Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1920212223242526272829 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Enough
2013 m. lapkričio 19 d. 23:15:56 2013-11-19 23:18:57

To Kill A Mockingbird (1962)

puikuma su Gregory Peck'u priešaky

ir dar visa krūva Buster Keaton silent comedy filmų. 

Atsakyti
Crazyz
2013 m. lapkričio 19 d. 23:14:13

rugsėjį-spalį beveik nežiūrėjau, čia didžioji dalis peržiūrėta per šį mėnesį. Darbe kai nėra ką veikti :D o namie tai tingisi man žiūrėt, kaip kada užeina.

Atsakyti
be_inis
2013 m. lapkričio 19 d. 21:15:02 2013-11-20 00:04:08

Disconnect 2012

Toksai, situatiškas. Kelios bėdos subėga kartu ir labai dramatiškai užbaigiama. Pirmas filmas apie kurį pagalvojau, kaip panašų - Crash. Tiesiog kontekstas veikėjų kitoks. Bet čia lyg lygintumei pirštą su ... Vis tik, žiūrėti įdomu. Tam vienam kartui - rekomenduotina. 7/10 

Atsakyti
ep
2013 m. lapkričio 19 d. 17:21:34

as boring? na dabar jau as susinervinau :D

na o mano paskutinis toj bus trumpo metro validation (2007) :)

2013 m. lapkričio 19 d. 17:15:05

tai ka?

2013 m. lapkričio 19 d. 16:20:25

jei taip knygas skaitytummet :) nuuuuoooobai

Atsakyti
Dead_soul
2013 m. lapkričio 19 d. 14:36:27

Pats tu boring.... o_O net susinervavau :D 

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
ep
2013 m. lapkričio 19 d. 12:20:06

na gal per 2 menesius 18 filmu nera tiek jau ir daug? :)

bent jau is to ko matom gaunasi 1 filmas per 3 dienas, neatrodo itin ispudingai, per ta laikotarpi maniciau net dead soul pamus crazio pasekima :D

na o mano paskutinis - Cloud Atlas (2012) na 7/10

aisku galima rasti ir pliusu ir minusu, na bet visumoj jis buvo daugiau ar maziau boring.

2013 m. lapkričio 19 d. 09:21:54

Lok, stok arba sauk ziurejau :D Tikrai super. Rockenrolla dar ateity reikes paziureti :)

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
V3rtig0
2013 m. lapkričio 19 d. 09:14:22 2013-11-19 09:23:41

Vienas mano mėgstamiausių :)

Jei patiko, tai rekomenduoju kitos Guy Ritchie panašios kūrybos - Lock, Stock and Two Smoking Barrels; Rocknrolla. Abu panašaus stiliaus kaip Snatch.

O aš tai paskutinius žiūrėjau:

Machete Kills - Crazyz puikiai aprašė. Toks blogas, kad net geras, o ir šiaip man Rodriguez filmai kažkaip prie širdies. Šiek tiek nusivylęs, kad dėl jo R.R. pristabdė savo pastangas filmui Sin City 2, bet man patiko, lauksiu trečios dalies.

Empire Records - sakyčiau kultinis filmas apie paauglių šutvę, dirbančių įrašų parduotuvėj ir bandant ją išsaugot nuo bankrutavimo ir perpirkimo. Nothing special, bet geras soundtrack'as.

The International - Clive Owen'as - Interpolo agentas, bandantis atskleisti tarptautinio banko machinacijas. Vietomis tampa nuobodus, vietomis absurdiškas, bet visai smagiai susižiūrėjo.

Hangover part III - turėčiau pasakyt, tas pats per tą patį, bet už antrąjį filmą man patiko labiau. Šiek tiek kitokia filmo formulė, viskas vyksta daugiau ar mažiau linijiniu siužetu, nebėra taip, kad bičai atsikelia ryte ir bando atgaminti savo nuotykius. Visai verta pažiūrėt, kai nesinori kvaršinti galvos rimtais filmais.

