Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Konditerijus
2017 m. birželio 16 d. 18:19:44

Alien (1979)

katės gyvybė buvo saugojama labiausiai šiame produkte, nors ji jų, kaip žinia, 9 turi..

Atsakyti
4Blackberry
2017 m. birželio 16 d. 12:33:21

Purvo netrūksta ten, bet ne viskas purvas, kas purvu... Ok. :)

2017 m. birželio 16 d. 12:27:53 2017-06-16 12:28:06

Jau viskas, baigta dabar beliko tik soundtrack'ą prasukinėt... Hesher girdėjau, kad toks yra, bet labai purvinas atrodo, gal kada sekmadienį, jei visą savaitgalį nesiprausiu.. :)

Atsakyti
4Blackberry
2017 m. birželio 16 d. 12:11:17

Ir aš neseniai žiūrėjau šitą. Patariu žiūrėti toliau. O ir nelabai įmanoma turbūt nutraukti žiūrėjimą. Aktoriai nerealūs.

Na ir dar vienas neseniai matytas - Hesher. Įtraukiau į savo gerąjį sąrašą.

2017 m. birželio 16 d. 11:47:52

Lost In Translation 

dabar žiūriu tik norėjau pasisakyti, kad nenueitų veltui žiūrėjimas, labai patinka

Atsakyti
Isa
2017 m. gegužės 5 d. 06:43:02

praktikuoju atsispausdint pdf`ą ir pasidaryt knygą pats; čia keletas šaltinių rusų kalba:

https://www.etextlib.ru/Book/Details/26468

https://www.e-reading.club/bookbyauthor.php?author=2630

Atsakyti
Alvydas1
2017 m. gegužės 4 d. 18:26:31

Viljamas Barauzas beveik nepaskaitomas. Bandžiau Nova Express, likau suintriguotas ir visiškai išmuštas iš vėžių. Reikėjo pradėti nuo Soft Machine, gal būtų buvę aiškiau. 

Gi šitas veikalas daug kur uždraustas, bet rusai išsivertė. Mačiau filmą ir noras perskaityti knygą dar didesnis, būtų gerai gauti rusiškai.

2017 m. gegužės 4 d. 06:21:00
4Blackberry
2017 m. balandžio 29 d. 16:25:25

The Imposter (2012)

Absurdiška real-life istorija, primenanti tikrą filmą, įtraukė kažkur nuo vidurio. Beveik visą laiką buvo mintis "ką? Kaip tai išvis įmanoma?"

8/10

2017 m. balandžio 28 d. 20:14:21 2017-05-04 08:07:38
Silentist
2016 m. gruodžio 8 d. 15:37:15

Frank Miller's Sin City: A Dame to Kill For

iš vienos pusės 2014 sin city stulbina labiau nei 2005 sin city. jei taip būtų atsitikę, kad prieš tai nebūčiau matęs pirmo filmo...

daug to paties ir šiek tiek daugiau. jei pirmam filmui būčiau skiręs 9/10, dabar pamatęs sequelį apsistoju ties 8/10.

jei pirma būčiau pamatęs a dame to kill for (2014) - jam būtų 9/10, o pirmam (2005) - 8/10 (atvirkščiai)

tiesa, jei nebūčiau komiksų mėgėjas, abiem filmams skirčiau tik 5-6/10

2016 m. lapkričio 19 d. 18:31:26

Pagreitindamas procesą, įsikertant į Yes "Close to the Edge", vietoj to, kad perskaityčiau Hesses "Siddharthą", peržiūrėjau Siddhartha (1972 film). Knapsėjau jau po 20 min. Kankinau save, bet įveikiau iki galo. Man absoliučiai svetimas filmas, pirmiausiai filmo fabula - nei tai sakmė, nei tai pažintinė religinė publicistika. Nuobodu nors stauk. Aktoriai kaip indų filme - vidutinybė. Nevertinu, nes būsiu šališkas. Yra naujesnė versija, bet nesiryšiu, gal vis tiktai kada nors skaitysiu Hessę. Kaip tai toli nuo Stepių Vilko.

2016 m. lapkričio 19 d. 17:52:53

Pastaruoju metu užėjęs filmų žiūrėjimo įkarštis, taigi šiandien bus net 4.

The Loveless (1981)

Su Willem Dafoe. Atradau šitą per youtube netyčia. Kažkas vadina klasikiniu filmu, gal ir taip. bet manęs ta klasika nesužavėjo šį kartą. Koncepcija pasirodė įdomi, bet filmo išpildymas nuvylė. Yra geresnių filmų iš tos eros, mano manymu. 5/10

Gypsy 83 (2001)

O žmogau, šitas meno kūrinys įeis į mano asmeninę kolekciją. Apžavėjo filmas, gal dėl asmenių priežasčių, veikėjų pajutimo, geros vaidybos ir puikiai išreikštos gotiškos dvasios. 9/10

Heathers (1988)

Gan populiarus ir gerai vertinamas žmonių filmas, bet tikriausiai tik dėl pagrindinių aktorių, kas visai suprantama, nes jie yra Winona Ryder ir Christian Slater. Ir atliko savo roles nepriekaištingai. Bet deja, siužetas pernelyg amerikietiškai absurdiškas ir negaliu pasakyt, kad moku taip lengvai toleruoti tą amerikietišką humorą. 6/10

My First Mister (2001)

Šitas iš idėjos tikrai puikus, idėja verta 10, bet vėlgi, išpildymas nepatiko. Tiksliau, ne viskas jame patiko. Na pagrindinė veikėja buvo šauni, o galiausiai ir moralas puikus gale, tačiau pernelyg gal keisti man tie santykiai pasirodė, ne idėjine prasme, o psichologine gal daugiau. 7/10

2016 m. lapkričio 19 d. 13:14:13

vakar televizija rodė du filmus, kurių laukiau

David Fincher: Zodiac (2007)

patiko labiau nei Panic Room ir Social Network, bet mažiau už Seven, Benjamin Button ir Fight Club iš šio stulbinamai gero režisieriaus. visumoj gal 8,5/10

ir

Ridley Scott: Prometheus (2012)

mažiau patiko, nors irgi puikus režisierius,

filmas iš vienos pusės primena Babylon-5, iš kitos - to paties režisieriaus Alien, norėčiau kada prisiversti ir pilnai pažiūrėti Martian'2015, visumoj geras sci-fi, tik bėda ta, kad paprastus detektyvus labiau mėgstu, nei užsuktą fantastiką, taigi šiam gana užtęstam filmui skirčiau 6,5/10

2016 m. lapkričio 7 d. 12:07:10

Eliziejus (2013)

6,5/10 - už idėjas ir prašmatnumą..

Elysium

If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three who were deaf, two blind, 1 mentally retarded, she had syphilis; would you recommend her an abortion? (you would have killed Beethoven)
Atsakyti
Very_crazy_enough
2016 m. lapkričio 5 d. 12:52:08

12 beždžionių (1995)

12 Monkeys

trileris iš didžiosios T. taip thrilina, kad net reikia išgert varerijono. Brado Pitto vaidmuo labai gerai išpildytas, kas verčia vėl pamilti jį kaip gerą aktorių. apie keliones laiku esu daugiausiai matęs ramių filmų arba komedijų, bet tokio tipo trilerio niekada dar nemačiau nk panašaus.

7,5/10

If you knew a woman who was pregnant, who had 8 kids already, three who were deaf, two blind, 1 mentally retarded, she had syphilis; would you recommend her an abortion? (you would have killed Beethoven)
Atsakyti
Silentist
2016 m. lapkričio 4 d. 12:22:42 2016-11-04 12:23:24

Laumes Vaikas (2008)

clint eastwood: changeling 5/10

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „clint eastwood changeling allmovie“

2016 m. spalio 21 d. 21:14:08
(1973)  Westworld - 8/10

2016 m. spalio 21 d. 20:06:39 2016-10-21 20:13:59

Seven Psychopaths (2012)

Filmą žiūrėjau grynai dėl to, kad pavadinimas patraukė ir dėl kai kurių aktorių. Dabar galvoju, kad greičiausiai jau anksčiau buvau jį mačius... Na filmas tiesiog ne mano, asmeninių simpatijų 0. Ir plotas pasirodė pernelyg chaotiškas bei painus, koncepcija filmo nepatraukė. Tačiau dėl kelių gerų aktorių vaidybos galiu vertinti 6/10

The Art of Getting By (2011)

Apie paauglius. Šitą apibūdinčiau tiesiog "žiūrimu", bet nieko labai ypatingo. Na pagrindinis aktorius iš "August Rush" gan gerai atliko savo rolę, bet vis neapleido jausmas, kad kažkas ne taip. Patiko, kad su menais susiję daug, kas man asmeniškai svarbu. Bet deja, nieko ypatingo. 6/10

