| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2012 m. gegužės 7 d. 15:04:10
Thelma&Louise (1991)
O dieve tas automobilis...
Kažkaip nusprendžiau pažiūrėt, nes HorrorPops'ų daina užkabino.
Ir po šio filmo pažirūrėjau SLC Punk! (1998)
"Only posers die, you fuckin' idiot!!!!"
2012 m. gegužės 5 d. 22:28:24
(arba the red squirrel) puikus J.Medemo filmas, cia jau antras (po Lucia y el sexo) jo filmas kuri ziurejau tai galiu pasakyti visai patiko sis reziserius
Almodovar - Luna - Medem puikus ispanisku reziseriu trio :p
9/10
2012 m. gegužės 5 d. 21:43:41
https://www.imdb.com/title/tt0861739/
https://www.imdb.com/title/tt1555149/
vieni geresniu paskutiniu metu matytu filmu, pakankamai ziaurus jokio holivudinio seilejimosi ir t.t. ir kaip bebutu keista 2 dalis netgi gferesne uz 1
2012 m. gegužės 3 d. 23:20:01
Source Code (2011)man visai patiko! mindfucko gerbejams patariu. o ir Jake Gyllenhaal vienas is megstamiausiu aktoriu, ir traukiniu tema idomivertinimai:Crazyz 7/10ep 9/10
2012 m. gegužės 2 d. 23:23:45
- Stranger Than Paradise (1984)
https://www.imdb.com/title/tt0088184/
Na.. matyt, neįeis šis filmas kaip Jarmuscho mėgiamiausias.. Gal ir per daug lūkesčių į jį dėta. Na, pabaiga nebloga, bet šiaip ganėtinai toks beveiksmis, nors J. J tuo dažnai pasižymi, bet šįkart nelabai tame įžiūrėjau prasmę.
6,7/10
2012 m. gegužės 2 d. 20:18:14
Shame (2011),
Daug vietų, kuriose gal reikėtų cenz8ros arba ne, siužetas nėra ypatingai kažkuo tai originalus, išsiskiriantis, kažko lig ir lauki viso filmo metu, tos kulminacijos, o baigiasi taip paprastai, kvaila pabaiga iš tikro, tačiau filmas iš esmės neblogas, 7/10
The Divide (2011),
Kadangi esu mėgėjas tokio siužeto filmų, t.y. lig ir tokių apokalypsinių, tai šitas labai suėjo, nors vietomis gal užkniso, bet iš esmės geras :)
Žmonės uždaryti kamūrkėj, rūsy kažkokiam galim sakyt, ir nuo tada prasideda beprotystės ir pnš., Spoil alert >>>>>galiausiai kaip ir daugumoje panašių filmų lig iš dalies kažkas išsigelbsti ?? :D
7,5/10
2012 m. balandžio 25 d. 00:09:21
- The Third Man [1949]
https://www.imdb.com/title/tt0041959/
O jau ta muzikėlė... : ]
Senas filmas, seniai toks bematytas.
Na ką galiu pasakyti... Nebogas. Tarpais net visai netikėtas, Viena karo metu įdomiai atrodo hm. Iš esmės filmo aura [kaip retokai bežiūrint tokius juoda-balta] didesnį įspūdį paliko nei pats siužetas. Tokius film-noir kartais visai smagu tarp visokiausių sci-fi naujovių pažiūrėti.
7/10
2012 m. balandžio 24 d. 19:22:47
Idėja yra ripinta, kad ir iš Battle Royale
2012 m. balandžio 24 d. 19:03:13
The Hunger Games [2012]
Tikėjausi, kad bus apie ką pamąstyti, bet kvailai tikėjausi, nes tai per daug fantastinis filmas. Šiaip patiko tema, idėja... Svarbiausia, prikaustė ir tikrai įsijaučiau. Taip pat skausmo parodymas, man jis toks "gilus" atrodė, nors vaizdų ir skausmo iškreiptų veidų daug žiauresnių esu mačiusi.
9/10
2012 m. balandžio 24 d. 14:37:11
The Boondock Saints II: All Saints Day,
Kažkaip man abi dalys ne itn susižiūrėjo, galbūt tikėjausi kažko kitko, tikrai nepaliko didelio įspūdžio, bet anyway vertinu 7/10
Mission: Impossible - Ghost Protocol,
Na, realiai irgi neįtraukė itin, šiaip tikrai galima žiūrėtil, ypač tie, kas mėgstate visą Misijos neįmanoma seriją bei tokius veiksmo filmus. Matosi, kad bapkių sukišta nemažai į filmą. Man kažkodėl muziką priminė Džeimą Bondą.
7/10
2012 m. balandžio 24 d. 09:51:04
O ką aš/mes sakėme?
Inland Impire yra toks... toks... vajatus, aš nenoriu net prisiminti to katastrofiško, pseudo-home'made filmo su kažkokia visai nemiela aktore ir dar ten freak'ais. Na bet sekmės ištempiant ir recenzija laukiama... : ]
2012 m. balandžio 24 d. 01:02:57
Melancholia.
