| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2011 m. spalio 23 d. 22:20:52
- The Sea Inside / Mar adentro [2004]
https://www.imdb.com/title/tt0369702/
Šį filmą jau senokai buvo norėta peržiūrėti ir ne vien dėl senos mano meilės - J. Bardem'o.
9,1/10
Ačiū, Gabux, taip entuziastingai išklojai koks tai puikus filmas, kad susigundžiau pažiūrėti.
Ir tikrai, labai jautrus pasakojimas apie moralės dilemoje įstrigusį autonazės įteisinimo klausimą. Pagrindinio herojaus aktorius man rodos matytas fime "Meilė choleros metu"?
Biutiful, Viki Kristina Barselona, Vicky Cristina Barcelona,
Meilė Choleros metu. Šioje šalyje nėra vietos senukams, Goja
2011 m. spalio 23 d. 21:35:56
2011 m. spalio 20 d. 22:53:02
https://www.imdb.com/title/tt0079470/
Absurdiškas... Bet gera dozė britiško humoro.
Ypatingai patiko ta vieta, susijusi su lotynų kalbos panaudojimu ant romėnų rūmų.: ]
Smagi komedija.
7/10
2011 m. spalio 17 d. 17:54:33
2011 m. spalio 17 d. 15:38:53
2011 m. spalio 16 d. 22:17:12
Smagu, kad sutapo nuomonės : )
2011 m. spalio 16 d. 21:36:55
- The Sea Inside / Mar adentro [2004]
Mmm, Alejandro Amenábar - seniai žinomas puikus režisierius.
Šį filmą jau senokai buvo norėta peržiūrėti ir ne vien dėl senos mano meilės - J. Bardem'o.
Įspūdis... na, jį sunku nupasakoti.
Matyt, vienas gilesnių ir jautresnių filmų, kuriuos kada teko matyti.
Taip, jis išties primena "Skafandrą ir drugelį", su subtiliomis įžvalgomis ir nenusakomais žvilgsniais į dabarties pragmatizmą.
Labai labai ir labai gražus, jautrus filmas. Apie pasąmonės neištirtus klodus, fantazijų erdves.
Stiprią emociją sukėlė.
9,1/10
Ačiū, Gabux, taip entuziastingai išklojai koks tai puikus filmas, kad susigundžiau pažiūrėti.
Ir tikrai, labai jautrus pasakojimas apie moralės dilemoje įstrigusį autonazės įteisinimo klausimą. Pagrindinio herojaus aktorius man rodos matytas fime "Meilė choleros metu"?
Ateity kliausiuos tavo nuomone, nes išmanai kas yra vertingas filmas.
2011 m. spalio 16 d. 21:20:17
https://www.imdb.com/title/tt1696190/
Neblogas.
Gražiai pavaizduota Lietuvos gamta, Jievos daina ten puikiai tiko..
Aktoriai šaunūs - Agnė D. daili, o A. Šurna išvis buvo super'inis.
Mantas kaip ne-aktorius, sakyčiau, visai padoriai susidorojo su vaidmeniu, buvo, kaip ir dera, gražus/herojiškas : ]
O siužetas... nieko pernelyg gilaus ar ilgesniam laikui išliekančio.
Na, kaip lietuviškam galima ir balą pakelti.
7,1/10
2011 m. spalio 16 d. 17:03:02
*Paskutiniai Bremeno Muzikantai(2005m.) Gerutis.
Na, ir keletas blogesnių, kad žinotumėt, kad žiūrėt neverta:
*Bridesmaids(2011m.). Ne to tikėjausi. Mėšlas ne filmas šiaip.
*Mr Popper's Penguins(2011m.). Taip ir maniau, kad nieko gero. Daug daug daug absurdiškų detalių.
* Horrible Bosses(2011m.).
2011 m. spalio 16 d. 00:53:08
2011 m. spalio 15 d. 23:58:50
https://www.imdb.com/title/tt1542344/
Nepaisant kraupių-realistiškų-kraujinių scenų, kurių daugumą teko "žiūrėti" nusisukus, filmas neblogas. Aišku, įspūdį sustiprino ir tai, kad paremta tikra istorija.
Suvaidinta ganėtinai tikroviškai.
Dido daina graži-tinkanti.
7/10
2011 m. spalio 1 d. 16:54:10
2011 m. rugsėjo 26 d. 10:08:32
*Šalutinis efektas(2011). Pabaigos norėjau ne tokios. Ir šiaip tokių nesąmonių ten pilna... Bet visumoj neblogas. Vėl gi, 7/10.
