Taipogi paliko gerą įspūdį, gali pasirodyt, kad eilinis filmo siužetas apie kalėjimo įvykius, bet jis kažodėl labai įtraukia, netikėti vingiai, pabaiga. Netikėtai užtikau pažiūrėti šį filmą ir nesigailiu 107minučių :) Pažiūrėkit.
:D jau net nebezinau kelinta karta ziuretas ir vistiek visada yra ka apie ji pasakyti.
man, pavyzdziui, patinka, kad sitam ne kaip ouseno trilogijoj(ouseno filmai, beje, yra vieni mano megstamiausiu irgi), viskas aisku nuo pat pradzios, t.y. filmo pabaiga parodoma pradzioj, tada visas turinys ismetomas taip sudarant valandos ir keturiasdesimties minuciu siuzeta, ir baigiasi jis vistiek kitaip, tai is esmes, filmas turi dvi pabaigas - pradzioje ir pabaigoje. zodziu rezisieriaus darbas genijalus, aktoriai apskritai kaskart ziurint vis labiau stebina, ir ne vieno juu dar nemaciau geresniuose personazuose niekur kitur. reservoir dogs yra tarantino absoliuciai geriausias darbas, man asmeniskai jam nera lygiu, pulp fiction netoli, bet zinant kad jis buvo sekantis, vadinasi sukamas 'mokantis is padarytu klaidu' visvien lieka antru. 10 is 10
kaikurios vietos itartinai pazistamos, sakydama pazistamos, turiu galvoj matytos kitur, pavyzdziui pristatant tam tikrus veikejus. bradas pittas tai fight clubo tesini dare ryskiai. akcentai nesveikai nesveiki, buvo ne viena vieta kur atsisukus klausiau draugo ka sake, nes nieko nesupratau. o siaip nuu, as kai pirma ziurejus lock, stock and two smoking barrels, tai man sitas, kaip cia, patiiiko, bet ne labiau.
''You should never underestimate the predictability of stupidity.''
Na, pažiūrėjau ir aš šį. Visų pirma traukė dėl pačios temos, visų antra - vyriškasis (iš Žiedų Valdovo, ach...) V. Mortensen ir žavioji Keira. O ji buvo išties nuostabi... tokia įtaigi, grakšti kaip visad (na, apie jos rengimosi stiliaus grožį neišsiplėsiu : ))
Na, buvo įdomių momentų. C. G. Jung'as su savo Kolektyvine pasąmone ir mini-misticizmu man visad labiau nei Sigmund'as imponavo, ir štai. Na, susižiūrėjosusižiūrėjo, pernelyg didelio įspūdžio nepalikęs.
6,6/10
paziurejau antra karta, pirma karta ziurejau issiblaskes, su blogu igarsinimu, tai si karta filmas paliko geresni ispudi, ir net galima sakyti supratau uz ka filmas turi auksta bala imdb, ir jusu atsilepimai plius geri buvo...
gal kada reikes ir burn after reading perziuret... :)
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2012 m. birželio 1 d. 19:15:01
nu blemba gerai gerai zombiu rednekai stovi pirmoj eilej. :)
2012 m. birželio 1 d. 19:05:46
Nu tai klausk apie zombius tada
2012 m. birželio 1 d. 19:03:40
o ka? :D tam tikrais klausimai, manau galima pasitiket tavo nuomone ;D
2012 m. birželio 1 d. 18:30:38
Pats nežiūrėjai, o man siūlai.
Aš tau ką į bandomąją žiurkę panaši?
2012 m. birželio 1 d. 16:51:17
as tai pats ir neziurejau nors kartais buna noras paziureti koki trashiuka Global Asylum
ar pan kompanijos
2012 m. birželio 1 d. 15:34:43
A2i8, bet gana man to crap'o apie suledėjusius snarglius nosyje ir perdėtą heroizmą (vomit)
2012 m. birželio 1 d. 12:17:05
Intouchables/ Neliečiamieji
Pasiūlė draugė, o kadangi filmams esu kritiška, nesitikėjau, jog šis sužavės. Cha, blogai maniau.
Filmas tikrai jautrus. Geras. Jame draugystė rišasi su rasizmo tema, invalidumu, ir jautriomis žmogui problemomis.
Veinas iš tų, kuriuos žiūrėčiau dar kartą.
9/10
2012 m. birželio 1 d. 12:12:24
Men in Black III,
Geras! Tikrai nesitikėjau, kad ši dalis paliks labai gerą įspūdį. Faktas, iš visų trijų dalių, ši geriausia :)
Istorija pati labai liuks, rekomenduoju pažiūrėti ir pasijuokti iš ko bus :)
8,7/10
Celda 211 (2009)
Taipogi paliko gerą įspūdį, gali pasirodyt, kad eilinis filmo siužetas apie kalėjimo įvykius, bet jis kažodėl labai įtraukia, netikėti vingiai, pabaiga. Netikėtai užtikau pažiūrėti šį filmą ir nesigailiu 107minučių :) Pažiūrėkit.
