Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 5253545556575859606162 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
isterija
2012 m. kovo 7 d. 15:36:54

O taip. Po August Rush ir man sustiprėjo noras groti akustine gitara. {#} Ir šiaip tame filme garso takelis geras. Dar gali pažiūrėti Once.

2012 m. kovo 7 d. 15:33:36

August Ruch,sis filmas pakeite mano poziuri apie paprasta gitara,pasirodo ji gali but ir ne tokia paprasta{#}.

Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 7 d. 14:17:11

Man tai tos moters balsas labai patinka. Ir graviūros tose biblijose įdomios. Ir pats nuoseklumas įvykių. Kad pabaiga prasta, tai pilnai sutinku, bet man tik todėl, kad labai nukirsta pasirodė. {#}

2012 m. kovo 7 d. 00:10:12

Žiūrėjau ir aš šį filmą tada per LTV. Šiaip filmo pradžia pasirodė įdomi, galima sakyti ir įtraukianti, tai nusprendžiau sustosiu ties šiuo kanalu ir pažiūrėsiu kaip gi čia viskas išsirutulios. Na, ištikrųjų tai kuo toliau, tuo labiau man tas filmas darėsi kažkoks nei šioks nei toks, net nežinau kaip ir pasakyti taikliau. Pažiūrėjau aš jį iki galo. Ir tas galas buvo nei šioks nei toks aukščiausia pakopa. Tai įvertinčiau 5. Na 5,5.

Atsakyti
placebas
2012 m. kovo 4 d. 17:59:02

Paskutinis žiūrėtas buvo "Sleaping beauty". Tikrai neblogas. 

Gabux: koks to filmo apie Froidą pavadinimas? 

2012 m. kovo 4 d. 15:46:21

death to smoochy

buvau jau pasiilgus nortono, tai pati pirma foldery ir isijungiau. zinau kad ziurejau jau kazkada bet tada ispudzio nepaliko. nesu didele tokiu filmu megeja tai gal todel, bet siandien kazkaip kitom akim, tokiai sekmadieniniai nuotaikai tai va grynai buvo kaip dviem pirstais i tas pacias naujas akis.

keli zudantys quotes:

Randolph: Bastard Son of Barney! Die! Die, stuffed ball of fluff! Illegitimate Teletubbie! Die, you Muppet from hell! Die, you foam motherfucker!

arba

Randolph: What are you, blind? It's a cock! It's not a rocket, you sick fuck! It's a cock! Look. It's a cock and balls! A dick! Chorizo and the huevos! It's a big stiffy! It's a penis! Penis maximus! A willie! A weenie! Mr. Jiggle Daddy! The one-eyed wonder weasel! Don't you see that? It's Jimmy and the twins. Rumple Foreskin. He made this. It's made from dil-dough.

nu zo, 10 is 10. nesveikai prisizvengiau:D

2012 m. vasario 29 d. 10:20:00

Begginers ir filmas apie Froid'ą/ Jungą yra mano watchliste. Ypatingai pastarąjį norėtųsi pažiūrėti, tik su angliškais titrais nerandu niekur.

//

- Garden State (2004)

https://www.imdb.com/title/tt0333766/

Kaip romantinis, ganėtinai neįprastas. Patiko tas dviejų keistuolių susiėjimas. Gyvenimo pajautimas ant "bedugnės". Tiesa, pabaiga kiek nuspėjama, bet bendras įspūdis neblogas.

7,2/10

2012 m. vasario 29 d. 02:22:31 2012-02-29 02:26:34

Goon 

Filmas į nutrintą stereotipą jokį nelipo. Jame tiesiog durnas lėtapėdis daužė snukius ir visiem stebėjusiem tai patiko. Ir man patiko, žvengiau afygienai {#}

Beginners

Žiūrėjau dėl pagrindinės aktorės Melanie Laurent. Bet visas filmas paliko gerą jausmą, kad laiką praleidau labai gerai. Scenarijus puikus, ir atvaizduotas tinkamai. Nepretenzinga istorija, kurią labiau vertins ne paaugliai. Nelyginsiu su kitais filmais, bet dedu stipraus vidutinioko štampą. 

Dangerous Method

Šį žiūrėsiu dar keliskar artimiausiu metu. Senai bemačiau kiną, kuris būtų sudėliotas praktiškai iš pokalbių 1+1. Ir tokių puikių, dedikuotų pokalbių. Aš kaip šito reikalo mylėtojas, labai mėgavaus filmu. Todėl koncentravau dėmesį ties tam tikromis dalimis, nei bendu vaizdu. Netgi ne su švariai ir šviesiai atrodžiusia aplinka. 

Atsakyti
DeusInversus
2012 m. vasario 29 d. 01:15:56

Hugo 8/10 y u no french?Goon , kaip komedija tikrai patiko 8/10

2012 m. vasario 28 d. 20:40:20

Darkart peržiūrėjau, darkart pasiginčijau apie tai koks geras/blogas filmas yra. Tiesa, prisimenant detales, kovinis robotas nebuvo įspūdingas :D. Kad ir dėl peilio, kuris nebuvo pritvirtinas prie "rankų". Galutiniame variante, man vistiek patinka grandiozinė fantastika su tokiu, vizualiai patraukliu, rezultatu.

Atsakyti
RockPrincess
2012 m. vasario 27 d. 15:26:36

A very Harold and Kumar christmas (2011)

Panorau pamatyti vien todėl, nes ten vaidino Nail Patrick Harris (Barnis iš HIMYM). Šiaip nieko įpatingo. 5/10.

