R.I.P.D. (2013). Nebuvo labia įdomus filmas, antą kartą tikrai nežiūrėčiau, bet visą šitą nesamonę atpirko paskutinė scena. Nors filmas lyg ir ne komedija, bet jau pabaiga – tikra juoko bomba (bent jau man) :)
The Heat (2013). Kadangi tiek Sandra Bulock tiek Melissa McCarthy man žiauriai patinka, tai ir filmą malonu žiūrėti buvo :) Buvo linksmų vietų, toks filmas atsipalaidavimui, neverčiantis mąstyti.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
perziurejus filma galvoju blemba nesupratau, kas cia buvo...
paskui eimu skaityti apie filma:
Артур Кларк сказал после премьеры: «Если вы умудритесь полностью понять «Одиссею», то для нас это провал, ведь мы пытались дать гораздо больше вопросов, чем ответов».
tada viskas aisku, neturiu daugiau klausimu. man nepatiko.
nors man ir patinka sci-fi, patinka filmai apie kosmosa, apie AI, patinka Kubricko filmai, bet sitas tai ne.
Man, kiek pamenu, visai geras pasirodė, nors ir ne pats mėgiamiausias Kubricko.
maziau parasyti ranka nepakyla, tiesiog nepatiko, bet nesakau kad filmas yra blogas, ar dar ka, tiesiog labai jau subjektyvus jausmas, vertinimas irgi subjektyvus, bet tiesiog pripazistu, kad filmas turi verte :)
The Gold Rush(1925)tai yra antras C. C. filmas (t.y. mano ziuretas) ir taip pat antras pagal senuma imdb top250 tope, senesnis tik The Kid (1921) to pacio Chaplino.
filmas patiko, ypac scenos sokiu aikstelei (dance hall) kur save pririso prie suns :D na ir dar trobelei, kai pabudo, ir trobele pradejo prarasti pusiasvyra ten tai labai faina buvo. klasika, must have, Chaplinas geras, labai geras, turbut genialus :)
Šiaip filmas kiek prailgo... tokį filmą pastatyti ant istorijos, kaip žmogus pavogė duonos kepalą....
Bet aktorių kokia gausybė. Ruselas Crowe tai kaip visad išlieka mano dievas, dabar dar žinau, kad ir balsas jo nuostabus :)))Ir muzika nebloga, ypač kur per sukilimą buvo. Man tik ta Amanda Seyfried visą vaizdą gadino, nu nežinau kodėl aš taip nemėgstu tų jos išsprogusių akių :)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Артур Кларк сказал после премьеры: «Если вы умудритесь полностью понять «Одиссею», то для нас это провал, ведь мы пытались дать гораздо больше вопросов, чем ответов».
nors man ir patinka sci-fi, patinka filmai apie kosmosa, apie AI, patinka Kubricko filmai, bet sitas tai ne.
7/10
Nepatiko - ir 7? ;o
beabejo geras filmas ir vertas demesio ir blablabla.
o tik man vienam Kim Novak primena dead soul? ("+" jeigu ir jums ;D) :D
kaip ten bebutu, ji (Kim) nuostabi, ir kadangi man nepatiko pabaiga duodu 8/10
Nope, nepaši :D bet pasakymą "Kim nuostabi" priimsiu kaip komplimentą, vis tik ji tau panaši į mane :D ačiū ačiū :D
cia tikrai retas atvejis, kai mano ivertinimas yra zemesnis uz imdb vidurki. filmas man patiko, ir manau jis visai vertas demesio, bet ar jis vertesnis Oskaro uz tarkim Das weiße Band ? hmmm nezinau
Šaunus() filmas. Savotiška parodija/duoklė G.Romero zombių temos kūrybai(galima nuspėti iš pavadinimo kalambūre). Labai patiko filmavimo stilius, puikūs pasikartojantys pokštai, tikrai nebuvo nuobodu viso filmo eigoje. Žiūrėčiau dar bent porą kartų.
