| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | If Everyone Was ListeningSupertramp |
||||
| PLIKASS | Dream of MeOMD |
||||
| Konditerijus | Crimson, Pt. 3Edge of Sanity |
||||
| Alvydas1 | §3Opeth Į porą Konditerijaus pasiūlymui. |
||||
| Sahja | Marta - Budu tvoejUžsienio muzika |
2016 m. liepos 25 d. 12:54:20
Demolition (2015) labai neblogas filmukas.
2016 m. liepos 15 d. 22:59:39
Miles Ahead (2015)
/
Born To Be Blue (2015)
2016 m. liepos 14 d. 20:18:00
F.KAFKA - DER BAU
(Statinys) 2014
filmas - kaip tik man....ačiū už vakarykštį kinoseansą LRT (Kultūra)
sinopsė:nedidelis pasakojimas apie būtybės, gyvenančios urve, gyvenimą. Apmąstymai apie savo saugumą, kaip patobulinti savo gyvenamąją vietą, apie keistus pastebėjimus savo nuosavame urvelyje. Tas personažas primena kurmį. Baimė dėl savo gyvybės tampa paranoja, priemonės apsaugoti save jau ima slėgti ir pamažu jau pradedi bijoti išlįsti iš savo urvelio. Tai filmas apie žmogaus izoliaciją, baimę ir vienatvę nesaugiame mūsų pasaulyje. Filme ta paranojos apimta būtybė yra žmogus, gyvenantis ne urve, o prabangiame bute naujame dangoraižyje
2016 m. liepos 9 d. 13:25:13
Soleil rouge 1971
Vesternu megejams must have klasika su C. Bronson A. Delon... demesio T. Mifune lyg butu maza dar sveicaru grazuole Ursula Andress
8/10
2016 m. liepos 1 d. 12:50:31
Alisa Veidrodžio Karalystėje.
tiek ten daug visko, kad akys apraibo - vaikiškas mindfuckeris, nelabai supratau Sacha Baron Cohen juokus - greitai angliškai kalba ir viskas žodžių žaismas arba perkeltinė prasmė.
2016 m. liepos 1 d. 08:58:20
The VVitch: A New-England Folktale (2015)
Imdb duoda 6,8. Metascore 83. Aš duočiau stiprų 8/10 arba tiesiog 9. ,, A family in 1630s New England is torn apart by the forces of witchcraft, black magic and possession." Patiko, kad pasaka netapo fantastiniu filmu. Vyrauja balta-ruda-juoda spalvos. Užtaginčiau miškus.
2016 m. gegužės 12 d. 19:15:49
https://kinokrad.net/8446-zhizn-pi-2013-onlayn-film.html
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2016 m. gegužės 11 d. 21:18:44
Captin America: Civil War. Sklid kalbos, kad bus tas pats, kas buvo su Batman Vs Superman (tą irgi mačiau, visiškas šūdas), bet ne. Labai mėgstu Marvel filmus, ypač Iron Man'o visą trilogiją, bet tame civil war visiškas pasityčiojimas iš Starko. Labai nelogiškas, daug kur (na taip, taip, komiksuose logikos įžvelgti nereikia), scenos neišpildytos, norėjosi daugiau. 5/10
2016 m. gegužės 3 d. 12:22:05
Durak (2014)
rusu dramos filmas
tiesa buvau skeptiskai nusiteikes, bet tas imdb reitingas 8/10 sakyciau ne veltui toks aukstas, man filmas patiko, drasiai rekomenduoju
2016 m. kovo 31 d. 09:50:11
"Siberian Education" 2013
turi dar meleona pavadinimu, tai kaip ieskosit jeigu ieskosit. Italu rezisieriaus su lietuviu aktoriais pagrindiniuose vaidmenyse. Siunciausi is esmes tik del vienos pavardes, is tos serijos "pazistu kazka kas pazista kazka" etc. ir turbtu buciau dar ilgai neziurejusi, jeigu ne Malkovichiaus pavarde. whoopwhoop. galvoju, kazkas gero vistiek iseis. ne pats geriausias is matytu, ir mane erzino ne vienas ir ne du dalykai, bet is esmes ne prastas. yra neslifuotu scenu, kad reta ir pats filmas ne simta sesiasdesimt kartu matyto tipo.
