Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4546474849505152535455 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2012 m. birželio 4 d. 17:13:51

2012 m. birželio 4 d. 15:04:47

High Crimes-režisierius KARL FRANKLIN,vaidina MORGAN FRIMEN.Labai geras,toks kai žiūri ir negali tuo pačiu metu ką nors dirbti.

Atsakyti
gruta
2012 m. birželio 4 d. 14:58:26 2012-06-05 03:08:43

Wicker Park-Pol McGigan,patiko:)

Atsakyti
4Blackberry
2012 m. birželio 4 d. 14:32:56

Nepasakiau kaip viskas pasibaigė, tik paminėjau, kad pabaiga nelaiminga :)

2012 m. birželio 4 d. 12:45:14

nereikejo sakyti kaip viskas pasibaige :)

2012 m. birželio 4 d. 12:43:24 2012-06-04 12:44:08

Hodejegerne (2011)

8/10

2012 m. birželio 3 d. 23:32:32

- The Graduate [1967]

https://www.imdb.com/title/tt0061722/

Dustin'as Hoffman'as - O God - totaliai nerealus : ))) Super miela komedija, tokia senoviškai "naivi", bet laaabai gera. Šypsena bežiūrint taip ir neišnyko... O dar mu-zi-ka! Simon & Garfunkel! Oi : ]

Žodžiu, 8,7/10

2012 m. birželio 3 d. 16:30:27

Buried [2010]

Man patiko, nes filmas originalus ir toks... išskirtinis. Aktorius Ryan'as Reynolds'as lyg ir tiko tokiam keistam siužetui, nors nustebau jį pamačiusi...  Jame trūko veiksmo, nes viskas vyko vienoje dėžėje, ir dar patiko dėl nelaimingos pabaigos, retai tokius tenka matyt.

Žodžiu 9/10

2012 m. birželio 3 d. 13:06:25

Sokurovo ,,Faustas''. Velniškai geras filmas(Na Venecijos kino festivalio Auksinį Liūtą kiekvienam papuolusiam gi nedalina). Aš, asmeniškai, jį nedvejodamas statyčiau šalia Tarkovskio ar Kubriko šedevrų- tai filmas-režisieriaus vizija. Labai skiriasi, nuo mums pažįstamo Fausto siužeto, todėl pakankamai sudėtingas jis(aš pats jį jau trečią kartą žiūrėjau ir tik dabar jau galiu sakyti, kad daugmaž supratau šį filmą). Bet tas jo sudėtingumas ir pakiš jam koją- daugeliui jis tiesiog nepatiks, bet jei mėgstate rimtesnį kiną ir pavargote nuo visų tų tvilaitiškų vampyrų ar šaudo-gaudo boevykų, būtinai pažiūrėkite šį filmą. Tai vienas iš nedaugelio filmų, kurį peržiūrėjęs dvasiškai praturtėji ne ką mažiau, nei kad perskaitęs gerą filosofijos knygą.

2012 m. birželio 3 d. 12:44:14

- Into the Wild [2007]

https://www.imdb.com/title/tt0758758/

Aplodismentai Sean Penn'ui.

Labai puikus filmas, labai tikroviškas, tyras. Prieskoningai sentimentalus. Paveikus. Ir išties: apie pačius svarbiausius dalykus.

Neprailgo.

8,5/10

2012 m. birželio 3 d. 12:27:55

Jeigu patiko The good, The bad and The ugly, tai siūlyčiau pasižiūrėti For a few dollars more- tai geriausia(nors ir ne populiariausia, kažkodėl) dolerio trilogijos dalis. 

2012 m. birželio 3 d. 11:15:16

True Romance (1993)

cia nera ka labai daug sakyt siaip, prisikabinti nelabai yra prie ko is esmes. aktoriai puikiai pazistami, rezisierius irgi, jau nuo pirmu minuciu lengva pastebeti, kad tarantino nagus buvo taip pat prikises. siuzetas pakankamai tipinis dabar kai pagalvojau, bet ziurint itraukia ir tos dvi valandos tikrai neprailgsta. fainiausia man buvo brado pitto personazas, ir pagrindinio veikejo akiniai nuo saules, dar ta scena pabaigoj kai vyras mirsta plunksnose labai grazi:D

man patiko, o ar patiktu ar ne jums, tai priklausys TIK nuo zanro megiamumo.