Kaip ir aname filme, turime Simon Pegg ir Nick Frost duetą pagrindiniuose vaidmenyse. Pegg'o personažas - pavyzdinis policininkas, kurio darbas priverčia jo nuovados kolegas atrodyti blogai, todėl jie sugalvoja jį perkelti į tolimą provincijos miestelį, kad jo atsikratytų. Bet čia jis sutinka Nick Frost'o personažą - vieną bukiausių ir neadekvačiausių policininkų ir po truputi pradeda aiškėti, kad šis ramus miestelis gal ir ne toks paprastas. Vėlgi patiko kinematografijos ir humoro stiliai, tačiau paskutinis filmo pusvalandis šiek tiek silpnesnis, bet visumoje filmas tikrai geras. Vėlgi, rekomenduočiau.
Liko vienas trilogijos filmas The World's End, bet dar neturėjau galimybės peržiūrėti.
House of Flying Daggers ir Crouching Tiger Hidden Dragon. Abu nuostabūs. Ta kinijos kultūra ir gamta tiesiog pavergianti... Ir labai žavu, kad tie filmai beveik visiškai nenuspėjami, ko tikrai nepasakysi apie daugumą vakarietiškų. Tik truputį juokingi tie skraidymai visi Bet vis tiek papirko. Fantaskika
"Vagiant gyvenimus". Mano nuomone Angelina Jolie kaip tik šaltiems detektyvams, kuriose vienaip ar anaip išryškėja jos nepakartojimas grožis.O filmas vienas geriausių. Visi savo vietose, pabaigos niekas negalėtų nuspėt.
geru fantastu ekranizacijos retai buna blogos, (aisku knygos geriau ir t.t.) nes jau turi gera siuzeta, ko labai daznai truksta kitiems sci-filmas. o jeigu talentingas reziserius + geras biudzetas, sekme garantuota, :)
mano du paskutiniai:
the Stuff (prisiminiau filmuka is vaikystes, anksciau jis atrode smagiau)6/10
na ir siandien Monster, 7/10
hmm,
sitam S.T. man baisiai nepatiko, ta prasme, jos personazas, sunku patiketi kad cia vaidina ST, na o oskara uz sia role ji verta!
ispradziu pagalvojau, kodel ji vaidina ta pabaisa,
Smagi, paprasta britų komedija su sci-fi elementais. Nebando kažko įrodyti ar kažko giliai kapstyti, neverčia susimastyti, tiesiog smagus filmas, kuris per daug iš saves nestato. Llabai lengvai susižiūrėjo su vakariene ir buteliu Volfo rinktinio. Rekomenduočiau.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2013 m. spalio 28 d. 08:23:00
R.I.P.D. (2013). Nebuvo labia įdomus filmas, antą kartą tikrai nežiūrėčiau, bet visą šitą nesamonę atpirko paskutinė scena. Nors filmas lyg ir ne komedija, bet jau pabaiga – tikra juoko bomba (bent jau man) :)
The Heat (2013). Kadangi tiek Sandra Bulock tiek Melissa McCarthy man žiauriai patinka, tai ir filmą malonu žiūrėti buvo :) Buvo linksmų vietų, toks filmas atsipalaidavimui, neverčiantis mąstyti.
2013 m. spalio 28 d. 00:40:27
Ziurejau sita klipa kazkada
https://www.youtube.com/watch?v=jjQyDNj5ZhQ
ir mane uzkabino scena kur vyras ieina i lifta, kazkaip nerealiai grazi pasirode ta moteriske su akiniais
ilgai ieskojau ir suradau, kad tai Deborah Shelton, kazkada buvusi Miss JAV, vaidino dar Dallase 8-10 sezona,
o ta scena is filmo Body Double 1984
filmas geras, man patiko. Labai grazi tuo metu buvo kai filmavosi siame filme ir Dallase.
