| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2012 m. sausio 30 d. 09:00:18
Rise of the Planet of the Apes [2011]
Nepatiko. Nepatiko nei istorija nei tas bezdzioniu herojiskumas. Man prailgo filmas. Sunkiai ispaudziu 4/10.
Boondock Saints [1999]
Senas geras stilingas pasisaudymu filmas su gera istorija. Vertinu 9/10
Boondock Saints II: All Saints Day [2009]
Ne toks geras kaip pirma dalis, bet ziurint iskart po pirmos visai gerai susiziurejo. Tie patys smagus pasisaudymai isliko. 7,5/10.
2012 m. sausio 29 d. 23:12:17
The Runaways (2010). Geras, šiek tiek crazy ir freaky, bet geras. ;)
Tikriausiai daugelis jį matė, nes jis apie rock muziką, ir tokia grupė buvo. Filmas pagal tikrus faktus.
2012 m. sausio 29 d. 17:58:18
Fight Club ir aš nesenai peržiūrėjau. Patiko. Nenuspėjau kas bus, nustebino šiek tiek pabaiga. :)
2012 m. sausio 29 d. 17:45:32
*Fight Club (1999m.). Norėjau kažko su Jerard Leto, tad ryžausi PAGALIAU pažiūrėti. Nenuvylė, bet per daug įpatingas irgi nepasirodė. Ko gero ne viską supratau.
*Midnight in Paris(2011m.). Hemingvėjus patiko.
2012 m. sausio 29 d. 16:01:44
Immortals
https://www.imdb.com/title/tt1253864/
Skiriu 9/10
2012 m. sausio 29 d. 00:01:12
In Time,
Peržiūrėjau ir aš, siužetas sudomino, o ar pasiteisino? Iš dalies taip, nors siužetas toks lig ir labai stupid, bet įtraukė, man asmeniškai nebuvo nuobodu žiūrėti ir vaidyba nebloga, garso takelis neblogas. Labai teigiamai irgi nesiruošiu vertinti, bet užskaitau
6,8~/10
Rise of the Planet of the Apes,
O pagaliau peržiūrėjau 2011 metų filmą, kurį galiu įvertinti net 8!
Padarė visai gerą įspūdį. Maniau, kad filmas bus apie beždžiones, kurios ten mutuos, taps labai stipriomis ir agresyviomis, nu tiesiog vos ne plėšrūnais žudikais - ateiviais or smth :D
Bet to nebuvo, iš dalies jos tapo ten stipresnės, protingesnės, bet ir šiaip beždžionės pasižymi protingumu ir kilom iš jų lig ir
. Siužetas tikrai geras. Spoil alert>>>Kažkaip galvojau, kad bus didelis karas tarp beždžionių ir žmonių, bet viskas išsisprendė lig ir draugiškai, nors kaip čia pasakius.. bent kol kas, gal?:D
Vaidyba super, visual effects pakankamai geri, garso takelis irgi gud, kažkodėl tokiam filmui su beždžionėmis tokį takelį ir įsivaizduoju.
Rekomenduoju, filmas tikrai neprailgs
2012 m. sausio 28 d. 21:59:46
Paranormal activity :D. 10/10 skiriu!!!
2012 m. sausio 28 d. 21:54:23
Oo, geras įvertinimas... Man ši dalis irgi tokia kaip ir nieko, bet pabaiga... Na aišku viena, laukit ketvirtos, penktos...., n-tosios dalies ir tikro gslutinio atsakymo, kas gi ten iš tiesų vyksta, taip ir nesulauksim. Bet kas dėl įtampos - taip, įtraukė kaip reikiant. Tik va, išgąsdindavo ten, kur viskas buvo taaaaip banaliai buitiška... Ta žmonos/draugės kaukė, kai ji rūbų spintoj slėpėsi... Velnias, to ir tikėjausi, bet vis tiek krūptelėjau...
Po to ta paskutinė scena su vyresniąja dukra, rods... Neduosiu aš tiek... 5,5/10 pakaks
2012 m. sausio 28 d. 21:36:16
In Time 2011
https://www.imdb.com/title/tt1637688/
Geresnis nei tikėjausi. 7/10
2012 m. sausio 27 d. 13:54:16
Night at the Museum 2 (2009),
Keista, kad imdb įvertinimas tik 5,9. Man asmeniškai filmas visai patiko, buvo linksmas ir kaip sakau smagiai susižiūrėjo, be abejo ne šedevras. Bet aktorių grupė tikrai nebloga surinkta, garso takelis irgi pusę velnio, gal net neblogas sakyčiau :D siužetas aišku gali pasirosyti stupid, nu bet užskaitau, 7/10
Sleepwalking (2008)
Drama, Tokia labai niūri, bet tas niūri filmo aplinka kažkodėl įtraukė, nėra šis filmas labai originalus, ar kažko išsiskiriantis, bet žiūrėti galima. 6,5/10
2012 m. sausio 27 d. 13:19:30
Mano numylietėji kaulai (The Lovely Bones)
Gal kiek liūdnokas ir primanantis dramą, tačiau patiko tuo, kad nuvalkiotą prievartautojų ir jų aukų temą pateikė kiek kitaip. Įtraukė ir palietė tas sielos vietas, kurias dažniausiai slepiame.
