Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4142434445464748495051 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2012 m. liepos 28 d. 17:48:31 2012-07-28 17:49:14

The Dark Knight Rises,

Tai joooo, gerulis :)

Nolan'as moka nustebnti žiūrovus. Super. Vaidyba super, kai tiek gerų aktorių pririnkta, aišku net 4 berods aktoriai iš inception. Hanz Zimmerio takelis super. Siužetas super :) Privaloma pamatyti, visig paskutinė bent jau Nolano kurta dalis buvo. O pabaiga tai :) ši šypsena turėtų daug ką pasakyti.

Neapsigaukit žiūrėdami su aktore iš Inception :D

9,5/10

Atsakyti
Crazyz
2012 m. liepos 27 d. 14:36:22

Fragment (2009)

Gerai, kad filmas tik 85 min :D Realiai nieko gero nežadantis filmas, šioks toks siužetas, na, graži pana buvo :)  Nebūsiu taip griežtai vertinantis imdb, tai toks 6/10...

Underworld.

Na, pradėjau žiūrėti nuo paskutinės dalies, o dabar pažiūrėjau pirmą, kurios prieš tai nemačiau. Kate Beckinsale superova :D Pradėsiu ją mėgti kaip Natalie Portman. Gera gera ta Underworld trilogija. 

8/10

Goon (2011)

Komedija apie sportą, tikrais įvykiais :) nelabai mėgstu filmus apie sportą, užknisa jie kažkaip, bet čia ledo ritulys, tai daug muštynių, I like it :D

Ir keista matyti tokį rimtą Stiflerį iš American Pie :D

7/10 Pažiūrėkit šitą :) Lengvas.

Atsakyti
Gabux
2012 m. liepos 27 d. 10:59:51

* Castaway on the Moon [2009]

https://www.imdb.com/title/tt1499666/

Koks filmas!

Wow. Pastarieji matyti rytietiški filmai žymiai gilesnį įspūdį nei vakarietiški palieka.

O šitas - toks smagus, jaukiai juokingas, su smagiomis fantastinėmis potekstėmis.

Labailabai! 9/10

2012 m. liepos 27 d. 10:54:30

Projektas monstras - sis filmas man tikrai patiko, nors filmo pradzioje maniau, kad bus neidomu, bet veliau tikrai norejau suzinoti kas atsitiks veliau ir pasidare idomu  9/10   {#} {#}

Atsakyti
green_moon
2012 m. liepos 26 d. 17:20:47

Man kaip 90uju vaikui praleidusiai sitokia kruva nuostabiu filmu premjeru, dabar vienas malonumas sugrizti ne tik i dabartyje filmuota praeiti, bet ir realiai ivertinti to meto kina.

Basic Instinct(1992)

Dieve kaip man patinka tokie. grynai anu laiku, atrodo, nu ypac. tipinis humoras, seksas, smurtas, tas muzikinis fonas... ir net jei istorija ir lekstoka, bet kaip klasikai irgi itin i tema. kokie jauni tu taip pazistamu aktoriu veidukai. boyyzz 

Original Sin(2001)

gerai, cia ne 90tuju, bet vistiek filmuotas pries vienuolika metu, kas yra daug. :)

koooks puikus filmas!!! ir kaip as sito nesitikejau. iki pat paskutines scenos nesi tikras kaip jis pasibaigs. labai patiko kad rodo ne is vieno zmogaus pozicijos ir kad ta pati istorija pasakojama keliu akimis, bet nera griztama atgal kartojant ta ka jau parode. cia didelis pliusas. man kaipo tokios moters kokia ji ten turejo buti, jolie atrode itin stipriai. vizualiai viskas mano galva absoliuciai ispildyta. vietos nepakartojamos. ir net sekso scenos, be kuriu as galiu ir apsieiti, cia itin tiko ir ko gero net sudare pakankamai didele jo kaip vykusio filmo dali. zo, super, nesuprantu kodel imdb toks zemas balas.

ziuresim kas toliau seks.

