| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2012 m. sausio 11 d. 23:32:41
https://www.imdb.com/title/tt1606382/
Nevertėjo dėl šio eiti kinan, na bet...
Kokia ten meilė? Minimaliai jos parodyta.. Et.
Ir madų galėjo daugiau būti..
Nors pats Yves Saint-Laurent, žinoma, įstabi figūra, bet kažkaip tikėjaus, kad čia filmo stilistika primins Gainsbourg: A Heroic Life. Bet ne.. šis nepanašus..
Na, vidutinis toksai.
5,7/10
* Another Earth (2011)
https://www.imdb.com/title/tt1549572/
ep mane sudomino, įdėjęs dar ir viršelio foto su ta gražia labai aktore.
Ir filme man patiko, tokia natūrali...
Na.. kadangi jaučiu silpnybę tokiems astro-filmams, tai šis patiko man taiop pat... - įspūdis gana gilus.
Patiko ir ta istorija, kurią mergina pasakojo apie Rusų astronautą, na, pagr. tos istorijos mintis..
Gražu buvo žiūrėti į tas nenusaldintas gamtos paraleles... bridimas per sniegą, rytai, saulėlydžiai...
Grynumas.
Kaip kątik pasakė vienas fizikas - tokie filmai, be abejo, gal ir tolokai nuo tos rimtosios-mokslinės astrofizikos. Bet man nesvarbu... man patinka tas "romantiškas-lyriškas" vaizdavimo kampas... - kai galima pažiūrėjus taop švelniai-moteriškai atsidusti. I.. po filmo dar šiek tiek leisti mintims paskraidyti.
8,2/10
2012 m. sausio 11 d. 17:00:53
Aš manau čia daug komentuoti nieko nereikia. Tiesiog noriu prisiminti legendinį herojų
2012 m. sausio 11 d. 00:55:35
Žiūrėjau antrą kartą. Vienas geriausių matytų filmų. Kas nematę siūlau būtinai pažiūrėt.
10/10
2012 m. sausio 10 d. 23:44:51
2012 m. sausio 10 d. 18:56:26
Na, norint pailsėt vakare, tai tikrai neblogai susižiūri. Šiaip kažkur nuo vidurio viskas aišku pasidaro ir nebeįdomu. Aš vertinčiau 7/10. O kaip IMDb vertina štai pasižiūrėkit.
2012 m. sausio 10 d. 17:55:15
Paskutiniai tai būtų:
Visos Underworld dalys. Geri, daug veiksmo, efektų, patiko.
2012 lig šiol dar nebuvau pažiūrėjus. Privertė. Patiko. Efektai, mintis, geeeeras.
2012 m. sausio 10 d. 11:00:47
Britų filmas, visai nebuvo nuobodus ir pabaiga ne happy end, kažko originalaus ar ypatingo tikėtis iš šio filmo neverta, 6/10
7 Days,
Sakyčiau žiaurus filmas. Vėlgi jame mažai veiksmo, bet užtenka tiek, kiek jo yra. Siužetas, kai pedofilas išprievartauja ir nužudo vienos šeimos dukrą, o tada tėvas imasi savo dukros žudiko 7 dienų kankinimo.
6,5/10
2012 m. sausio 9 d. 09:54:05
na ka isitikinau dar kart kad komentarais internete ar imdb reitingu nelabai verta pasikliaut, jau geriau filmo kurejai nebutu bande issokt virs bambos ir padare dar viena "bajavyka" Fast And Furious stilium o dabar tai gavosi kazkoks nesusipratimas be normalaus logisko siuzeto, veiksmo su pretenzijom neaisku i ka (nors kartais susidare ispudis kad atmosfera noreta pritempt iki "No Country For Old Men" iki kurio sitam filmui kaip karvei iki menulio) , tiesa tas labai isgirtas garso takelis nors ir labai nesuzavejo bent jau reikalo negadino nors tiesa sakant vietom filmui tiko taip pat kaip kaimynu per garsiai klausoma muzika
4/10
2012 m. sausio 8 d. 23:59:32
Kvepalai: vieno žudiko istorija.
nelabai sunkus filmas, nelabai gal ir gili mintis yra, bet įdomus. užsinorėjau ir knygą paskaityt. gražiai pastatytas. Kažkodėl galvojau,kad bus baisus, vienas iš tų ''šlykštukų'', bet ne, buvo geras.
