Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 3637383940414243444546 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
DeusInversus
2012 m. rugsėjo 25 d. 22:58:35

Red Lights (2012) man patinka tokio tipo filmai, tai zinot jokiu priekaistu neturiu, juoba viena kart zejau ;) tai 10/10

2012 m. rugsėjo 25 d. 21:25:40

Le silence de Lorna (Lorna's Silence) (2008)

nelabai atsimenu del ko susidomejau situ kinu, nes sis jau senokai guli mano kietam diske, pagaliau paziurejau.

visai neblogas, europietisko kino megejams.

o neatpazinau Jeremie Renier :) labai silpnai atpazistu zmones, ziuriu :)

7/10

2012 m. rugsėjo 24 d. 10:13:30

neįsivaizduoju, kaip galėjo patikti... nes čia vienas mano nemėgiamiausių filmų ever... vos ištemptas...

gal "kažko" nesupratau, bet brrr....

medalis viską supratusiam, anyway.

2012 m. rugsėjo 23 d. 20:59:36

Inland Empire(2006). Nieko panašaus nebuvau matęs iki šiol. Viskas taip supinta ir sumaišyta, kad sunku ir atsekti visą siužetą, ką jau kalbėti apie visų simbolių ir prasmės supratimą. Bet filmas tikrai geras - tikriausiai žiūrėsiu dar ne kartą, atsukinėdamas scenas po kelis kartus. Tie dialogai, jos minčių, vidinio pasaulio ir realybės kova - tikrai nuostabus režisieriaus Lyncho darbas. Bet žiūrėti reikia itin susikaupus. 9/10.

2012 m. rugsėjo 23 d. 20:52:41 2012-09-23 20:58:00

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)su Kate Hudson ir Makkonahju, vietomis man buvo tikras lol :D taigi tikrai ausktai vertinu romantiniu komediju gerbejams galima ziuret :)8/10

50/50 (2011)su J.Gordon-Levitt, Seth Rogen ir Anna Kendrickirgi visai patiko, vietomis liudnokas,jeigu pirma komedija visai linksma, ir nerimta, sitas filmas rimtesnis, ji geriau vertinu :)8/10

Bangkok Dangerous (2008)nepatiko, ir tiek 6/10 aj ir dar verta pamineti, pries pora dienu

To Catch a Thief (1955) toliau renku Hichckoco videografija :p super! Cary Grant turbut mano megstamiausias aktorius, Grace Kelly super! :)aktoriai vaidyba ju dialogai 10/10. pats filmo siuzetas gal truputi maziau patiko, bet visumoj viskas puiku!9/10

2012 m. rugsėjo 23 d. 20:32:32

uz RE +1 manau ir musu anukai ji ziures kaip kokia kinoklasika :) turetu nes Milla yra geris, bet jie gales ziureti su daug mazesniu intervalu, pvz vienos dienos ar savaites, gal as ir nusisneku, bet man asmeniskai labai patinka serejiniai filmai, kaip tik nesenai pradejau ziuret Star Wars, ir perziurejau jau 3 epizodus, geris! ir liko dar 3, gaila tiek mazai. beabejo jis nera skirtas visiems, kaip ir RE, na bet savo fanus turi :)

"

O man gal apart pirmos dalies, ši 5 dalis geriausia.

Rašau 8, nu negaliu mažiau parašyti, niekaip. "

o as kaip tik patikrinau ka raso imdb:

Resident Evil 9/10 Resident Evil: Apocalypse 8/10 Resident Evil: Extinction 7/10 Resident Evil: Afterlife 7/10 Resident Evil: Retribution ?/10

2012 m. rugsėjo 23 d. 13:18:31

The Avengers (2012),

Gal ilgokas, bet geras. Nors šiame filme per daug visko, nežinau, man tiek daug herojų viename filme vis tiek nedaro didelio įspūdžio. Kas kas, bet Halkas kažkaip blogiausiai man čia įsipaišė :D

Visi su savo principais, ypač dėl Iron Man. Kaip gi kaip gi, o bus ir antra dalis. Netikėta, not :D

8,5/10

Resident Evil: Retribution (2012),

hehe, ilgai lauktas, ir dėl to, kad penkta dalis ir dėl to, kad ten vaidina Milla. Na, aš šį filmą visada su pasimėgavimu žiūrėsiu, kad ir labai į lankas nuvažiuos. Žaidimų nežaidžiau, tai nežinau, kiek filme ne į temą viskas. Mat Resident Evil filmas visada susilaukia didelės kritikos, nors turi anyway belekiek ištikimų fanų. Ir pyktis ima paskaičius imdb reviews, labai žmonės jau mėgsta peikti viską, tai kam tada žiūrėti?

