Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2526272829303132333435 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2013 m. rugpjūčio 14 d. 21:11:43

Mr. & Mrs. Smith (1941m) Hitchcocko romantine (screwball) komedija, visiskai nepanasus i kitus AH filmus, bet man visai patiko.

labai patiko pagrindine aktore (Carole Lombard), ir kaip gaila kad zuvo tokia jauna, vos 33m. :(

2013 m. rugpjūčio 11 d. 22:53:37

Prayers for Bobby (2009m.). Opa. Čia tai filmas! Tikras vienas geriausių!

Trumpai istorija: Bobis buvvo gėjus, o jo tėvai tikri katalikai, kurie vis aiškino, kad tai nuodemė ir bandė jį pagydyti. Galiausiai: aš neturiu sūnaus gėjaus. Žodžiu - vargšo žmogaus kančios, kai niekas nepalaiko, o jis nori, kad jį mylėtų ir priimtų tokį, koks jis yra.

Visiems kvailiems aršiems homofobams (kad pagaliau patys pasveiktumėt) ir kitiems, kurie nori gero filmo. Labai rekomenduoju.

2013 m. rugpjūčio 11 d. 16:45:35

Billy Liar (1963) UK

jeigu kazkam pasirodis girdetas pavadinimas, tai galiu pasakyti, galbut is kur, tai vienas megstamiausiu LfT filmu.

idomus filmas, idomus personazai, man patinka sito laikotarpio filmukai, visada su malonumu paziuriu.

tiesa del filmo zanro man cia komedijos praktiskai nebuvo, vietomis bet tu vietu buvo mazai.

7/10

2013 m. rugpjūčio 11 d. 13:42:59

Ponas Niekas (2009)

Gražus, intelektualus, priverčiantis susimąstyti. Aišku, labai norint rasčiau, prie ko prisikabint, bet net neketinu to daryt. Labai puikus, vienas geriausių, kokius teko matyt.

Atsakyti
Silentist
2013 m. rugpjūčio 10 d. 15:39:39

Vakar per lrytas.lt žiūrėjau 18.40 rodytą dokumentinį filmą WIKILEAKS. Apie Džulianą Assange'ą ir paviešintas amerikiečių valdžios paslaptis wikileaks internetiniame puslapyje. Daug dalykų sužinojau negirdėtų: apie afganus ir karą, sakykim. Bet daugmaž antra filmo pusė koncentravosi apie dvi poniutes, kurias neva išžagino pats Džulianas.. Tai nelabai fain buvo tų paskalų klausytis, tačiau visumoje toks neblogas filmas, jo premjera lietuvių kalba, kurį vertinu 7,5/10.

2013 m. rugpjūčio 1 d. 02:15:09

Karštis [1995]. dar negaliu ramiai rašyt žodžius, po filmo iš karto... įspūdis didžiulis padarytas. iki "oro uosto scenos" palaikiau "persekiotoją" įkūnytą Al Pacino, kurio pusėn persimečiau iš karto po to fatališko banko užpuolimo, bet vėliau vis dėlto palaikiau "bėglį" įkūnyjusį Robert DeNiro. Filmas labai jautrus, kai kraujuoja žmonės ne kaip mėsos gabalai, ar kraujo fontanų rezervuarai - režisierius šaudynėms/gaudynėms įmantriai pasirinko perpinti asmeninius pagrindinių lyderių gyvenimus, kas vienu ar kitu metu verčia sustoti ir pasirinkti sprunkančią ar persekiojančią pusę, priklausomai nuo besirutuliojančio siužeto vingių. Viskas labai žmogiška: tos išdavystės, garbės siekimas, noras pakerėt savo moterį. graži filmo muzika, daug matytų aktorių, įdomus Los Anželo policijos ir kriminalinio pasaulio atvaizdavimas. Stiprių siužetų filmuose reikia stiprių charakterių, kuriuos ir įkūnijo mano minėti aktoriai. Pagaliau peržiūrėjau filmą visą ir nuo pat pradžių. Išties dėmesio vertas reginys. 9,5/10.