Drive (2011)

labai skeptiskai buvau nusiteikus jau vien del metu. kuo naujesnis, man tuo prastesnis atrodo, mazdaug ai nieko naujo blabla. ir tiesa, nieko labai nematyto ir nebuvo, bet ta ramybe tokia ir saltumas cia buvo didelis didelis pliusas. kai zinai kad bet kuria sekunde tuuuri kazkas atsitikti, bet nesi tikras kada ir kas butent. nemazai kraujo, pakankamai atviros smurto scenos, gerai, ne tiek ju daug tebuvo, bet vienoj kur lifte sutraiske zmogaus galva, man pavyzdziui ypac slyksti buvo, nu ir t.t. ir panasiai. ai, va, dar tiksliai, pabaiga rozine, kaip ir tos raides pradzioj, mano galva butu geresnis efektas, jei ji butu buvusi prastesne.

2012 m. birželio 3 d. 10:18:16

The Vow. Nieko gero...

Atsakyti
ep
2012 m. birželio 2 d. 21:16:37 2012-06-02 22:53:20

Misa, aciu uz asmenine rekomendacija, :p

mano paskutinis:

The Good, the Bad and the Ugly (1966)

maloniai susiziurejo dar karta, vienas megstamiausiu filmu

dar galima pridet kad tai buvo restored ir remastered 2003 extended english language versija

2012 m. birželio 2 d. 19:01:54

Auschwitz. Tai 2011 metų filmas, kuriame pagrinde yra klausinėjami mokiniai apie Aušvicą, Hitlerį ir tą laikotarpį, taip pat yra ir filmo dalis, kai parodo trumpai, kaip ten buvo Aušvice (vaidinta).... Na man tai patiko, nes aš domiuosi tokiais dalykais ir mane jie traukia.

Atsakyti
Aratron
2012 m. birželio 2 d. 13:13:11

Gummo

Labai savotiškas filmas.Purvinas, bet labai meniškas. Siužetas labai padrikas, susietas tuo, kad jis apie tornado kažkada nusiaubtą miestelį, kuriame daugelis vaikų auga neprižiūrimi arba visai be tėvų. Ir visas filmo veiksmas sukasi aplink tuos vaikus. Filmas be garsių pavardžių, vaidyba anaiptol nėra ideali, bet paėmus apskritai, tai vienas iš nedaugelio filmų, kurie nepasimiršta greitai, o palieką įspūdį visam gyvenimui, gerą arba blogą. 

2012 m. birželio 1 d. 22:17:27 2012-06-01 22:23:04

Ok, dabar aš reikšiuos į temą.                                                                                                      

Iron Sky (2012)                                                                                                                                                                         

Nazis on the dark side of moon?                                                                                                           

Impossible is nothing.                                                                                                                

Taip tai nėra naciai zombiai, kurie man sukelia isteriško juoko priepuolius, bet anyway filmas ganėtinai linksmas. Ir netrukdo net tai, kad humoras balansuoja ant banalybės ribos.                                            

Viską vaizdai atperka.                                                                                                                    

Vaizdai.

Tikrai ne visur pamatysi kaip naciai raižo kosmose su cepelinais.

Ir kas svarbiausia: visa tai ganėtinai gerai padaryta. Vietomis gali net patikėti.

Vienžo jei kam reikia prastumti laiką, tai ruki v nogi ir pirmyn.                                                                  

Btw, ep, va dabar knisdamasi po kompą radau, ką žiūrėsiu.                                                                 

Jei tau vis dar reikia rekomendacijų, tai pažiūrėk                                                                                  

Micmacs à tire-larigot (2009)                                                                                                     

Totalus pozityvas su geru soundtracku :)                                                                                            

Labiau vertas žiūrėjimo už teksaso skerdynes {#}                                                                                  

2012 m. birželio 1 d. 19:36:01 2012-06-01 19:36:22

Remake galima ir nežiūrėti. Žmonės ir taip tūpą filmą sugebėjo nuleisti žemiau dugno.

Beginingą gali žiūrėti tik dėl sportinio intereso, jei užkabins pirmieji :)

2012 m. birželio 1 d. 19:27:56

na jeigu rimtai tai pas mane eilei tai stovi Texas Chainsaw Massacre visas packas pradedant nuo tos 1974m ir iki remeiko,

na ir siaip kompe tu filmu uztenka, neuztenka noro juos perziuret, ... tai nekur nepabegs.

2012 m. birželio 1 d. 19:18:45

Tai gal su Crazyz susibėkit, nes jam irgi turbūt tie patys stovi eilėj {#}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Michael Nyman Michael Nyman
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 17136
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 1070267