Neeilinė istorija, atpasakota puikiai ir faktas, kad yra atėjusi iš egzotiškos PAR apeliuoja. Kiek be Die Antwoord, rasizmo, regbio, Mandelos ir District9 susijusių idomių iš ten gaunam ? Nedaug, todėl ir vertinu 10/10
gal delto kad cia mano mylimas zanras, bet negalejau atitraukti akiu visa laika. pradzia pakankamai nemaloni ir, ypac jei neprates prie tokiu scenu ekrane, bus 'nepatogu' stebeti, kaipo normaliam zmogui gyvenanciam normalu gyvenima, bet jei istversit, tai gausit dovaele - emociskai grazia, savotiskai, idomia, ikvepiancia, bizki vietomis nepadoria, kelione, to, kuriam reikejo padaryti daugiau nei 'uztenka', kad pradetu gyventi. va. jei patiko Forrest Gump, tai sitas, na, tokia gal juodesne, jau ne vaikiska to pacio filmo versija. realiai jis su juo nesusijas, bet panasumu tikrai rasit. man asmeniskai ziauriai patinka toks kinas. kur sitie visi astrus kampai palikti stoveti kaip yra.
absoliutus mano rekomenduotinas!
Nežaidžiau to žaidimo. Bet pirmą pusę valandos galima ir praleisti. Man kas patinka tokiuose filmuose, tai tik efektai ir šitame visai tokie good, žinant, kad filmo biudžetas tik apie 9 milijonus. 6/10
Oblivion (2013),
Na, pusė velnio, efektai tik va, mane Cruizas, kaip aktorius užknisa. Ir šiaip, galima šitame filme atrasti daug plot skylių, bet meh, žiūrėjau dėl mlonumo, nes efektai , nors realiai nieko naujo jose ir nepamačiau. Morganą Freemaną vat bent smagu matyti. Aj va, kas pramuša, tai ne pirmą kartą tas amerikietiškas aukštinimas ar kas, bet filmo pradžioje, parodo, jog ten šiek tiek matosi Baltieji rūmai ir tas obeliskas, ir visiškai nesugriuvęs, kai viskas aplink susilyginę su žeme, nu cmon. 7,5/10
Silver Linings Playbook (2012),
O šitas tai tikrai geras. Ir tikrai Bradley Cooper, J. Lorence puikiai atitiko personažus, suvaidino. Ir De Niro smagu matyti. Apskritai man De Niro, Freemanas ir dar C. Eastvudas kiečiausi dėdukai :D
Na, o vėl, kas erzina, tai vėl tas amerikietiškas aukštinimas, tik šį kartą su šituo amerikietišku futbolu.
8/10
Mama (2013),
Toks iš tiesų meh siaubekas, praėjo jau senokai seni geri siaubekų laikai. Ypač šio filmo pabaiga viršūnęžė, bullshit. Bet va, susižiūrės, jei žiūrėsit. 6/10
Dead poets society (1989). Eikit sau, koks geras! Carpe diem. Tikrai galima daug ko pasisemti iš jo, bent truputi atsimerksit. Jei nenorėsi bukos komedijos - labai (LABAI) rekomenduoju.
Tos beveik dvi valandos absoliuciai neprailgo, o ir kaip galetu kai visa laika tiktai pykst ir tiktai pokst. Ir nors isijungiau is esmes tik del Gosling'o, Sean Penn taip graziai atrode, kartais net sunku buvo patiketi, toks savo rolej visiskai.
Blue Valentine (2010)
Sitaip labai tikras, kad net verkti norisi.