7/10
2016 m. kovo 26 d. 10:30:23
Prieš gamtą (2014) Mot naturen. Norvegų filmas. Apie vieno vyro mintis apie gyvenimą, jo vingius, hehe. Kažkuria prasme smagus filmas, bet iš kitos pusės labai viskas realu, taip būna daug kam pasiekus tą vidurio amžiaus krizę. Lasivės paieškas ir pnš. Pažiūrėkit! 7/10
2016 m. kovo 18 d. 20:19:04
Sangailes vasara (2015)
bendras lietuviu-olandu-prancuzu gamybos filmas.
vizualiai puikiai uzpildytas, garso takelis labai geras, vietoves pazistamos, pats praeita vasara nemazai laiko praleidau visai salia, gaila neteko matyti kaip filmuojamas filmas, nors jis tikriausiai buvo filmuotas 2014 vasara... jaunos lietuvaites gana idomios (ypac Aiste faina;) ), pats filmas truputuka erotinis ir mazai suprantamas.
na gal nie man vienam, personazu veiksmai yra tokie neaiskus, nemotyvuoti ir t.t. gal del to kad nesu 17 mete mergina, nu ka zinau gal i siauresne auditorija taikyta ;)
anyway pliusai vienareiksmiskai persveria filmo siuzeto trukumus, man patiko.
7/10
2016 m. kovo 16 d. 22:47:59
Leon: The Professional (1994). Ech, seniai tokio gėrio nemačiau. Paliko didelį įspūdį, netgi įrašau į mėgstamiausių filmų ever topą. Ir aktoriai buvo nuostabūs, pagaliau įvertinau Natalie Portman talentą. Tikras atradimas - Jean Reno. O Gary Oldman tik dar labiau pamėgau.
2016 m. kovo 16 d. 22:29:23
Paskutiniai du matyti filmai:
INCEPTION (2010) dar nebuvau jo mačius, vis svarsčiau pažiūrėti, bet taip ir neištaikydavau tam laiko. Patiko. Maniau, kad bus sunku susigaudyti scenarijuje, bet nebuvo taip painu, kaip tikėjausi. Gera mintis. Vienas iš tokių filmų, kurį pažiūrėjus kažkas išlieka, vidiniai apmąstymai, dialogai su savimi. Svarstai ar taip įmanoma, imi prisiminti savo sapnus ir galvoti, kaip juos kuri ir t.t. Tikrai vertas dėmesio, nemačiusiems (nors gal tokių nėra daug), siūlau pamatyti. 9/10
The Brothers Grimsby (2016)
Na šis filmas patiks visiem tiems, kuriems patiko Boratas ar Diktatorius, nes daug juodojo humoro. Šiaip vietomis net perdaug, galbūt tinkamesnis vyrams. Nors pasiklausyti britiško akcento visada būna sveikiantinias dalykas 6/10
2016 m. kovo 2 d. 22:56:13
Paskutinis matytas filmas yra labai ilgai lauktas ir norėtas pamatyti "Spotlight" arba "Sensacija" (vis dar stebiuosi lietuviškais vertimais, na bet neesminis). Labai daug vertinimų skaičiau, ypač iš žurnalistų, galbūt jiems jis asocijuojasi su įkvėpimu, tikėjimu, kad jų darbas šį tą reiškia, kad nėra tiesiog facebook'o žvaigždžių naujienų srauto vertimas straipsniais savuosiuose portaluose.
Aš pati labai žaviuosi žurnalistika, dar mokyklos laikais žinojau, kad noriu būti žurnaliste arba istorike. Kad bakalaurą baigsiu istorijos, o magistrantūrą žurnalistikos. Gaila, kad ne visai gavosi, kaip norėjau. Na, ne pasaulio pabaiga. Žiūrėdama filmą prisiminiau kaip ruošiausi stojamajam į žurnalistikos magistrą, apie žurnalistų informacijos rinkimo įpatumus, interviu metu pokalbio fiksavimas tik atsiklausus ir pan... Tai taip įdomu. Visas tiriamosios žurnalistikos veidas atsiskleidė per truputį daugiau nei 2 valandas filmo, kuris toli gražu neprailgo. Vėl prabudo meilė šiam amatui, kuris Lietuvoje gana žlugdomas yra.
Apskritai pati mintis, žinojimas, kad tavo darbas duoda kažką svabaus, kad juo keiti kažką, yra nepaprastas dalykas. Manau, meilė savo darbui, šalia visiems aiškaus filmo turinio, yra viena iš minčių, įkvepiančų šį jausmą patirti kiekvienam iš mūsų.
Mano įvertinimas 10/10. Nemačiusiems rekomenduoju pamatyti. Ne veltui pripažintas geriausiu 2015-ųjų metų filmu!
2016 m. vasario 28 d. 17:27:01
Inside Job 2010m. dokumentinis filmas apie ekonomine 2008m krize, zmonems dominantiems ne tik pramoginiu kinu. Viskas papasakota pakankamai aiskiai, buvo keleta nepazistamu ekonominiu terminu bet bendrai ok, panasus filmai gali pakeist pasauleziura.
