| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2012 m. sausio 24 d. 21:21:38
filmas visai nieko, verta pasiziureti, bet nera is tu filmu kuriuos galima butu po kelis kartus ziurineti. 8/10
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
manyciau geriausia dalis, siek tiek primine komedija, bet susiziurejo gan neblogai ir gerus ispudzius paliko. 7/10
2012 m. sausio 24 d. 16:24:21
neprastas,bet tikėjaus daugiau. ir džimo vaidyba šįkart nesužavėjo labai
7,5/10
2012 m. sausio 24 d. 02:47:03
Tikrai neblogas filmas su savais momentais. Nelabai stiprus Kristen Stewart vaidmuo atrodė daug geriau gandolfini kompanijoje. Patiko pagr. veikejo žmonos namisėdos sindromas ir tai kaip jį įveikė, po truputį.
Mintys rutuliojos aiškiai, laukiant to kas ir turi būti, kas ir nutikdavo, tik su gan minoriniu pateikimu. Galbūt taip buvo norima, galbūt geriau neišėjo, galbūt neapgalvota. Stiprus 6-etas, kurio negaila pažiūrėjus rekomenduoti.
Drunkboat.
Geras filmas. Vietomis filmas priminė Jim Jarmusho pasakojimo tempą (Dead Man, Control). Pokalbiai su ilgom pauzėm ir laukimais atsakymo. Nors pats tekstas nėra stebuklingas, galėjo būti daugiau "mėsos", kuri galbūt būtų kompensavusi mažo budžeto kino, man jaučiamą tuštumą.
Malkovičius keistas briedas yra, manau. Duodu stiprų 7. Man tokio kino dabar reikėjo, tad laiką gerai praleidau.
2012 m. sausio 24 d. 00:06:26
Man visada labai patinka filmai apie teismus.
"The Shawshank Redemption"
Patiko. Nesitikėjau tiek iš filmo apie kalėjimą.
"Ask the dust"
Toks pusėtinas. Aktoriai pagrindiniai gražūs labai.
2012 m. sausio 23 d. 16:43:37
Niūriai realistiškas filmas apie žmonių nuosmukius, meilę, sudužusias svajones. Įdomiai pastatytas, aktorių vaidyba puiki. Gal truputį per daug ištęstas ir tikėjausi stipresnės pabaigos.9/10
2012 m. sausio 23 d. 16:07:09
Tai jaudinanti ir sukrečianti drama, sukurta pagal to paties pavadinimo Alice Sebold romaną, puikiai įvertintą ..
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. sausio 21 d. 14:06:38
Vienas tų filmų, kurie paveikia itin stipriai. Ir kaip visgi smarkiai galima nusiristi žemyn... 9/10
The Limits of Control
Priešingai - pats nuobodžiausias filmas, kurį kada nors žiūrėjau. Dvi valandos visiško šūdo malimo rodant kaip juodukas apsikeitinėja degtukų dėžutėmis su krūva skirtingų žmonių ir geria espresso iš dviejų puodelių. Tragedija. Jokio veiksmo, jokios minties - nieko. 3/10.
2012 m. sausio 21 d. 13:58:09
Kai kietumo garso takelis, toks mindfuck, kaip ir iš dalies pats filmas. Black and white pasirinktas teigiamai, nes būtent toks filmo pobūdis ir suteikia jam daugiau to raiškumo or smth. Geriau nei neblogas, 8/10
Adventureland,
aj vėl nieko gero nesiūlanti holyvudo eilinė komedija/drama/romance, 6/10
2012 m. sausio 20 d. 19:30:23
Labai įtraukė. Tikrai labai patiko. Ir dar atkreipiau dėmesį į muziką. Labai jausminga ir apvalanti. Ačiū DeusInversus už parekomendavimą.
Šis tas įdomaus :
Venecijos ir Toronto tarptautiniuose kino festivaliuose debiutavusi fantastinė drama yra išskirtinė tuo, kad joje nėra panaudota nė vieno kompiuterinio efekto, o sudėtingiausios scenos buvo filmuojamos naudojant miniatiūrinius modelius. Režisierius Darrenas Aronofsky norėjo atsiriboti nuo kompiuterio ir sukurti kiek įmanoma tikroviškesnį filmą.
2012 m. sausio 19 d. 21:57:29
https://www.imdb.com/title/tt1655442/
!!!!! Wow....
Filmą būtinai reikia žiūrėti kine: ne veltui „jaučiau“, kad kadangi garso jame nėra (išskyrus, be abejo, muziką), vaizdas bus itin svarbus. Ir taip.
Buvau sužavėta aktorių vaidybos. Bérénice Bejo – žavi, gyvsidabriška, ryški, moteriška. Jean Dujardin – į jį buvau atkreipusi dėmesį ir anksčiau, bet po „The Artist“, jis pasirodė dar žavingesnis – talentingas, prancūziškai-rafinuotas, vyriškas.
