| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2012 m. kovo 21 d. 19:41:45
Dancer in the Dark. Labai patiko. Viskas gerai apgalvota - labai gražiai pastatytas, puiki vaidyba, geri aktoriai, muzika.
2012 m. kovo 20 d. 22:23:58
* Even The Rain (2010)
https://www.imdb.com/title/tt1422032/
Kino pavasario reikalas. Ir, reikia pripažinti, kad neblogas. G. G. Bernalis... Na, jis kaip visad šarmingai ir talentingai (kada jis galop gaus Oskarą? beveik visi filmai su juo - superiniai). Siužetas įdomus, filmasfime.. Ir dar daug naujo apie Kolumbą sužinojau ir plius paralelės apie skirtingų laikmečių indėnus - patiko. Žodžiu, žiūrėjimo vertas.
7,9/10
2012 m. kovo 18 d. 20:03:41
Rosso Come Il Cielo (Raudona Kaip Dangus)
2012 m. kovo 18 d. 17:53:44
The Wall
2012 m. kovo 18 d. 17:45:20
2012 m. kovo 18 d. 15:33:53
O daugiau - nieko ?
2012 m. kovo 18 d. 15:31:51
The Sound Of Noise
2012 m. kovo 18 d. 15:11:26
We Bought a Zoo
Aš galėčiau numirti tokioje rančoje labai laimingas :P. Filmas puikus, fauna flora ir visa kita - užskaitau. Žiūrėti galima.
2012 m. kovo 18 d. 12:56:46
The Antichrist (2009)
Patiko. Tikrai 9/10. Gražiai sužaista su pradžia ir pabaiga.
IMBD vėlgi įvertino 6.6. Įdomiai čia, įdomiai...
2012 m. kovo 18 d. 12:42:39
* Mr. Nobody (2009)
https://www.imdb.com/title/tt0485947/
Senokai norėjosi šį pažiūrėti, o dar imdb sufleruojant, kad panašus į The Fountain, Gattacka, Eternal Sunshine of...
Tur panašumų išties. Nors šis filmas man, visų pirma, Sliding doors + The Truman Show + Waking life mišinys.
Daug ten psichodelikos, sujauktų minties momentelių. Labai graži vieta su vaikais ir kaip jie "ateina" į šį pasaulį.. kažkaip pan. ir aš įsivaizduoju.. Apie laiką atgal šauniai.. Režiesierius užgriebia tokius savaime smegenų užduodamus (tiesa, retorinius) klausimus ir juos kristalizuoja. Įdomu. Ir Jared Leto tokie vaidmenys tikrai tinka labai.
7,9/10
2012 m. kovo 16 d. 20:19:48
Underworld: Awakening,
Nematęs ankstesnių dalių, bet šita visai nieko, gana daug veiksmo, na pakankamai. Gera aktorė
Siužetas toks vidutinis, bet susižiūrėjo greitai, 7,5/10
Iron Lady,
Keista, kad imdb taip blogai įvertintas. Labai labai patiko, vaidyba
Meryl nepakartojama, grimas irgi
Tiesiog norėjosi net daugiau, nes kai baigėsi filmas, tai nesupratau iškart. Tikrai super sukurtas filmas, pasireminat Margaret Tečer gyvenimo istorija :)
Didelė rekomendacija pažiūrėti šitą filmą :)
9/10
2012 m. kovo 16 d. 17:18:03
Bruno (2009m.)
2012 m. kovo 16 d. 15:23:53
THX 1138
iskarto asociacijos su the island su mcgregoru, net vertinimas imdb toks pats, nors sitas meleona kartu geresnis. jau vien kad rrrrrobert duvall pagrindinis aktorius, o ziurint i metus, savaime suprantama, ir to holivudo, kuris the island ryskiai matomas, sitam nera. man asmeniskai tokie filmai labai patinka, tas minimalistinis pojutis kazkoks, kuris naudojamas kuriant tuos 'futuristinius' filmus mane veza. rimtas, idomus, pertrauku ziurint nesinori.
8
2012 m. kovo 15 d. 02:59:38
The Darjeeling Limited (2007) https://www.imdb.com/title/tt0838221/
Istorija apie trijų brolių "dvasinę" kelionę traukiniu per Indiją. Puikūs aktoriai, geras humoras
8,5/10
2012 m. kovo 12 d. 20:01:18
Daugybę filmų peržiūrėjau per praėjusią savaitę:
Antikristas. Labai gilus ir visiškai netradicinis filmas. Daugybė simbolių, metaforų, kurių daugelis ne tik nesupras, bet ir nenorės suprasti. Aš turbūt irgi ne viską supratau. Visame filme iš ėsmės vaidina tik du aktoriai - kitų vaidmenys epizodiniai. Įdomiausia filmo metu ir po jo turbūt ir buvo visų simbolių ir vaizdų prasmės ieškojimas. Iki šiol buvau matęs tik vieną Triero filmą - Melancholiją. Nors daugelis lygina šiuos du filmus ir stato į vieną gretą, man jie pasirodė visiškai skirtingi. Melancholijoje viskas pastatyta ant depresyvios nuotaikos, kai bandymai ką nors pakeisti yra beviltiški. Antichriste žymiai daugiau ir kraujų, ir baisių scenų, ir apskritai visko. Du skirtingi, bet abu labai geri filmai. Tik ne masėms. 9/10.