2012 m. liepos 24 d. 17:16:48

o man vietom nuobodokas ir pertemptas pasirode, jei kazka panasaus tai geriau "I saw the devil" ar "Simpathy for lady vengence" 

Atsakyti
ep
2012 m. liepos 24 d. 15:57:09 2012-07-24 16:05:53

살인의 추억 (2003)

Sarinui Chueok

based on the true story

rekomenduoju, filmas tikrai ne is pigaus trasho kategorijos.

ir butinai atrasikit, gal jau kas mate

spoiler

o as po to kai baigesi filmas pagalvojau, blemba, tai nesupratau tai o kas zudikas?, na bet tikriausiai reziserius taip viska ir sugalvojo

2012 m. liepos 24 d. 13:21:37

pasiskolinau pora filmu, tokiu, kur niekada nebuvau girdejus apie, nes visada idomiausia ziureti kai neturi isanktines nuomones, kai aktoriai nematyti ir visa ka gauni is tu valandu yra labai nauja ir asmeniska. tai va:

Elevator Movie(2004)

man kaip truputi klaustrofobikei, pasidare nejauku jau tada kai supratau, kad viskas vyks lifte. dar nejaukiau, kai 'susipazinau' su personazais, tokiais ypac skirtingais ir atgrasanciais is pradziu. juodas humoras cia labai subtiliai prasidejes dideja desningai iki nesveikai juoktis priverciancios pabaigos.

I can see you(2008)

labai nesu fane siaubo filmu, ypac tu su kraujo kibirais ir slyksciom scenom. sita isijungiau kai dar sviesu buvo del butent tos priezasties. bet i can see you nera tiek siaubo, kiek gal labiau Lynchinis, ypac keistas. Jis sukuria labai nemalonia atrmosfera. Isgasdino mane iki nezinau kokio lygio. toks jausmas, kad galiu jausti, matyti ir yypac lengvai isivaizduoti nenormalaus zmogaus mastysena, kas vyksta jo galvoje pries nuzudant kita zmogu.

Cowards Bend the Knee or the blue hands(2003)

Vau. Vau! VAU!

Net nezinau nuo ko pradeti. simta metu nieko panasaus jau nesu macius. suprasti ji, kad ir kaip paradoksaliai skambes, reikia absoliuciai isjungti smegenis ir tik meeegautis.

2012 m. liepos 22 d. 21:55:47

Norėjau šį vakarą pažiūrėti Haywire, bet po Karolinos atsiliepimo gal atidėsiu ;D

taigi dar vienas updateas:

360 - Keista, kad jau nutekėjęs, nes premjera tik rugpjūtį. Pilnas garsenybių veikiančių skirtinguose situacijose. ne, šis filmas nėra New Year ar Valentines day stiliaus. Šį kart vėl bandyta parodyti kaip gali susipinti gyvenimai. Tačiau man pritrūko išbaigimo ir visų veikėjų kažkokios sąsajos. O čia daug kas veikė atskirai, vos vos susiję ar paveikę vienas kito gyvenimo. Kažkoks gan nevykęs bandymas. Iki kokių Amores Perroe ar Babelio tai kaip iki marso, bet jei atsipalaidavimui, tai visai neblogas filmas. Iš tikro istorijos sugalvotos neblogos, bet matyt, kad jos dar labiau būtų susipynusios ir veikėjai iki galo atskleisti, būtų prireikę dar valandos. Tiesa, dainos parinktos filmui tobulos. Laukiu garso takelio :) 6,5/10

Ides of March - Nežinau, kuo, bet šis filmas tiesiog pakerėjo mane. Vaidyba, scenarijus, idėja. Nieko įmantrau, ar ko negalima numanyti, tačiau norėčiau dar kažko panašaus. Labai gerai išlaikyta įtampa. Labai. O garso takelis turbūt pretenduoja į vieną geriausių šiemet. 9,10

Extremely loud and incredible close - per visą Oskarų laikotarį buvau labai skeptiškai nusiteikęs šio filmo atžvilgiu, nes įžvelgiau korupciją. Tačiau, dabar galiu teigti, kad jis tikrai buvo vertas nominacijos. Gražus ir mielas filmas. 7,5/10

Perrier's Bounty - Dar vienas angliškas a la Gangster filmas. Patiko tartis, patiko nerūpestingumas. Toks visiškai chill filmas su minimaliu kriminalu. 7,5/10

Iron Lady - Atvirai, tai tikėjausi daugiau. Jau vien tai, kad nemėgstu istorijų, pasakojamų iš dabarties pozicijos apie praeitį. Plius, galėjo daugiau skirti laiko istorijai, o ne dabartinei Tetcher. Aišku, Streep vaidyba stulbinanti, bet iš paties filmo tikėjausi daugiau. 8/10