8/10
2012 m. birželio 1 d. 11:31:07
reservoir dogs (1992)
:D jau net nebezinau kelinta karta ziuretas ir vistiek visada yra ka apie ji pasakyti.
man, pavyzdziui, patinka, kad sitam ne kaip ouseno trilogijoj(ouseno filmai, beje, yra vieni mano megstamiausiu irgi), viskas aisku nuo pat pradzios, t.y. filmo pabaiga parodoma pradzioj, tada visas turinys ismetomas taip sudarant valandos ir keturiasdesimties minuciu siuzeta, ir baigiasi jis vistiek kitaip, tai is esmes, filmas turi dvi pabaigas - pradzioje ir pabaigoje. zodziu rezisieriaus darbas genijalus, aktoriai apskritai kaskart ziurint vis labiau stebina, ir ne vieno juu dar nemaciau geresniuose personazuose niekur kitur. reservoir dogs yra tarantino absoliuciai geriausias darbas, man asmeniskai jam nera lygiu, pulp fiction netoli, bet zinant kad jis buvo sekantis, vadinasi sukamas 'mokantis is padarytu klaidu' visvien lieka antru. 10 is 10
2012 m. birželio 1 d. 11:10:11
tau i rankas :D
2012 m. gegužės 31 d. 11:46:33
Vienatvė tinkle
2012 m. gegužės 31 d. 10:18:58
Tiesą pasakius 10 skirtumų nuo The Day After Tomorrow nesuradau
2012 m. gegužės 31 d. 10:04:34
- Ghost World [2011]
https://www.imdb.com/title/tt0162346/
Na, visai žiūrima komedija. Porą net smagių momentėlių būta. Steve Buscerni - super kitoniškai geras. Kai smegenys pavargsta mąstyti - šis - tinkamas.
7/10
2012 m. gegužės 30 d. 19:33:46
The Dictator - Diktatorius ... NOrs rasoma,kad nuo 13 metu,taciau tikrai nuo N16 ir tai su S zenklu turetu buti ... Komedija gera,man patiko
2012 m. gegužės 30 d. 18:20:46
tik dabar pastebejau kad to pacio reziseriaus filma ziurejau... cia tai sutapimas :)
tarp kitko sunkus filmas
2012 m. gegužės 30 d. 17:59:20
nu jau ten tai istikruju B.Pitas cigono vaidmenyj tai pavaro su savo kalbom, turbut ne kiekvienas anglas dar supras
2012 m. gegužės 30 d. 11:27:51
snatch. (2000)
kaikurios vietos itartinai pazistamos, sakydama pazistamos, turiu galvoj matytos kitur, pavyzdziui pristatant tam tikrus veikejus. bradas pittas tai fight clubo tesini dare ryskiai. akcentai nesveikai nesveiki, buvo ne viena vieta kur atsisukus klausiau draugo ka sake, nes nieko nesupratau. o siaip nuu, as kai pirma ziurejus lock, stock and two smoking barrels, tai man sitas, kaip cia, patiiiko, bet ne labiau.
''You should never underestimate the predictability of stupidity.''
2012 m. gegužės 28 d. 13:10:53
Terminator ir Terminator 2: Judgement Day imdb imdb
Atodusis smegenims, kaip man - pavargusiam nuo Puaro ir visokių kitokių seklių.
Antra dalis, man asmeniškai, gal truputi geresnė vien dėl neįprasto žmogiškojo ryšio pačiu Terminatorium. Na, gaila man jo buvo.
Jei vertinti kaip action žanro kontekste - masterpiece 9/10 ir 10/10.
Eastern Promises (2007) imdb
Ilgai neteko matyti tokio gero 'mafijinio' filmo. Ši juosta man pirma pažintis su Mornensenu. Jo vaidyba man paliko gerą įspudį. Tokio pobudžio filmų megėjams primygtinai rekomenduoju pažiūrėti.
Psycho II (1983) imdb
Bates is back!!! Nors ir nesilygina su pirmuoju, turi šiokį tokį 'suspense'ą ir man visai neblogai suėjo. 6-/10
2012 m. gegužės 27 d. 23:30:12
- A Dangerous Method (2011)
https://www.imdb.com/title/tt1571222/
Na, pažiūrėjau ir aš šį. Visų pirma traukė dėl pačios temos, visų antra - vyriškasis (iš Žiedų Valdovo, ach...) V. Mortensen ir žavioji Keira. O ji buvo išties nuostabi... tokia įtaigi, grakšti kaip visad (na, apie jos rengimosi stiliaus grožį neišsiplėsiu : ))
Na, buvo įdomių momentų. C. G. Jung'as su savo Kolektyvine pasąmone ir mini-misticizmu man visad labiau nei Sigmund'as imponavo, ir štai. Na, susižiūrėjosusižiūrėjo, pernelyg didelio įspūdžio nepalikęs.
6,6/10
2012 m. gegužės 27 d. 19:49:48
In Bruges (2008)
paziurejau antra karta, pirma karta ziurejau issiblaskes, su blogu igarsinimu, tai si karta filmas paliko geresni ispudi, ir net galima sakyti supratau uz ka filmas turi auksta bala imdb, ir jusu atsilepimai plius geri buvo...
gal kada reikes ir burn after reading perziuret... :)
siandien ar rytoj vakare ziuresiu: