Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 3839404142434445464748 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2012 m. rugsėjo 3 d. 22:24:44

reikes susipazinti su Zizeku :) kazkas naujo, idomu dalyka atkasei, maladec

2012 m. rugsėjo 3 d. 21:16:23

visai įdomu. vietom sunku suprasti Žižeko mintis ir tuo labiau akcentą, bet šiaip tai osum. daug įdomių minčių išgirdau.

Atsakyti
ep
2012 m. rugsėjo 3 d. 20:40:04

ir kaip? :)

2012 m. rugsėjo 3 d. 13:33:00

Love. Wedding. Marriage. Toks easy watching filmas.  

Don't Say a Word. a čia tai geras filmas. Įtampa beveik iki pat galo išlaikoma. M. Douglas kaip visada geras. 

2012 m. rugsėjo 2 d. 21:49:24

The Pervert's Guide to Cinema

Atsakyti
Wolfpaw
2012 m. rugsėjo 2 d. 21:45:54

Kubrick'o "Clockwork Orange". Ką galiu pasakyt, dabar išgirdus "Singing In The Rain" net nemalonu pasidaro :D

Atsakyti
velniux
2012 m. rugsėjo 2 d. 14:23:15

The Best Exotic Marigold Hotel(2011). Įdomus. Vietom juokingas, parodoma daug visiškai skirtingų požiūrių į gyvenimą tiek susiklosčiusių kultūriškai, tiek ir individualių. Daug kam, su kuo šnekėjau, labiausiai patiko ta niurzga, rasistė senutė ir jos pasikeitimai, bet man kažkaip didžiausią įspūdį paliko tas vyras, kuris vienintelis iš visos diedukų chebros jau buvo buvęs Indijoj. Iš jo lūpų išgirdau daugiausiai nuostabių minčių. 8,5/10.

Dancer In The Dark(2000). Nuostabus. Von Trieras yra genijus. Jo filmai visuomet būna absoliučiai kardinaliai kitokie, nei tai, ką esame įpratę matyti(ypač kalbant apie holivudinius filmus). Bjork vaidino puikiai. Galbūt šiek tiek per daug buvo tų muzikinių intarpų(nors tas prie geležinkelio bėgių buvo itin geras - vienas geriausių muzikinių takelių apskritai), bet kita vertus, jie tik sukūrė dar stipresnį įspūdį ir leido dar labiau įsijausti į pagrindinės veikėjos gyvenimą. Gyvenimas yra toks, tik kartais nenorime to pripažinti ir pastebėti, apsimetame, kad to nematom, jei tai vyksta ne su mumis. 10/10.

Moonrise Kingdom(2012). Visiškas šlamštas. Lyg bandoma šaržuoti, bet nė kiek nejuokinga. Lyg bandoma atspindėti tikrą gyvenimą, bet nesigauna. Lyg bandoma parodyti meilės istoriją, bet irgi kažkas ne taip. Nuo filmo vidurio pradėjau laukt, kada pagaliau baigsis. 4/10.

2012 m. rugsėjo 1 d. 23:24:49

1. Hickoko Suspicion (1941) 1989 metu spalvuota versija, nelabai patiko spalvos, nenaturaliai atrodo, juodai balta butu geriau ziuret. Sis filmas turi tris didelius pliusus: 1 J.Fontaine (atrodo vienintele aktore laimejusi oskara Hitchcocko filme), 2 C.Grant 3 A.Hitchcock manau sito turetu pakakti :) o siaip filmas hitchcockiskas ir tiek nepats geriausias, bet neblogas.

8/10

2. Sleeping Beauty (2011)  nera filmas labai blogas bet man jis nepatiko

6/10

3. Twilight (2008) wohooo :D 

nera filmas toks jau blogas kaip apie ji kalba :) visai kokybiskai padarytas, spalvos ypac geros, kaip ekranizacija, tikrai daug maziau seiliu, ir to omg kiek galima, palyginus su knyga, tai cia pliusas filmui, manau filmas mazai nusileidzia knygai, o laiko taupimo atzvilgiu tikrai apsimoka paziuret, tai nedaug prarasit jeigu neskaitisit knygos ;)  is kitos puses jeigu labai patiks filmas galesit ir knyga :) labiausiai patiko ta vieta kaip jie beisbola zaide :) visai padorus.