Su 65 milų biudžetu padarė gerų efektų ir veiksmo filmą. Nežinau, bet vaidyba man visai suėjo, gal kai kas vietomis ir užkliuvo. Garso takelis truputį prastokas, palyginus su ketvirta dalimi, kai tas pats Tomandandy darbavosi. Stebino mane kietai parinktos scenos filme. Va va, kas užkliuvo, o pati pati pabaiga, na, juk visiška žopa jau?:D Kadangi 6 dalis išėjo žaidimo, tai turėtume sulaukti tada ir final 6 filmo dalies, bet gi ten visiška žopa, žiūrėsim, kaip išsisuks. Na, fanai turit pamatyti!

O man gal apart pirmos dalies, ši 5 dalis geriausia.

Rašau 8, nu negaliu mažiau parašyti, niekaip.

Prometheus (2012),

Žiūrėdamas šį filmą juo mėgavausi, stengiausi nesigilint labai į tai, kas blogai ir blablabla. Bet paskaičius imdb reviews, fuck them :D nors ne, iš tikro yra gerų reviews, daug kas nesupranta, kodėl tiek daug gerų filmų sukūręs Ridley Scott taip lig pasišiukšlina. Ale, daug plot holes... Na, iš ties, jo, kai pradedi uždavinėti klausimus, kodėl taip, kodėl taip, kodėl taip, nelogiška, neapgalvoti vaidmenys ir siužeto scenos, vaidmenų elgesys ir t.t. Iš ties juokinga, nes tai true. Bet kaip ir sakiau aš šiuo filmu mėgavausi.

Efektai ir vaizdas tikrai įspūdingas. Fassbengerio ypač gera vaidyba. Kaip pastebėjau imdb bus ir natra dalis, na, ir turėtų, nes pabaiga tik sukuria planus antrai daliai. Hehe, kas pasirodė labai strange, tai pabaigoje tas padariukštis, na, kas matėt, tai suprantat apie ką aš. Primena Ridlio Alien.

Tai aš vėl rašau 8. Nesu toks kritiškas ir negailiu įvertinimo :)

Atsakyti
be_inis
2012 m. rugsėjo 22 d. 23:51:47

Matrica. Per paskutinį mėnesį savo smegenus košiu mėlyna ir raudona piliule. Užmiegu ties penkiolikos minučių riba :P. 

Atsakyti
Enough
2012 m. rugsėjo 22 d. 23:11:38 2012-09-22 23:21:26

pagaliau pažiūrėjau God Bless America. Toks vietom wtf? bet šiaip neblogas filmas.

Atsakyti
green_moon
2012 m. rugsėjo 22 d. 21:30:34 2012-09-22 21:42:50

Leon (1994)

vietomis primine natural born killers. teigiamai.

cia vienas tu ziauriai erzinanciu variantu, kai lukesciai yra dideli beproto. tada paziuri ir taip 'eeh', ne todel, kad prastas, bet todel, kad gera visu nuomone buvo pirmiau asmenines. kas zlugdo bet koki objektyvuma. fu, kaip nemegstu kai taip atsitinka.

Black Swan (2010)

nesitikejiau nieko. ne, zinau, kad jis ivertintas, aukstai padetas ir t.t. ir pan. bet nesitikejau, kad patiks man, va, cia buvo visiskai priesingas variantas Leon'ui.

pliuuuuuus, nezinojau kad cassel bus ten! odievemano. jis absoliutiskai fantastiskas.

