Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 3738394041424344454647 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2012 m. rugsėjo 14 d. 21:57:32

na va pagaliau ir as paziurejau si :)

paziurejau o paskui radau, galima sakyti atkasiau tavo komenta :)

visu pirma 100% sutinku del garso takelio jis super, na bet man beziurint filma vis atrode kad reziserio stavka buvo butent ant spec effektu, garsas ir vaizdai, kovos scana (butent pirma, ten kur ji sutiko isminciu) buvo wow, ispudinga, na o toliau tiesiog nebuvo taip idomu. nezinau gal istikruju as labai jau pavirsutiniskai ziurejai, o tu kazkokiu gyliu minciu cia atradai, visai gali buti.

nors man ir patinka paciu ivairiausiu zanru kinas, ir tikrai nieko pries neturiu pries action & fantasy, bet cia toks biski nesuprantamas kinas man isejo :)

7/10

aj dar pagrindine aktore labai idomi, pries pora savaiciu ziurejau Sleeping Beauty, ir neatpazinau kad cia ta pati aktore, nors filmai net tu paciu metu

2012 m. rugsėjo 13 d. 15:08:20

aš tai youtube žiūrėjau...

2012 m. rugsėjo 12 d. 22:39:24

Vulgar (2000)

ne-si-ti-ke-kit lengvo filmo. mane visada labai veikia tokie, todel visada juos ziuriu su kazkuo, ne viena. buvo tokiu nemaloniu vietu, man ypac, kaip merginai, kai sukiojausi ant sofos. bet kodel toks kinas yra geras, todel, kad yra sudetingas, kad geras rezisuriskai padarytas, gera aktoriu vaidyba, tinkamas humoras tinkamose vietose, nors daugelis del to galetu gincytis, as net neabejoju. nykstys i virsu, saunus filmas!

pliuuuus, pabaigus vulgar, dar uzmaciau jo deka ir 

Bully(2000)

holivudiskai nepagrazintas, drasus Larry Clarko filmas. jei kas sako, kad ne, tai, turbut, labai sekmingai gyvena uzsimerkes. va. spaudziau 9.

2012 m. rugsėjo 10 d. 13:17:25

ok, tai as pabaigsiu tada tuo, kad Greenaway yra absoliutus genijus sitokiu filmu. ir cia vel, ziu, kaip Tarantino reservoir dogs buvo pirmas ir absoliuciai geriausias, taip ir Piterio, dar geresniu nemaciau. :}

Siunciuos Vulgar. Ivertinsim sianakt! :}

2012 m. rugsėjo 9 d. 20:34:54

green moon, na juk reike pradet nuo to kad cia Peter Greenaway! :D jo debiutas.

truputi nedaziurejau iki galo, bet kazkodel pagalvojau, kad cia tavo zanro :) Vulgar (2000) imdb vertinimas tik 5/10 tai tikriausiai mazai kam patiks,

A.Konchalovski Runaway train (1985) eilinis action, nieko per daug nepapasakosi, tiesiog idomi pati tema :) 7/10

nominuotas 3 oskarais (abudu aktoriai nominuoti) ir imdb reitingai neblogi 7.3/10. patiko kaip suvaidino jaunas E.Robertsas

...

ir nezinau gal jau 3 ar 4 karta From Dusk Till Down (1996) tikriausiai filmo pristatyti nereike :) paskutini karta maciau jau senokai tai, visai idomu buvo paziuret isnaujo.

PS S.Hayek sokis nuostabus, ir kokia muzika mmm

2012 m. rugsėjo 9 d. 14:52:38

The Draughtsman's Contract (1982)

yra toks tipas - art film. kai daugybe dalyku, kurie paprastai buna ismetyti po skirtingus filmu zanrus, protingas rezisierius sugeba sudeti i viena, personazus absoliuciai ispildyti, viska parodyti daugiau is menines puses, su daug subtilaus humoro ir ne taip subtiliai, bet vienodai meniskai pateikti keistokas meiles scenas. buna, kartais galvoj sunku susigaudyti ir suprasti kodel, pradedi juoktis ne todel kad juokinga, bet kad nesamone, kuri kazkokiu paradoksaliu budu samoningai susidelioja pabaigoje. sitas va toks. labai labai geras, ziuresiu dar meleona kartu. :}

2012 m. rugsėjo 8 d. 13:34:47

- Meilė trunka 3 metus [2011]

https://www.imdb.com/title/tt1638328/

Na, visų pirma, be galo graži pagr. herojė. Tokia prancūziškai rafinuota.

