartą. Tiesiog paprastas, neperspaustas (todėl kažkam gali pasirodyt nuobodus) ir sukeliantis daug gerų/gražių emocijų. Priskiriamas prie romantinių, bet ne tradicinė-seilėta meilės istorija.
Darkshines rašė: Vakar Skalvijoj mačiau kažkokį japonišką filmą apie medūzą, na, toks labai keistas, įdomus ir gražus filmas buvo, bet ak, nežinau pavadinimo :[/quote]
_ _ _
Turbūt „Bright Future“ ?: )
Va ko vilniečiams pavydžiu, tai Skalvijos.
Hm. Kažkaip keistai cituoja čia.
12. Nikitos Michalkovo filmas. Pasakojama iš dalies ir apie rasinę neapykantą, ir apie žmonių bandos jausmą, ir apie tai, jog kaikam žmogaus gyvybė yra bevertė. Jei mokat rusiškai, nesmerkiat rusų dėl nieko, galit parsisiųst, pasižiūrėt "12". Surinkti patys žinomiausi aktoriai. Suvaidinta visiem 9+, įtikinamai. Man labai patiko, taigi 10.
The Hole
Crime / Drama / Horror / Mystery / Thriller
Žodžiu jis man vienas iš mėgstamiausių, dar iš nesenos vaikystės prisimenu, kaip pirmą kartą jį pamačiau. Pamenu kuriam kambaryje, per kurį teliką žiūrėjau, ir etc., bet ne tame esmė. Šiaip filmas tikrai geras. Rekomenduoju Nustebau išsiaiškinusi, kad vienas iš pagrindinių aktorių yr Desmond Harrington .
I Am Sam. Spalvingas ir jaudinantis. Priverciantis pagalvoti. Norejosi ir sypsotis ir verkti. Nezinau, kazkuo jis man pasijuto. Aciu Kad Rukot. Zmogaus teise rinktis :> Ui, kad man to zmogaus talenta :>
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2007 m. lapkričio 11 d. 18:33:16
2007 m. lapkričio 11 d. 18:01:33
2007 m. lapkričio 11 d. 11:41:36
1929 metų Luis Buñuel ir Salvador Dali filmas, sukėlęs daug prieštaringų nuomonių to meto kino istorijoje.
Žiūrėjau porą kartų, mat primąsyk nieko nesuvokiau ir maniau, kas čia per kliedesiai. Pasirodo, klydau.
Puikus siurrealistinis filmas sukurtas prieš beveik 80 metų.
Gaila, kad anuomet posto nebūdavo. Gal "Andalūzijos šuo"dabar atrodytų kitaip.
2007 m. lapkričio 11 d. 10:55:58
Amelija iš Monmartro;
Šventasis angelas;
Šokėja tamsoje;
Vilniaus getas;
Sniego karalienė.
2007 m. lapkričio 11 d. 10:15:43
2007 m. lapkričio 11 d. 00:42:04
nerealus
2007 m. lapkričio 10 d. 22:17:44
2007 m. lapkričio 10 d. 20:03:09
2007 m. lapkričio 10 d. 19:18:21
borno ta trecia dalis, apskritai man bornas nerealus filmas
vakar ziurejau"Pavojingo zmogaus prisipazinimas" . Patiko man.
2007 m. lapkričio 10 d. 18:02:17
2007 m. spalio 29 d. 19:25:05
Mulholland Dr. - dar vienas David Lynch filmas, pagaliau pamačiau nuo pradžios iki pabaigos. Filmo siužetą aprašyt pernelyg sunku. Atsitraukt žiūrint irgi neišeina, nes nieko nebesuprasi. Netradicinių scenarijų ir Twin Peaks'o gerbėjams pamatyt būtina.
Lost In Translation - šitą žiūrėjau kokį trečią kartą. Tiesiog paprastas, neperspaustas (todėl kažkam gali pasirodyt nuobodus) ir sukeliantis daug gerų/gražių emocijų. Priskiriamas prie romantinių, bet ne tradicinė-seilėta meilės istorija.
Vakar Skalvijoj mačiau kažkokį japonišką filmą apie medūzą, na, toks labai keistas, įdomus ir gražus filmas buvo, bet ak, nežinau pavadinimo :[/quote]
_ _ _
Turbūt „Bright Future“ ?: )
Va ko vilniečiams pavydžiu, tai Skalvijos.
Hm. Kažkaip keistai cituoja čia.
2007 m. spalio 29 d. 19:02:04
2007 m. spalio 29 d. 08:01:57
2007 m. spalio 28 d. 22:53:53
2007 m. spalio 28 d. 19:04:01
2007 m. spalio 28 d. 18:10:06
2007 m. spalio 28 d. 11:03:01
2007 m. spalio 28 d. 02:44:31
Crime / Drama / Horror / Mystery / Thriller
Žodžiu jis man vienas iš mėgstamiausių, dar iš nesenos vaikystės prisimenu, kaip pirmą kartą jį pamačiau. Pamenu kuriam kambaryje, per kurį teliką žiūrėjau, ir etc., bet ne tame esmė. Šiaip filmas tikrai geras. Rekomenduoju
2007 m. spalio 19 d. 21:02:30
2007 m. spalio 19 d. 18:40:29
Aciu Kad Rukot. Zmogaus teise rinktis :> Ui, kad man to zmogaus talenta :>