The Best Exotic Marigold Hotel - Toks pensijinis Love Actually variantas ;D Tik, kad veiksmas ne per kalėdas, o indijoje. Puikus humoras, gera istorija ir svarbiausia labai daug gerų minčių. Nepamenu, kada tiek visko išsirašiau iš vieno filmo. "Viskas nepavyko taip kaip tikėjausi. Dauguma daykų nepavyksta. Bet kas iš tiesų yra svarbu - tai, kas atsitinka vietoj to, ko tikėjaisi". 8/10

Saint John Of Las Vegas - Esu nemažas Buscemi fanas. Tai vien dėl jo patiko. Filmo idėjos taip ir nesupratau, nors gal jis jos ir neturėjo. Toks atsipalaidavimui. 7/10

Tucker and Dale vs Evil - Silly me. Visada galvojau, kad čia tikai bus kažkas tokio, kaip Scary Movie. O pasirodo ne. Jau toks absurdas, kad net smagu. Sakyčiau galėtų net su God Bless America konkuruoti, amerikos bukumo išviešinimui. Thumbs up. 8/10

2012 m. liepos 22 d. 21:21:55

- Mes už... Lietuvą! [2011]

Na, išsipildė štai Andriaus režisūrinė svajonė...

Filmas ganėtinai megėjiškas, nors operatoriaus sprendimai + muzika ganėtinai patiko. Ir pati aura neblogai sukurta. Tačiau, įtariu, kad patiks tik laaabai dideliems krepšinio gerbėjams.

// Nuostabiausia šio filmo dalis buvo ne KAS, o KUR.

Žiūrėti senoviniame pajūrio retro-stiliaus kino teatre.. Mmm. Totali romantique.

2012 m. liepos 22 d. 02:44:01 2012-07-22 02:51:22

The Music Never Stopped (2011)

https://www.imdb.com/title/tt1613062/

Gabrielis  užkietėjęs melomanas, palikęs tėvų namus dėl skirtingų požiūrių į muziką ir gyvenimą. Praėjus dvidešimčiai metų Henris  ir Helen  sužino apie auglį sūnaus smegenyse, paralyžiavusį jo atmintį. Negalėdamas gyventi sau įprasto gyvenimo, neprisimindamas vos prieš kelias sekundes įvykusio pokalbio, buvęs narkomanas Gabrielis gyvena ligos sukurtame kalėjime. Ieškodami būdų pagelbėti sūnui, stengdamiesi gaivinti jo atmintį, Henris ir Helen ima ieškoti alternatyvių gydymo būdų ir susiduria su muzikos terapeute Diana  teigiančia, jog kai kurių žmonių smegenys reaguoja į muziką. Filme skamba tokių garsenybių kaip The Beatles, Bob Dylan, The Rolling Stones, Crosby, Stills, Nash ir, žinoma, Grateful Dead, dainos. Būtent pastarosios, mėgstamiausios pagrindinio veikėjo grupės dainos „The Music Never Stopped“ garbei, pavadintas filmas. 

_________________________- 

Filmas tikrai vertas dėmesio. Rekomenduoju.

Atsakyti
V3rtig0
2012 m. liepos 21 d. 18:19:30 2012-07-21 18:22:40

Into the Wild (2007). https://www.imdb.com/title/tt0758758/

Iš pradžių galvojau, kad bus neįdomus, bet visai įtraukė. Apie vyruką, kuris, baigęs koledžą viską metė ir pradėjo kelionę į po JAV pėščiom, tranzuodamas ir kitokiais netradiciniais būdais. Na, šiaip visai neblogas, yra jausmingų momentų, neveltui dramos žanro filmas. Nesigailiu žiūrėjęs, bet negaliu pasakyt, kad itin rekomenduočiau kitiems. IMDb rašo 8.2, mano įvertinimas svyruotų apie 7-8.

Beje, pamiršau paminėti, kad filmas gan stipriai paremtas tikra istorija. Na, aišku, ne 100%, bet turėjo būti pakankamai, nes susilaukė pritarimo iš pagrindinio herojaus šeimos.

