| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | BrotherMorten Harket |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | SvajonėNaktinės Personos |
||||
| einaras13 | We AreKarnivool Pokštauju, kad po tuo kompleksišku gitariniu altroko fasadu čia slypi labai gera 80-ųjų dream pop daina. Nuostabiai įtraukiantis kūrinys |
||||
| 4Blackberry | FirealDeftones |

2013 m. lapkričio 5 d. 09:05:02
Once Upon A Time In America (1984).
Man toks Krikstatevio tipo filmas :) daugybė ilgų vietų, kur tik groja muzika ir rodo vaizdus, atrodytų visai nesusijusius su siužetu, lyg balastui, kad ilgesnis filmas būtų. Gal tais laikais madinga buvo daryt ilgus filmus? :D Neskaitant tų ištęsimų, kai pavyzdžiui žmonės žiūri viens į kitą 5 minutes ir nieko nesako (nu jėzau jau ir po 1min galima suprasti, kad tikra iilgai jie čia laužosi ir nekalba), tai buvo tokių scenų, kad man net žadą atėmė. Turbūt pati įpatingiausia, kai berniukas viduje tiesiog plėšosi, kad jam svarbiau ar prarasti nekaltybę ar suvalgyti keksiuką ;DD Iškart prisimenu visus tuos psichologinius eksperimentus su vaikais, kai jiem atnešamas įspūdingas pyragėlis ir pasakoma, jog jei jie nesuvalgys jo per 10 min, tai grįžusi tyrėja atneš dar vieną tokį ir jie galės suvalgyti du :D Ir kokia tuomet vidinė kova pas vaikus vyksta, ko tik jie nedaro, ir uosto tą pyragėlį ir laižo, bet tik nevalgo :D
O kaip miela žiūrėti į Jennifer Connelly mažytę, kokia mielutė mergaitė buvo, šakės.
Galbūt pati mintis man nelabai, tie visi mafijozai, bet jaučiau malonumą iš pačio žiūrėjimo proceso :)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. lapkričio 4 d. 23:50:48
Crimewave (1985)
keista, kaip kai kurie filmai nesulaukia pripazinimo, nepelnytai visiskai. nei is holivudisko ziurovo, nei is ale viska zinanciu kritiku.
visi kiti Coen'u filmai atrodo normalus ir visai netgi tv3 kanalui pastatyti, pries sita palyginus.
spalvu tokiu jokiam kine nesu dar macius. tokiu dialogu niekur negirdejus. sitiek geru scenu ir specifiniu vietu, kad pradejus vardinti turbut papasakociau visa filmo siuzeta. vaidyba - auksciau visko. KLA-SI-KA! tik pasibaigus jau norejau vel is naujo ziureti ir pati ir visiems kitiems parodyti. :)
2013 m. lapkričio 4 d. 22:39:40
Tyli naktis [Christmas. Uncensored] 2012
Seniai neturėjau tokio malonumo žiūrėdamas lietuvišką filmą. Mano subjektyvia nuomone, šitas darbas pralenkia abejas Zero dalis.
2013 m. lapkričio 4 d. 22:30:59
Gal kažkas ir jaučia malonumą žiūrėdamas tokį fillmą, bet aš tai jau tikrai ne. Pažiūrėjau, nes reikėjo bet malonumo jokio nebuvo - tik darbas.
Memento įėjo į kino istoriją kaip unikalus filmas naratyvo prasme (taip kaip pasakojima istorija filme), todėl suprantu jį tik iš techninės pusės, bet ne iš meninės. Aišku tai jau subjektyvi nuomonė.
2013 m. lapkričio 4 d. 21:28:42
Man labai patiko. Labai įtikinamai perkelia tą klaustrofobijos jausmą, kurį turėjo patirt pagr. veikėjas.
2013 m. lapkričio 4 d. 20:55:16
BURIED (2010m.). hm. net negera dabar. Labai reikia užrašo, kad jautrių nervų žiūrovams nerekomenduojama. Dėl pabaigos. Bet jei norit filmo po kurio jaustumėtes sumautai - rekomenduoju
2013 m. lapkričio 4 d. 00:06:42
+ atradimas
Ruth Wilson
8/10
2013 m. lapkričio 3 d. 22:18:50
Šitas irgi geras. Jie abu savotiški. Kuždesių sala dėl savo netikėtos (arba kaip tik tikėtos
) pabaigos, o Memento dėl originalios idėjos ir puikaus išpildymo. Net nežinau, jaučiu jie abu būtų tam sąraše.
