Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2021222324252627282930 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2013 m. lapkričio 10 d. 21:49:49

ziuriu dabar True Romance,

jauciasi Tarantino stilius,

~1:12:50 tikras lol :D (Gandolfinio ir Pitto dialogas)

2013 m. lapkričio 10 d. 13:04:40

Ha, matai kaip skirtingai:) aš išvis jo žiauriai nemėgau, kol Pulp Fiction nepažiūrėjau :))

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
velniux
2013 m. lapkričio 10 d. 12:55:19

Nervindavo? Man ten ant Rotho visas serialas laikėsi. "Lie to Me" vien dėl jo buvo nerealiai geras serialas {#}.

2013 m. lapkričio 10 d. 12:51:59 2013-11-10 12:57:04

Sunset Blvd. (1950)

kiekviena karta, kai isijungiu nespalvota filma, pasiruosiu. t.y. ruosiuosi iki tol kol isijungiu. 90uju vaikui sunku turbut taip lengvai priprasti prie limituotu spalvu ekrane ir isijausti i storija, nes jei nespalvota tai vadinais nelabai tikra. nepaisant to, dar ne karto neatsitiko taip, kad nespalvotas filmas paliktu bloga ispudi, atvirksciai, isijungus betkoki naujausia tika isleista, iskarto imi telefona kad kol kazkas sneka laptopo ekrane galetum feisbuke narsyt. apie pati filma nera ka daug sakyti, didzioji dalis zmoniu, turbut, esat mate ir zinot kad jis vienas tu, kur prisikabinti prie kazko labai sunku butu. idealiai suvaidinta, tobulai ispildyti personazai, nenuobodus siuzetas, neperkrautas nesamonem ir nerealistinem fantazijom. 

To Kill a Mockingbird (1962)

Pirma perskaiciau knyga. Po keliu metu paziurejau spektakli, sia vasara - sutrumpinta muzikini spektakli po atviru dangum. Vakar - filma. Nesvarbu kookia forma pateikta, sita istorija absoliuciai prikausto kiekviena karta. Ne vienas kitas filmas, pastatytas apie rasine diskriminacija, neprilygsta sitam, ne is tolooo. O kur dar sitaip teisingai pateikti visi kiti zmogiskumo minusai ir pliusai , kaip drasa, sita nesibaigainti, kaip cia 'kova su malunais', absoliutus nesavanaudiskumas, arba tas vaikiskas naivumas, ir odievai kaip sitie vaikai puiiiikiiaaaai suvaidino! Nuostabus!

2013 m. lapkričio 9 d. 22:47:06

Scarface (1983)

I only have two things in this world, my balls and my word, and I don't break em' for no body.

:))

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
saliakelio
2013 m. lapkričio 9 d. 20:43:25

siandien radau sita ir pagalvojau kad tikrai labai viskas panasiai sukurta, netgi tedo merga atiteko Barniui panasiai kaip ir Drauguose. Ir charakteriai beveik identiskai sukurti

how i met your mother vs friends

Atsakyti
saliakelio
2013 m. lapkričio 7 d. 23:38:55

pagaliau radau sita online, reiks paziureti

Atsakyti
be_inis
2013 m. lapkričio 7 d. 22:38:35

2Guns 

Netikėtai nustebino. Filmas tikrai gasvosi žaismingas, šviežus ir kartais nensupėjamas trileris. Aišku, nieko ypatingo, bet geras trileris išeina tik keliskart per metus, šitas - tikrai vienas jų. Na bent jau skaičiuojant didelio biudžeto leidinius. 

Atsakyti
green_moon
2013 m. lapkričio 6 d. 22:56:31

Mr. Pink absoliutiskai fantastiskas! 

dabar ziurek True Romance. :)

2013 m. lapkričio 6 d. 22:36:00

Reservoir Dogs (1992)

Aišku, kaip visad pas Tarantino, aktorių lobynas nepakartojamas :) Nu man Tim Roth taaaip patinka (nors tam seriale "Lie to me" tai nervindavo), o ką bekalbėti apie Steve Buscemi...

Geriausia vieta pasaulyje:

"-kodėl aš ponas pinkas?

-Nes tu pederastas!

-O kodėl mes negalim pasirinkti spalvų patys?

-E, bandžiau vieną kartą, nieko gero neišeina, 4 vyrukai susimušė dėl to, kuris bus ponas Blekas :DDDDD

-Taaaip, bet ponas Braunas tai skamba panašiai, kaip ponas šūdas. (Omg aš apie tai pagalvojau, dar Tarantinui nespėjus to ištart :DDDD)."

Kad ir kaip bebūtų, Karolina, man Pulp Fiction vistiek labiau :) Bet ir šitas superinis, ačiū :)

Atsakyti
Dead_soul
2013 m. lapkričio 6 d. 06:44:32

Kill Bill Vol.2 (2004)

Šiai daliai Tarantino turbūt didesnį įkvėpimą turėjo :D Nu tikrai labiau nei pirmoji :)

"Jei išsipisinėsi, kap kokia šikynė suvarysiu viską tau tiesiai į veizolus!. Išės tau akis iki makaulės!" - pramušė :D

O ta vieta, kai tuo savo manevru išlupo akį ir ją sutrėškė kojų pirštais! :D Ir šiaip to kiniečio mokytojo portretas man superinis :))

Atsakyti
ep
2013 m. lapkričio 5 d. 22:24:42

praeita karta sudominai mane, dabar gal dar ka nors ;)

nors tiesa pasakius, nemanau kad jis skirtas masems.