Pats siužetas, na.. nežinau. Nėra ten ypatingų metaforų, viskas gana akivaizdu. Patiko tie įdomūs kadrai su žodžiu prirašymais, ironiškas  humoras - karts nuo karto.

Na toks... lengvm vakarui, tarkim.

6,2/10

2012 m. rugsėjo 6 d. 08:42:45

tokie seni filmai tai kaip tik turi buti torentuose, nes cia public domain :)

o apie metropolio versija kuria ziurejau, nezinau ar visi zino kad yra tokia nes jeigu ziurejot labai senai gal dar nebuvo:

На протяжении XX века были известны только сокращенные версии, что до сих пор приводит к недоразумениям и неправомерным трактовкам авторского замысла. Оригинал авторского монтажа не сохранился. Кроме того, сцены, удаленные из фильма в 1927 году компанией «Paramount», на сегодняшний день не обнаружены. Однако в 2001 году под эгидой Фонда Фридриха Вильгельма Мурнау по различным сохранившимся вариантам фильма была восстановлена компромиссная версия длиной 117 минут, дающая достаточно полное представление о сюжете фильма (в некоторых изданиях на VHS и DVD длина фильма превышает 120 минут из-за того, что был искусственно замедлен темп воспроизведения — никаких дополнительных эпизодов по сравнению с отреставрированной версией в них нет). В 2008 году два аргентинских кинолюбителя нашли в одном из музеев кино Буэнос-Айреса хрупкую пленку. Оказалось, что это отсутствующие фрагменты «Метрополиса». Тогда было найдено в общей сложности 30 минут фильма. Они отреставрированы и вмонтированы в новую версию картины. Обновлённый «Метрополис» показали 12 февраля 2010 одновременно на Берлинском кинофестивале и во Франкфурте. Везде фильм сопровождался музыкой Готфрида Хуппертца в живом исполнении. Фрагменты из аргентинского материала очень обогащают картину и в плане монтажа, и в плане повествования. К сожалению, до наших дней сохранилась лишь 16-миллиметровая негативная копия, которая была скопирована в 70х с 35-миллиметрогого нитропозитива неправильно - поэтому несмотря на усилия по реставрации, не удалось избавиться от дефектов пленки.

visada stengios ziuret pilnas uncut, versijas, na bet cia ka zinau... truputi per ilgai gaunasi, beja iskirpti epizodai labai issiskire kokybe, tai kai ziuri iskarto matosi kas buvo iskirpta, na bet sitas filmas tai beabejo turi verte.

2012 m. rugsėjo 6 d. 01:29:59 2012-09-06 07:42:47

Principai, aišku, gerbtini.

Su jais turėtų būti sudėtinga gyventi.:)

https://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;0;-1;-1;-1&sku=328813 Brangus malonumas.

Ebay  „nepatiuninta“ versiją už 6 žalius galima, esmės nekeis, kaip tik gal bus galima įsijausti į sudrožtų celiulioidų laikmečio atmosferą.

Buvau pradėjusi atsakinėti.:) Tiek to, trumpai.

Man ir mokykloje Langas buvo akcentuotas kaip vienas vokiečių ekspresionistų, na, gal mažiau svarbus už kokį Murnau, bet dėmesys skirtas ir jam. Vok. ekspresionizmas iš esmės yra vienas kertinių akmenų kino istorijoje.

O Metropoliui išvis skiriamos atskiros studijos, ne vien kino istorikų/teoretikų, bet ir sociologų visokių ir pan.

p.s. Ne, būtent „fundamentalistinis“ aš čia tikrai nevartočiau (ir tuo pačiu fundamentalizmo nekiščiau). Tai gali būti, kad vis tiek nesusikalbėtumėm.:)

Atsakyti
Aratron
2012 m. rugsėjo 6 d. 01:09:05

Oi oi oi. Klystu aš. Žodis fundamentalus čia tikrai tinka(na, jei būt visai tiksliam, tai gal reiktų vartoti fundmentalistinis, bet čia jau lingvistinės subtilybės). Todėl atsiprašau, kad suabejojau Tavimi(būtent dėl to ir neištrinu ar redaguoju savo to posto). 