2012 m. rugsėjo 17 d. 22:13:43

Duck Soup (1933) su Marx broliais tiesa pasakius nebuvo juokinga, o ypac Harpo juokeliai man grynai be rysio.

uz ka:

AFI's 100 Years... 100 Movies - #85 AFI's 100 Years... 100 Laughs - #5

tai cia matyt tik amerikieciai supras

7/10

2012 m. rugsėjo 17 d. 14:14:03

Na kalbant apie 12 Monkeys, be puikiosWilliso(kuris, man asmeniškai, netikėtai šiame filme atsiskleidė kaip išties puikus aktorius), bei Pitto vaidybos, reikia paminėti ir fantastišką Terry Gilliamo režisūrą - aš esu visiškai įsitikinęs, kad jei šį filmą būtų režisavęs kas kitas, jam būtų gavęsi šnipštas(na tik Lynchas gal būtų išimtis), o Gilliamas jau nuo Pythonų laikų garsėjo savo talentu kurti tokius mindblowing darbus balansuojant tarp visiško absurdo ir itin gilios prasmės. Beje, įdomus faktas - Gilliamas dėl šio filmo atsisakė režisuoti Forestą Gumpą...

O va vakar vėl pažiūrėjau Dr. Strangelove or How I learned to stop worry and love the bomb. Žiūriu šį filmą gal kokį penkiasdešimtą kartą. Jau beveik atmintinai jį moku.  Bet vistiek jis nenustoja manęs žavėti. Kiekvieną kartą jį žiūrėdamas kvatojuos beveik nesustodamas.  Mano nuomone, šis filmas turi būti laikomas Breteuil paviljone, kaip juodojo humoro etalonas.

2012 m. rugsėjo 17 d. 00:44:57

12 Monkeys

Labai patiko B. Willis ir B. Pitt vaidyba. Pats filmas iš ties labai įtraukė, įtampą išlaikė iki galo. Pabaiga, man asmeniškai, buvo netikėta. 

2012 m. rugsėjo 16 d. 15:57:17

- Chungking Express [1994]

https://www.imdb.com/title/tt0109424/

Žiūriu, režisierius Kar Wai Wong - "vertas grieko".

Labai puikus filmas - toks gyvas, ekspresyvus, inspiruojantis. Trumpiaplaukė kinė - miela, o ir "love story" perteikta visiškai kitoniškai, su spontanizmo prieskoniu.

O dar Cranberries - Dreams kiniškai : ]]

Superinis! imdb reitingas šįkart pelnytas.

8,8/10

2012 m. rugsėjo 16 d. 01:36:26

"Vilko dantų karoliai"

Kažkas TOKIO, ko nesitikėjau pasisemti iš lietuviško filmo. Bet Puipa yra Puipa, o čia dar nuostabus Gustausko šedevras. 10/10

2012 m. rugsėjo 15 d. 23:24:16

Funny Games U.S. (2007) puse velnio toks. kad jau negaliu pradeti žiūreti filmo nepaskaičiusi komentarų tai tikėjausi, kad vėliau turėsiu nepamirštamą įspūdį. kažkodėl tokio neliko. pažiūrėjau ir manu, kad greitai pamiršiu. ai. va dėl ko jo neišjugnaiu ir pažiūrėjau iki galo tai vaidino aktorius iš Lie To Me ;D  

Atsakyti
Amaya
2012 m. rugsėjo 15 d. 17:45:29

Bitlus tai pabaigos titruose grojo, o Can tai... nežinau nesklausau jų, bet man rods per patį filmą kaip background'ą  užgrodavo. Šiaip man labai, labai operatoriaus darbas patiko. Na ar žiūrėt čia tau spręsti.

2012 m. rugsėjo 14 d. 22:52:46

The Butterfly Effect(2004) - Nuostabus. Įtraukiantis, gilus ir prasmingas. Kartais turi išsižadėti to, kas brangiausia, kad apsaugotum. Nes gyvenimas sukasi ne tik apie tave. Jei kažkam be tavęs geriau - turi atsitraukti, kad ir kaip tai bebūtų skaudu. 10/10.

2012 m. rugsėjo 14 d. 22:23:50

Can? Beatles? Ką aš skaitau... Reikės pažiūrėti...

2012 m. rugsėjo 14 d. 22:13:11 2012-09-14 22:14:16

aha... Everybody loves a clown... some more than others.

tiesa sakant nemaniau kad ivertinsi filma teigiamai :) man kiek baugu tau ka rekomenduot, nes paciam panasus filmai nepatinka, nors kartais nera jie blogi

o as griztu prie klasikos: G.Lucaso Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977) cia is serijos must have, arba 'turi paziureti pries numirdamas'. teigiamas filmas :) butinai ziuresiu ir kitas serijas :P

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LMP LMP
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 17103
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 872634