Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 3334353637383940414243 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dead_soul
2012 m. lapkričio 4 d. 22:48:50

Esu maciusi :D apturėjau daugiau nei dvigubą! :D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Dude112
2012 m. lapkričio 4 d. 20:51:48

Ted'a žiūrėjau :D 

Atsakyti
ep
2012 m. lapkričio 4 d. 20:20:10

paziurek Jack and Jill

apturesi dviguba malonuma :D

2012 m. lapkričio 4 d. 19:49:37 2012-11-04 20:17:26

D.Cronenbergo Videodrome (1983)

beabejo ispudingas filmas, jau tapo hororo klasika.

8/10

Singapore Sling (1990) (cult cinema)

su situ vertinimu tai busiu atsargus, ir nesakisiu kad jis man patiko.

o siaip Meredyht Herold tai drasiai duociau Oskara ar tai koki kita auksciausia apdovanojima, kaip aktore ji cia labai itikinama, aisku panasus filmai negauna oskaru,

N. Nikolaidis:

“When I was shooting "Singapore Sling", I was under the impression that I was making a comedy with elements taken from Ancient Greek Tragedy...

Later, when some European and American critics characterized it as "one of the most disturbing films of all times", I started to feel that something was wrong with me. Then, when British censors banned its release in England, I finally realized that something is wrong with all of us.”

kas nebijo pasijusti blogai psichologiskai/fiziskai :D ziurekit.

aj ir dar vienu momentu pagalvojau beabejo tai pliusas kad filmas juodai/baltas...

2012 m. lapkričio 3 d. 19:30:20

That's my boy. Kadangi esu didžiulė Adamo Sandlerio gerbėja, ir žinoma lėkštų komedijų! tai man be galo patiko :D Apturėjau isteriškų juoko priepuolių ne vieną ir ne du :)

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
green_moon
2012 m. lapkričio 2 d. 23:03:08

The Cabin in the Woods

hmm. man tai labiau Trumano sou juodoji versija:D labai visai nieko, nors personazai ir ypac sutirstinti. 

2012 m. lapkričio 2 d. 14:05:36

The Happening (2008),

Filmas mane sudomino treileriu, siužetu. Visas filmas be jokių spec. efektų, bet jame ta tokia įtampa sakyčiau išlaikoma, vat būtent tai ir įtraukė. Mark Walhbergas dar vaidina. Bet rašau 6/10.

Cabin in the woods (2011),

Tikėjausi, kad bus eilinis holyvudo siaubo filmas, kai kompanija draugų išvaro paiškylauti ir tada prasideda skerdynės. Bet šitas sukurtas daug įdomiau, kaip ir ep sakė galbūt yra sąsajų su Cube, bet visgi filmas išlaiko savo idėją. Senai jau bemačiau gerą siaubo filmą iš naujesnių. 7,7/10

Dog Soldiers (2002),

Vilkolaukiai. meh, gal tais metais ir buvo not bad, bet dabar pažiūrėjus, tai jokio įspūdžio nepaliko. Gana nuobodus filmas. 6/10

Osama (2003),

Afganistanas. Talibanas. Moterų maištas. Yra kraupių vaizdų, kurie ir šiandien šioje pasaulio daly vis dar vyksta. 8/10.

Diary of the dead (2007),

Meh :D zombiesss. Šiaip wow net du milai biudžetas. Na, šis dar pusė velnio, šiaip ne taip galima žiūrėti, 6/10 bet kažko įspūdingo nesitikėkite.

How to train your dragon (2011),

Nelabai aš koks animacinių filmų, visai šeimai žiūrovas. Bet karts nuo karto kokį pažiūriu. Tai va šitas geras mano pasirinkimas buvo. Vikingai ir slibinai! 8/10 :D

Atsakyti
Silentist
2012 m. spalio 30 d. 20:57:00

Impossible (su Mulholland Drive filmo mergaite ir Trainspotting berniuku). Nu, ką, labai liūdnas man buvo tasai filmas.

