| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Stay With Me TonightPatty Ryan |
||||
| PLIKASS | Gods of warDef Leppard |
||||
| 4Blackberry | This Town Ain't Big Enough for Both of UsSiouxsie & the Banshees |
||||
| Alvydas1 | A Plague of Lighthouse Keepers (Live 2013)Van der Graaf Generator Po 40 metų švyturio prižiūrėtojo tragedija tiek pat sukrečianti. |
||||
| Prodarv | To the DreamsSaturnus |
||||
| DjVaids | PrincesėRomas Dambrauskas |
||||
| Very_crazy_enough | Uptight (Everything's Alright)Phil Collins |
||||
| Konditerijus | The Forgotten (Part Two)Joe Satriani |

2007 m. liepos 4 d. 22:21:18
Bendrai paemus, gerai atrodanciu ir itin gerai atrodanciu efektu sausakimsas filmas, kurie kartais sujungti nelogiskai, kartais perdaug nutolstantys nuo realybes, kas ir butu didziausia filmo problema.
O visa kita kaip, Bruce'o paprastumas ir 'kietos' frazes, gelbejam pasauli planas ir situacija vis dar kazkaip pagauna ir neatsibosta.
Filmas paziureti ir uzmirsti, tiesiog dvi valandos praleisti laika ne namie. Taigi, ziurint i ji neperdaug rimtai vertinciau 7/10, o jei rimciau ... o kas cia rimto is tokio filmo gali buti ?
2007 m. liepos 3 d. 22:34:35
kažkuo priminė "a walk to remember" ir šiaip filmas labai patiko.
2007 m. liepos 3 d. 22:21:45
2007 m. liepos 1 d. 11:22:27
2007 m. liepos 1 d. 11:16:12
'Velnio advokatas'.
Pamačiau reklamą ir pažiūrėjau nieko nesitikėdama. Ir kaip prilipau prie televizoriaus, tai jau prilipau labai užtikrintai.
Nuostabiai.
Senai buvau mačiusi tokį įdomų filmą. Būtent - įdomų. Čia tas žodis idealiai tinka. Siužetas prikausto, vaidyba fantastiška. Atrodo galėčiau stebėti ir stebėti Pachino monologus.
Tik pabaiga gal šiek tiek nuvylė. Per gera
Šįkart tikrai negaila laiko, praleisto prie televizoriaus. Jis pralėkė lyg akimirka.
Nulūžau vakr pačioj pabaigoj.
2007 m. liepos 1 d. 01:32:11
Pamačiau reklamą ir pažiūrėjau nieko nesitikėdama. Ir kaip prilipau prie televizoriaus, tai jau prilipau labai užtikrintai.
Nuostabiai.
Senai buvau mačiusi tokį įdomų filmą. Būtent - įdomų. Čia tas žodis idealiai tinka. Siužetas prikausto, vaidyba fantastiška. Atrodo galėčiau stebėti ir stebėti Pachino monologus.
Tik pabaiga gal šiek tiek nuvylė. Per gera
Šįkart tikrai negaila laiko, praleisto prie televizoriaus. Jis pralėkė lyg akimirka.
2007 m. birželio 15 d. 00:24:04
"Trainspotting". - Traukinių žymėjimas. Du kartus. Seniai ieškojau, ir norėjau pažiūrėt, kas ten per daiktas. Ir visai patiko.
jo sita gal pries 8 menesius ziurejau per dvd taij visaij nieko,bet nepalyginti su shreku 3
Bet rado ką lygint
2007 m. birželio 15 d. 00:21:09
"Trainspotting". - Traukinių žymėjimas. Du kartus. Seniai ieškojau, ir norėjau pažiūrėt, kas ten per daiktas. Ir visai patiko.
jo sita gal pries 8 menesius ziurejau per dvd taij visaij nieko,bet nepalyginti su shreku 3
2007 m. birželio 15 d. 00:05:40
2007 m. birželio 14 d. 18:22:16
2007 m. birželio 14 d. 15:16:36
Tikėjausi šiek tiek daugiau, tas tiesa, bet iš esmės nenuvylė ir patiko. Samuolytės vaidyba nuostabi, buvo įdomu pamatyti Smoriginą tokiame amplua. Ir dar: juk lietuviškas produktas
2007 m. birželio 13 d. 19:28:32
2007 m. birželio 13 d. 18:31:57
2007 m. birželio 13 d. 17:52:02
2007 m. birželio 4 d. 21:12:01
pagal Ernesto H. knyga
Ingrid Bergman labai idomi aktore
Gary Cooper irgi geras
Vladimir Sokoloff...
zodziu koloringi aktoriai =)
2007 m. birželio 3 d. 00:26:46
2007 m. birželio 2 d. 20:27:13
galima pridet, puikus garso takelis istisas filmas vienas veiksmas, manau ir ziurovas gauna nemazai adrenalino.
o man dar patiko ta vieta lygoninei... :
Chev Chelios: I'm looking for something that begins with an E.
Pharmacist: England?
na zodziu reike ziuret
2007 m. birželio 2 d. 19:57:38
crank (adrenalinas)
cia geras
[ps nepatariu vaikams, ir zmonems su nestabilia psichika]
Patiko ta scena, kai adrenalinui gauti salia buvo tik mergina ?
2007 m. birželio 2 d. 19:28:56
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 2 d. 17:32:35
crank (adrenalinas)
cia geras
[ps nepatariu vaikams, ir zmonems su nestabilia psichika]