Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 3435363738394041424344 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
velniux
2012 m. spalio 24 d. 20:21:19 2012-10-24 20:25:59

The other dream team(2012) - labai mėgstu tokius patriotinius filmus ir esu didelis krepšinio fanas, todėl nepamatyti šito tikrai būtų gėda. Tikrai kelia nuostabius jausmus tos pergalės, kova ir svarbiausia, tas užsidegimas, su kuriuo Lietuva kovojo prieš sovietus. O dar tai, kad daug pasakojo ir patys krepšininkai irgi daug duoda filmui {#} Puikiai. 10/10

Ne te retourne pas(2009) - Pradžioje kiek nuobodokas, ganėtinai daug laiko užima vien visas vedimas link istorijos užuomazgos, bet vėliau tikrai įtraukia. Visai neblogas, aišku vien Monica Bellucci prideda filmui daug žavesio. Ir mintis yra. 8/10

Red Lights(2012) - Seniai jau tokį gerą filmą buvau matęs. Filosofinis, labai gerai atspindintis du mąstymo tipus. Puikiai išlaikyta įtampa ir nenuspėjamas siužetas. Išties netikėta pabaiga. You can't deny yourself forever... 10/10

Dragonball:Evolution(2009) - Realiai tai tragiškas filmas {#}. Atseit bandyta atkartoti DB siužetą ir filmuko dvasią, bet gavosi tik absurdiška komedija. Anyway, bent prisijuokiau daug. 5/10.

2012 m. spalio 22 d. 19:06:07

gal nori daugiau apie ta triuka? nes as nepagaunu ir mane nervuoja dabar, prasukinejau jau pora kartu pabaiga pirmyn atgal. :D man kaip zirafai per taaa ilgaaa kaaaklaa

2012 m. spalio 21 d. 22:03:12 2012-10-21 22:08:39

O KRUVINASIS DEIMANTAS  tai filmas,per kurį vos nesustojo man širdis,ir visa filmą drebėjau,o ir verkiau ,išbėgo kibiras ašarų ir net kartais nusisukdavau....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
JustazzzPop
2012 m. spalio 21 d. 21:56:58
Chernobyl Diaries (černobilio dienoraščiai) - siaubo filmas. Tikrai įvarė baimės kai kurie epizodai :D 8/10.

2012 m. spalio 21 d. 21:45:16

man asmeniskai patinka ivairus kinas, na bet kartais pasitako nelabai tradicinis, kiek teko skaityti sita diskusija tavo skonis man geriausiai suprantamas, ir kai pamatai toki kaip ratcatcher, tiesiog pagalvoji green moon turi ji paziuret ;) aisku jis gali patikti ir tarkim kitiems bet kazkaip negaleciau rizikuoti ji kam rekomenduot

kai zmogus moka parasyti ne tik koki filma mate bet ir apie pati filma, kas patiko ir t.t. tai galima aiskiau suprast kas zmogui patinka :)

o as visai kitaip supratau pabaiga, :) ta prasme man atrodo rezisere sumaste viena triuka ir jis mano akim ziurint puikiai paviko :)

aj dar mano paskutinis ziuretas buvo Nigdy w zyciu! (Never ever) 2004 lengva lenku komedija, tiesa nepabaigiau vakar nes velai pradejau ziuret :) o bet pats filmas ok tarp 6 ir 7 balu, viena karta galima paziuret

2012 m. spalio 21 d. 19:09:24 2012-10-21 19:10:13

tu taip gerai man pazisti. haha, ne rimtai, maciau sita, tarp kitko, visai visai neseniai, iskarto po 'we need to talk about kevin'.

o jei daugiau apie ''Ratcatcher'', tai... iiiiiiidomus. todel, kad paprastas. apie berniuka, kuris ryskiai mates daugiau per savo dar trumpa gyvenime nei, turbut, dauguma is musu. pries ziurint reikia nusiteikti emociniam filmui, kas kartais vargina, ypac jei nenusiteikes arba pavarges, nes ir gaila, atrodo, ir slykstu, ir nesuprantama. bet ne visi filmai gi sukurti tik lengvam savaitgalio vakarui. plius, labai daug graziu scenu. graziu, t.y. graziu viualiai, nes kas liecia kontaktus tarp zmoniu, tai tokiu mazai. nors, dabar pagalvojau, kad buvo ir tokiu 'graziu', kur atrode, kad smarve per ekrana uzuosti galima. rimtai. vienaip ar kitaip, jei rezisierius sukuria filma, kuris ziurova privercia jausti ir kazkaip isgyventi kiekviena scena su to filmo herojum, tai jau yra milziniskas pliusas. 

pabaiga, tai kaaszinau. cia viena tu, kur palieka vietos kiekvieno asmeninei interpretacijai. nuu, kad ten apie jo kaltes jausma tai aisku, tik is kokios puses ziureti nelabai supratau. mmm. 