2013 m. liepos 27 d. 11:25:42 2013-07-27 11:28:21

Only God Forgives (2013)

man pavyzdziui patinka sitie oldskuliniai artfilmai, tai sis kazkas va panasaus. tik nufilmuotas musu amziuj. o ka. ir nereikia tiketis Drive numeris du pries einant, kas nera blogai. labai letas, bet ne greitu ir isiutusiu tesinys gi. daug smurto, o ka, prie siaubo filmu tai niekas neprisiknisa. sako, nera siuzeto, gal labai ryskaus ir ne, bet parodykit man menini filma kur tas siuzetas padorus egzistuoja. zodziu, sitas filmas itelpa i tam tikra standarta kuris nelabai standartinis ir paprastai surandamas tik po sunkiu paiesku kino gyku. o blogi atsiliepimai tik delto, kad is goslingo pavardes tikimasi jau dabar nezinia ko. nereikia. 

8/10

2013 m. liepos 27 d. 09:36:04

Oblivion 

meh/10

Pasiskolinam kruva ideju ir Matrix ar Dark City, pridedam T. Cruise ir naujas blockbusteris 

Atsakyti
green_moon
2013 m. liepos 26 d. 20:45:37

ODIEVEMANO koks grazus sitas filmas. sitaip subtiliai ir svelniai apie gyvenimo pasikeitimus ir zmogiskuma papasakoja, niekur nesu macius nieko panasaus. niekurniekada. gyyyvas.

2013 m. liepos 26 d. 17:32:38

nu žiūrėjau susuktu veidu didžiąją laiko dalį :D 

Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. liepos 26 d. 00:06:45 2013-07-26 00:07:22

Kokie įspūdžiai?{#} Matytas jau gan senokai. Vapše jokios išliekamosios vertės. Pilna tokių šokiruojančių filmų, kurie priverčia susimąstyti. O čia nieko. Pažiūrėjau ir sėkmingai užmiršau.

Fightclub (1999) 

Pagaliau prisiruošiau pažiūrėt. Gėėėėris {#} 10/10

Atsakyti
Enough
2013 m. liepos 25 d. 17:48:12

Srpski Film{#} 

Atsakyti
Silentist
2013 m. liepos 24 d. 23:45:14

Mr.Nobody (per ltv2 programą). Kaip jau esu minėjęs, aš palaikau šį filmą.

2013 m. liepos 19 d. 14:48:54

Padariau pertrauką tarp tų disturbing ir nepriklausomų filmų {#}

Panikos kambarys (2002)

Be abejo, čia komercinis filmas su itin holivudiška pabaiga. Žiūrėjau vien dėl Jodie Foster. Nuostabi vaidyba. Kaip ir visų kitų aktorių (išskyrus Stewart. Veido išraiška niekada nesikeičia {#}). Operatoriaus darbas taip pat itin geras. Įtampa gana gerai išlaikyta viso filmo metu. Tikrai neblogas

7/10 (mažinu balą vien dėl to lėkšto happy endingo)

Atsakyti
Gabux
2013 m. liepos 14 d. 20:33:11

- Before Midnight [2013]

https://www.imdb.com/title/tt2209418/?ref_=sr_1

Na, neįtikėtina, bet beveik galima konstatuoti, kad ši trilogijos dalis - bene pati geriausia. O gal žiūrovas jau subrendęs ir kitomis akimis į tai žiūri? Nežinau. Bet filmas - puikus, išlaikantis savo mažo-siužeto, daugiakalbiškumo braižą, smagią ironijos dozę, realizmą.

Dėl to realistiško filmo vaizdavimo, be jokių Holyduzinių blizgučių, ir galima paplotį režisieriui.

Žinoma, aktoriai - žavingi, net ir būdami vyresni šauniai perteikia santykių problemėles ir džiaugsmelius.

Žodžiu, iš savo žanro filmų - beveik neaplenkiamas, mano akimis žiūrint.

