Taip tai nėra naciai zombiai, kurie man sukelia isteriško juoko priepuolius, bet anyway filmas ganėtinai linksmas. Ir netrukdo net tai, kad humoras balansuoja ant banalybės ribos.
Viską vaizdai atperka.
Vaizdai.
Tikrai ne visur pamatysi kaip naciai raižo kosmose su cepelinais.
Ir kas svarbiausia: visa tai ganėtinai gerai padaryta. Vietomis gali net patikėti.
Vienžo jei kam reikia prastumti laiką, tai ruki v nogi ir pirmyn.
Btw, ep, va dabar knisdamasi po kompą radau, ką žiūrėsiu.
Jei tau vis dar reikia rekomendacijų, tai pažiūrėk
Micmacs à tire-larigot (2009)
Totalus pozityvas su geru soundtracku :)
Labiau vertas žiūrėjimo už teksaso skerdynes
Micmacs
beabejo kurybingas filmas, na bet sunku pasakyti ko truksta filmui, bet kazko tai truksta :)
viskas idomu, bet tokiu vietu kad butu lol nebuvo :)
I Am Sam. Filmas neblogas, sukelia geras emocijas. Apsiverkt nepavyko, tačiau beveik viso filmo metu kažkas vertė šypsotis ... Šypsotis taip nuoširdžiai, šiltai o_O
visu pirma, tai filmo tema superine, ideja pasirode tooobula, del ko labai erzino tos dideles tamsios skyyyles vietomis, nuu ziauriai nervino, nes jei jau ir as pastebiu nelogisku sprendimu, kai esme lieka TIK filmo siuzetas ir nebepaisoma realiai galimu ir negalimu dalyku, tai kaip galejo sito nesutvarkyti patyres filmo rezisierius/scenaristas etc. pavyzdziui mano akimis ziurint zmogus paskambines del zmogzudystes ir iskvietes policija, tureetu buti apieskotas, bet taip nebuvo, nes nebuvo palanku personazui ir numatytai filmo istorijai.
jei apie vaidybaa, tai pagr heroju vadino bradley cooper, kuris man visada atrode kaip vieno tipo aktorius, limituotas kazikoks, bet cia jis tikrai ne toks. labai stipri vaidyba, labai itikinamas jis ir siaip manau vertas plius simto balo.
apibendrinant, aukstai vertinciau sita vien del pacios idejos. itariu kad kiekvienas perziurejes pagalvos, kas buuutuuu, jei ir jis gautu tu permatomu tabletikiu. as pagalvojau, fantazija ir galimybes, nuu, LIMITLESS
paziurejau traileri pries, ir labai toks greitas pasirode, kur niekas nestovi vietoje ir kadrai juda ypac greitai negelbejantys ziurovui seti veiksmo. pats filmas buvo viisiskai ne toks, kas nustebino, bet nebutinai blogaja prasme. t.y. dar nezinau, tiksliai. man labai patiko kad pats filmas nera susuktas ant vieno aktoriaus veido, siuo atveju damono, nes jis pats tiks siaip daugiau ten tik tarp kitko, daugybe kitu zymiu veidu, kuriu nesitikejau, nes nezinau kad bus. asmeniskai labai patiko jude law, dieve, koks itikinamas jis ten, pirma karta ziurint ji ekrane, labai jo nemegau. autorius puikiai perteikia ziniasklaidos itaka, kas velgi, nustebino, nes pats flmo turinys sukosi apie virusa ir galvojau kad bus tik apie ji, o paliete sitiek daug aktualiu problemu, ir visu situ 'kas butu..', beprotiskai itikinamas ir idomus. man pirma pradzia filmo pasirode idomesne, nei likusi. pati pabaiga, labai nukirpta, mano galva, buvo vietos istorijos pletimui. ir tas paaiskinimas gale kazkoks nereikalingas, gi realiai tai ir taip turbut kiekvienam zinoma kaip dauguma virusu plinta. tai tiek, kazinau,
rekomenduociau draugui, bet antrakart, ko gero, neziuresiu.
Butent taip ir buvo man. Jauciu beveik nieko nesupratau ka reikejo suprasti, manau kad nepastebejau simbolikos, nesupratau visu poteksciu, bet pakerejo sitas filmas, ypac ta Mirties, zaidziancios sachmatais, personifikacija, bei dialogai ir keli gan komiski epizodai. Ir turbut niekur kitur dar pats nesu mates taip gerai parodyto psichologinio veikeju pasaulio, vos ne kaip kokioje nors knygoje.
Pakolkas atrodo kad dar baisu toliau lyst i Bergmano kuryba. Ar verta?