Filmą teko matyti kino pavasary. Filmo nuotaika labai niūri, slogi. Daug simbolikos. Garso takelis įtikinamas. Kas labiausiai patiko, tai vaizdai, kurie tarsi paimti iš paveikslų. Pats filmo siužetas neįtikino manęs, gal ta slogi nuotaika buvo viso to pasekmė. Bet įdomu buvo ir rodoma žmonių psichologija ir elgesys pasiketus tam tikriems dalykams, t.y. atėjus penktam metų laikui. 8/10
Na, teko pamatyti tik ką jam pasirodžius Lietuvoje ir logikos vietomis tikrai nerasta ir tikrovės tikrai neatspindi, bet veiksmo tai pakankamai enough. Įdomu, kaip Š. Korėja reaguotų, jei pamatytų šitą, ar jau matė?:D ir šiaip sutapimas ar ne, kad tuo metu, kada rodomas šis filmas, taip paaštėję įvykiai Š. Korėjoje? 6,7/10
Neskaičiau aš tų knygų tiek apie Hobitą, tiek apie Žiedų Valdovą, nežinau kiek ten viskas atkartota iš knygos į filmą, tačiau man tos beveik tris valandos neprailgo ir norėjosi daugiau. Vaizdai, vaidyba, grimas, efektai, garso takelis, na, viskas tikrai atidirbta kaip reikia. Galbūt ta istorija kiek ir ištempta ir galbūt net galima kai ką nuspėti, bet visgi, tai vienas geriausių 2012 m. filmų. 9/10
Tiesiai šviesiai sakant - nepamenu, kada TAIP skaudėjo galvą nuo verkimo. Ir ką čia daugiau komentuoti, juk žiūrovų įvertinimai, visokie apdovanojimai juk šneka apie filmą, jo kokybę bei visą kitą...
Buvo verta praleisti tas 3h. susikuprojus prieš monitorių..
Mirus motinai, jau suaugę sesuo ir brolis apsilanko pas teisininką išklausyti jos palikimo ir paskutinio noro. Dvynius šokiruoja motinos laiškų turinys: ji atsisako būti palaidota, kol vaikai nesuras jų brolio, apie kurį nieko nežinojo, ir tėvo, kurį manė esant mirusį. Brolis ir sesuo iš Kanados leidžiasi į ilgą kelionę po pilietinio karo nuniokotą Libaną.
Turbut labiausiai paveikes filmas is visu matytu. Sokiruojanti pabaiga. Ir kas labiausiai patiko, tai, jog rezisierius nepasirinko lengviausio kelio parodyti karo baisumus. Is esmes, kraujas nesitaske, zarnos nesimete, bet faktas, kad gyvenimas buna itin ziaurus ir negailestingas buvo labai puikiai ir itikinamai pateiktas.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2013 m. balandžio 30 d. 00:44:29
TRANCE (2013) Danny Boyle
2013 m. balandžio 29 d. 12:09:05
Zero2 :) Nežinau kaip taip galėjo atsitikti, bet iki vakar buvau nemačius :D
2013 m. balandžio 28 d. 14:48:01
Paslaptinga Sala (2005) pagal Jules Verne kūrinį. Apie Captain Nemo salą, į kurią patenka aktoriaus K.McLachlan veikėjo vedina kompanija.
7,5/10, duočiau ir 10/10, jei nebūtų pasenę specialūs efektai/kompiuterinė grafika
2013 m. balandžio 19 d. 18:51:15
Searching for Sugar Man
Neeilinė istorija, atpasakota puikiai ir faktas, kad yra atėjusi iš egzotiškos PAR apeliuoja. Kiek be Die Antwoord, rasizmo, regbio, Mandelos ir District9 susijusių idomių iš ten gaunam ? Nedaug, todėl ir vertinu 10/10
2013 m. balandžio 19 d. 18:40:55
Bad Boy Bubby (1993)
tika tika pasibaige.
gal delto kad cia mano mylimas zanras, bet negalejau atitraukti akiu visa laika. pradzia pakankamai nemaloni ir, ypac jei neprates prie tokiu scenu ekrane, bus 'nepatogu' stebeti, kaipo normaliam zmogui gyvenanciam normalu gyvenima, bet jei istversit, tai gausit dovaele - emociskai grazia, savotiskai, idomia, ikvepiancia, bizki vietomis nepadoria, kelione, to, kuriam reikejo padaryti daugiau nei 'uztenka', kad pradetu gyventi. va. jei patiko Forrest Gump, tai sitas, na, tokia gal juodesne, jau ne vaikiska to pacio filmo versija. realiai jis su juo nesusijas, bet panasumu tikrai rasit. man asmeniskai ziauriai patinka toks kinas. kur sitie visi astrus kampai palikti stoveti kaip yra.
absoliutus mano rekomenduotinas!