9,1/10

2013 m. liepos 11 d. 14:10:28

Sense & Sensibility [1995]

Kostiuminė drama, pastatyta pagal visiems žinomos autorės Jane Austen romaną. Knygos neskaičiau, tai negaliu palyginti, tačiau esu įsitikinusi, jog filmas prastesnis už tikrąjį kūrinį. Nežinau, kas kaltas, ar režisierius prastas pasitaikė, ar čia kokybės koks trūkumas, tačiau filmas pasirodė nuobodus, niūrus, liūdnas ir kažkoks tuščias. Mano nuomone, dar ir prastai parinkti aktoriai. Kate Winslet dar praleidžiu, tačiau ką ten veikia Hugh Grant... Man asmeniškai jis juokingai atrodė, įspraustas į tuos anglų aristokratų drabužius. Taigi, filmas "nesižiūrėjo", nepaliko jokių įspūdžių ir įsimintinų akimirkų.

5/10

Pride & Prejudice [2005]

Vėlgi, dar vienas J. Austen romanas. Šį kartą geriau visiems žinomas ir populiaresnis. Argi atsirastų bent vienas, negirdėjęs "Puikybė ir prietarai" pavadinimo? Skirtingai, nei "Sense & Sensibility", aktoriai buvo puikūs. Keira Knightley, kaip ir su daugeliu savo vaidmenų, puikiai susitvarkė, o šiame filme jos charizmos tiesiog neįmanoma nepastebėti. Neveltui ji yra mano viena mėgstamiausių šių laikų aktorių. Visi kiti aktoriai irgi gerai žiūrėjosi, atrodė "savo vietose". Kadangi knygą skaičiau, tai galiu pasakyti, jog per daug siužeto iškraipymų nepastebėjau, viskas daugmaž atitiko, o veikėjus įsivaizdavau labai panašiai. Vienu žodžiu, daugelis ir taip žino, koks geras tai filmas. Iš pradžių pagalvojau, kad tai bus dar vienas romantikų mėgstamas objektas, dėl kurio jie "seilėjasi", tačiau filme nepastebėjau jokių lėkštumo požymių, nebuvo perspausta su romantika. Mielai pažiūrėčiau jį dar kartą po kurio laiko.

9/10

2013 m. liepos 2 d. 10:09:37

- Samsara [2011]

https://www.imdb.com/title/tt0770802/?ref_=sr_1

Na čia tai jooo....

Ron Fricke - žmitrioji-pastabioji akis.

Nuostabus filmas su nepaprasta muzika, jautrumo akordais, kontrastais, kamerų "žvilgsniais"... Toks, kurį galėtumei žiūrėti daugybę kartų, vis ką nors naujo atrandant.

Neperšamas kažkoks konkretus įsivaizdavimas - beribės erdvės interpretacijoms ir metaforų perfiltravimams.

Žodžiu, reta TOKIŲ  filmų. Labai labai.

9,8/10

2013 m. birželio 30 d. 16:33:59

Greiti ir įsiutę 6

Atsakyti
gretulia159
2013 m. birželio 30 d. 16:28:42

"Ieskantys laimes". Vienas iš geriausių filmų, kuriuos esu mačiusi. Visiems rekomenduoju pažiūrėti{#}

Atsakyti
ep
2013 m. birželio 29 d. 21:37:58

the loved ones

tiesa pasakius, filmas paliko greiciau neigiama ispudi, nors reike pripazint, kaip savo zanrui filmas vertas demesio.

tik nesenai pradejau dometis rottentomatoes reitingu, tai likau nestebes kad sitas turi toki gera 98% (40fresh ir 1rotten). taigi nors man asmeniskai filmas ir nepatiko, ji neuzbrokuosiu, ir atkreipsiu jusu demesi, o ar ji ziuret patis spriskit, tiesa galiu patart ji neziuret ;) nes cia kaip rusai pasakytu "жесть"

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

NOFX NOFX
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
22:09 - 4Blackberry
O tų IP adresų neblokuosi rankiniu būdu po vieną amžinai. Taigi, reikės sprendimo.
22:08 - 4Blackberry
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 21025
  Iš viso užsiregistravę: 73861
  Naujausias narys: Lukis5
  Šiandien apsilankė: 516824