| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | BrotherMorten Harket |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | SvajonėNaktinės Personos |
||||
| einaras13 | We AreKarnivool Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys |
||||
| 4Blackberry | FirealDeftones |

2007 m. liepos 30 d. 22:49:01
"Requiem For A Dream"
Ką gi.. Filmo tema mane sudomino, tad nutariau jį parsisiųsti. Be to buvau girdėjusi gerų atsiliepimų ir rekomendacijų apie jį. Nesitikėjau tokios pabaigos, galvojau viskas baigsis kur kas geriau, bet ir nenusivyliau, juk ne visada blogi dalykai baigiasi laimingai, tokia - ta tiesa.
tiesa tokia, kad blogi dalykai niekada prie gero nepriveda. Nei mažiausia blogybė.
O iš filmo tos mamos(močiutės greičiau
Dėl mass media tai dabar kaip tik žiūrėsiu 1984 pagal Orwell'o knyga. Gera knyga!
2007 m. liepos 30 d. 17:25:40
2007 m. liepos 30 d. 16:33:09
Ką gi.. Filmo tema mane sudomino, tad nutariau jį parsisiųsti. Be to buvau girdėjusi gerų atsiliepimų ir rekomendacijų apie jį. Nesitikėjau tokios pabaigos, galvojau viskas baigsis kur kas geriau, bet ir nenusivyliau, juk ne visada blogi dalykai baigiasi laimingai, tokia - ta tiesa.
2007 m. liepos 30 d. 02:05:39
Norėjau prasiblaškyti, bet tik dar liūdniau pasidarė.
2007 m. liepos 30 d. 01:20:03
2007 m. liepos 29 d. 23:52:19
ziurejau ir zvengiau...tik gaila,kad per mp4
2007 m. liepos 29 d. 21:52:11
"Kava ir cigaretes"
Pritariu kino kritikams, jog sis filmas pilnas snobiskumo. Taciau jis tuo ir zavus. Bent jau man. Ir juoko doze nemenka.
Zodziu, man sis filmas - tikras gurmaniskas perliukas.
et, pražiopsojau ;/ nors rengiausi žiūrėt, bet nuovargis daro savo.. gal dar atsiras proga jį pamatyt, o štai šiandien pamačiau filmą " trys seserys " na man jis patiko, nes tema yra aktuali paaugliui-pabėgimas iš namų. žodžiu sekmadienio rytą pradėjau labai įdomiai
2007 m. liepos 29 d. 21:49:21
2007 m. liepos 29 d. 21:11:10
Pritariu kino kritikams, jog sis filmas pilnas snobiskumo. Taciau jis tuo ir zavus. Bent jau man. Ir juoko doze nemenka.
Zodziu, man sis filmas - tikras gurmaniskas perliukas.
2007 m. liepos 29 d. 20:49:21
Ne veltui giriamas jis ;>
2007 m. liepos 29 d. 20:38:46
Geras kokybiškas filmas. Ir jau nebe visai vaikiška juosta. Šiaip, būtų visai įdomu pažiūrėti visas dalis iš kart. Pamatyti visą istoriją.
Nors ši dalis rodos būtų geriausiai padaryta, bet man truko pabaigos. Žiūrėjosi kaip serialas, susidedantis iš dafiga dalių. O dabar laukti reikia bent jau metus ...
Kątik pažiūrėjau Jim'o Carrey "Number 23".
Iškart įtraukė kinas. Netipiškas, bet gerai suvaidintas Jim'o vaidmuo, kuris neleido galvoti apie tai ką jis darė Bukas ir Bukesnis ar kitose komedijose. Aišku, filmas ne oskarui, bet istorija, įtampa ir kitoks Jim'o vaidmuo pats tas sekmadieniui
2007 m. liepos 25 d. 23:05:43
Ir dar visai nieko buvo siandiens ziuretas "Haris Poteris ir Fenikso Brolija"
2007 m. liepos 25 d. 22:28:24
kill bill vol.2
-
2007 m. liepos 25 d. 19:51:54
Dar kartelį pažiūrėjau "Miego Mokslą" ir "Jausmų galią". žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Respect mano herojui Michel Gondry.
2007 m. liepos 25 d. 18:13:25
2007 m. liepos 25 d. 16:42:57
2007 m. liepos 25 d. 15:18:09
2007 m. liepos 24 d. 14:01:17
Kadangi Family Guy yra bene vienas mėgstamiausių mano multikų, tai filmas vėl juokino iki ašarų. Vien Stewie verčia šieptis iki ausų.
2007 m. liepos 22 d. 11:39:05
killer klowns from outer space, Chiodo kaip visada pavaro =) filmukas is vaikistes, aisku vaikuj reike ziuret ji
kultinis filmukas
ar tai trash? o taip! bukit tikri
2007 m. liepos 21 d. 17:52:15
Filmas tinkantis visai šeimai. Siužetas nesudėtingas, bet pats filmas man paliko neblogą įspūdį, tinka pakelti nuotaiką ir pan.