Kiekvieną filmo akimirką stebėjau su didžiuliu susidomėjimu (jau net įsivaizduoju išoriškai „prikaustytų akių“ išraišką). Akimirkose: arba labai šypsojausi, arba liūdėjau, ta emocijų dinamika dargi pridėjo nemažą pliusą.
Muzika – be galo harmoninga. Detališkai patiko tarpukario mados (elegantiškos liemenės, cigaras vyro dantyse, stilingi kostiumai, lengvos moteriškos suknelės, subtilios šukuosenos, žavios skrybelės, senovinės mašinos ir t.t.)
O romantizmas – natūralus ir gyvas. Garso čia tikrai netrūko, emocijos perteiktos labai įtaigiai, įtraukiančiai.
Būtų, žinoma, banaloka sakyti, jog „Artistas“ – išskirtinis filmas. Bet... taip ir yra.
Subjektyviai: geriausias matytas 2011 filmas, ir išliks atminty dar ilgam.
9,4/10
2012 m. sausio 19 d. 19:43:31
Nieko gero, black smoke, kopija nuo Lostų.
5/10
S.W.A.T.: Firefight,
Gana greitai susižiūrėjo, nieko ypatingo, 6/10
2012 m. sausio 17 d. 16:13:03
kai tik tik pradejau dometis filmais perziurejau ji ir tikrai paliko ispudi
filmas paremtas tikrais ivykiais , ir del to jis darosi dar baisesnis...
https://en.wikipedia.org/wiki/Sta...ison_ experiment
Ačiū ep, kad pasakei, jog tai paremta tikrais faktais. Kaip tik buvo įdomu pasidarę. Bet 2001 metų versija tai tikrai žymiai geresnė.
2012 m. sausio 17 d. 13:17:34
Na pažiūrėjau dar ir 2010 metų versiją The experiment. Jau geriau būčiau nieko neveikus, nei žiūrėjus tą filmą. Nevertas mano laiko.
2012 m. sausio 17 d. 00:10:21
Eksperimentas 2001 metų.
Sukrėtė labai. Bet filmas tai geras, patiko. Bet kiek emocijų sukilo. Nežinau ar miegosiu šiąnakt po jo, bet buvo verta. Žodžiu esmė tokia, surenkami savanoriai, jiems už savanoryste bus sumokėta po 4000 markių. Jie nežino kaip bus paskirstyti, kažkas iš jų bus kaliniais, kažkas - prižiūrėtojais. Eksperimento esmė stebėti kaip tie žmonės elgsis. O kaip jie elgėsi geriau pažiūrėkit patys. Neįmanoma nusakyti žodžiais.
Šitą irgi kaip tik norėjau žiūrėti. Iš aprašo suprantu, kad turbūt verta
2012 m. sausio 17 d. 00:04:06
2012 m. sausio 17 d. 00:00:33
Eksperimentas 2001 metų.
Sukrėtė labai. Bet filmas tai geras, patiko. Bet kiek emocijų sukilo. Nežinau ar miegosiu šiąnakt po jo, bet buvo verta. Žodžiu esmė tokia, surenkami savanoriai, jiems už savanoryste bus sumokėta po 4000 markių. Jie nežino kaip bus paskirstyti, kažkas iš jų bus kaliniais, kažkas - prižiūrėtojais. Eksperimento esmė stebėti kaip tie žmonės elgsis. O kaip jie elgėsi geriau pažiūrėkit patys. Neįmanoma nusakyti žodžiais.
2012 m. sausio 16 d. 16:47:52
Freaks 1932
Na pažiūrėjau dar kartą. Įdomus šis filmas vien dėl tų išsigimusių žmonių. Pati istorija gal ir nėra labai kažkuo traukianti, tačiau idėja nebloga. Bandoma perteikti "sveikų" žmonių žiaurumas, invalidų atveju.
Labai sudomino vyras iki pusės, kaip jis ten bėga ant rankų? Visaip žiūrėjau, niekaip nesuprantu. Jį pakabina gal kažkaip? Na nežinau.. Ir dar viena scena labai sudomina visada, kai vyras be rankų ir be kojų prisidega cigaretę.
2012 m. sausio 15 d. 23:05:05
https://www.imdb.com/title/tt0386117/
Tik dabar suvokiu, kodėl būtent tas žmogus man rekomendavo šį filmą.
Toks labai keistai šiltas...
Nesistebiu, kad režisierius sukūrė ir "Būti Džonu Malkovičium" - savotiškai pačiuožęs...
Bet labai gerybinis, o pabaigai net graudokas.
7,8/10
2012 m. sausio 15 d. 21:59:26
Na nesijaučiu verta kažką komentuoti labai. Ir man patiko tikrai. Tik pirmoji dalis galėjo būti ir trumpesnė.
2012 m. sausio 15 d. 21:21:03
seniai mačiau tokia gera komedija