8,5/10
2012 m. sausio 27 d. 11:37:55
Man irgi labai patiko Black Swan.
2012 m. sausio 27 d. 06:24:21
Black Swan
Suknistai itraukiantis. Vau. Nesitikejau, bet gavosi kad filmas iki pasimirsimo itrauke. Muzikos panaudojimas - meistriskas. Detales ir niuansai, nuotaikos kurimas - meistriskai sudeliotas. O persokimas ant ground beat'o, vos momentui klubo scenoje suveike ltaip efektingai ... The Chemical Brothers - Don't Think panaudojimas pagirtinas, netiketas ir aaa lenkiuosi scenaristam, bendrai.
Darbas su kamera artejant link finalo; kaskart sokant, rodes vis arciau ir arciau pritrauke prie veiksmo. Paskutinis Baltosios Gulbes isejimas ant keliu lygiu yra triuskinanti kulminacija. Vienu ikvepimu viskas pasibaige ir paliko ziopcioti.
:) aktoriu pasirinkimas geeras. Mila Kunis vietoje su jai tipisku vejavaikiskumu/nerupestingumu, Vincent C. suvaidino svarbiausia epizoda, kai Portman ji pati pabuciavo - pagirtinai, jo roles geriausias momentas filme. Kaip motyvatoriaus vaidmuo, nebuvo perdetai isskirtas, kas yra malonu, svarbesne buvo neaptarta pacios Portman motyvacija ir nuslifuotas stimulas.
Uff, pasiseilejau :P Geras kinas, kitaip sakant.
2012 m. sausio 26 d. 13:49:29
Paranormal Activity 3,
Iš tikro man labiau patiko nei antra dalis, gal net kažkiek ir už pirmą geresnė. Pliusas, jog šį kartą tikrai buvo nemažai baisių senų, nuo kurių tikrai teko išsigąsti. Lauki lauki kažko ir bum, pašoki iš vietos vos ne. Pabaigos man nepatinka visų dalių tiek ir šitos, kažkokios kvailos, kas ten per sektos, kultai?
6,5/10
2012 m. sausio 26 d. 09:12:40
The Rum Diary
Daug tikejaus is sio filmo, bet nuvyle.
2012 m. sausio 25 d. 23:01:59
The Revenge of Electric Car 2011
Kurejas - tas pat susukes The Death of Electric Car 2006.
Viskas sukasi apie bandyma paleisti i rinka pirmaji elektrokara, masiskai ir "padaryti" revoliucija. Keturi veikejai: privatus mechanikas, Tesla Motors, GM ir Nissan. Visi perejo ziauru ties isnykimo riba perioda. Is esmes, labai dramatiskas veiksmas, nors cia "dokumentika", kurio pabaigoje Nissan pirmauja (ar tai jau atsiperka - didelis klausimas), bo Tesla ir GM isgyveno tik po isgelbejusiu valstybiniu kreditu.
Ziurint is sono, tokie filmai dziugina kad gyvenu XXI amziuje. Tikiu, kad dar daug ko teks pamatyti.
2012 m. sausio 25 d. 14:43:46
Dokumentika,nematyta medžiaga surinkta, negirdėti pasakojimai apie George. Labai patiko
2012 m. sausio 25 d. 12:48:38
Žiūrėti tikrai galima, japonai mėgsta baisesnius siaubekus visad kurti ir taipogi kopijuoti nuo amerikiečių, bet padaryti gal net geresnius. Ir šito istorija susieta su amerikietiška pirma dalimi.
6/10
Transformers: Dark of the Moon,
Skaičiau atsiliepimus, tai nemažai yra neigiamų. Na, filmas toks labai ištęstas. Pirma dalis liks geriausia. O antra ir trečia realiai same. Jau nuo pat pradžių buvo galima suprasti, jog ši dalis irgi baigsis su happy end'u, bet realiai man tai dzin, man patiko efektai ir tos transformerių dvikovos, todėl jas ir vertinu teigiamai, 8/10. O kitką šį kartą paliksiu ramybėje (vaidybą, muziką, siužetą). Ypač ta scena su tuo griūvančiu dangoraižiu kieta.
2012 m. sausio 24 d. 23:16:09
Gražus, lengvas, romantinis, juokingas filmas. S. Bullock kaip visad nuostabi
2012 m. sausio 24 d. 23:15:27
//
* A Separation [2011]
https://www.imdb.com/title/tt1832382/
Pretenduoja Oskaran ir dar kitų poros priežasčių nutariau pažiūrėti.
Tai: socialiai-įdomus.
Ganėtinai realistiškas atrodo.
Niūrokas ir pažadinantis žmogiškus jausmus.
Rimtas, stiprus.
8,1/10