Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2627282930313233343536 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
MsEnteryourname
2013 m. birželio 28 d. 01:41:51

"Antikristas"(2009)

Matytas jau gal kokius 3 kartus ir kiekvieną kartą kertinės idėjos atrodo vis kitos. Velniškai daug simbolių, reik ir apie religiją šį bei tą raukt, ir psichologijoj gaudytis. Kitaip nėr prošvaisčių bent vos vos suprast. Labai kontraversiškas. Aukos ir budelio, sadisto ir mazochisto žaidimai vaidmenimis. Žmogaus prigimties (na, manau, galima ir išskirt: moters ir vyro) klausimas. Proto ir racionalumo pastangos pažaboti instinktus. Kai kurios scenos labai nemalonios akiai, nerekomenduočiau jautruoliams.

Galų gale, režisierius yra Lars von Trier, ciniškas ir žiaurus, tačiau ir labai išprusęs manipuliatorius iš didžiosios raidės. Vien jo pavardė išduoda, kad filmas bus šokiruojantis. Asmeniškai patiko. Įdomu, kaip šį filmą po kokių 10 metų vertinsiu ir suprasiu. Rekomenduočiau tik nebijantiems vulgarių ir žiaurių vaizdų, besidomintiems psichologija ir... apsiskaičiusiems. Nes kitu atveju, tie visi vaizdai tik įsirėš į atmintį ir nieko kito nejausit išskyrus pasibjaurėjimą ir gailestį dėl sugaišto laiko.

Atsakyti
ep
2013 m. birželio 27 d. 22:31:32

o man visai patiko, specefektai visai neblogi, ir pati istorija papasakota gerai, pagrindiniai personazai, gal pagrindiniai aktoriai dar nera super purer profai bet suvaidino gerai. :)

issigasti neissigasi, cia daugiau juodo humoro komedija negu siaubo filmas.

idomus filmas ir kolkas ieina i mano top10 2012m siaubo filmus. (tiesa mazdaug 5 tik ir ziurejau)

2013 m. birželio 26 d. 10:48:27

Warm bodies, netikėtai labai labai patiko :) {#}

2013 m. birželio 26 d. 00:21:02

Man jis labai patiko. Buvo trumpa frazė, įstrigusi atmintin, deja, atmintis šioje vietoje jau išbluko...

Paskutinis mano matytas filmas - "127 hours". Nieko ypatingo, nors ir kurtas pagal tikrus įvykius.

Prieš tai žiūrėjau "Hachiko: a dog's story". Įsijaučiau taip, kad net apsiverkiau. {#}

2013 m. birželio 25 d. 19:36:55

Sėkmė avansu - toks pamąstymui skirtas. 

Atsakyti
ep
2013 m. birželio 24 d. 17:17:14

[quote=Crazyz]

Sinister (2012)

Iš tikro tai meh. Pradžia boring. Siužetas kažkur irgi jau ne vieną kartą matytas. Na, buvo tokių scary vietų. bet eiti į kiną ir mokėt už bilietą, tai gal dėkui, bet ne. 6,7/10[/quote]

o man visai patiko, +

imho butent del tokio siaubo filmo butu galima eit i kina, cia butent daugiau psichologinis siaubas o ne kazkokie slikstus vaizdai.

2013 m. birželio 24 d. 13:22:50

Django unchained - Labai patiko :)

Atsakyti
Crazyz
2013 m. birželio 22 d. 13:19:03

21 & over (Gimtadienis 2013)

Project X buvo geresnis. Nors ir šitam buvo keletas tikrai gerų prikolų. Bet iš esmės filmas baisiai atspindintis amerikiečių bukumą ir kaip jiems iš savęs taip patinka tyčiotis?

4,5/10

The Hangover Part III (2013)

Pirma ir antra dalis ne veltui geresnės, o šita kažkokia tų dviejų kompiliacija, vėlgi buvo juokinga kaskart, bet filmas aiškiai darytas, kad padaryt ir prastumt lėkštai auditorijai. Tikiuosi ketvirtos dalies nebus.

6/10

Idiocracy (2006)

Šitas irgi toks lėkštas, bent siužetas kažkuo išsiskiriantis iš kitų tokio pobūdžio filmų. Ir kas juokinga, kad amerikiečiai tikrai moka filmuose parodyti savo bukumą realybėje. So true.