2012 m. sausio 8 d. 21:39:59
https://www.imdb.com/title/tt0220580/
Savotiškas.
Siužetas gana įdomus ir intriguojantis, o pagr. veikėjas, ne veltui argentinietis, man kažkuo priminė G. Bernal'į. Kine žiūrėjimas, manau, įspūdį sustiprino kiek.
Na, 6,9/10
* Puss in Boots (2011)
https://www.imdb.com/title/tt0448694/
Mielas, jaukus, gražiai pastatymas filmukas su gana įprasta "didaktine" pagr. mintimi.
7,2/10
* The Fall (2006)
https://www.imdb.com/title/tt0460791/
Jau seniai šį pažiūrėti norėjau; tas viršelis man priminė Salvador'o Dali piešinius, todėl gal ir pa(/į)traukė.
Geras filmas.
Labai žavingai "įvilkta" pasaka.
Tos mielos siurrealistinės detalės, vaizdiškai kuriamas įspūdis... Pakankamai subtilus. Į pabaigą kiek liūdnas. Bet gražiai "išspręstas".
8/10
2012 m. sausio 8 d. 18:05:16
8,5/10
neblogas filmas, aktoriai puikūs (Colin Farrell, Jim Sturgess...)
2012 m. sausio 8 d. 14:53:59
eilinis skerdynių filmas su daug kartų matytu siužetu, žiūrėti aišku galima, bet tikrai didelio įdomumo nesukels, anyway rašau tokį silpną 6.
The Inkeepers,
Realiai čia irgi niekuo neišsiskiriantis siužetas. Viešbutis, kuriame vaidenasi ir blablaba. Taipogi rašau 6, bet jei iš šių dviejų filmų rinktis kažkurį tai žiūrėti, tai imkit šitą.
2012 m. sausio 6 d. 20:43:27
O Inland Empire taip ir neaprašei....;/
na nezinau, o kam? ; )
paminejau mano dienorastyj tai uztenka, ne
Super 8 (2011)
taigi iskarto pasakisiu, patiko
SK stiulius - mazas miestelis, pagrindiniai personazai vaikai (na ir cia visai viskas gerai isejo, o kaip Elle Fanning suvaidino zombie... super!, cia filmas ne apie zombius jeigu ka
didelis demesis skirtas spec efektams.
8/10 patariu, butent kam patinka SK
2012 m. sausio 5 d. 20:59:05
Tada įspūdis nuo knygos paakino medžioti visas įmanomas šio rašytojo veikalus. Žinodamas taisyklę, kad filmas, jei tai yra ekranizacija, dažniausiai smarkiai atsilieka nuo literaturinio originalo, iš anksto buvau skeptiškas. Tai va, po dešimties minučių ištirpau jame, gaudydamas kiekvieną frazę, priblokštas smulkmeniškumo, kokiu buvo sekama siužeto linija.Patiko ir tai, kad Keano Ryvso ir Vainonos Raider personažai, kad ir animuoti, labai tikroviškai atspindėjo emocijas. (Siurealistinis vaizdelis - narkomanijos alinamos visuomenės "gydymo" metoda, kai į narkomanų bendruomenė infiltruojamas agentas, kuriuo tapatybė užslaptinta nuo pačių jo šefų...
Dabar savo akimis pamačiau, kas tas " the scramble suit", ir nufilmuoti jį be animacijos pagalbos būtų gana sudėtinga.
Gal tai nostalgija primintiems laikams, gal simpatijos P.K.Dickui, bet filmas nenublanko prieš knygą. Patiko tiek, kiek pirmąkart matytas Sin City. 10 balų gal ir neduočiau, juos atidaviau Avatarui, bet netoli to.