2012 m. spalio 21 d. 15:44:41 2012-10-21 15:45:11

Natural Born Killers - visai patiko. Gera muzika ir pats pateikimas, siužetas visiškai beprotiškas - mane savotiškai pralinksmino.

Frantic (1988) - geras savo žanro filmas. Nors ir buvo aišku, kad susigražins pagrobtą žmoną ir viskas baigsis gerai, bet kažkaip vistiek neatsibodo žiūrėt. Filmo senumas suteikė egzotikos.

Bel Ami - man pasirodė nuobodus ir paviršutiniškas, trūko psichologijos, įtampos...nerekomenduočiau net vampyro fanam...

2012 m. spalio 17 d. 21:31:30 2012-10-20 22:34:39

S.Spielbergo Jaws  (arba Nasrai) (1975) puikus trileris nepraranda savo zavesio ir po 40 metu. kinoklasika vienareiksmiskai i kolekcija. vienintelis dalykas kurio pritruko tai muzika, galejo butu labiau gasdinanti :)

9/10

D.Lyncho Wild at Heart (1990)

nera geriausias Lyncho darbas, N.Cage priekaistu neturiu, W.Defoe ir J.E.Freemano personazai irgi idomus

o L.Dern tai kazkoki keista ispudi paliko, yra joje kazkas tokio kas truputi nepatinka, turbut akis, net keista, idomu man vienam? bet vaidyba aisku irgi ok. D.Ladd puiki. gaila S.Fenn gavo tik epizodini vaidmeni. tai pagalvojau visi personazai visai idomus, o kas nepatiko, tai net dabar nezinau, tiesiog kiek nuobodokas siuzetas ir tas pastovus voliojimas lovoje, nelabai.

7/10

Without a clue (1988)

nebloga nuotikiu komedija apie Holmsa ir Watsona, du puikus aktoriai M.Caine ir B.Kingsley, tiesa Kingsley sunku atpazinti buvo.

7/10

2012 m. spalio 16 d. 15:36:06 2012-10-16 15:36:41

Last Man Standing (1996). 

Neblogas filmas apie Airių ir Italų mafijas kažkur Teksase. Ir kaip gražiai į beveik mirusį miestelį atvykęs J. Smith (B. Willis) kiršina abi mafijas dar labiau ir vėliau jas abi ištaško savo npriekaištingu mokėjimu valdyti ginklus. Mmmm {#}

2012 m. spalio 15 d. 22:16:35 2012-10-15 22:17:55

green moon special for you: Ratcatcher (1999) by Lynne Ramsay (debiutas)

rekomenduoju.

8/10

ps dieve mano tas akcentas tai toks nesuprantamas man asmeniskai

pss sitos eilutes neskaitikit tie kas dar neziurejo filmo bet galvoja ji paziuret, taigi toliau neskaitikit, labai idomu kokias emocijas sukele paskutine filmo scena, nsšpsjt? :) rate patiko jeigu patiko

2012 m. spalio 13 d. 02:12:51

The Ward 

Man siaubo kinai ar filmai su elementais siaubo, ar įtempto siužeto psichologiniai, kaip pastarasis Karpenterio filmas vėžį varo. Kažko kankiniesi, prasukinėji "geriausius" momentus, apsimeti žiūrįs ... ir po to sakai, kad gavos geras reikalas, nes pabaigoje viskas TAIP PAPRASTA :).

O vertinant, kaip kiną, be šoko elementų, tai ir aktorės įtiko :P, ir atmosfera tinkama, tačiau viskas gana neišplėstai padaryta, tiesiog logine eile sudėliota, jokių "patepimų su pagardinimais". Paprastas 7/10

Atsakyti
Sahja
2012 m. spalio 11 d. 16:38:08

Antrininkas (India) 1998m.Komedija.Romantika. Juoktis galima visą filmą....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
be_inis
2012 m. spalio 11 d. 16:32:15

Seeking a Friend for the End of the World 

Filmo eiga tikrai patiko, tačiau pabaiga man nesuveikė. K.Knightley visai nepatiko paskutinėse scenose, kuriose iškart prisiminiau Travoltos mirtį Fenomene. Nors pastarajame situacija buvo kiek kitokia, vis tik labiau suapeliavo. 

Atsakyti
ep
2012 m. spalio 11 d. 16:13:40

cia daugiau pagal ju religija islama ir teritorija, visi jie man 'arabai' nedarau skirtumo tarp perso ar arabo, tiek pat manau ir jie nejaucia skirtumo tarp serbo ar ukrainecio ar ruso, kalbu apie pacia kultura,

labai abejoju, kad atskirsi araba nuo perso jeigu sutiksi ji/ja :)

2012 m. spalio 11 d. 14:54:26

Iraniečiai ne arabai, o persai. Filmas gal ir nieko, priverčia vietomis susimąstyti.