2013 m. lapkričio 5 d. 22:20:32

rasysiu ir 5ta karta kai ziuresiu,turbut, zinok. paskutinis matytas filmas, taip jau buna, kad as neturinti gyvenimo ziuriu tuos pacius filmus po keliolika kartu. /

2013 m. lapkričio 5 d. 22:10:41

tu apie sita jau antra karta rasai ;)

2013 m. lapkričio 5 d. 21:29:45

Neeee, ten gi jau maziau daugiau be diskusiju vienas geriausiu filmu T. Filmografijoj, kalnas geriausiu aktoriu, pamatysi jau klasika tapusiu scenu. uuuu net ir as vietoj nenusedziu kaip tau bus faina:D

2013 m. lapkričio 5 d. 21:29:10

jau spėjau užknist? :D aš kartais irgi taip pažiūriu kad dienoraščiai vien mano, komentarai vien mano, jaučiuosi tokia - forever alone :DDDDDD

Atsakyti
ep
2013 m. lapkričio 5 d. 21:27:10

ha man tik idomu kada ds issiseks, ir baiksis jos entuziazmas :D

2013 m. lapkričio 5 d. 21:22:21

O, jau žinau kokį filmą žiūrėsiu sekantį :) Thanks. Tikiuos nebus, kaip su Kill Bill :D

Atsakyti
green_moon
2013 m. lapkričio 5 d. 21:14:43

Neeee, reikia sakyt "patiko pulp fiction? Paziurek reservoir dogs" Mano visu Laiku numeris vienas. pamatai toki ir tada visi kiti panasaus siuzeto filmai tik nevykusios kopijos atrodo! Kill bill ir mano nemegstamiausias tarantino darrrbas beje. High five

2013 m. lapkričio 5 d. 14:50:56

Kill Bill Vol.1 (2003).

Žiauriai nusivyliau. Manau, taip nutiko tik dėl mano pačios perdėtų lūkesčių :) Tiek daug liaupsių šiam filmui, pasakymų "patiko Pulp Fiction? - o tu pažiūrėk Kill Bill". Laikiau aš tą Kill Bill kaip saldainiuką kokį, ilgai nežiūrėjau, ypatingai progai... Nu nebuvo taip jau ypatinga:) Aišku kraujų upeliais trykštančių, visokiom čiukšlėm šaudančių ir kibirais plūstančių atsižiūrėjau turbūt savaitei į priekį, visi absurdiški "Skraidančių durklų" motyvai net pykdė. Kur juodas humoras? Kur topinės frazės? Keista, kad pačiam Tarantino turbūt visai nieko tas filmas, visgi 3 dalį daro.

Kad ir kaip bebūtų, vistiek laukiu pažiūrėti Vol.2 :D

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 2021222324252627282930 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Morten Harket Brother
 Morten Harket

malia Pet Shop Boys Always on my mind
 Pet Shop Boys

Sahja Naktinės Personos Svajonė
 Naktinės Personos

einaras13 Karnivool We Are
 Karnivool
 Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys
4Blackberry Deftones Fireal
 Deftones

Šiuo metu vertiname

Aphex Twin Aphex Twin
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
22:09 - 4Blackberry
O tų IP adresų neblokuosi rankiniu būdu po vieną amžinai. Taigi, reikės sprendimo.
22:08 - 4Blackberry
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
21:49 - edzkaa1
nu arba kažkas bando DDoS inti, nes vis iš skirtingų IP labai daug..
21:48 - edzkaa1
įmanoma nebent pagal IP blokuoti arba kokią Cludfare pirkti, kad jinai kaskart tikrintų ir blokuotų
21:46 - edzkaa1
Oi neišsigalvokit, puola ne dėl PĮ, o todėl, kad priviso pilna visokių AI agentų, kurie jungiantis neprisistato tokais ir ignoriuoja visas robotams skirtas taisykles, kurių normlaūs paieškų sistemų crawleriai iki tol laikėsi
21:37 - 4Blackberry
Bet šiaip, malonu matyti, kad net ir tokiomis sąlygomis žmonės bando lankytis. Ar gal tiesiog brute force'ina, kol suveikia, iš savotiško azarto
21:34 - 4Blackberry
Dabar nieko niekam ir nereikia vilioti. Atnaujinimai yra pakeliui. Dabar reikia tik iškentėti kad ir kas čia bevyktų. Botai turbūt irgi puola dėl senos, pažeidžiamos programinės įrangos ar kodo. Atsinaujinus, manau, ir tikiuosi, nebebus šito daugiau.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 22833
  Iš viso užsiregistravę: 73860
  Naujausias narys: RodrickYeo57
  Šiandien apsilankė: 655251