*Bad teacher(2011). Man fizinio mokytojas labai patiko (Maršalas iš HIMYM). Meškiukas toks
2011 m. rugsėjo 26 d. 00:20:37
Knygos neskaičiau bet filmas paliko įspūdį
2011 m. rugsėjo 25 d. 19:26:33
Prancuzija gaubia neramus laikai, nusikalstamumas, socialiniai issiskirstimai, kova gatvese. Vaisduojama antisocialu gyvenimo puse, trys draugai (biciuliai, likimo broliai ar tiesiog pazystami, sunku net nusakyti), gyvena savo gyvenima. Filmas ziurysi lengvai ir greitai, daugybe nuotikiu slenka vienas po kito, keliavimas is vietos i vieta vis isvaduoja is monotonijos, skirtingos kulturos, aplinkos, zmones keicia vienas kita. Trumpos susimastymo akimirkos ir toliau ta beprotybe, kuri jiems kasdienybe. istikro iki paskutines minutes sita filma vertinau kaip patrauklu akiai su pora prasmingu monologu (kuriu beja jau taip senai bemaciau kokiame populiariojo zanro filme), kuris skirtas pritraukti ir parodyti kazka smagaus. Na auksciau nei vidutinis. Bet paskutine minute tiesiog nuzude mane. filmas baigesi, o as vis dar ziurejau i ekrana ir svarsciau: Vo cia tai velniava! Pabaiga labaiu netiketa nei paronormalaus aktyvumo (nepaisant tos visos nuobodybes kuri turejo atnesti kontrasta su pabaigos ''sprogimu'' pastarajame filme), na kitkuo tai ir isvis nedera situ filmu lyginti. Geras filmas, su dar geresne pabaiga! Ir cia jokio balo nereikia, nesvarbu kaip as ji beivertinciau, tai is tu filmu, kurie tiesiog turi buti bent karta pamatyti, kad praturtintu Tavo supratima.
2011 m. rugsėjo 25 d. 15:20:39
Jautri istorija, vietom paskaninta ironiškom detalėm. Puiki aktorių vaidyba. Tai, kad filme pagrindinius vaidmenis atlieka Johnny Depp ir Leonardo diCaprio, jau daug ką pasako
9/10
2011 m. rugsėjo 24 d. 17:02:56
2011 m. rugsėjo 24 d. 01:03:07
Geras!! Nesigailiu, kad ėjau į kiną, tikrai vertas dėmesio. Ką, geriausias kol kas lietuvių filmas. Gražūs vaizdai, puiki muzika, vaidyba irgi gera, laukiu tęsinio, kuris kaip suprantu turėtų būti. Pasibaigus filmui, publika plojo, 10/10.
2011 m. rugsėjo 23 d. 11:08:36
Sasirekha (Genelia) yra užsisprusi ir užgrūdinta mergina, bet turi labai nekalta ir nuoširdžią širdį. , Ji yra pažadėta iki Amalapuram jos pačios santuokos, net ji jo nepažinojo ir ji nusprendžia, kad pabėgti,bus geriausia, nes ji gali ne pasakyti ne, jos agresyvus tėvas Babu Rao (Ahuti Prasadas). Ji pabėga, ir visoje Anand (Tarun) ir netrukus abu jų pradeda kelionę iš Rajahmundry Vijayawada bando pabėgti nuo Babu Rao vyrų akių, o taip pat įvairių kitų pasamdytų gaudytojų. Anand, į šį procesą, nori padėti Sasi kiekvieną užkampį ir kampą saugo ir jie turi savo kovų ir juoko. Netrukus auga ir meilumas taip pat tarp jų didėja. Tačiau yra vienas dalykas, kad Anand negali pasakyti Sasi per visą kelionę, nes bijo tiesos.kokios tiesos? Ar Sasirekha gauti vesti pagaliau? Visa tai yra ši pabėgimo istorija.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. rugsėjo 23 d. 10:55:05
Mmm, Alejandro Amenábar - seniai žinomas puikus režisierius.
Įspūdis... na, jį sunku nupasakoti.
Matyt, vienas gilesnių ir jautresnių filmų, kuriuos kada teko matyti.
Taip, jis išties primena "Skafandrą ir drugelį", su subtiliomis įžvalgomis ir nenusakomais žvilgsniais į dabarties pragmatizmą.
Labai labai ir labai gražus, jautrus filmas. Apie pasąmonės neištirtus klodus, fantazijų erdves.
Stiprią emociją sukėlė.
9,1/10