Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 5354555657585960616263 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2012 m. vasario 18 d. 14:28:57

WARHORSE,

Na, Spielbergas kaip visad moka sužavėti. Šis filmas tikrai yra vertas dėmesio, bet man labiausiai užkliuvo, jog nepadarė autentiškų kalbų, nes prancūzai ir vokiečiai kalbantys puikiai angliškai labai iškraipė filmą, o kai dar tipa mėgindavo uždėti tų kalbų akcentą. Juokinga ir graudu.

Filmas tikrai liūdnas, buvo tokių žiaurių galima sakyti vietų. Na, bet oskaro neskirčiau, trūksta jam dar iki oskaro. Nufilmuota gražiose vietose. 8,5/10

Atsakyti
be_inis
2012 m. vasario 12 d. 20:28:13 2012-02-12 20:32:40

Keleta filmu maciau savaites begyje, kuriuos noretus prisimint.

If A Tree Falls. Dokumentika apie Amerikoje vykusius radikaliu zaliuju arba eko-teroristu arba EFL grupes nariu veiksmus pries mazdaug 7 metus. Valstybes reakcija buvo aiski ir tradicine - biznio puseje, cia jokio siurprizo. Buvo idomu'pamatyti' is arciau kaip zmones, kurie apsieme ekstremaliu sprendimu igyvendinimu. O jie juk buvo paprasti guvus miestelenai. Idomu, kaip tokie keiciasi pamacius protestuotojo realybe, prospektus ir rezultatus. Liudnas reikalas. 

J Edgar Hoover. Filmas apie FBI ikureja. Taip, jis pakeite kriminalistu moksla. Taip, jis buvo ispudinga persona. Taip, man nusiskti ant pro-Amerikietisko super patriotizmo, ir nacionalizmo vesejimo biografiniame kine, kuris buvo ivyniotas i brangu popieriu su silkiniu mazgu. Di Caprio suvaidino tvirtai, kaip ir tiketumeis, bet is  esmes man nusisvilpt i J Edgar'a ir sita filma. Nerekomenduoju. Cia tas pat, lyg vertinti puikia juosta apie Lenina. Geriau Transformeriai. 

It's A Kind Of Funny Story. Siltas filmas. Paauglys isiraso save i laikinaja psichuske, jis ten supranta kad aktyvus brendimas (tik kitais issireiskimais) yra normalu ir nustoja stresuoti. Keli vyresni idomiai paciuoze dedes sudare pavirsini isradingumo jausma. tai tiesiog paprastas filmas apie paprastus dalykus. The Art of Getting By is tos pacios katedros, jeigu viena matet ir patiko, antras gali patikti taip pat.

Atsakyti
Gabux
2012 m. vasario 12 d. 18:02:38

* Almost Famous [2000]

https://www.imdb.com/title/tt0181875/

Stebiuosi, kad nebuvau mačiusi anksčiau.

Man patiko - mu-zi-ka, daaaaug roko muzikos, dar tos laisvo-gyvenimo auros. Neprimityvus filmas, visai smagus ir turi to paprasto jaukumo.

7,8/10

2012 m. vasario 8 d. 08:06:17

Va dar prisiminiau "Battle Los Angeles" Šiaip nieko įpatingo šitas filmas , eilinė pasaka kaip ateiviai nori kolonizuoti žemę :DD Aišku paskui atsiranda "protinguoliai" keli , kurie ir išgelbėja žemę.. :D Šitas filmas nebent tiktu laiko prastūmimui ir viskas , jei visiškai nėra ka veikti..

Atsakyti
pharazyt
2012 m. vasario 8 d. 07:51:53

"Dream House" Toks gan intriguojantis.. Ipusejus filmui tik pradedi suprasti , kur , kas ir kaip..

Atsakyti
DeusInversus
2012 m. vasario 7 d. 23:33:19

The Ides Of March (2011) Na patiko, nes itrauke mane ir todel net negalvojau kas bus toliau, ir nuspet net nebesistengiau, nors tempas gan letas, taciau dialogas geras, zmogai taktiski tai vo 8/10

2012 m. vasario 7 d. 23:28:10

- 50/50 (2011)

https://www.imdb.com/title/tt1306980/

Neblogas.

Pagr. aktorius išties šauniai suvaidino, o ir jo personažas - simpatingas: ramiai kuklus su liūdnai giliomis akimis.

Buvo porą tikrai juokingų vietų, viena jų :"I look like a Voldemort.." : ]

Ganėtinai neprimityvus, nors pati siužetinė linija nėra kažkuo itin intriguojanti.

Bet už neperspaustą jausmingumą: 7/10

2012 m. vasario 4 d. 13:11:20

Hanna [2011]

Tikrai gerai susiziurejo, galbut galima tiketis daugiau veiksmo.. bet filmas nera ilgas todel viskas cia gerai sunormuota.. Garso takelis fantastiskas nes zinom kas padirbejo prie jo. Aktoriu parinkimas taip pat be prikaistu. 9,5/10

2012 m. vasario 3 d. 20:59:17

American Psycho(2000m.). Kraupokas toks. Bet nelabai supratau pabaigos, tai juk nebuvo tik jo pasamonės žaismas, ar ne?