2012 m. spalio 29 d. 19:59:24

kazkuo panasus, bet suprask biski skirtingi zanrai

jeigu Cube psichologinis hororas/trileris su sci-fi elementais

tCitW labiau trileris/siaubo slasheris

paziurek butinai, :)

2012 m. spalio 29 d. 19:36:16

:DD normalus. su unicornais kieme vietoj sunu, hariais floperiais vietoj kaimynu, magiskom pupom ir t.t ir pan.

p.s. cube nesveikaaaaiiii geras filmas, jei sitas bent kazkiek panasus reikes paziureti!!!

2012 m. spalio 29 d. 19:29:45 2012-10-29 19:31:57

Dėkui !!! Nežinojau kad filmas yra . Kaip tik šitą knygą dabar skaitau :) .Būtinai ir filmą pažiūrėt reiks :) 

2012 m. spalio 29 d. 19:19:02 2012-10-29 19:20:39

green moon kaip namukas? :)

The Cabin in the Woods (2011) aka namas girios gludumoj (pirmas?)

tiesa pasakuis kai pamaciau imdb reitinga 7.3 wow! mano bus tikriausiai 10, bet ne, nors filmas patiko, man survival horror megejuj kaip galejo nepatikti? buvau kiek nuliudes del juokdario Marty mirties, net kiek nustebes kad isvede viena geriausiu personazu is zaidimo taip anksti...

taip istikruju vienu momentu pagalvojau apie Cube na bet turbut Cube buvo kiek idomesnis, maziau slasheris

na zodziu visi kas neabejingi tokiems filmas kur jauni zmones vaziuoja i miska/ezera/kalnus ir toliau turi problemu su zombiais/kanibalais/mutantais cia vienareiksmiskai jums ;) zodziu filmas turi savu siurprizu tai patariu.

8/10

2012 m. spalio 28 d. 23:06:15

Angelai ir demonai.

Pirma filmo dalis buvo gana pasyvi, toliau veiksmas tapo įdomesnis. Knygos skaičius nesu, tačiau kiek skaičiau komentarus, ji keliskart geresnė. Anyway, filmas patiko, ypač įsiminė garso takelis https://www.youtube.com/watch?v=YCblGxZZX6Y

____

Pakvaišęs tėtis

tipiška amerikietiška komedija. Neįpatingos vertės filmas, bet susižiūrėjo, manau, kompanijoj  būtų visai linksmas. 

Atsakyti
Snabas
2012 m. spalio 28 d. 22:11:27

On The Road (2012)

Pagal Džeko Keruako "Kelyje".

Kaip tik šiandien žiūrėjau Romuvoj. Kadangi dar neskaičiau knygos (bet TIKRAI perskaitysiu), negaliu palyginti, bet šiaip filmas patiko, nors ir nėra kažkokio intriguojančio siužeto, bet buvo įdomu žiūrėti. Labai patiko muzika ir visi tie kelionės vaizdai - vietomis net ėmiau svajoti, kad pati kada nors va taip lėksiu Amerikos dykumom ir laukymėm, prisėsdama ant kokio kelmelio, rašydama ir dėl nieko nesukdama galvos... Dar dabar ne visai atsigavau, jaučiu reiks rytoj pasileist kokio country ar bliuzo ir pabėgti :)

Atsakyti
monstriska_plyta
2012 m. spalio 28 d. 17:34:55 2012-10-28 17:36:28

Vakar su sese žiūrėjom "Mano sesers globėjas".

Uff, supratau, kad esu jautrus žmogus, nes pražliumbiau pusę filmo. O gal dėlto, kad šiek tiek sutapimų su mūsų gyvenimu yra?

Žodžiu, filmas apie mergaitę Aną, kurios sesuo serga leukemija. Ana buvo sukurta dirbtiniu būdų, kad nuolat gelbėtų sesers gyvybę, Kai jai mama liepia paaukoti sesei inkstą, Ana imasi kovoti už savo kūno teises ir paduoda mamą į teismą.