2013 m. spalio 27 d. 23:38:16
Intouchables 8/10 pagaliau paziurejau! fainas geras nuosirdus filmas prancuzai gerai pavare.
ispanu El Maquinista 7/10 su C. Bale, - o neimanoma nepagirti Kristiano, kaip pasiaukojo rolei, nuostabus darbas!
ir britu Repulsion (1965) 7/10 R. Polanski, man atvirai pasakius nelabai patiko, filmas stiprus, bet...
2013 m. spalio 23 d. 21:36:20
maziau parasyti ranka nepakyla, tiesiog nepatiko, bet nesakau kad filmas yra blogas, ar dar ka, tiesiog labai jau subjektyvus jausmas, vertinimas irgi subjektyvus, bet tiesiog pripazistu, kad filmas turi verte :)
The Gold Rush (1925) tai yra antras C. C. filmas (t.y. mano ziuretas) ir taip pat antras pagal senuma imdb top250 tope, senesnis tik The Kid (1921) to pacio Chaplino.filmas patiko, ypac scenos sokiu aikstelei (dance hall) kur save pririso prie suns :D na ir dar trobelei, kai pabudo, ir trobele pradejo prarasti pusiasvyra ten tai labai faina buvo. klasika, must have, Chaplinas geras, labai geras, turbut genialus :)
8/10
2013 m. spalio 23 d. 17:38:28
Les miserables/ Vargdieniai (2012)
Šiaip filmas kiek prailgo... tokį filmą pastatyti ant istorijos, kaip žmogus pavogė duonos kepalą....
Bet aktorių kokia gausybė. Ruselas Crowe tai kaip visad išlieka mano dievas, dabar dar žinau, kad ir balsas jo nuostabus :)))Ir muzika nebloga, ypač kur per sukilimą buvo. Man tik ta Amanda Seyfried visą vaizdą gadino, nu nežinau kodėl aš taip nemėgstu tų jos išsprogusių akių :)
2013 m. spalio 23 d. 15:28:43
Nepatiko - ir 7? ;o
2013 m. spalio 22 d. 17:31:43
Basic Instinct (1992)
Paul Verhoeven +1
Michael Douglas +1
Sharon Stone +1
filmas patiko 8/10
2013 m. spalio 21 d. 19:08:55
2001: A Space Odyssey (1968)
7/10
2013 m. spalio 19 d. 17:24:39
8/10
2013 m. spalio 18 d. 04:21:56
Nope, nepaši :D bet pasakymą "Kim nuostabi" priimsiu kaip komplimentą, vis tik ji tau panaši į mane :D ačiū ačiū :D
2013 m. spalio 17 d. 21:10:07
El secreto de sus ojos (The Secret in Their Eyes)
Top 250 #162 | Won 1 Oscar. Ratings: 8,2/10 from 73 854 users
cia tikrai retas atvejis, kai mano ivertinimas yra zemesnis uz imdb vidurki. filmas man patiko, ir manau jis visai vertas demesio, bet ar jis vertesnis Oskaro uz tarkim Das weiße Band ? hmmm nezinau
8/10
2013 m. spalio 17 d. 10:05:08
- Gravity [2013]
Na, labai jau norėjau pažiūrėti, kas čia per Sci_fi tokio aukšto reitingo.
Na, filmo siužetas, sakyčiau, skurdokas, įtampa kartais dirbtinė.
Bet 3D efektas + aktoriai + vaizdai + pati idėja - labai.
7/10 pernelyg nesismulkinant.
2013 m. spalio 14 d. 23:17:56
Shame (2011)
nieko neprarasit nepažiūrėję. nebent labai įdomų nuogą Fassbender'į pamatyt.