2013 m. balandžio 19 d. 16:57:16
Halo 4: Forward Unto Dwan (2012),
Nežaidžiau to žaidimo. Bet pirmą pusę valandos galima ir praleisti. Man kas patinka tokiuose filmuose, tai tik efektai ir šitame visai tokie good, žinant, kad filmo biudžetas tik apie 9 milijonus. 6/10
Oblivion (2013),
Na, pusė velnio, efektai
tik va, mane Cruizas, kaip aktorius užknisa. Ir šiaip, galima šitame filme atrasti daug plot skylių, bet meh, žiūrėjau dėl mlonumo, nes efektai
, nors realiai nieko naujo jose ir nepamačiau. Morganą Freemaną vat bent smagu matyti. Aj va, kas pramuša, tai ne pirmą kartą tas amerikietiškas aukštinimas ar kas, bet filmo pradžioje, parodo, jog ten šiek tiek matosi Baltieji rūmai ir tas obeliskas, ir visiškai nesugriuvęs, kai viskas aplink susilyginę su žeme, nu cmon. 7,5/10
Silver Linings Playbook (2012),
O šitas tai tikrai geras. Ir tikrai Bradley Cooper, J. Lorence puikiai atitiko personažus, suvaidino. Ir De Niro smagu matyti. Apskritai man De Niro, Freemanas ir dar C. Eastvudas kiečiausi dėdukai :D
Na, o vėl, kas erzina, tai vėl tas amerikietiškas aukštinimas, tik šį kartą su šituo amerikietišku futbolu.
8/10
Mama (2013),
Toks iš tiesų meh siaubekas, praėjo jau senokai seni geri siaubekų laikai. Ypač šio filmo pabaiga viršūnęžė, bullshit. Bet va, susižiūrės, jei žiūrėsit. 6/10
2013 m. balandžio 19 d. 14:08:03
Dead poets society (1989). Eikit sau, koks geras! Carpe diem. Tikrai galima daug ko pasisemti iš jo, bent truputi atsimerksit. Jei nenorėsi bukos komedijos - labai (LABAI) rekomenduoju.
2013 m. balandžio 18 d. 21:50:00
Gangster Squad (2013)
Toks Ouseno ir Reservoir Dogs misinys. ir dar kokiu niolikos filmu. Bet tai kas dabar dar nematyto. buna, bet retai retai.
Tos beveik dvi valandos absoliuciai neprailgo, o ir kaip galetu kai visa laika tiktai pykst ir tiktai pokst. Ir nors isijungiau is esmes tik del Gosling'o, Sean Penn taip graziai atrode, kartais net sunku buvo patiketi, toks savo rolej visiskai.
Blue Valentine (2010)
Sitaip labai tikras, kad net verkti norisi.
2013 m. balandžio 14 d. 21:09:57
The Fifth Season (La cinquième saison), (2012),
Filmą teko matyti kino pavasary. Filmo nuotaika labai niūri, slogi. Daug simbolikos. Garso takelis įtikinamas. Kas labiausiai patiko, tai vaizdai, kurie tarsi paimti iš paveikslų. Pats filmo siužetas neįtikino manęs, gal ta slogi nuotaika buvo viso to pasekmė. Bet įdomu buvo ir rodoma žmonių psichologija ir elgesys pasiketus tam tikriems dalykams, t.y. atėjus penktam metų laikui. 8/10
Olimpo apgultis (2013),
Na, teko pamatyti tik ką jam pasirodžius Lietuvoje ir logikos vietomis tikrai nerasta ir tikrovės tikrai neatspindi, bet veiksmo tai pakankamai enough. Įdomu, kaip Š. Korėja reaguotų, jei pamatytų šitą, ar jau matė?:D ir šiaip sutapimas ar ne, kad tuo metu, kada rodomas šis filmas, taip paaštėję įvykiai Š. Korėjoje? 6,7/10
Hobitas: nelaukta kelionė (2012),
Neskaičiau aš tų knygų tiek apie Hobitą, tiek apie Žiedų Valdovą, nežinau kiek ten viskas atkartota iš knygos į filmą, tačiau man tos beveik tris valandos neprailgo ir norėjosi daugiau. Vaizdai, vaidyba, grimas, efektai, garso takelis, na, viskas tikrai atidirbta kaip reikia. Galbūt ta istorija kiek ir ištempta ir galbūt net galima kai ką nuspėti, bet visgi, tai vienas geriausių 2012 m. filmų. 9/10
2013 m. balandžio 14 d. 20:45:27
2013 m. balandžio 14 d. 08:53:22
Sovietų pasaka/ Soviet story. Visa tiesa atskleista apie sovietų vygdytus žiaurumus. Labai įdomus filmas, pažiurėkit kam patinka istoriniai filmai.