2012 m. rugsėjo 6 d. 01:02:55

Bet šiaip, kiek žinau, Langas anaiptol nebuvo fundamentalus... Jis gi buvo savotiškas išsišokėlis, Galima sakyti avangardo meistras. Bet, kad būtų fundamentalus... Na nežinau... Negirdėjau to. Tiesa, iškart sakau - nesu matęs jokio jo filmo, todėl, jei tu tai žinai ir gebėsi argumentuoti, tikrai pripažinsiu klydęs ir užkamšysiu savo išprusimo kinematografijoje klaidas. Bet dabar man tikrai atrodo, kad Tu pavartojai žodį ,,fundamentalus" nežinodama jo reikšmės...

2012 m. rugsėjo 6 d. 00:53:22

Matai, aš esu itin prieš piratavimą ir nesinaudoju jokiais torrentais. Aš tiesiog nejaučiu malonumo žiūrėdamas parsisiųstą filmą(bet šiuo atveju padaryčiau išimtį, nes Metropolio DVD net HMV neradau).

2012 m. rugsėjo 6 d. 00:35:33

Ar kaip jis ten Langas pakankamai fundamentalus režisierius, kad jo filmus rastum torentuose elementariuosiuose.:)

O jei DVD originalų, tai tik ybėjus turbūt (nuo to laiko, kai nuomos užsidarė).

Atsakyti
Aratron
2012 m. rugsėjo 6 d. 00:07:05

Ei ei... TO Metropolio??  Lango ar kaip jis ten? Jei ne paslaptis, iš kur gavai? Tai filmas iš mano MUST SEE sąrašo, bet jo niekur rast negaiu :(

2012 m. rugsėjo 5 d. 22:56:28

gut. aš pati beveik visų tų filmų nemačius, tai irgi noriu pasižiurėt :)

Atsakyti
ep
2012 m. rugsėjo 5 d. 21:49:53

na va ir as paziurejau :)

visu pirma nemazai spoileriu i visu pirma D.Lyncha (blue velvet, wild at heart) A.Chichcocka (Psycho, vertigo, birds) C.Chaplina (city lights, the great dictaror) ir kitus. tai sitie isvardyti dar neziureti ir uzsinorejau paziuret.

visu antra man pasirode sis dokumentinis filmas pavirsutiniskas, nera blogas nes is filmo sunku butu tiketis kazkokios "pilnatves" :)

trecia mano nuomone nepelnytai Zizekas pamirso apie Cronenberga!

idomi mozaika keleta minciu visai patiko, nors aisku buvo tokiu kuriu nesupratau (arba tiesiog nepritariu)

aj ir dar spejau paziuret Metropolio interliudija, (complete restored versija)

2012 m. rugsėjo 5 d. 18:20:20 2012-09-05 19:48:17

Hm, gal reikėjo jį žiūrėti perskaičius knygą. 

Gamtos šėlsmas, tarpusavio santykiai. Pagardinti Can, Beatles

In the Mood for Love (2000) 

Jaučiasi stiprus WKW stilius. Filme daugiau kalba vaizdai nei ten kokie dialogai. Nors pabaiga sukėlė gan daug klausimų kitaip tariant nesupratau {#}. Jame daugiau reiškiama platoniška meilė nei kokia jutiminė. Tačiau filmas skoningas.

2012 m. rugsėjo 4 d. 23:02:37

Vakar va nusprendžiau pasidaryti tokį teminį italų filmų vakarą. Dar dieną parduotuvėje prisigriebiau itališko vyno butelį, išsiviriau spagečių(na, tiesą sakant, tai yra vienintelis patiekalas, kurį aš moku pagaminti daugiau mažiau valgomą) ir savo dvtekoje radau du filmus, kuriuos nusprendžiau pažiūrėti.