Momentas, kai "daėjo" į kokį reikalą viskas sukasi, buvo geriausias filme. Apie 7 iš 10-ies.
Project X
:P Na čia ne filmas, o didelis trolis. Bet už kelis momentus - 6/10
The Broken Tower
James Franco režisuotas ir parašytas toksai debiutas ir dar vaidina jame. Tai dar viena biografinė istorija apie vieną Amerikos Moderno poetą, kuris nerasdamas sau vietos ėmė ir pabaigė savo gyvavimą. Hart Crane fanai (kurių vargu čia rasi aplinkui daugiau nei nulį) mėgs labiau, nei pašaliečiai. James Franco fanai, sužinos apie aktoriaus mėgiamą autorių. 5/10
Dirty Pictures
Dokumentika apie narkotiko ekstazi pergimdytoją ir jo dvasišką gyvenimą, jo naujų ir senų bendrų nuomonės apie įtaką tada ir dabar.
Seni žmonės sudurnėja/suvaikėja ir tai neišvengiama. Jie nebe tie žmonės, momentais daros. Kažką tokio ištraukiau iš šio reikalo.
PPS tas Inland Empire sunkiai žiūrisi, jau pusantro mėnesio bandau dakalti ir kažkokią nuomonę susidaryti :D
2012 m. balandžio 22 d. 15:53:49
Na, tokių veiksmo filmų kategorijoj jis tikrai geras, bet man tokio žanro filmai kaip šis neitin prie širdies :).
2012 m. balandžio 22 d. 15:48:06
Pulp Fiction - nors ir bang bang, bet labai ir labai patikęs/ jau vien muzika kiek reiškia!
O kad jis lengvas ir kvailokas, nepasakyčiau... Tarantino pakankamai sąmojingas.
2012 m. balandžio 22 d. 15:27:55
Labai labai klysti dėl Pulp Fiction.
2012 m. balandžio 22 d. 15:09:47
* The Adventures of TinTin [2011]
https://www.imdb.com/title/tt0983193/
Labai vidutinis. Siužetas skurdokas ir visai neorginalus. O dar tęstinumo momentėlis... Auksasauksas... Na, nekažką nekažką...
5,6/10
* A. I. Artificial Intelligence [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0212720/
Na ir vėlgi Spielberg'as. Tik šįkart nepalyginamai geriau.
Filmas - patikęs labai, su gerai išvykstytu siužetu, tinkamu įtampos momentėliu ir.. verčiantis susimąstyti apie moralinį-etiketą ir t.t. Paveikus. Graudžiai.
9/10
2012 m. balandžio 22 d. 10:42:13
Neliečiamieji/The Intouchables(2011) - seniai jau nebuvau matęs filmo, kurio metu taip nuoširdžiai kvatočiausi. Tikrai labai linksmas, juokingas, bet kartu ir gilus filmas apie vertybes. Kartais net visiškai skirtingi savo pažiūromis, išsilavinimu ir socialine padėtimi žmonės gali tapti geriausiais draugais. 10/10
Bulvarinis skaitalas/Pulp Fiction(1994) - nors ir patenka į imdb geriausių filmų penketuką man didelio įspūdžio nepadarė. Tiesą sakant, žiūrėjau tik dėl Timo Rotho, bet kadangi jo vaidmuo daugiau antraplanis, tai nieko labai įspūdingo nebuvo. Šiaip toks lengvas ir ganėtinai kvailas filmas su daug kraujų ir keiksmažodžių. Vidutinis. 6/10.
2012 m. balandžio 21 d. 22:42:29
frailty paimsiu :)
o del D.lyncho pries pora savaiciu ziurejau Short Films of David Lynch
- Шестерым становится плохо (шесть раз) / Six men getting sick (six times) (1966)- Алфавит / The alphabet (1968)- Бабушка / The grandmother (1970)- Ампутантка / The amputee (1974)- Ковбой и Француз / The cowboy and the frenchmen (1988)- Люмьер и компания / Lumiere et compagnie (1995)
toks pusiau dokumentinis, kur Lynchas pasakojo apie kurybos pradzia, ir bendrai apie savo kuryba.
sito tai nepatariu :) jo trumpametrazkes tai grynai visos sick. na gal isskirus 1988 metu...
2012 m. balandžio 21 d. 20:58:36
Battle Royale
Paziurejau, bo nugirdau palyginimus su Hunger Games ir tai, kad Tarantino ivardijo si kaip megstamiausia visu laiku filma. Lyginant su Hunger Games, tai sis perspejauna holivudini reikala per penkis siekius. O bendrai, numacius koks mazdaug bus filmas, pabaiga nesuveike taip stipriai, bet ziureti buvo verta. 8/10
2012 m. balandžio 21 d. 20:09:35
The September Issue (2009)
A documentary chronicling Vogue editor-in-chief Anna Wintour's preparations for the 2007 fall-fashion issue.