7/10

2012 m. rugpjūčio 28 d. 16:04:14 2012-08-28 16:05:56

The Informant!(2009), Neblogas, bet ne mano filmo tipas, sunkiai ant tokių užsikabliuoju, bet iš ties įdomiai išisipainioja viskas ant galo :) 7/10

The Departed (2006),

Niekaip anskčiau neprisiversdavau pažiūrėti šito filmo, kuris kompe jau gulėjo atsiųstas 2 metus, o tiek man jis kartų rekomenduotas. Tai va, vakar išaušo ta diena ir kai įtraukė, net juokiausi iš to be balso :D

Galvoju, kad paskutinį filmo pusvalandį pasiliksiu rytojui, nes jau vėlai buvo, tai miegot lig ir reikėjo eiti, bet ne, reikėjo iškart viską pamatyti :)

Nu osam filmas. Kol kas šią vasarą antras geras matytas filmas po Dark Knight Rises. Viskas beveik visiškai tobula. Vaidyba taip vapšė osam :D

Apie siužetą ir tas painiavas išvis be žodžių, na, Scorsezė maladec. O pačios pabaigos tokios ir reikėjo tikėtis, kad taip nutiks, nes būtų buvusi nesąmonė, jei Walkbergo būtų daugiau ir neparodę :D

Stiprus 9/10

Atsakyti
ep
2012 m. rugpjūčio 28 d. 14:09:31

mano du:

Striptease (1996) su Demi Moore :p

sunku butu vertinti, nes ziurejau jau ne pirma karta, tik pasakisiu kad filmas patinka :)

i r japonu Batoru Rowaiaru (2000) su Takesi Kitano

pavadinimas tai biski nuobodokas ir neskaiciau apie ka filmas, tai kai pradejau ziuret buvau nustebes geraja prasme. filmas patiko. japonai idomus, o Kitano geras. moderni japoniska Lord of the Flies interpretacija.

2012 m. rugpjūčio 28 d. 01:18:34

Bela Tarr — Turino arklys (2011 m.)

Atrodo, apie šį nerašiau. Vienas įsimintiniausių 2011 m. filmų. Pirmą kartą mačiau festivalyje, o filmo padaryto įspūdžio vis dar nepamirštu. Šiandien pažiūrėjau jau skurdesnėmis sąlygomis, kas, aišku, filmus gadina.:) Nepaisant to, kad Harmonijų banginis vis dar voliojasi ant mano desktop'o, nepasakyčiau, kad mėgstu Tarr'ą. Bet šį kartą verta nulenkti galvą ir pritarti visiems snobeliams.

Tamsus, lėto ritmo, be ryškesnės siužetinės linijos, su dviem ypač pilkais herojais, už kuriuos charakteringesnis net jų auginamas arklys. Vykstantis reliatyvioje erdvėje, kur laikas pradeda eiti kitu ritmu. Alegoriškas. Sunkus. Leidžiantis stebėti, kaip po truputį atsitraukia būtis. Su įžanga, nuo kurios šiurpsta oda, ir pabaiga (ji lyg ir nestebintų, nes link to Tarr'as per visą savo kūrybą tikslingai ir ėjo), po kurios norisi nors trumpam sustabdyti kvėpavimą. Suteikiantis — būtent — patirtį.

Labai gaila, kad youtube galimybės ribotos. Intro:

Atsakyti
ep
2012 m. rugpjūčio 26 d. 23:27:00

tai dauguma reziseriu megsta dirbti su tais paciais aktoriais kaip ir daznai buna aktoriai megsta dirbti su tais paciais reziseriais pvz pas Tarantino daznai galima sutikti S.L.Jackson, B.Willisa, D.Trejo :) 

mano 3 paskutiniai:

Bi-Mong (2008) Kim Kiduko, nepatiko, vietomis tikras siaubas. 

6/10

Col Cuore in Gola (1967) arti T.Brasso debiuto, pagal zanra giallo, idomu buvo grinai del to kad cia Tinto :)

5/10

This Means War (2012) visai nebloga romantine komedija, su action elementais

7/10

2012 m. rugpjūčio 26 d. 17:48:53

- Do You Remember Dolly Bell? [1981]

https://www.imdb.com/title/tt0083089/

Kursturic'iškas. Va ką dar pastebėjau, kad Emir'as dažnai filmuose renkasi tuos pačius aktorius.

Na, su serbiška dvasia, kaip visad. Nors šis išties nėra kažkuo ypatingas. Taip ėjoėjo ir praėjo su pora smagesnių momentėlių.