2013 m. spalio 14 d. 22:20:25
na pagaliau, uzpildau spragas, Vertigo (1958)
beabejo geras filmas ir vertas demesio ir blablabla.
o tik man vienam Kim Novak primena dead soul? ("+" jeigu ir jums ;D) :D
kaip ten bebutu, ji (Kim) nuostabi, ir kadangi man nepatiko pabaiga duodu 8/10
2013 m. spalio 13 d. 01:53:42
World War z
2013 m. spalio 12 d. 16:08:36
Atrodo, pagavau britiškos komedijos kablį. Žiūrėjau du filmus iš taip vadinamos "Cornetto" trilogijos.
Shaun of the Dead(2004) https://www.imdb.com/title/tt0365748
Šaunus(
) filmas. Savotiška parodija/duoklė G.Romero zombių temos kūrybai(galima nuspėti iš pavadinimo kalambūre). Labai patiko filmavimo stilius, puikūs pasikartojantys pokštai, tikrai nebuvo nuobodu viso filmo eigoje. Žiūrėčiau dar bent porą kartų.
Hot Fuzz(2007) https://www.imdb.com/title/tt0425112
Kaip ir aname filme, turime Simon Pegg ir Nick Frost duetą pagrindiniuose vaidmenyse. Pegg'o personažas - pavyzdinis policininkas, kurio darbas priverčia jo nuovados kolegas atrodyti blogai, todėl jie sugalvoja jį perkelti į tolimą provincijos miestelį, kad jo atsikratytų. Bet čia jis sutinka Nick Frost'o personažą - vieną bukiausių ir neadekvačiausių policininkų ir po truputi pradeda aiškėti, kad šis ramus miestelis gal ir ne toks paprastas. Vėlgi patiko kinematografijos ir humoro stiliai, tačiau paskutinis filmo pusvalandis šiek tiek silpnesnis, bet visumoje filmas tikrai geras. Vėlgi, rekomenduočiau.
Liko vienas trilogijos filmas The World's End, bet dar neturėjau galimybės peržiūrėti.
2013 m. spalio 12 d. 15:21:06
House of Flying Daggers ir Crouching Tiger Hidden Dragon. Abu nuostabūs. Ta kinijos kultūra ir gamta tiesiog pavergianti... Ir labai žavu, kad tie filmai beveik visiškai nenuspėjami, ko tikrai nepasakysi apie daugumą vakarietiškų. Tik truputį juokingi tie skraidymai visi
Bet vis tiek papirko. Fantaskika 
2013 m. spalio 10 d. 17:28:12
"Vagiant gyvenimus". Mano nuomone Angelina Jolie kaip tik šaltiems detektyvams, kuriose vienaip ar anaip išryškėja jos nepakartojimas grožis.O filmas vienas geriausių. Visi savo vietose, pabaigos niekas negalėtų nuspėt.
2013 m. spalio 9 d. 22:42:02
geru fantastu ekranizacijos retai buna blogos, (aisku knygos geriau ir t.t.) nes jau turi gera siuzeta, ko labai daznai truksta kitiems sci-filmas. o jeigu talentingas reziserius + geras biudzetas, sekme garantuota, :)
mano du paskutiniai:
the Stuff (prisiminiau filmuka is vaikystes, anksciau jis atrode smagiau)6/10
na ir siandien Monster, 7/10
hmm,
sitam S.T. man baisiai nepatiko, ta prasme, jos personazas, sunku patiketi kad cia vaidina ST, na o oskara uz sia role ji verta!
ispradziu pagalvojau, kodel ji vaidina ta pabaisa,
bet paskui paziurejau, o juk panasi:
filmas toks nei zuvis nei mesa,
2013 m. spalio 9 d. 21:33:56
https://www.imdb.com/title/tt0371724/
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy.
Smagi, paprasta britų komedija su sci-fi elementais. Nebando kažko įrodyti ar kažko giliai kapstyti, neverčia susimastyti, tiesiog smagus filmas, kuris per daug iš saves nestato. Llabai lengvai susižiūrėjo su vakariene ir buteliu Volfo rinktinio. Rekomenduočiau.