Eagle Eye [2008]7/10
Bandyta daryt super itempta veiksmo filma, bet per daug nesuzavejo ... i pabaiga nuobodu dares. perdaug neitikinama istorija ir faktai :)
Nežinau kuo, bet filmas tikrai paliko įspūdį. Galvojau, kad tai bus biografinis filmas apie Levą Trockį, tačiau pasirodo dar geriau - apie šiek tiek pamišusį studentą, kuris stengėsi atkartoti Trockio gyvenumą, keldamas revoliucijas ir panašiai :)
10/10
9 Songs (2004)
Kažkokia nesąmonė, neskaitant kelių gerų dainų... Be jų būtų visiškas pravalas... Tik seksas ir nieko daugiau ten negali pamatyt :D Tiesiog ne filmas, o nepadorus video.
3/10
paziurejau, na nezinau man tai nebuvo itampos ji beziurint, gal truputuka. cia net negalima pasakyti kad filmas vienam kartui, nes labai jau greitai uzsimirsta apie ka jis. apie originaluma tai sunku pasakyti juk metai pioneriski :) savo laiku turejo buti visai good, o tai man patinka panasus ne pirmo sviezumo filmai.
Nuostabus, nepakartojamas filmas, su nenuspejamu scenarijumi... Tikrai sukreciantis, todel antra karta ziurint vistiek teko zliumbti
O kino teatre paskutinis matytas Prometejas.Atmetus spec.efektus, tai nieko ispudingo, nusivyliau, laukiau laukiau kazko, o filmas eme ir baigesi. Pabaigoj nukopijavo Svetima-Grobuoni ar kazka tokio.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2012 m. birželio 30 d. 20:27:13
Micmacs
beabejo kurybingas filmas, na bet sunku pasakyti ko truksta filmui, bet kazko tai truksta :)
viskas idomu, bet tokiu vietu kad butu lol nebuvo :)
7/10
2012 m. birželio 28 d. 13:14:20
I Am Sam. Filmas neblogas, sukelia geras emocijas. Apsiverkt nepavyko, tačiau beveik viso filmo metu kažkas vertė šypsotis ... Šypsotis taip nuoširdžiai, šiltai o_O
2012 m. birželio 27 d. 12:38:47
Limitless (2011)
visu pirma, tai filmo tema superine, ideja pasirode tooobula, del ko labai erzino tos dideles tamsios skyyyles vietomis, nuu ziauriai nervino, nes jei jau ir as pastebiu nelogisku sprendimu, kai esme lieka TIK filmo siuzetas ir nebepaisoma realiai galimu ir negalimu dalyku, tai kaip galejo sito nesutvarkyti patyres filmo rezisierius/scenaristas etc. pavyzdziui mano akimis ziurint zmogus paskambines del zmogzudystes ir iskvietes policija, tureetu buti apieskotas, bet taip nebuvo, nes nebuvo palanku personazui ir numatytai filmo istorijai.
jei apie vaidybaa, tai pagr heroju vadino bradley cooper, kuris man visada atrode kaip vieno tipo aktorius, limituotas kazikoks, bet cia jis tikrai ne toks. labai stipri vaidyba, labai itikinamas jis ir siaip manau vertas plius simto balo.
apibendrinant, aukstai vertinciau sita vien del pacios idejos. itariu kad kiekvienas perziurejes pagalvos, kas buuutuuu, jei ir jis gautu tu permatomu tabletikiu. as pagalvojau, fantazija ir galimybes, nuu, LIMITLESS
2012 m. birželio 27 d. 08:30:03
Na taip. skirtumas tas kad Rampage ne komedija. O siaip abu filmai yra Uwe geriausieji.
2012 m. birželio 26 d. 23:56:54
Perfume: The Story of a Murderer
Kiek nuobodoka pradžia, tačiau pats filmas kažkokį įspūdį visgi paliko. Žinoma, ne iki tos vietos, kai visi masiškai mylėtis pradėjo
2012 m. birželio 26 d. 23:55:30
rampage geresnis uz postal?
nes postal vienintelis Uwe patikes filmas
2012 m. birželio 26 d. 23:49:54
pats paskutinis:
Ghost in the Shell (1995)
man patiko, truputi kiberpanko, truputi utopijos, vietomis net visai nepavirsutiniskas, sukuria nuotaika.
8/10
2012 m. birželio 25 d. 13:23:49
Into The Wild (2007)
Vienas geresnių filmų apie gamtą ir meilę jai. Patiko pabaiga. Patiko filosofija.
10/10
Memoirs of Geisha (2005)
Nelabai man patiko. Buvo įdomus, bet nesužavėjo.