2012 m. sausio 5 d. 14:47:27
Tokia natūrali, rodos.
O Inland Empire taip ir neaprašei....;/
2012 m. sausio 5 d. 14:38:43
Another Earth (2011)
Drama, su fantastikos elementais, na bet fantastika cia visai ne pirmoj vietoj, pirmoj vietoj yra drama.
kas man patiko tai beabejo pagrindine aktore, tokia truputeli netobula, tokia zemiska, nesu tikras ar kazkur dar maciau, o gal tiesiog neatkreipiau demesio, bet cia tai visai idomiai nufilmuota, kartais tokiu graziu epizodu pasitaiko kaip pvz sis:
paprastas, grazus
istorija apie rusu kosmonauta irgi buvo idomi... ir graziai papasakota
aj ir dar jos brolis, toks atrodo pazistamas, panasus i visus kitus brolius
taigi nors ispradziu filmas ir buvo toks mazdaug nei zuvis nei mesa, kiek nuobodokas, veliau visai patiko, isivaziavau i filmo nuotaika
Brit Marling (aktore ir scenarijaus autore) ir Mike Cahill (reziserius ir scenariaus autorius) saunus duetas
megrinoms labiau patiks nei vakinams...
2012 m. sausio 4 d. 20:30:34
Jo... Aš šiaip esu pakankamai atsparus visokiems siaubo filmams(daugelis jų man labiau primena komedijas, nei siaubo filmus), bet čia tai buvo kažkas tokio... Kokią valandą jau negaliu niekaip tinkamai atsigauti. Pradžioje atrodė, kad tai bus tiesiog įdomus filmas apie šizofreniką ir jo praeitį, siekiant jį išgydyti(kažkas panašaus į K-Pax), bet vėliau pasirodė, kad baisiai klydau. Ir pabaiga tokia nutrūkstanti, atrodo, kad filmas dar galėtų tęstis, bet režisierius paliko kiekvienam žiūrovui pačiam suprasti/sugalvoti istorijos atomazgą... Šiaip pati filmo idėja tokia netradicinė, pradžia lyg ir nuteikia dramos tipo filmui, bet staiga viskas keičiasi į visišką siaubo filmą. Galbūt tas netikėtas perėjimas labiausiai ir veikia, nežinau, bet šiaip filmas, kaip ir visi su Julianne Moore, vertas pamatyti. 9/10
2012 m. sausio 3 d. 00:13:24
https://www.imdb.com/title/tt0243017/
Wow. Čia tai wow.
Totaliai išskirtinis filmas.
Visiškai netikėtas, visiškai kitoniškas.
O gi režisierius sukūrė Before Sunrise/Senset! (prieš žiūrint šį, net nežinojau..)
Sapnas-sapne >> daug kartų apmąstyta tema.
Tiek daug (i)racionalių, protingų minčių tenais... ir tas susipynimas.
Mm.
Nuostabiausia dėl šio filmo yra tai, kad jis atgaivino daugdaugdaug minčių, tarsi prikėlė jas, vėl perkelė į analizavimo skalę.
Wow.
"I go salsa-dancing with my confusion"...
9/10
2011 m. gruodžio 29 d. 12:58:37
Na, nuvylė iš tikro šis filmas. Net mano mėgstamiausia aktorė Milla Jovovich negelbėjo filmo. Tiesiog visiškai neįtraukė žiūrėti, norėjosi, kad greičiau baigtųsi.
6/10
Day of the Dead (200
Hm, kaip filmas apie zombius, tai pasirodė vienas iš tų geresnių
Tiesiog įtraukė, nebuvo toks tikrai lame kaip dauguma kitų filmų šia tema, biudžetas gana normalus
6/10
2011 m. gruodžio 28 d. 19:06:12
na as istikruju nebuvau 13mete mergaite, tai man tam tikru dalyku matyt nesuprast.
blemba ale koki miela veiduka turi K.Dunst mmm kiekviena mimika, net teisiog zvilgsnis
liudnas filmas, o galvojau bus ziaurus, bet nebuvo.
Sofija Coppola iskaita