2013 m. lapkričio 19 d. 08:44:22

Snatch (2000).

ka galiu pasakyti, vietomis prisijuokiau iki asaru. Brado Pito vaidmuo superinis, akcentas, kaip visada, nepakartojamas. Gal jei nebutu pasake, jog jie cigonai, paciai tikrai nebutu dasile - kazkokie labai jau nepanasus, bet cia smulkmena. Na, o Vinnie Jones  ikunyti personazai man visuomet buna 10+++. 

-Should I call you Bullet? Tooth?

-Tooth Tony: You can call me Susan if it makes you happy.

-Tony.

-What?

-Look in the dog.

-What do you mean "look in the dog?"

-I mean open him up.

-It's not as if it's a tin of baked beans! What do you mean "open him up"?

Atsakyti
a123
2013 m. lapkričio 18 d. 02:36:46

Crazyz, yra filmų narkomanas{#}

2013 m. lapkričio 18 d. 02:18:13

Crazyz, turbūt tiek filmų žiūri, kiek aš muzikos klausau, ar ne? : )))

2013 m. lapkričio 17 d. 00:24:06

,,The Great Gatsby''  (2013)  - tikėjausi, tikėjausi kažko... bet neištvėriau (net ir su daug ,,parūkymo'' pertraukėlių). 

P.S. Nuomonė: DiCaprijus kažkoks pagražėjęs pasirodė (arba tiesiog gerai užteptas  ;D). 

Atsakyti
Crazyz
2013 m. lapkričio 16 d. 21:05:06

Jau senokai čia berašiau, nors filmus žiūrėjau, nors ne tiek jų ir daug teko per tą laiką pamatyt, bet va šiek tiek yra, aišku dauguma 2013 metų filmai, iš kurių yra neblogų bent kokie 5.

Prisoners (2013) - Šitas ir Gravity geriausi kol kas matyti filmai 2013 metais, kurie tuo pačiu ir sukurti šiais metais.  Net neabejoju, kad Prisoners bus nominuotas oskarui, nebūtinai kaip geriausiam filmui, nors ką čia žinosi, bet bent Hugh Jackman gaus nominaciją. Ir šiaip siužetas superinis, filmas labai įtraukiantis ir siužeto taip lengvai nenuspėsi, jei išvis nuspėsi. Žodžiu, must see, kas dar nematėt. Stiprus 8/10.

Machete Kills (2013) - Kam patiko pirma dalis, tai manau, kad antrą dalį taip pat must see :D

Nu, jo ką aš žinau. Random filmas su  random dalykais. Filme pilna gerų aktorių kompnaiją, net apie tą pačią Lady Gagą nieko blogo negaliu pasakyti. Dabar belieka sulaukti Machete in a space :D

Tebūnie 7/10.

RED 2 (2013) - Na, visko šiame filme per daug ir nevykusiai per daug. Pirma dalis pamenu, kai žiūrėjau labai smagiai susižiūrėjo, na, bet dabar? Kad tik padaryti. Jau tikrai, kad rizikinga erzinti senukus. Nemirštantys ir nepažeidžiami tie senukai. 6/10

Zombie Hunter (2013) - Zombiai. My favourite ones. Nebuvo toks jau prastas, Smagiai susižiūrėjo. Esu ir daug daug daug blogesnių filmų matęs su zombiais, net gėda :D Na, nors šitame ir efektai ne iš geriausių, bet aktoriai gana pošli :D ir toks ironiškas filmas. 5/10

Identity Thief (2013) - Jei ne šita apkūnioji aktorė, šmaikščioji, tai filmas būtų niekas. Realiai ant jos visas filmas ir laikosi. Nieko ypatingo šioje komedijoje, bet susižiūrės gana smagiai :) 6/10

2 Guns (2013) - Puikus Wahlbergo ir Washingtono duetas. To man ir užteko :) 7/10

R.I.P.D. (2013) - Čia rimtai kažkas tokio bandyta kopijuoti Men In Black? Deja, bet labai jau nepavyko to padaryti. Žiūrėdamas šį filmą, norėjau, kad jis kuo greičiau pasibaigtų. Negelbėjo net Bridges su Ryanoldo vaidyba. 5,5/10