2012 m. liepos 21 d. 18:10:29 2012-07-21 18:16:40

Haywire (2011)

pliusu ne daug. na zinoma, didziausias, tai ne vienas ir ne du puikus aktoriai, deja, visi jie tik antraplaniai, nors pagrindine heroje, irgi neblogai atrode, t.y. palyginus. mcgregor man kaip didele simpatija jam jaucianciai, tai ko gero, vienintele priezastis kodel sita filma reiketu paziureti, nors reikia pripazinti, neverta ir vargti, visi kiti jo filmai geresni.

viskas ka esate mate kituose veiksmo trileriuose bus is cia, vietomis, tas Mallory(pagr. veikeja) saltumas, ramuma ir koncentracija, primine Bourna, bet kai pagalvoji anrakart, tai situos du lygint tas pats kas 5 ir 2 zvaigzduciu viesbucius - bendra tik tai kad jie abu viesbuciai. hayware dar girdejau lyginama su sault, bet as kazkaip apart moters pagrindiniame vaidmeny, kitu ryskesniu panasumu neizvelgiau.

imdb raso 6. sutinku (:

Jackie Brown (1997)

Jacksono sukuosena kele sypsena viso filmo metu. :D

Bendrai vertinant, neblogas, pakankamai geras ane, bet kai lygini su kitais to paties rezisieriaus darbais, tai nuu toks skyyystoookas. Siaip sauni moteris, ta Brown, dave visiems kas ko nusipelne pati nesusitepusi ranku itin stipriai. va kur geleziniai nervai, protas ir moteriskos intrigos atsiperka. (:

2012 m. liepos 20 d. 13:43:50

Apollo 18 (2011)

Jei nors kiek domiesi NASA ir visais tais daykėliais, tai patariu pažiūrėti :) Aš nesu didelė fanatikė tokių filmų, bet man patiko:)

2012 m. liepos 20 d. 11:58:15

Miegančių drugelių tvirtovė,

Geras. Labai įtraukė. Džiugu, kad vis daugėja gero lietuviško kino. Įdomi filmo istorija. Gal kiek pabaiga šiek tiek kvaila, nors šiaip ne, pats sau prieštarauju. :D 8/10

Coriolanus (Koriolanas 2011),

Čia didžiausi nuopelnai Ralph'ui Fiennes, tiek šio filmo režisierius, tiek pagrindinis aktorius, ypač suvaidino aukščiausiu lygmeniu. Pats filmas nėra kažkuo labai išsiskiriantis iš kitų ir istorija neužkabliuoja tiek, kiek labai išraiškingi dialogai, monologai :)

7/10

Atsakyti
Gabux
2012 m. liepos 20 d. 00:49:16

- The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

https://www.imdb.com/title/tt1054606/

Hoho, Terry Gilliam - tikras fantazijos meistras. O dar įstabi aktorių kompanija... Totalus siurrealizmas, maišalynių gaivastis. Kaip tik to, ko šiuo metu labiausiai norėjosi. 8,6/10

2012 m. liepos 19 d. 02:46:52

Aš irgi God Bless America pažiūrėjau - įdomus ir beveik komiškas požiūrio kampas, siužetas kartais absurdiškai klišinis, bet filmas turi savo šarmo.

The Help - labai egzotiškas laikotarpis ir problematika, daugiausiai nagrinėja savotišką moterų pasaulį.

2012 m. liepos 17 d. 11:00:40 2012-07-17 11:06:42

Atostogų derlius.

Pride and prejudice - Nežiūrėjau vis šito filmo, nes norėjau pirmiau perskaityti knygą, bet vieną vakarą užėjo toks noras pažiūrėti kažką apie tą epochą, tad nusižengiau savo taisyklėms ir pažiūrėjau. Atvirai buvau visiškai pritrenktas. Vaidyba aukščiausių balų verta, scenarijus išvis nuostabus. Veikėjų charakteriai išbaigti iki galo ir svarbiausia visas filmas taip smagiai žiūrisi, nėra tokio DžeinEiriško liūdesio ir melancholijos. Keira tai verta didžiausių aplodismentų už šitą filmą. Nors ir girdėjau, kad čia vienas iš atvejų, kad filmas geresnis už knygą, bandysiu vis dar skaityti ir knygą. 9/10

The Atonement - Nusprendęs užpildyti Keiros filmų spragas, pažiūrėjau ir Atpirkimą. Istorija ir struktūra buvo variklis, kuris vedė į priekį, tačiau pats pateikimas man kliuvo. Labai įdomiai žiūrėjosi iki tos akimirkos, kai Robis buvo apkaltintas išprievartavimu. O visas likęs filmas taip plius minus ėjo, nes nepasijuto nei didelio liūdesio ir išsiskyrimo jausmo tarp įsimylėjelių, nes to tikro sesers išgyvenimo dėl savo melo ir panašiai. Per daug paviršutiniškai. 7/10

