Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4041424344454647484950 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2012 m. rugpjūčio 14 d. 13:01:27 2012-08-14 13:01:35

Underworld: Rise of the Lycans,

Damušiau šiaip ne taip šią trilogiją. Na, man patiko. Įdomi vampyrų ir vilkolakių istorija. 7,5/10

Wrath of the Titans (2012),

Pirmos dalies nemačiau. Na, kas šiame filme gero, tai tik vaizdai. O visa kita šlamštas, na, dar vaidyba nėra bloga. Bet siužetas labai nuobodus ir nuvalkiotas su happy endingu. 6/10

The Dictator (2012),

Neblogas. Borato nelenkia, bet geriau nei Brunas :D

Dar kai pamačiau, jog Anna Faris vadina, buvo staigmena. Yra yra iš ko pasijuokti, bet gal ir gerai, jog nėjau kinan. 7/10

Atsakyti
lacunacoil
2012 m. rugpjūčio 10 d. 22:44:36

Chronicle - Tikrai not another hero movie. Įdomi idėja ir puiki pabaiga. Patiko, kad daugmaž realiau pažiūrėta į tai, kaip būtų, jei žmogus gautų super galių ir kaip su jom susitvarkytų skirtingų charakterių ir emocinių būsenų žmonės. Nemažai filosofijos. Patiko. 8/10

Hunger Games - Tikėjausi daugiau. Susižiūrėjo neblogai, bet kad idėja nėra nauja. Taip, pats žaidimas įvilktas į distopinę aplinką, bet bendrai paėmus pritrūko gilesnio pažiūrėjimo tiek į pačią okupacinę problemą, tiek žmogaus psichologiją, tiek patį žaidimą. matyt, dėl to taip, kad knyga skirta paaugliams, tai iš filmo kitko tikėtis ir nebuvo galima. 7/10

Battleship - Joo ;D Buvo galima ir užmigt ateivių belaukiant. Geresnis už Battle L.A., bet šiaip nieko ypatingo. 6,5/10

2012 m. rugpjūčio 10 d. 09:40:17

- After Life [1998]

https://www.imdb.com/title/tt0165078/

//

Na ir keistumynas. Pats filmas gana nuobodokai žiūrėjosi, bet pats siužetas neįtikėtinai geras, orginalus ir stipriai paveikus. Man patinka labai, kad rytietiškuose filmuose (nekalbant apie samurajiškus Action) daugiau tylos nei Holivudiniuose. Daugiau prasmių, potėksčių, subtilumo.

Kol kas visiškai nepralenkiamas yra KimKiDuk'o šedevras - "Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring", bet pastarasis irgi Oho.

7,9/10  

2012 m. rugpjūčio 10 d. 01:05:57 2012-08-10 01:06:41

Cafe de Flore (Jean-Marc Vallee, 2011). Filmo pradžia pasirodė labai daug žadanti, bet maždaug filmo viduryje jis pasidarė per daug ištęstas. Ir apskritai pradžia tikrai labai užkabino, todėl tikėjausi, kad idėja išsivystys į kažką kito, kažką stipresnio. Bet šiaip neblogas filmas. Gražus soundtrackas ir apskritai svarbus muzikos vaidmuo veikėjų gyvenimuose. Ir fainas režisūrinis montažas (jeigu yra toks terminas ;D).  

2012 m. rugpjūčio 5 d. 15:46:56

L.O.L. Tikėjausi kažko daugiau :)

2012 m. rugpjūčio 4 d. 00:10:30

Nu va čia tai teks jau sutikti :) Realiai Vendetos ir Betmeno idėjos sakyčiau net labai panašios :)

2012 m. rugpjūčio 4 d. 00:00:45

Last Train Home (2009)

apsiverkiau!

komentaru daugiau nebus.

2012 m. rugpjūčio 3 d. 22:28:48

V For Vendetta lenkia ir tą Watchmeną :D

Atsakyti
dingussi
2012 m. rugpjūčio 3 d. 21:41:45

perskaityk knygą :)

2012 m. rugpjūčio 3 d. 19:27:35

Watchmen geras, bet nežinau ar geresnis. Šiaip buvau visai jį pamiršęs, bet vis dėl to liksiu prie Betmeno. 

2012 m. rugpjūčio 3 d. 19:02:04 2012-08-03 19:07:06

prisipazinsiu patiko tiek Batman Begins tiek The Dark Knight (Rises kolkas nemaciau) bet tu jau cia kiek perlenkei manau, taip geras pramoginis kinas ir be to ne bukas "pamaciau pamirsau" kas paskutiniu metu budinga 99% holivudo produkcijos bet vis del to...

jei jau kalbant apie "komiksinius" filmus tai Watchmen visa galva auksciau tiek uz "Betmena" tiek uz bet koki kita Nolano filma (na gal isskyrus Memento) 

o jei jau i tema tai paskutinis kogero (tiesa jau senokai) The Raid: Redemption, geras kokybiskas snukiadauzis be jokiu pretenziju i kazka daugiau tai ieskantiem butent to tikrai rekomenduoju 

na ir aisku net nezinau ar tai filmas ar miniserialas

https://www.imdb.com/title/tt1475582/

ilga laika gan skeptiskai ziurejau i sita remeika (ar kaip ji pavadint) bet paziurejes likau labai maloniai nustebintas 

9/10

Atsakyti
lacunacoil
2012 m. rugpjūčio 3 d. 17:47:49

Dark Knight Rises

Nesinori sakyti, kažko, kad neskambėtų kvailai. Bet tikrai, manau, kad ši trilogija yra geriausia, ką kino industrija yra sukūrusi. Nolanas yra genijus. Man tai yra geriau už Krikštatėvį. Aktoriai, siužetas, scenarijus, idėja... Zimmeris. Viskas tobula. Didinga.

Iš kitos pusės suprantu, kad bus žmonių, kurie prieš pastatys europinį kiną, ar tą patį holivudą, kur kiek kitokio žanro filmai. Bet, manau, Betmenas yra virš visko todėl, kad tokią banalią ir salždią super herojaus istoriją padarė psichologinio (Batman begins), veiksmo ir trilerios (Dark Knight) ir distopijos bei emocijų (Rises) sinteze. Tai nėra tiesiog veiksmo filmas. Tai nėra tiesiog bajavykas. Nolanas į šią trilogiją idėjo, ko trūko Inception. Jis idėjo filosofijos ir nepadarė visko vaikiškai aiškaus. Bravo!

2012 m. rugpjūčio 3 d. 17:43:49

Kadangi dar neskaičiau negaliu teigti, bet man buvo argumentuota, kad knygoje gana silpni charakteriai/veikėjai, o filme daug stipresni. Reiks prie progos pažiūrėti serialą, nors sunkiai tikiu, kad man patis labiau už filmą. Nes man nėra svarbu visiškas knygos atkūrimas. Juk tai filmas. Kita interpretacija :)

2012 m. rugpjūčio 3 d. 17:41:19

Skrydis virš gegutės lizdo

Atsakyti
dingussi
2012 m. rugpjūčio 3 d. 17:30:46

Gal ir nepaskutinis, bet labai labai rekomenduotinas: Network (1976)! Nemėgstu aptarinėti siužeto, tad tieisog siūlau pasižiūrėti :)

2012 m. rugpjūčio 1 d. 23:33:21

Nepaprastas zmogus voras... Viskas ka as galiu pasakyti yra WOW...

Atsakyti
Crazyz
2012 m. rugpjūčio 1 d. 15:01:45 2012-08-01 15:04:11

American Reunion,

O šita dalis man patiko, nes pastarosios būdavo nelabai kokios, u know, hoollywood.

Geras geras tas klasės susitikimas, buvo tikrai fun žiūrėti :) Ir Stifleris kaip visad su savo prikolais :D

7/10

The Hangover part II,

Buvau nusiteikęs neigiamai apie šią dalį, nes pirmoji man kažkaip didelio įspūdžio nepaliko. Bet galvoju reikia jau pažiūrėti šitą ir iš tikro visai smagiai susižiūrėjo, gal net smagesnė dalis nei pirmoji. Na, lauksim trečios dalies? :D Ir per filmą tepastebėjau, jog vaidina vienas iš Ofiso, tai pramušė aišku mane, kaip visad, kad būnu pramuštas :D

7/10

Undeworld: Evoliution,

Kažko pritrūko, nors susižiūrėjo gana gerai, bet galbūt ši dalis iš kol kas matytų trijų, tai silpniausia, nors veiksmo lig ir užtektinai :)

7,5/10

Atsakyti
dingussi
2012 m. liepos 28 d. 23:53:52

Pride and prejudice - britų serialas 1995 metų, va ten tai tikra šios knygos ekranizacija.  O dėl šio filmo, tai man, kažkaip nepaprastai keista girdėti, jog jis geresnis už knygą.

2012 m. liepos 28 d. 23:48:33

{#} Aš Castaway on the Moon ir žiūrėjau. Kažkur birželio pradžioje...

Tiesą sakant labai norėjosi paragauti ir įsitikinti koks gi tas black bean noodles skonis...

2012 m. liepos 28 d. 17:48:32 2012-07-29 12:32:23
Puslapiai: 1 ... 4041424344454647484950 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Glee Glee
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 19562
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 916353