8/10
2012 m. birželio 23 d. 20:35:37
Contagion (2011)
as esu didele matt damon fane, tai sita isijungiau todel, nes siaip vengiu naujiausiu filmu, eileje pirmiau visada senesniu metu, tie kur pirmieji parodo dabar jau populiarias temas etc.
paziurejau traileri pries, ir labai toks greitas pasirode, kur niekas nestovi vietoje ir kadrai juda ypac greitai negelbejantys ziurovui seti veiksmo. pats filmas buvo viisiskai ne toks, kas nustebino, bet nebutinai blogaja prasme. t.y. dar nezinau, tiksliai. man labai patiko kad pats filmas nera susuktas ant vieno aktoriaus veido, siuo atveju damono, nes jis pats tiks siaip daugiau ten tik tarp kitko, daugybe kitu zymiu veidu, kuriu nesitikejau, nes nezinau kad bus. asmeniskai labai patiko jude law, dieve, koks itikinamas jis ten, pirma karta ziurint ji ekrane, labai jo nemegau. autorius puikiai perteikia ziniasklaidos itaka, kas velgi, nustebino, nes pats flmo turinys sukosi apie virusa ir galvojau kad bus tik apie ji, o paliete sitiek daug aktualiu problemu, ir visu situ 'kas butu..', beprotiskai itikinamas ir idomus. man pirma pradzia filmo pasirode idomesne, nei likusi. pati pabaiga, labai nukirpta, mano galva, buvo vietos istorijos pletimui. ir tas paaiskinimas gale kazkoks nereikalingas, gi realiai tai ir taip turbut kiekvienam zinoma kaip dauguma virusu plinta. tai tiek, kazinau,
rekomenduociau draugui, bet antrakart, ko gero, neziuresiu.
2012 m. birželio 23 d. 12:57:27
The Seventh Seal (Det sjunde inseglet) (1957)
Pries ziuredamas kazkur perskaiciau toki pasakyma kad tai filmas kurio gali nesuprast, bet jis pakeri kinematografija, atmosfera ir t.t. ir del to palieka itin gera ispudi.
Butent taip ir buvo man. Jauciu beveik nieko nesupratau ka reikejo suprasti, manau kad nepastebejau simbolikos, nesupratau visu poteksciu, bet pakerejo sitas filmas, ypac ta Mirties, zaidziancios sachmatais, personifikacija, bei dialogai ir keli gan komiski epizodai. Ir turbut niekur kitur dar pats nesu mates taip gerai parodyto psichologinio veikeju pasaulio, vos ne kaip kokioje nors knygoje.
Pakolkas atrodo kad dar baisu toliau lyst i Bergmano kuryba. Ar verta?
2012 m. birželio 23 d. 10:21:42
2012 m. birželio 23 d. 10:14:03
God Bless America [2011]
10/10
Super filmas, filmas su ideja ir istorija, muzika... rekomenduoju.
Jei patiks sitas.. tai dar rekomendacija:
Rampage [2009], turbut Breiviko megstamiausias filmas :) Blogiausio pasaulio rezisieriaus U.Bolo geriausias filmas
10/10
2012 m. birželio 23 d. 00:13:38
A Cry In The Dark ... Paremtas tikrais faktais... Man patiko...
2012 m. birželio 22 d. 17:27:55
Aisku paziurek....Superinis filmas...:))
2012 m. birželio 22 d. 17:24:54
The Trotsky (2009)
Nežinau kuo, bet filmas tikrai paliko įspūdį. Galvojau, kad tai bus biografinis filmas apie Levą Trockį, tačiau pasirodo dar geriau - apie šiek tiek pamišusį studentą, kuris stengėsi atkartoti Trockio gyvenumą, keldamas revoliucijas ir panašiai :)
2012 m. birželio 22 d. 17:18:59
The Boy in the Striped Pyjamas (2008)
Labai geras, pagal tikrus faktus parengtas filmas. Nieko įdomaus ir nieko naujo lyg ir nesužinojau iš jo, bet tikrai geras ir vertas kinas (elito kinas).
10/10
9 Songs (2004)
Kažkokia nesąmonė, neskaitant kelių gerų dainų... Be jų būtų visiškas pravalas... Tik seksas ir nieko daugiau ten negali pamatyt :D Tiesiog ne filmas, o nepadorus video.
3/10
2012 m. birželio 22 d. 17:14:32
Ooo, būtinai ir aš pažiūrėsiu. Senai laukiau jo :)
2012 m. birželio 22 d. 16:13:24
Pagaliau pamaciau savo isvajotaji Rock of ages.... Ir is kart isimylejau si filma....SUPER...Tik patys geriausi zodziai apie ji...Labai maloniai nustebino tiek Jones,tiek Cruise'as ...
2012 m. birželio 21 d. 00:14:56
The Prowler (1981)
paziurejau, na nezinau man tai nebuvo itampos ji beziurint, gal truputuka. cia net negalima pasakyti kad filmas vienam kartui, nes labai jau greitai uzsimirsta apie ka jis. apie originaluma tai sunku pasakyti juk metai pioneriski :) savo laiku turejo buti visai good, o tai man patinka panasus ne pirmo sviezumo filmai.
6/10
2012 m. birželio 19 d. 23:28:59
Changeling (Laumes vaikas)2008
Nuostabus, nepakartojamas filmas, su nenuspejamu scenarijumi... Tikrai sukreciantis, todel antra karta ziurint vistiek teko zliumbti
O kino teatre paskutinis matytas Prometejas.Atmetus spec.efektus, tai nieko ispudingo, nusivyliau, laukiau laukiau kazko, o filmas eme ir baigesi. Pabaigoj nukopijavo Svetima-Grobuoni ar kazka tokio.