2013 m. balandžio 14 d. 08:37:42
23.30
„Kad ir kas nutiktų“. Romantinė komedija. Rež. W.Allenas. Vaid. L.Davidas, E.R.Woodas,
A.Brooksas, L.Kanouse, N.Patrick, P.Clarkson. JAV, Prancūzija, 2009 m. (N-14).
2013 m. balandžio 11 d. 00:58:59
Bruno [su keyword:Borat seek imdb]
2013 m. balandžio 10 d. 11:46:56
- Leap Year [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1216492/
Puiki irish'ka komedija. Man išties patiko - lengvas, smagus, aii toks.. : ) Žodžiu, to, ko reikėjo. Ir dar į Airijos gamtą akis paganyti....
7/10
2013 m. balandžio 6 d. 17:40:52
https://smailas.net/legendinds-komedijos/indu-filmai/17350-r-rrr-rssr-oh-my-friend-2011.html#.UVvyNSmS3Ks.facebook
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. balandžio 5 d. 14:25:49
Red Dog (2011). Kaip apie šunį, tai toks neblogas filmas, sakyčiau.
2013 m. balandžio 5 d. 08:27:14
Requiem for a dream (2000).. O vaikeli.... Gerai, kad nežiūrėjau seniau, būtų man buvę per daug.. Bet dabar, įspūdis labai stiprus.. Nepamirštamas.
2013 m. balandžio 4 d. 22:07:48
PAGALIAU PAGALIAU PAGALIAU pažiūrėjau Schindler's List.
Tiesiai šviesiai sakant - nepamenu, kada TAIP skaudėjo galvą nuo verkimo. Ir ką čia daugiau komentuoti, juk žiūrovų įvertinimai, visokie apdovanojimai juk šneka apie filmą, jo kokybę bei visą kitą...
Buvo verta praleisti tas 3h. susikuprojus prieš monitorių..
2013 m. balandžio 3 d. 23:52:47
Moteris, kuri dainuoja/Incendies (2010)
Mirus motinai, jau suaugę sesuo ir brolis apsilanko pas teisininką išklausyti jos palikimo ir paskutinio noro. Dvynius šokiruoja motinos laiškų turinys: ji atsisako būti palaidota, kol vaikai nesuras jų brolio, apie kurį nieko nežinojo, ir tėvo, kurį manė esant mirusį. Brolis ir sesuo iš Kanados leidžiasi į ilgą kelionę po pilietinio karo nuniokotą Libaną.
Turbut labiausiai paveikes filmas is visu matytu. Sokiruojanti pabaiga. Ir kas labiausiai patiko, tai, jog rezisierius nepasirinko lengviausio kelio parodyti karo baisumus. Is esmes, kraujas nesitaske, zarnos nesimete, bet faktas, kad gyvenimas buna itin ziaurus ir negailestingas buvo labai puikiai ir itikinamai pateiktas.
9,5/10 (tobulu nebuna
)
2013 m. balandžio 3 d. 21:52:32
Clue (1985)
rekomenduoju!
9/10
TerrorVision 1986
lgeras kaip savo zanrui, ant megejo.
9/10
o stai
The Video Dead 1987
visai nepatiko,