Rekomenduoju zmonems kuriuos domina pasaulis kuriame gyvenam ;)
dar viena detale, (kuria suzinojau jau po perziuros) 2011m. filmas gavo oskara.
2016 m. vasario 26 d. 21:40:08
dot the i (2003)
pirmoji filmo puse ziurisi kaip tipiska melodrama, turim meiles trikampi, turim mergina, kuri nezino ka is dveju vaikinu pasirinkt, gana idomiai :) filmui isibigejus siuzetas padaro twista, ir jau ziurim kito zanro kina ;)
rekomenduoju, ne tik Bernalio gerbejoms :D
7/10
2016 m. vasario 26 d. 16:38:36
Spotlight (2015) dar vienas filmukas is oskarines programos, puiki zurnalistine drama, puikus aktoriai Schreiber, Keaton, Ruffalo, McAdams, idomi istorija, labai idomiai viskas isdestyta, taigi puikus reziserio ir scenaristo darbas, + dar isskirciaupuiku Howardo Shore garso takeli (nepateko tarp oskaro nominantu, na bet neblogesnis uz T. Newman ir J. Johannsson) visi technikai irgi padirbejo puikiai, taigi visiskai nesistebiu, kad filmas pateko i desimtuka nominantu, o stai kur pradeciau stebetis, tai jeigu tarp 6 savo nomenaciju jam paviktu konvertuot bent puse i oskarus, turbut 2 oskarai butu lubos, nors visai nieko pries buciau jeigu McAdams gautu statulele, nujauciu mazai sansu :(
kas del pacio filmo, biski paspoilerinsiu, taigi toliau neskaito tie kas nemate ir planuoja paziuret.
biski nustebino kad pries zurnalistus nebuvo ivykdyta jokiu represiju grasinimu ir ect kaip to turbut galima butu tiketis, cia idomiai kad taip svelniai i kasimus reagavo baznicia, is kitos puses bet juk cia baznicia ne? xxa. kur ta inkvizicine dvasia?
antra, filmas kaip tai daznai buna baigesi, ant tos vietos kur jis galejo ir nesibaigti, neparodytas tas visas efektas, po publikacijos. o reakcija buvo nemaza. is kitos puses filmas pasibaige labai organiskai :) ir cia dar klausimas ar tas pusvalandukas, po to kai sudai pateko i ventiliatori dar buvo reikalingas.
vienas geriausiu metu filmas.
9/10
2016 m. vasario 26 d. 11:31:03
velniux, bet tai kokie neįtikėtinai geri tavo įrašai apie filmus
Sugebantys suintriguoti ir su argumentuota nuomone. Aš pati jau n tavo aptartųjų (iš paskutinių įrašų) į savo sąrašiuką must see įsitraukiau. Pvz. kad ir tą "The danish Girl".
Laiko filmų peržiūrai pati nelabai randu
Bet kai visgi jo rasiu, tai bent jau žinosiu, ką verta žiūrėti.
2016 m. vasario 26 d. 00:56:26
"45 Years" (2015). Nežinau, man asmeniškai pasirodė gan nuobodokas. Įdėja gal visai ir nieko, bet išplėtojimas nevykęs. Galima kai kuriose vietose įžvelgti gilius, sudėtingus jausmų pokyčius, bet labai trūko įtikinamiau parodomo kelio link to. Rampling vaidyba gera, bet ne kažkuo išskirtinė. Turbūt parodo tai, kad daugiau nelabai buvo ką traukti į nominaciją. 5/10
"Mustang" (2015, France). Viena įdomiausių nominacijų - užsienio filmai. Visada būna bent pora perliukų, kurie drąsiai galėtų imti ir geriausio apskritai metų filmo apdovanojimą. Šis turkų režisieriaus Prancūzijai atstovaujantis filmas turbūt nėra toks geras, bet padarytas labai inovatyviai, minimalistiškai, bet įtaigiai. Turbūt geriausias dalykas čia yra paties filmo atmosfera ir subtilus jos kūrimas. Daug filmų tiesiog statomi aplink vieną major įvykį: jo priežastis, pasekmes. O čia visi netikėti, atrodytų, sukrečiantys epizodai taip įpaišomi į bendrą filmo istorijos tėkmę, kad tau įteigia, jog jie tėra gyvenimo dalis. Lygiai tokia pati kaip ir kitos. Iš sudėtingos situacijos padarytas šviesus filmas su keletu tamsių dėmių, kurios vis tiek kažkuriuo momentu prašviesėja. Šiaip labai labai retai žiūriu tą patį filmą daugiau nei kartą, bet šitas yra vienas iš kandidatų į tą trumpą sąrašą. Išskirtinis ir įdomus. 8/10