| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2012 m. balandžio 18 d. 12:50:27
Beje, man jis pasirodė ne toks varginantis ir kiek idomesnis palyginus su Lost Highway. Nors ilgas - 147 min.
2012 m. balandžio 18 d. 12:13:10
American Psycho
Pagaliau pamaciau, senas neblogas filmas apie high roller'i su nurautu stogu. Nepasakyciau, kad viskas patiko, bet ideja tikrai gera. 7/10
2012 m. balandžio 18 d. 11:54:25
ačiū, bandysiu :)
2012 m. balandžio 18 d. 08:35:06
Jeigu jau užsi'Lynch'inai tada rekomenduoju Mulholland Dr. (2001) pažiūrėti :)
2012 m. balandžio 17 d. 21:05:30
Prie mindfuck filmų patraukė :)
Lost highway(1997M.)Linčo.
Pirmą kartą ieškojau filmo interpretacijos. Varginantis toks. Bet pažiūrėkit. Verta.
Eraserhead(1976)Linčo.
Koks šlikštus! Žiūrėjau ir negalėjau ramiai išsedėti, vis rangiausi iš nepatogumo. Norėjosi ir nusukti akis nuo ekrano, ir viską pamatyti. Bet labai patiko. Ir visiems dabar rekomenduoju. Tik vakare žiūrėti nepatariu, nes tikrai nepatogus.
Frailty.(2001)
Šis jau lengvesnis už pastaruosius. Daug. Tai jei norit lengvo mindfuck - žiūrėkit.
Donnie Darko(2001)
Labai daug kas rekomenduoja, bet manęs nesužavėjo. Ilgas ir mažai veiksmingas. Nuobodokas. Lengvokas. Ištestas. Jei turit geresnių pasirinkimų - nežiūrėkit.
2012 m. balandžio 17 d. 18:41:43
Puss In Boots 2011
2012 m. balandžio 17 d. 15:24:41
Černobylio mūšis.
2012 m. balandžio 17 d. 14:02:18
In time (įkalinti laike) 7.5/10 . Šiaip filmas nebanalus :)
2012 m. balandžio 14 d. 13:08:50
The Shining (1980)
Jau atrą kartą žiūrėtas paliko dar gilesnį įspudį. Filmas turintis puikią kinematografija, lyg gražiai supakuotas saldainis, tačiau ir iš vidaus skanus, stimuliojantis vaizduotę kinas.
Bus dar ne kartą peržiurimas.
2012 m. balandžio 10 d. 00:40:16
Katynė. Antrą kartą žiūrėjau (kariniai mano mėgstamiausi filmai, tai kaip gi kitaip)
2012 m. balandžio 9 d. 20:49:18
The Intouchables [2011]
9,5/10
Nebuvo nieko per daug, ir taip pat nebuvo nieko per mažai. Iki tobulybės kažko pritrūko.
2012 m. balandžio 9 d. 20:40:57
* Samsara [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0196069/
//
Kažikos nenusakomas... Labai dvasingas, neperkrautas dialogais. Ištisos erdvės interpretacijoms ir įžvalgoms per savą prizmę. Labai gražus. Lengvas, na. Vandens lašas it [ne veltui pavartojau šį išsireiškimą, su filmu tai taip pat susiję]. Nemanau, kad visokių Action filmų megėjams patiktų... O man - labai.
8,5/10
2012 m. balandžio 9 d. 19:19:32
The Truman Show 1998, originali filmo idėja, patiko :)
2012 m. balandžio 8 d. 21:12:12
Žaidėjas/Gamer(2009)
Labai daug visokių šaudymų ir gaudymų, nemažai fantastikos, bet tai tik pašalinis planas efektui sukelti. Pagrindinė filmo mintis įdomi, o ir istorija tikrai įtraukianti. 8/10
2012 m. balandžio 7 d. 16:46:30
Kolekcionierė (2008)
2012 m. balandžio 7 d. 14:16:09
Tengoku to jigoku (High and Low) 1963 Akira Kurosawa
cia buvo mano antroji pazintis su AK, ir vel visai patiko, sikarta filmas pagal savo stiliu labai primena A.Hichkoka tai kam tatinka panasus crime-trileriai sita irgi patariu
Jamon, Jamon by Bigas Luna (1992)
ka galiu pasakyti, si filma jau verta paziureti vien del P.Cruz debiuto :p
o cia dar yra ir J.Bardem (jos busimas vyras) na ir pats B.Luna yra kaip visada originalus.
2012 m. balandžio 5 d. 21:28:30
Total Recall (1990) Paul Verhoeven
labai patiko, padori sci-fi ir aplamai patinka PV. (Starship Troopers)
S.Stone gera
neatsimenu kad buciau dar kur mates ja, tokia :) (beja kas cia per veido israiska? :D)
reikes dar butinai prie progos paziuret Basic Instinct :p
Svarcas irgi geras :)
2012 m. balandžio 4 d. 03:03:37
Taigi, ponai ir ponios, pristatau patį baisiausią, kvailiausią, nežmoniškiausią, nesveiką, juodojo humoro filmą. Jis vadinasi Jackass. Number Two. Kurtas 2006 metais, USA. Jei jums viskas gerai galvoje, jei nesate tokie nesveiki, kaip jame vaidinantys vyrukai, nežiūrėkite šio filmo. O jei viskas atvirkščiai - prašom, į sveikatą :D Žodžiu, nepasakosiu siužeto, nes manau tai nepatiks ne keliems, o visiems žmonėms ;) Kažin, ar jums patiks išmatų valgymas ir kitokios šlykštybės, kurias galima pamatyti... :D Aleliuja....
Ak taip, vertinčiau... 0,1/10 (ant juoko)
2012 m. balandžio 4 d. 02:54:54
Taip, žinoma ;)
2012 m. balandžio 4 d. 00:17:38
Pagaliau pažiūrėjau taip seniai visų išgirtą Mr. Nobody. Pakankamai įtraukiantis, labai patiko garso takelis.