2013 m. lapkričio 3 d. 22:07:16
Aš tai jo į šimtuką nedėčiau :))) ypač kai yra su panašia mintim trylika milijonų kartų nerealesnis filmas - Kuždesių sala :) (bet mano nuomonės neklausyk, aš išvis nlb mėgstu filmus, nesurinkčiau nė 30 mėgstamų turbūt) :DDD
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. lapkričio 3 d. 21:59:33
Nerealus šitas
. Priminei mano seną mintį susidaryt geriausių matytų filmų šimtuką
.
2013 m. lapkričio 3 d. 21:34:55
Memento (2000).
Nepatinka man žiūrėti filmus nuo antro galo, sunkiai mano suvokimas taip veikia. Gal mintis ir nieko, primena kokia mūsų pasąmonė galinga, norėdama užmiršti skaudžius išgyvenimus, pateisinti save.
2013 m. lapkričio 3 d. 12:38:35
Prestige (2006)
Jei atvirai, tai nežinau dėl ko jis pateko į imdb geriausių filmų 250. Tikrai nebuvo labai ydomus, kai kuriose vietose man jau buvo per daug fantazijos, atrodo lyg ir normalų, realistišką filmą darė ir bac kažkokias nesąmones rodyt pradėjo. Vienintėlis dalykas, kuris man patiko tai Christian Bale, m tas jos toks žavus šveplumas :))) Dar trys paskutiniai sakiniai filmo pabaigoje, gal ir nieko :D
2013 m. lapkričio 3 d. 12:34:21
Funny Games (2007)
Pagaliau prisiverčiau pažiūrėti kiną, kuriame nešaudo-negaudo/nesprogdina spec efektų fone. Filmas geras, idėją lyg būtų paimta iš dviejų pokalbio bare prie alaus bokalo. Neužtesė ir užbaigė tinkamai. Stiprus septynetas, vertinant nešališkai, o būnant vienpusišku duodu devynetą.
2013 m. lapkričio 2 d. 13:16:46
Se7en (1995). Nemėgstu detektyvų... pusė filmo nuobodžiavau, nes visas tas septynių nuodėmių dalykas naudotas jau trijuose milijonuose filmų, bet kai pasirodė žudikas, nuo ten ir prasidėjo visas įdomumas. Omg Kevinas Spacey yra pats nuostabiausiais mano gyvenime matytas žudikas manjakas, tikrai nieko tinkamesnio šiam vaidmeniui negalėčiau rasti - toks ramus, su ta šalta ir mąslia veido išraiška, atrodytų pats doriausias žmogus žemėje (dažniausiai žudikų manjakų prototipai tokie ir būna), net nžn kas galėtų jį pranokti? gal nebent Hopkinso hanibalas. Aišku vietoj Freemano tikrai būčiau rinkusis kokį kitą aktorių (bet čia asmeninės antipatijos :)).
2013 m. lapkričio 2 d. 00:02:55
Trance (2013). Šiek tiek prailgo jo žiūrėjimas, suko suko ten aplink, tikėjausi kažko super puper įspūdingo (kaip kokioj kuždesių saloj), bet to nebuvo :) Visą filmą galvojau ką man primena James McAvoy - ogi Crawling!!! Nu žiauriai panašios tos akys :)))
2013 m. spalio 30 d. 23:56:57
Siūlyčiau tau niekad nežiūrėti filmų, kurie man patinka :D mūsų skoniai totaliai priešingi :D
2013 m. spalio 30 d. 23:48:43
pradejau ziuret the heat, pff silpnokas, man tai panasus humoras visai ne prie sirdies., gal pora linsmu epizode ir buvo bet visumoj tai silpnokas, gal rytoj pabaigsiu
o stai RIPD pradzia paliko geresni ispudi :) kiek primine ghost busters gal., anyway idomiau, specefektai geri.
o siaip tai man patinko filmai apie kopus, partnerius, :)
2013 m. spalio 30 d. 20:16:37
dar gerai kad neprisidare tatuiruociu gyvendama su tuo freeku
2013 m. spalio 30 d. 20:14:21
S.Bulock ir Jessie James - tai buvo idiotiskiausia pora
2013 m. spalio 30 d. 00:10:54
pridesiu situ du i savo sarasa :) man S. Bulock irgi visai patinka :)
Trance (2013) D. BoyleJames McAvoy, Rosario Dawson, Vincent Cassel
tiesa pasakiu nemanau kad RD puikiai tinka siai rolei, gaila kad neisrinko Scarlett Johansson ar Eva Green :p
na o V. Cassel i desimtuka :)
o pats filmas tai visai eilinis, nezinau, gal kam ir pasirodis idomus.
7/10