2012 m. spalio 11 d. 14:33:56

Jodaeiye Nader az Simin (A Separation) 2011(Iranas)

labai geras, patikekit. taip tikroviskai viska suvaidinta, net pamirsti vienu momentu kad ziuri kina.

idomus tie arabai, vietomis jie man visai simpatiski, vietomis, nelabai.

jeigu jus irgi matet si filma ir jums patiko spauskit 'patinka':)

2012 m. spalio 7 d. 23:27:06

The Raven (2012) Laukiau ir sulaukiau, pažėjau - patiko, tik kažko man E.A.Poe ne taip įkūnitas, nežinau, žinoma, kad Dialogas geras, juk cituoja Poe... k 8/10 nevermore

2012 m. spalio 7 d. 20:38:18

tai va ir as paziurejau ta Lyncho blue velvet (1986)

nepasakisiu kad man viskas buvo labai paprasta suprast, atrodo pas Lyncha taip nebuna, na bet sitam filme mistiniu dalyku nebuvo.

Jeffrey Beaumont: It's a strange world.

Jeffrey Beaumont: You're a neat girl. Sandy Williams: So are you... I mean, you're a neat guy. :)

8/10

norvegu Babycall (2011)

psichologinis hororas/trileris, (nezinau kas labiau hororas ar trileris?)  nepatarciau ziuret, nes labai jau monotoniskas, beveik nera itampos, nors aisku vietomis kiek netiketas, deja sesuo biski man ji paspoilino tai kiek neidomu ir del to buvo. o siaip gal kam ir patiks, nes pats filmas nera blogas, o ir pas skandinavus viskas atrodo labai neamerikietiskai tai is sitos puses irgi kiek idomiau ivertinti filma. aplamai man skandinavai patinka :)

6/10

Alice ou la dernière fugue (1977)

cia is serijos rare cinema. niekam negaleciau sito filmo rekomenduot, o man jis patiko,

8/10

PS Crazyz, apie kokias rekomendacijas kalbi? :D nemaciau Training Day tai negalejau jo rekomenduot :)

2012 m. spalio 7 d. 17:21:32

Looper 

Geras sci-fi filmas, kurio turinio neišduoda trailer'is :P. Neišplėstas, su keliais patraukiančiais ateities pasaulio atributais, įdomūs aktoriai, savo vietoje vidutinis kinas. Pabaiga nustebino, mat nebūta kvailos, visus išgelbėjančios kulminacijos. Šitam filmui ir antra dalis būtų nebloga idėja. 

7/10

Atsakyti
Crazyz
2012 m. spalio 7 d. 12:03:40

Luna Papa (1999),

Tadžikistano filmas. Parodantis šios šalies buitinę, gyvenimišką kultūrą, kokie santykiai šeimoje, su kaimynais ir panašiai. Vietomis juokingas ir ne visi galėtų prisiversti žiūrėti, nes galbūt pasirodytų kvailas ir toks shit movie, bet deja ne, man tai patiko, turi užkabinti :) Ir viskas galiausiai baigiasi tokia ironija ir likimu.

7/10

Choke (2008),

Kažkas kažkada berods dar musice rekomendavo pažiūrėti. I like it. Irgi lengvas filmas, bet siužetas vat daug įdomesnis, nei to Guliverio, kur nei taip, nei anaip.

7/10

Guliverio kelionės (2010),

Nu šiaip ne taip peržiūrėjom, kai norėjosi kokio labai lengvo filmo, nereikalaujančio protauti. Visiškas stereotipinis holivudo filmas, kad iš tikro ir vemt verčia. 5/10

Kita Svajonių komanda (2012),

Kaip čia nepažiūrėsi šito, realiai ir ilgai laukto. Na, viskas lig ir buvo gerai. Tik, kad Valančiūnas toks nepričiom buvo..nu ale, ateitis, ok...bet vis tiek. Treileryje kalbėjo Kleiza, Gasolis, dar kažkas, kurių po to nebuvo pačiame filme. Nu nevermind. Iš esmės, labai gerai, kad filmas ne vien tik apie sportą, o iš tikro daugiau apie tų metų istoriją ir kaip buvo kovojama už Lietuvą ir pnš. Šitą be kalbų būtina pamatyti kiekvienam lietuviui :)

9/10

Training Day (2011),

Dėkui ep'ui už rekomendaciją, prachekinau. Šiaip įtraukė nuo pat pradžių, gal kiek pati pabaiga buvo numatoma nuo pat pradžių, kad taip ir nutiks, bet geras geras filmas. Vaidyba gera. Na, va ir Snoopdogas su Dr. Dre pasivaideno. Gal į kino teatrą ir neičiau žiūrėti šito, bet šiaip verta pažiūrėti, o kiek panašumų turi su the departed, gal nelabai kiek turi, bet bet :D

8/10

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 3435363738394041424344 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LMP LMP
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 17103
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 872634