Lincoln Lawyer - Nežinau, kodėl tiek ilgai nežiūrėjau šito filmo, bet likau maloniai nustebintas. McConoughey atliko puikaus gangteriško advokato vaidmenį, o ir pati istorija prikaustė, nes prieš įsijungdamas filmą jau beveik miegojau ir galvojau, kad pažiūrėsiu tik 10 minučių, bet net nepastebėjau kaip baigėsi :) 7,5/10

The Raven - Vis nenusprendžiu nuvylė ar ne. Tikėjausi daug, bet įtampos ir tamsos, kuri buvo žadama man čia pritrūko. 6,5/10

RocknRolla - Paskutinis Ritchie filmas, kurio nebuvau matęs ir net nežinau, kodėl. Vau! Aišku, tai mano mėgstamiausias žanras, bet vis vien, viskas taip puikiai padarytas. Pavadinimas idealiai tinka filmui. Viskas nuo vaidybos iki istorijos, nuo aktorių iki garso takelio tiesiog veža. 9/10

Layer Cake - Po šio filmo visiškai kitaip pradėjau žiūrėti į Danielį Craigą. Toks Tarantino ir Ritchie mišinys, bet žiūrėjosi labai gerai. Baigęs filmą visiems rekomendavau, nes šis gangsta trileris turėjo, kažko naujo ir šviežio.  9/10

Quantum of Solace - Šios atostogos tikrai tapo staigmenų metu. Niekad nemaniau, kad Bondas taip užkabins. Craigas vėl nusotabus, abi moterys nuostabios, istorija įtraukianti. Na viskas kaip ir turi būti gerame veiksmo filme. 7,5/10

MI: Ghost Protocol - Kad ir kaip bebūtų gėda, tai buvo pirmasis MI filmas, kurį mačiau, todėl negaliu lyginti su kitais, bet man patiko. Toks Borno i Bondo mišinys, bet susižiūrėjo gerai, nes įvykiai keitėsi dažnai. Personažai galėjo būti ryškesni, bet visumoj suėjo. 7,5/10

Get the Gringo - "Tarantino stiliumi". Yeah, right. Aišku, negali sakyti, kad nesijautė tokio pamišėliškumo, būdingo Tarantino, bet man šis filmas yra jo ir Woodie Alleno mišinys. Daugmaž Pulp Fiction vs Midnight in Paris. Aišku, kalbu apie atmosferas, ne siužetus. Tikėjausi daugiau, bet susižiūrėjo neblogai. 8/10.

God Bless America - Rinkomės su viena drauge, kurį filmą žiūrėti. Ji norėjo šitą ir aš zyziau, akd ne ne ne. Bet, kai tik prasidėjo aš iškart buvau - WOW! O jai kažin, ar labai patiko ;D Tai va, tik pradėjus žiūrėti prisiminiau, kad jau seniai buvau matęs treilerį ir galvojau, kad būtinai reikės pažiūrėti. Ir nenuvylė. Aišku, metaforos ir pagridninė mintis galėjo gal kiek rimčiau būtų atskleistos, bet tame ir esmė, kad taip nerūpestingai pateikė rimtus dalykus, kurie pasaulio yra traktuojami taip pat nerūpestingai. Na labai patiko. 8,5/10

Salmon fishing in Yemen - Seniai nemačiau tokio jaukaus filmo. Lygiai taip pat, kaip "We bought a zoo", taip ir čia vertinu minimalų romantikos įkišimą ir kad meilės istorija nepaėmė viršaus. Apskritai abu filmai labai smagūs. 8/10

2012 m. liepos 16 d. 03:18:37

O man kaip tik The Lovely Bones patiko tuo, kad nebuvo per daug kriminalo, panašumo su Silence of the Lambs.

2012 m. liepos 16 d. 00:34:30

https://www.imdb.com/title/tt0758774/Body Of Lies (2008). Su mėgstamiausiu aktorium - DiCaprio. O dar kai Russel Crowe vaidina, tai iš vis plačiai šypsosi Šiaip filmas patiko, kaip ir visi filmai su DiCaprio. Ne veltui mėgstamiausias mano, nes su juo visi filmai geri šypsosi

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 4142434445464748495051 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Glee Glee
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 19562
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 916353