Gravity (2013) - Wow. ČIa buvo tikrai wow. Ir 3d labai efektingai susižiūrėjo. Super efektai, vaizdai. Apie vaidybą net neverta kalbėti, nes buvo tiesiog perfect, neabejoju Bullock sėkme oskaruose. Labai puikiai susuktas visas filmas apie vieną tarsi ašį - Bullock. Įtampa viso filmo metu. Must see. 9/10

Riddick (2013) - Tikėjausi galbūt daugiau iš šitos dalies. Bet kaip yra taip jau yra :D Ridikas aka Vin Dieselis savam stiliuj. Erzino, kad veiksmas iš esmės vyko vienoje vietoje. Bet šiaip neblogas.  7~/10

Elysium (2013) - Vėlgi tikėtąsi daug daugiau, juolab, kad jame vaidina pats Deimonas. Kažkoks neišbaigtas pasirdoė. Tokio tipo filmai pradeda jau pabosti. Turiu omeny, kai viskas vyksta kokiais 2154~ ir tos ale technologijos tokios pažengusios ir žmonės nuprotėję. Na, taip...7~/10

The Prey (2011) - Tėvas viską padarys, kad susigrąžintų savo dukrą ir atkeršys tiems nelabiesiems. :D Pedopfiles. 7/10

Star Trek Into Darkness (2013) - Būsiu ne populiarus, bet man Star Trekas daug įdomesnis nei Star Wars. Šita dalis labai efektinga. Nors pabaiga  biški ėjo per nervus. 7,5/10

Pain and Gain (2013) - Chebra gi tik stengėsi geriau gyventi. Bet iš esmės labai juokinga vaizduojama, jog true faktas, kad šitiems kultūristams smegenų daug nereikia. 6,5/10

Europa Report (2013) - Sci-Fi. Siužetas nelabai išsiskiriantis iš daugelio tokio žanro filmų. Bet gana buvo įdomu žiūrėti, na, man, kad ir būna įdomu, patinka, bet nebūtinai įvertinu tą filmą gerai. So, čia tokia pat situacija. 6/10

A Serbian Film (2010) - O čia tai buvo. Seniai vis kažkas užsimindavo pažiūrėti šitą filmą ir įspėdavo, jog bus dirty, klaiku, šlykštu. Taip ir buvo. Nežinau ar galima šitame filme rasti kokią gilią mintį ar apskritai kokią mintį. Nors filmo metu šlykštėjausi, bet ir žavėjausi jo siužetu, o pabaiga tai išvis hilarious. Must see. Bet pasirenkit psichologiškai. :D Manau imdb neatitinka įvertinimo. 8/10 iš mano pusės :)

This is the end (2013) - Kažkaip šiais metais neblogų komedijų prikurta. Ir apskritai pradėjo vėl grįžti į tuos senus gerus komedijų laikus. O šita komedij būtent tokia. Aktorių chebra super. Siužetas, nors ir kvailas, bet tame kvailume ir buvo juokinga. O dažnai gi būna kvailas siužetas, bet visiškai nejuokinga, o verkti norisi, kad kokį aš šudą žiūriu. Ypač juokinga buvo Channing Tatum rolė. Ir kaip jis sutiko vaidinti, nors jo rolė buvo labai labai trumpai, bet labai įsimenanti :D 7/10

The Heat (2013) - Dar viena nebloga amerikietiška komedija sukurta šiais metais. Bullock ir Melisos duetas. Daugiau tokių duetų :) Keista, kad imdb įvertinimas gana žemas, nes jau nebežinau tada, kokia turi būti komedija, kad jį būtų sutikta auditorijos labai teigiamai. Turbūt tada, kada nėra juokinga, ar jei juokinga, bet tada filmo negali vertinti gerai..Na, žodžiu, man patiko. 7,5/10

The Dyatlov Pass Incident (2013) - Kažko tikėjausi įdomesnio, bent jau treileris visai sudomino, bet deja, tas susidomėjimas greitai išbblėso. Laiko msšina turbūt šio filmo topas. 5,5/10

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2013 m. lapkričio 16 d. 18:47:51

The Great Gatsby

Laikas neprailgo žiūrint šitą filmą. Kaip visada nuostabi Leo vaidyba. 