Pirmasis tai būtų legendinis vesternas For a few dollars more. Asmeniškai man tai geriausia dolerio trilogijos dalis. Siužetas, tai... Na tai vesternas. Visi, kas esate skaitę vinetu ar matę kokį nors vesterną, maždaug nutuoksit apie ką bus siužetas - daug šaudynių, žinoma kerštas ir šlovės bei pinigų troškimas. Nieko įpatyngo, nors jis ir neprastas.  Personažai išties įdomūs. Protagonistai nėra tokie balti ir pūkuoti didvyriai - jie žmonės, turintys savų velniūkščių. O ir pagrindinis antagonistas savotišką simpatiją kėlė. Vaidyba irgi pakankamai gera - Eastwoodas ir Van Cleefas tikrai puikūs aktoriai. Bet labiausiai žavėjo garso takelis - Morricone išties yra genijus. Ir šiame filme jis tai įrodė su kaupu. Taigi, geras, nesudėtingas, bet paliekantis įspūdį filmas. 

Antrasis vakaro filmas jau buvo iš sunkiasvorių kategorijos - Luchino Viskonti Leopard(Il gattopardo). Ir nežinau ar tai mano nuotaika buvo netinkama, ar išgertas vynas jau darė savo(na supraskit - tie vesternai išties troškina, garbės žodis), bet šis filmas jau nepaliko tokio įspūdžio, koks buvo peržiūrėjus jį pirmajį kartą. Na taip, Viskonti puikus režisierius, turintis savo stilių. Bet retkarčiais net pamesdavau filmo mintį ir jau paskui nustojau gilintis. Tiesiog žiūrėjau filmą. Ir tada jau jis paliko puikų įspūdį - vaidyba puiki(na ir surinktas to meto superžvaigžynas), garso takelis irgi iš geresnių, o režisieriaus ir operatoriaus darbas aukščiausios klasės. Bet prie vyno, šis filmas tikrai netinka, galiu jum pasakyti. Bent jau prie raudono vyno. Prie balto - galbūt.

Kitam pirmadieniui nusprendžiau pasidaryti japoniško kino vakarą - jau pradėjau dairytis sakės, bet atsiminiau, kad nevalgau žuvies, taigi sušio ant stalo nebus, vadinasi, nebus ir vakaro. O gaila, buvau nusižiūrėjęs kelis tikrai gerus filmus... 

2012 m. rugsėjo 4 d. 10:40:52 2012-09-04 17:16:41

reiskes pataikiau :) jeigu kam ir turejo patikti tai pamaniau visu pirma tau :) socialine komedija, :D kiek isspaude scenaristas is paprastos situacijos, na o tie mokesciai "uz arkli" arba ten kur 'argumentas' pries "o kas jeigu kiekvienas dabar uzsinores"  tai isvis uzmusa. visur buna ir gero ir blogo kino ir pas lenkus ir pas rusus ir pas amerikecius, na bet kiekvienas kinas turi ir kazka savo, lenku kinas turi geras tradicijas :) na o sitas filmas tai irgi visai geras nors ir nufilmuotas palyginus nesenai :) zirisi kaip sena klasika. Jerzy Stuhr yra fainas aktorius, na ir tiesiog visada malonu ziuret kina originalo kalba,

2012 m. rugsėjo 3 d. 23:05:08

ep'ai, ne tu Duze zwierze rekomendavai? Atėjau padėkot, bet neberandu.:D Jei ne tu, tai przeprazsam.

Tingiu rašyti, bet vajėi, koks iš esmės geras daiktas tas lenkų kinas! Žiūrint pramaišiui su amerikietiškais blockbuster'iais (kamšau visokias nesenas spragas) labai padeda atsigauti.

Žižekas — įdomus diedas, savotiškas eksponatas.

Ir nesutinku su velniux dėl Moonrise Kingdom. Ir dėl Triero genialumo nesutinku, nors dar gana neseniai už jį būčiau gulus kryžium, tai tiek to.:}

Bet Wes Anderson yra labai šaunus savo kategorijos režisierius! Ir tylus sinefilas. Labai žavi jo smulkmeniškumas, begalės detalių. Tvarkingas filmas, kur prasmė labai gražiai paslėpta po infantilumo kauke.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 3738394041424344454647 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Glee Glee
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 19562
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 916353