Eksperimentas. Įdomus siužetas ir gili mintis. Žmogus dėl valdžios pasiryžęs padaryti bet ką, jam negalioja jokie moralės dėsniai. Žiauru, kai pamatai, koks iš tiesų tas pasaulis... ir nors tai tik filmas - jis nuostabiai gerai atspindi visą žmonijos ideologiją ir veiksmus. 9/10
Pasitikėjimas. Filmas apie tai, kaip negalima pasitikėti žmonėmis. Ypač nepažįstamais. Dauguma jų apsimeteliai - kad ir kokie mieli ir supratingi atrodytų, visuomet veikia vedami savų interesų. Baisiausia šiame filme yra tai, kad kartais žmogus net nukentėjęs to nepripažįsta ir vis toliau ir toliau eina į tą pačią ugnį, kurios dėka jau buvo nudegęs. Filme vaizduojami ir tėvų santykiai su vaikais, nesusikalbėjimas ir skirtingos vertybės. Turbūt pirmą kartą, šiuo atveju, palaikiau suaugusiųjų pusę :). 9/10
Amerikietiškos grožybės. Buvau matęs keletą filmų su Kevinu Spacey, kurie man paliko neišdildomą įspūdį - visų pirma "K-Pax", taip pat "Pay It Forward". Dėl to šis šiek tiek nuvylė, nes netempia iki minėtųjų lygio. Nors tikrų vertybių ir teisingų dalykų šiame filme daug. 8/10
Nematomas. Filmas su daugybe simbolių, kurie sunkiai pastebimi greta pagrindinės siužetinės linijos. Įdomi įdėja, apie kurią anksčiau nepagalvojau ir kurią matau jau antrame filme. Mirę žmonės galbūt visai nesupranta esantys negyvi ir gyvena tarp mūsų. Mes jų negirdime, bet jie kalba, saugo mus ir yra šalia visada. Pagrindinė filmo idėja yra ta, kad kartais neapgalvoti veiksmai gali turėti tragiškus padarinius. Tačiau niekada negalima nuleisti rankų ir pasiduoti, kol yra bent menkiausia galimybė pasiekti tikslą. 10/10.
Joe Black'o viešnagė. Niekada anksčiau nevertinau Brado Pitto aktorinių sugebėjimų ir juo nesižavėjau. Iki šiol. Tai, kaip jis vaidino šiame filme, yra kažkas neįtikėtino. Neįsivaizduoju, kodėl šis jo vaidmuo liko nepastebėtas. Šitaip suvaidinti Mirtį... Tikrai nepakartojama. Pats filmas toks ganėtinai holivudinis, nepaisant originalios ir įdomios įdėjos. Nors ta istorija nepalieka abejingų. 9/10.
2012 m. kovo 12 d. 17:24:25
Tadas Blinda (2011)
atvyko ir į Edinburgą šitas filmas.10 svarų teko mokėt už bilietą. Tad antrą kart nebeičiau:D
Labai įvairių nuomonių girdėjau. Šiaip kaip lietuviškam filmui, tikrai pakankamai įspūdingas. Patiko:)
7,5/10
2012 m. kovo 12 d. 15:57:33
Šiandien per LTV 21.30 rodys!
Norėjau į kino teatrą eit per premjerą kaune, bet karščio turėjau ir neišleido.
Filmo ištrauka taip smarkiai sudomino.
2012 m. kovo 11 d. 22:56:39
- I Heart Huckabees (2004)
https://www.imdb.com/title/tt0356721/
Su šusnimi garsių aktorių, bet šiame filme tai visai nesvarbu. Keeeistas, oii koks keistas. Bet humoras geras, totaliai absurdiškas, totaliai kabinantis.
Iš esmės netikiu, kad šis filmas patiktų daugeliui, bet dėl juodo humoro vietomis - smagumo nėra per mažai.
7,2/10
- The Intouchables (2011)
https://www.imdb.com/title/tt1675434/
Žiūrėtas kine ir... visa salė leipo iš juoko - tiesiogine ta žodžio prasme. Aišku, nėra ten nieko pernelyg intekektualaus, bet kita vertus, filmas ir bukas nėra. Turi aiškią mintį, daug komiškų situacijų, kartais tragikomiškų.. Ir draminis momentas, nors ir nuspėjamas, bet tiko. Tad kaip komedija - paskutinių metu viena smagiausiai išties. Ir dar. Muzika. Ludovico Einaudi. Puiki. (tik šio kompozitoriaus nėra music.lt, kooodėl??!)
8,1/10
2012 m. kovo 11 d. 22:46:23
Dangerous Method
2012 m. kovo 7 d. 21:45:12
Na jei kine, tai dokumentinis "Kaip mes žaidėme revoliuciją". Iš esmės - filmas apie "Antį" ir tai, kaip tada jaunų architektų pokštas išsirutuliojo į... Na, greitu laiku jį rodys LTV, tai visiems rekomenduoju pažiūrėt. Vyresniems - prisimint tuos gerus laikus, kada dar nebuvome taip susiskaldę, susipriešinę, kai visi (na beveik visi) turėjom bendrą tikslą, kai p stovėjom Baltijos kelyje, kaip per Lietuvą griaudėjo roko maršai...., jaunesniems - susipažint su tuo, kas vyko tada. Nežinau, jei vertint kokia menine prasme, tai į šedevrą nepretenduoja. Bet tų dienų nuotaiką atkuria gan gerai. Ir matant, kiek žmonių ateina jį pažiūrėt, sukirba mintis - chebra, darom viską iš naujo? Tik kur tą vienybę pradaiginom, ką? Vertinčiau 9/10