A clockwork orange(1971)

Šis tai tikrai geras. Ne tik gerai praleisit laiką žiūrėdami, bet ir jūsų pasaulėžiūrai pravers. Geriausia scena - filmo viduryje ant scenos. Tas teatrališkumas, ovacijos, pasididžiavimas savimi... Bjaurus tie žmonės.Tikrai. Niekada nemaniau, kad filmą gali apibūdinti viena nuotrauka, bet ši galėtų apie jį papasakoti jums daugiau nei aš rašydama ilgiausią komentarą.Tobulas įvaizdis. Tikrai vertas dėmesio.

2012 m. vasario 27 d. 11:52:03

Na vakar per LTV kanalą draugė užrodė, kad rodo The Ninth Gates (1999). Filmas apie kolekcininką, kuris nori gauti visas 3 likusias originalias šėtono biblijas.

Na įtraukė, kai akivaizdžiai matėsi, kad jau pabaiga, čiut nepradėjau rėkt "ne, tik nebandyk pasibaigt". {#}

IMBD Įvertinta 6.6 manot šiaip sau? {#}

2012 m. vasario 24 d. 12:50:07

o ne as vienas ta filma zejau Donnie Darko, :)

2012 m. vasario 24 d. 12:25:33 2012-02-24 12:54:41

Donnie Darko,

Mindfuck'as. Ir iš tos serijos, tai gana išties neblogas. Vaidyba ir garso takelis {#}

Įdomus, keistas ir pritraukiantis filmas, kurį manau, kad verta pamatyti, 8,5/10

The Birds (1963),

Pirmas sukurtas siaubo filmas?

Na, buvo juokingas vietomis, tie netikroviški vaizdai, paukščiai, nu bet viskas suprantama kame čia point'as. O jau tos dvi aktorės (blondinė ir brunetė) žavios kaip niekad :)

Hitchokas, yuo know :)

Būtina pamatyti. 8/10

Stupidity,

Dokumentinis filmas. Būtent apie stupd, idiot ir moron things. We are all stupid.

7/10

Atsakyti
be_inis
2012 m. vasario 20 d. 23:20:22 2012-02-20 23:22:20

Batman: Begins   Norėjau darkart pamatyti kelias scenas ir Joker'į. Visai neblogai.

Inside Job    Na čia ne tas apie kurį tikriausiai manote. Tai dokumentika apie 2008-ųjų ekonominės krizės šaknis. Aiškiai, išsamiai, suprantamai. Vargu kas naujo, iš esmės bus atrasta, tačiau pažvelgti iš arčiau pravartu, pasirinkti faktų. 

The Hunter    Drama, kurioje pagr. aktorius Defoe atlieka užsakomo medžiotojo vaidmenį ir išsiruošia į komandiruotę sumedžioti paskutiniojo tasmanijos tigro. Medžiojimo procesas, jį supantys vaizdai įdomūs buvo tik žvilgtelėti, bet ne stebėti. Su perteikiama ramybe veiksmo dėliojmas nesutiko. Bent jau man, filmas pasirodė skubintas, nes kulminacijos tiesiog nepasijautė. Gražiai padarytas, priimtinas, bet TIKRAI galėjo būti geriau. Geriau ir tikėjausi, o nuvylė. 

Atsakyti
Exigo
2012 m. vasario 20 d. 08:59:36

Tactical Force 2011 gan nebloagas

Atsakyti
read_my_mind
2012 m. vasario 20 d. 04:43:24

War Horse (2011)

Gražiai nufilmuotas, bet velniškai ištemptas. Dviejų su puse valandų filmas apie arklį

6/10

Atsakyti
Gabux
2012 m. vasario 19 d. 23:08:23

- (500) days of Summer [2009]

https://www.imdb.com/title/tt1022603/

Aktorius J. G. Levitt - kuo toliau, tuo labiau patinka.

Filmas smagus, kitoks, prasmingas. Labai lengvas, bet ne primityvus. Apie nenuspėjamumą, kaitą ir... sveiką cinizmą, kuris dar niekad nepamaišė. O šiaip, na "let ir flow", taip tiesiog.. : )

8,5/10

2012 m. vasario 18 d. 20:19:56

Twin Peaks: Fire Walk With Me

Šią savaitę, važiuodama autobusu žiūrėjau į savo apverkto miško likučius. Ir galvoje kažkodėl išlindo frazė: pelėdos yra ne tai, kas jos atrodo.

Tai vat po poros dienų sumąsčiau dar kartelį {#}

2012 m. vasario 18 d. 14:42:44

You Will Meet a Tall Dark Strange - mano galva, vienas prasčiausių W. A. filmų... Kvailokas ir be prasmės (arba aš jos nesupratau).

o Vicky Cristina Barcelona - nesudėtingas, bet ir nėra blogas. Iš tų lengvojo žanro šis vienas geresnių. Aišku, aš neobjektyvi dėl J. Bardem'o, na bet tarkim..

Midnight in Paris - poetiškas... O jau Hemingvėjus, Dali... - daug šypsenų sukėlė.

//

nors taip, dėl skonio nesiginčijama ;]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bloc Party Bloc Party
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 23754
  Iš viso užsiregistravę: 73864
  Naujausias narys: HarveyOswald
  Šiandien apsilankė: 503136