Istorija labai jautri, apie šeimą, kurie per ligą nebepastebi kitų gyvenimo, kurie labiausiai trokšta nuo visko atsiriboti ir pasidžiaugti normaliu gyvenimu.

Tiesa, filmo pabaiga kitokia nei kygos (Jodi Picoult "Mano sesers globėjas"), dėlto šiek tiek nusivyliau, bet pati istorija labai jaudinanti, įtraukianti ir intriguojanti.

2012 m. spalio 28 d. 16:20:35

Černobylio užrašai (2012),

Na, iš tiesų tai lievas filmas, na, gerai, buvo keletas vietų, kai išgasdino, but that's all, vaidyba ir siužetas tragiškas. Tikėjausi šia tematika kažko geresnio, daug skylių. 5/10

The White sun in the desert (1970),

Na, sovietų sąjungos filmas, tai kaip tų metų ir dar rusų, tai išties neblogas, ir vietomis juokingas, išsityčiojama iš tos tradicijos turėti belenkiek žmonų ir šiaip :)

8/10

Mr. Popper's Penguins (2011),

Džimas jau kai pasenęs, na, bet anyway filmas buvo išties juokingas, todėl ir rašau 6/10.

The Shining (1980),

Na, pagaliau pamačiau šį filmą, tiek tempiau...na, bet va, pasirodo kai kurias filmo vietas buvau jau matęs anksčiau. Geras, oj geras, visa atmosfera tokia pilna mistikos. Už tą mistiką ir rašau 9/10. Nikolsonas {#}

Conviction (2010),

Sudomino ir įtraukė. Filmas gal su eiliniu siužetu apie nusikaltimus ir blabla, bet turi tokių vietų, kurios filmą padaro neblankiu ir nenuobodžiu. Dar kai true story, tai išvis neblogai, 7/10

Snatch (2000),

Guy Ritchie stiliukas yra osam. Taip viskas galima sakyti chaose, bet po to viskas suaina į visus galus :D

Aktoriai, siužetas, vaidyba, muzika, viskas osam. 9/10

Atsakyti
ep
2012 m. spalio 27 d. 20:14:02

Cosmopolis (2012) D.Cronenberg (pagal Don DeLillo knyga) pirmas!

man visai patiko, visai visai patiko kaip suvaidino S.Gadon, na ir K.Durand

kiekvienas ivestas personazas savo vietoj,(J.Binoche, E.Hampshire, S.Morton...) 

aj ir dar pas pagrindini veikeja Erika (kuri vaidina R.Pattison) asimetrine prostata ;-)

8/10

2012 m. spalio 27 d. 15:23:47

The Avengers

Kažkaip neužkabino manęs, nors visi taip gyrė. Nepabaigiau net, nuėjau miegot:D

Šiaip nesu prieš tokius fantastinius veiksmo filmus. Bet palyginus pvz su Dark Knight, tai nieko gero...

Atsakyti
rabithunter
2012 m. spalio 26 d. 19:22:33
ep
2012 m. spalio 26 d. 13:42:20

Chernobyl Diaries (2012) (rez.B.Parker debiutas)

sitam filme geriausias tai Jurijus :) tikrai nera pats blogiausias 2011-2012 metu filmas. aisku didelio originalumo nera ir turbut didesnes prasmes ir logikos personazu veiksmuose nereike ieskoti bet popkornu ir cocacola visai sueis. pati atmosfera ok :)

7/10

Red State (2011)

nepasakisiu kad filmas mane kazkaip ipatingai nudziugino, na bet vietomis visai ok. tikriausiai daug kam nepatiks, ir filmo tiesiog nesupras.

(reziserius Silent Bob aka Kevin Smith)

7/10

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LMP LMP
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 17103
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 872634