Sing Street (2016)

Šitą rekomenduoju visiems. Alternatyviam jaunimui tikrai patiks, o vyresnieji pažiūrėję turėtų prisiminti jaunystės laikus. Apie 80-ųjų muzikos erą, daug geros muzikos iš to laikotarpio. Kai išgirdau The Cure garso takelyje mano širdis iš karto susilydė. Labai gerą vidinį simpatijos progresą patyriau - kuo toliau, tuo geresnis filmas darėsi, pabaiga liko viena isimintiniausių apskritai, labai maloniai nustebino. Turbūt bus vienas mėgiamiausių 2016 filmų. Visko jame, ir dramos, ir komedijos, ir apskritai, truputi deep, kalbant žmonių santykių tema. Universalus filmas, kaip ir aš, tai iš to ir simpatijos. Na ir aktoriai buvo tiesiog nepakartojami. Žodžiu, visi pažiūrėkit. 9/10

2016 m. rugsėjo 5 d. 10:40:08 2016-09-05 10:41:56

Maria Full of Grace (2004)

Vienas geresniu mano matytu tokios temos. man kaip ir kiekvienai merginai/moteriai, be abejo, tokia istorija yra skaudziai ziurima ekrane, ne delto, kad isgyventa, bet todel, kad visokie what ifs galvon kisasi. vis pagalvoju, kokios stiprios yra moterys vistik. nezeminant vyru ar ju ego ar ko, tiesiog, vertintant tikras gyvenimo situacijas, matytas, nebtuinai isgalvotas, as lenkiuosi pries istvermia ir ju valia. kiek tie silpni peciai pakelia, ir, neretai, atrodo visa pasauli nesa. nesiskusdamos.

Labai stiprus ir tikras filmas. pasakoja apie poziuri ir uzdara mastyma I jaunu zmoniugyvenimus, ypac skurdziose salyse. Istorija yra paremta tikrais ivykiais ir skaiciau kazkur, kad realybe buvo baisesne nei filmas pasakoja. sunku isivaizduoti. Labai gerai parasytas, gerai pastatytas, suvaidintas. Galvoju, vertinamas per kuklus. 9/10

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Metro Station Metro Station
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
12:21 - Very_crazy_enough
If u hatin you're bound to get irate
madness is what u demonstrate that's exactly how anger works and operates
U gotta have love just to set it straight
Take control of your mind and meditate
Let your soul gravitate to the love WILL.I.AM ir Black eyed pea
11:10 - Very_crazy_enough
I ain't got no money
I ain't got no car to take you on a date
I can't even buy you flowers
I ain't got no Visa
I ain't got no Red American Express
We can't go nowhere exotic
It don't matter ----- poor TIMBALAND
21:42 - 4Blackberry
Iš tikro tai, talentas tik labiau atsiskleidžia su metais, o ne mažėja, nes susidaro didžiausias sukauptos patirties / įgūdžių koncentratas. Bet išties įdomu, kaip jie "ant tiek" gerai grojo, kad Dream Theater toli dar.
11:29 - einaras13
Rush irgi savo kai kuriuose koncertuose atlieka Moving Pictures ištisai. Bet Rush kaitalioja setlistą ir turi didelę jūrą gabalų rezerve... tokias varijuot mėgstančias grupes aš labai gerbiu.
11:28 - einaras13
Jo, Beat sugrojo didžiąją dalį Discipline, Beat ir Three of a Perfect Pair albumų, bet bisui įtraukė ir Red instrumentalą, kuris buvo bomba gyvai.
06:41 - Alvydas1
Darosi populiaru muzikantams susirinkti ir gyvai sugroti tam tikrą albumą ištisai (Cavalera, the Gathering) arba štai BEAT prikelia King Crimson. Seniems fanams pasidžiaugti, naujiems - atrasti.
00:51 - einaras13
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
00:48 - einaras13
Rush aš svarstau, bet ne tik Krokuvoj, o ir kituose netolimuose Europos pakampiuose, pvz, Kopenhagoj. Bet į Krokuvą šiai dienai pigiau nuvykti.
13:24 - 4Blackberry
Laukia keli dideli koncertai Lenkijoje, verti apmąstymo keliauti: Korn lapkričio 17 d., 2026. Ir dar didesnis: Rush kovo 27 d., 2027.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 6991
  Iš viso užsiregistravę: 73792
  Naujausias narys: omrtzgwesd
  Šiandien apsilankė: 55671