2012 m. vasario 3 d. 15:13:40

RED (2010)

Bruce Willis, Morgan Freeman ir dar keletas aktorių. Šiaip visai neblogas veiksmo filmas, greitai susižiūrėjo ir tiesiog vidutinis filmas, kuris nepalieka kažkokio didelio įspūdžio, bet nepalieka ir blogo įspūdžio, 7/10

The Last Airbender,

Sukišo 150 milų į filmą, bet kažkoks lame:D

Vaidyba ir screenplay lame. Man tik patiko visual effcts gal ir patys sukurti vaizdai filme.

5,5~/10

Atsakyti
montimer
2012 m. vasario 1 d. 10:55:08

The Stepfather (1987)

5.75/10

Neblogai susiziurejo, nors siuzetas ir prastas.

Filma isgelbejo gera, siurpa kelianti pagrindinio veikejo vaidyba.

Atsakyti
gedged
2012 m. vasario 1 d. 10:22:15

Hollywood'o filmus retai kada žiūriu, tai negaliu palyginti. Keistas - turėjau omeny filmo  temą. Kaip su Banderasu net nesitikėjau, kad toks filmas bus 

Atsakyti
feel_the_rhythm
2012 m. sausio 31 d. 23:09:26

The Elephant Man (1980)

9/10 o gal ir 10/10  ;)

Atsakyti
ep
2012 m. sausio 31 d. 21:40:38

Almodovaras gi cia!

ka reiske keistas, palyginus su kuo? :) su hollywoodu? taip!

irgi noriu paziuret sita, aplamai  visa Almadovara...

2012 m. sausio 31 d. 21:22:39

Ooo taip! Pritariu 100u%.

Tikras šedevras... su Vangelio muzika priešaky..

2012 m. sausio 31 d. 21:07:10

Aleksandras Makedonietis. 

Tikrai gėda, kad prieš tai nebuvau mačiusi šitokio šedevro! Geras filmas. Geri aktoriai. Ir tos beveik trys valandos nespėjo prailgti {#} 

2012 m. sausio 31 d. 19:45:39

Oda, kurioje gyvenu. Filmas tikrai keistas, bet nesakyčiau, kad prastas. Tik va antrą kartą tokio nebežiūrėčiau 

Atsakyti
Crazyz
2012 m. sausio 31 d. 14:34:53

Johnny English Reborn,

Jei ne Artkinsonas vaidintų, tai filmas tikrai būtų nu ne katastrofa, bet tikrai nieko ypatingo. Kaip ir sakau, filmą gelbėjo Artkinsono juokeliai ir man dar patiko ta senutė japonė :D

6,5/10

Mr. Nobody,

Iš tikrųjų man filmas labai prailgo, tas siužetas taip supainiotas, nesakau, kad neįdomiai, bet kažkaip per sunkiai man žiūrėjosi, gal ne ta nuotaika, nežinau, bet sunkus filmas :)

Antrą kartą turbūt sunkiai prisiversčiau žiūrėti. 7,5/10

Atsakyti
velniux
2012 m. sausio 30 d. 22:00:34

The Last Emperor

Įdomus ne tiek iš savo meninės, kiek iš istorinės pusės. Uždraustasis imperatoriaus miestas, gyvenimas jame - manau kiekvienam, bent kiek besidominčiam istorija, tai turėtų būti įdomu. Kol veiksmas vyko uždraustajame mieste, imperatoriaus vaikystės laikotarpiu, buvo itin įdomu. Visgi, kai prasidėjo visokie politiniai žaidimai, filmo dvasia išblėso. 8/10

Crash (2004)

Va čia tai filmas! Nėra pagrindinio veikėjo. Visi vienodai svarbūs. Visi klysta. Filmas apie tai, kad kiekvienas žmogus turi galimybę pasitaisyti. Ir kiekvienas turi mokytis iš savų klaidų bei analogiškoje situacijoje kitą kartą elgtis teisingai. Bet šio filmo neapibūdinsi žodžiais - jį reikia pamatyti ir išgyventi. Šedevras. 10/10.

2012 m. sausio 30 d. 16:46:11

Black Swan / Juodoji Gulbė (2011) 

Visi jį labai liaupsina . Ištikro tikėjaus kažko kitko , bet tikrai filmas nenuvylė . Puiki aktorių vaidyba .Toks įtraukiantis , ir elegantiškas , neeilinis . Manau vertas dėmesio . 

9/10 

Imprint (2006)

Nežinau , man jis labiau juoko sukėlė nei siaubo :D Istorija apie  vyrą kuris atvyksta į kažkoią Japonijos salą ieškoti jam brangios merginos , bet niekas toje saloje apie ją nieko nėra girdėjęs . Poto atsiranda tos merginos gera draugė kuri tam vyrui viską papasakoja , bet poto paaiškėja kad tos merginos draugė yra kažkokia nesveika ( jai iš galvos išlindo ranka su veidu ir ją ji vadino savo seserim - šita vieta man sukėlė daug juoko :D ) Ištikro visai nieko būtu tas filmas jei ne tiek daug fantazijos . Bet buvo ir žiaurių vietų pvz kai į pirštų panages kišo adatas ( čia jau ir man norėjosi nusisukt {#} ) . 

6,5 /10  

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Bloc Party Bloc Party
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 23754
  Iš viso užsiregistravę: 73864
  Naujausias narys: HarveyOswald
  Šiandien apsilankė: 503136