6,5/10

2012 m. rugpjūčio 26 d. 13:27:11
The Goods: Live Hard, Sell Hard (2009),

Nu tokia pusėtina komedija. Neblogų aktorių yra, bet šiaip siužetas nelabai koks. 6/10

Brazil (1985),

Nurautas. Ilgas filmas, tai per du kartus gal įveikiau. Science-fiction visada tokie nurauti. Bet išties neblogas, nors antrą kartą jau neprisiversčiau žiūrėti. 8/10

Humans Versus Zombies (2011),

Ką žinau, man visai patiko :D įtraukė, nebuvo nuobodu žiūrėti, matosi, kad nėra didelio biudžeto, bet pagal tą biudžetą dar normaliai padarytas, tai iš naujesnių filmų apie zombius šitas vienas normalesnių. Yra aišku nesąmonių, trukūmų, bet žiūrėti galima :D 5,9/10

Atsakyti
Gabux
2012 m. rugpjūčio 26 d. 12:15:34

- The Help [2011]

https://www.imdb.com/title/tt1454029/

Visai neblogas filmas. Emma Stone išties šauni ir talentinga. Ypatingai man patiko tos vietos, kur tarnaitė mažylei:"Tu esi miela, tu esi graži, tu esi ypatinga.." (kažkas pan.) - Pati tokio pasakymo prasmė... Teisingai ugdomas, manyčiau, vaikas - kai ne link arogancijos, o sveiko ir būtino pasitikėjimo savimi.

Užskaitytas.

7,8/10

2012 m. rugpjūčio 25 d. 00:59:04

Reservoir dogs. Hm. Aš esu velniškas Tarantino fanas, bet šį filmą prisiruošiau pažiūrėti tik dabar. Na ir ką apie jį galima pasakyti? O gi nieko. Tarantino kaip visada nuostabus - visas filmas sukurptas puikiai - tiek vaidyba, tiek režisūra, tiek siužetas. Bet kaip visada stipriausias Tarantino arkliukas yra dialogai. Bet, žinia, juos, kaip ir patį Tarantino, reikia suprasti, nes jei žiūrėsi į jo darbus paviršutiniškai, jie ir atrodys paviršutiniški...

Chinatown. Ilgai knisausi savo DVD kolekcijoje, ką pažiūrėti dar šį vakarą ir kažkodėl labiausiai patraukė būtent šis filmas. Ir per metus nuo tada, kai jį pažirėjau pirmą kartą niekas nepasikeitė - tai vis dar vienas iš pačių pačiausių filmų. Ir nors nebebuvo to šoko, kurį pirmą kartą žiūrint sukėlė pabaiga(nenoriu spoilinti, bet šio filmo pabaiga yra tokia netikėta, tokia tamsi, tokia ciniška, kad po pirmo šio filmo peržiūrėjimo aš kelias dienas buvau lengvam šoke ir jaučiausi sukrėstas), bet filmo atmosfera, kaip visada nuostabi Nicholsono vaidyba ir labai originali filmo koncepcija padaro jį vienu geriausių visų laikų filmų...  

2012 m. rugpjūčio 24 d. 18:05:40 2012-08-24 18:06:07

Mystic River(2003). Filmas apie tai, kad toli gražu ne visad viskas yra taip, kaip atrodo. Net tada, kai situacija atrodo visiškai aiški, reikia palikti vietos abejonei, nes niekuo niekada negali būti visiškai tikras. O pasekmės priėmus skubotą sprendimą būna liūdnos... Tikrai geras filmas, patarčiau pažiūrėti visiems, kas dar nematė. 9/10.

The Little Girl Who Lives Down The Lane(1976). Turbūt pirmas arba bent jau vienas pirmų Jodie Foster filmų. Toks gan nuobodokas, vietom labai nuspėjamas, be kažkokios labai gilios minties. Nors visai suėjo. 6/10.

Mirrors(2008). Na, tie siaubai ir zombiai tikrai atrodė juokingi, ypač pabaigoj. Vietom šiek tiek ištęsta, vietom šiaip nesąmonių pripinta, bet bendras vaizdas geras. Yra mintis, galima įžvelgti nemažai teisingų dalykų šitam filme. 8/10.

2012 m. rugpjūčio 24 d. 12:06:49

Bandžiau žiūrėti "Myliu tave, Filipai Morisai" bet tai ką galiu pasakyt, kažkas privertė jį išjungt...

2012 m. rugpjūčio 24 d. 10:59:35 2012-08-24 10:59:57

The Lucky One Tikėjausi kažko daug daugiau.. daugiau dramos, daugiau ašarų ir t.t. Pernelyg pasyvus filmas pasirodė. Visiškai nenusivyliau, bet galbūt šiek tiek. Charlie St. Cloud labiau suvirpino širdį. 

2012 m. rugpjūčio 24 d. 10:07:15

Murder, Rear Window ir Notorious - kol kas tiek.

Bet ir kitų nemažai watchlist'e jau laukia : )

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Glee Glee
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 19562
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 916353