6/10

Gangster Squad (2013)

Kažkaip mane tokio tipo filmai niekad neužkabliuoja, Miglotai prisimenu apie ką jie buvo, aj tiesa apie gangsterių konfliktus ir pan. Žodžiu, dėl poros gerų aktorių galima šitą pažiūrėti. 7/10

Dans la maison - Provokuojantys užrašai (2012)

Nenuspėjantys filmo vingiai. Įdomus siužetas. Toks net psichologinis iš dalies. Prancūzų filmai retai kada nuvilia. 8/10

Purge a.k.a Puhdistus (2012)

Suomių-estų filmas. Siužetos vingiai irgi įdomūs, nes tarai keliaujama iš dabarties į praeitį. O čia apie vieną pagrobtą jauną merginą, kuri paverčia prostitute, ji pabėga iš viešnamio ir atbėga į namus pas seną moteriškę, kada kai kas paaiškėja. Žodžiu, filmas gerai susuktas, rekomenduoju pažiūrėti :) 8/10

Atsakyti
Inguuut
2013 m. birželio 19 d. 10:31:12

Psycho (1960), šiaip siaubo ir pan nemėgstu, bet šią klasiką privalu pamatyti, pabaiga super !{#}

2013 m. birželio 17 d. 17:06:47

Vuosaari (Naked Harbour) 2012

nesu panasiu filmu didelis megejas, bet kartais paziuriu, siaip vertinu labai gerai.

2013 m. gegužės 30 d. 22:54:38

Watchmen

opa. Kai eina pabaigos titrai, MCR daina groja, tai kai buvau didžiulė jų fane, vis planuodavau pažiūrėti, bet maniau, kad filmas bus per daug nuobodus ir neverta. Labai klydau. 1. MCR visai ten netiko. 2. Trūksta žodžių. Taip gražu! Pradžioje, kai Bobo Dilono daina grojo, neapsakomos filmo minutės. Verta verta verta!

2013 m. gegužės 30 d. 22:25:29 2013-06-17 17:06:58

2013 m. gegužės 29 d. 13:13:15

Animacinis - ghost in the shell. Gana įdomus buvo.

2013 m. gegužės 23 d. 16:22:13

texas chainsaw massacre the beginning ziaurei geras filmas

Atsakyti
ep
2013 m. gegužės 15 d. 18:16:28 2013-05-30 22:11:24

2013 m. gegužės 11 d. 20:29:04

Aš - Krišna 2013m.

Geriausias filmas,kokį esu matęs, jį reikia būtinai versti , į Lietuvių kalbą ,kad pamatytų,kuo daugiau mokinių ir socialinių darbuotojų....Dieviškas filmas.....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
green_moon
2013 m. gegužės 9 d. 23:40:13 2013-05-09 23:47:30

tookia recenzija buvau surasius, bleeh.

Essential Killing (2010)

visada pagrindiniai personazai, anksciau ar veliau 'prigyja', kad ir kokie nemalonus bebutu, ekrane jie kazkaip pateisinami, kad nori nenori duodi jiems antra sansa ir keldamas rankas i virus tikiesi geriausio. kas grazu apie sita filma, tai ko gero tai, kad pirma karta ziurint kazkoki kina per visa ta ilga laika, nepamilsti pagrindiniu heroju, neprisirisi, net ir domina ne per daugiausiai. bet nepaisant to, ju istorija ypac itraukianti. 

Vincent Gallo, nors ir taip niekada nebuvo 'tradicinis' amerikieciu aktorius, cia mano galva pranoko pats save. Meile.IR IR ir skaiciau, kad net pats ponas Dzei. Nicholsonas sakes neva sis geriausias 2010uju metu filmas. Amen.

Solidus devynetas. imdb nezino ka sneka.

ai ir, neziurekit treilerio, labai klaidina.

2013 m. gegužės 9 d. 01:24:24

"Milijardierius & Blandynka" (2013) buvom šį vakarą pasižiūrėt. Nes ažiotažas buvo sukeltas tuo, jog vaidino didžiausia Džastino Timberleiko ex - Cameron Diaz. Bet draugė pasakė: "shit". Aš pritariau: double one, nes dalykas buvo vykdomas priešais mudviejų akis (ir ausis) kone 2 valandas. Nieko nevertas filmas ir nieko vertas nuotykis su paveikslais.

2013 m. gegužės 4 d. 21:41:53 2013-06-17 17:07:13

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

NOFX NOFX
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
22:09 - 4Blackberry
O tų IP adresų neblokuosi rankiniu būdu po vieną amžinai. Taigi, reikės sprendimo.
22:08 - 4Blackberry
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 21025
  Iš viso užsiregistravę: 73861
  Naujausias narys: Lukis5
  Šiandien apsilankė: 516824