2013 m. lapkričio 16 d. 17:59:54

Wir (1981)

https://www.imdb.com/title/tt0164234

2013 m. lapkričio 16 d. 10:41:32

"V reiškia Vendetta"

___

Nebuvau žiūrėjęs ištisai (kai rodydavo per visas televizijas dažnai), taigi ačiū4TV, kad nusprendė pakartot jau seną gerą filmą.

Nežinau, kaip kiti suprato, ar interpretavo filmą.

Aš mačiau, kad filmo kūrėjai norėjo parodyt, jog kelias per purvą, kiaules lipančias per kitų galvas, tėra vienintelis - tų kiaulių nukapojimas. Niekinių pastatų, kontorų uždarymas, hm, analogiška kontratakuojančia prievarta - sprogdinimo būdu..

Iš tikro, labai gražu man buvo stebėt finalines scenas: kaip žmonės įkūnija Utopiją. Tą siekiamą` žemę -> 1laike/1vietoj/1minioj. Kai gera yra vienodai... visiems.

Labai, beje, įdomiai Natalija atrodė apsirengusi tais rausvais, mergaitiškais rūbeliais. Maždaug lyg atradusi laiko mašinos būdu kelią į pradinukės vaikystę.

2013 m. lapkričio 12 d. 00:57:09

minutei nepraejus, iskarto matosi, kad Tarantino nagus prikises. geras filmas, ne tas kur ziuret ir ziuret, bet tikrai neprastas, ka. mano megstamiausia vieta, tai buvo ten pabaigoj kur pykst ir pokst ir ten tos plunksnos. nu taip graziai. ziauriai juokinga. 'D

2013 m. lapkričio 10 d. 22:38:30

Geras, nors man labiausiai patiko Walken-Hopper dialogas.

O jei į temą, tai žiūrėjau šiandien Training Day. Geras, rimtas veiksmo trileris. Nereikia pasikliaut IMDb reitingais, ten šeši su kapeikom, bet aš vertinčiau apie aštuonis.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Morten Harket Brother
 Morten Harket

malia Pet Shop Boys Always on my mind
 Pet Shop Boys

Sahja Naktinės Personos Svajonė
 Naktinės Personos

einaras13 Karnivool We Are
 Karnivool
 Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys
4Blackberry Deftones Fireal
 Deftones

Šiuo metu vertiname

Aphex Twin Aphex Twin
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
22:09 - 4Blackberry
O tų IP adresų neblokuosi rankiniu būdu po vieną amžinai. Taigi, reikės sprendimo.
22:08 - 4Blackberry
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
21:49 - edzkaa1
nu arba kažkas bando DDoS inti, nes vis iš skirtingų IP labai daug..
21:48 - edzkaa1
įmanoma nebent pagal IP blokuoti arba kokią Cludfare pirkti, kad jinai kaskart tikrintų ir blokuotų
21:46 - edzkaa1
Oi neišsigalvokit, puola ne dėl PĮ, o todėl, kad priviso pilna visokių AI agentų, kurie jungiantis neprisistato tokais ir ignoriuoja visas robotams skirtas taisykles, kurių normlaūs paieškų sistemų crawleriai iki tol laikėsi
21:37 - 4Blackberry
Bet šiaip, malonu matyti, kad net ir tokiomis sąlygomis žmonės bando lankytis. Ar gal tiesiog brute force'ina, kol suveikia, iš savotiško azarto
21:34 - 4Blackberry
Dabar nieko niekam ir nereikia vilioti. Atnaujinimai yra pakeliui. Dabar reikia tik iškentėti kad ir kas čia bevyktų. Botai turbūt irgi puola dėl senos, pažeidžiamos programinės įrangos ar kodo. Atsinaujinus, manau, ir tikiuosi, nebebus šito daugiau.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 22833
  Iš viso užsiregistravę: 73860
  Naujausias narys: RodrickYeo57
  Šiandien apsilankė: 655251