Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6465666768697071727374 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Very_crazy_enough
2011 m. liepos 27 d. 16:22:59
Dabar jau suabejojau, ar ten buvo gyvatė, ar žarna, ar šiaudelis, dešrelė, ar tik atsitiktinai numesta mažo dramblio koja. Bet po Sandros pastebėjimo, labiausiai abejotina tapo, ar pro ten ėjau tikrai aš.
Šiaip ar taip Haris Poteris patiko, patiko man tas "išėjimas į šviesą" kaip Matricoje, tik nepatiko, kad Hermioną bučiavo ne jis, o kas, tai būtų jau spoileris. Duodu tik 7,5/10, rašau: yra dar kur filmui tobulėti, lauksim tęsinių ir aktoriaus karjeros toliau...

2011 m. liepos 27 d. 03:10:12
dingusi_kazkur - šmaikštuma karalenie

2011 m. liepos 27 d. 03:09:06
dingusi_kazkur rašė:
O tu tikras, kad ten ne kokia laistymo žarna buvo?

bet žarnos nesivynioja staiga tolyn išsigandusios kai prie jų prieinu. šiaip su šviesiom dėmelėm-ausytėm, tad žaltys greičiau negu angis

2011 m. liepos 27 d. 01:42:45
Kažkas Skolinto (2011)
Filmas apie advokatę, kuri įsimyli savo geriausios draugės sužadėtinį. Vestuvės ne už ilgo...
Filmas patiko, gerai žejos. 9/10

Atsakyti
Snabas
2011 m. liepos 26 d. 17:30:15
Diary of a wimpy kid 1 and 2

Lengvos komedijos ir tiek, bet siaip smagiai susiziurejo

Atsakyti
proletaras
2011 m. liepos 26 d. 15:32:47
Žiūriu ,,Ilga kelionė per kopas,,

Atsakyti
dingusi_kazkur
2011 m. liepos 26 d. 00:20:47
Silentist rašė:
Haris Poteris ir mirtinos hallows du : trys-D.

kas buvo įdomu, kad prieš dieną, prieš H.Potterio seansą su ta gyvate, mačiau tikrą gyvatę, ar žaltį, vyniojančią laisvai viduryj miesto - Pylimo gatve prie medžių. Gerą reklaminę kompaniją man gyvatė padarė (niekad dar prieš tai nebuvau matęs laisvėje gyvačių).

O tu tikras, kad ten ne kokia laistymo žarna buvo?

2011 m. liepos 25 d. 23:43:42
Silentist rašė:
kas buvo įdomu, kad prieš dieną, prieš H.Potterio seansą su ta gyvate, mačiau tikrą gyvatę, ar žaltį, vyniojančią laisvai viduryj miesto - Pylimo gatve prie medžių. Gerą reklaminę kompaniją man gyvatė padarė (niekad dar prieš tai nebuvau matęs laisvėje gyvačių).

tai reikėjo parsinešti namo... ką, filmų apie gamtą nežiūri? :O)

Atsakyti
Silentist
2011 m. liepos 25 d. 23:24:45
Haris Poteris ir mirtinos hallows du : trys-D.

2011 m. liepos 25 d. 20:01:29
* Kamer prieš Kramerį [1979]
https://www.imdb.com/title/tt0079417/

Hoffman'as vėlgi puikus, galvoje taip ir iškyla jo "Rain man" povyza. Bet pats filmas neypatingas, apie šeimos problemas. Žinoma, buvo jaukių momentų, bet nieko įdomesnio pakomentuoti, matyt, neišeitų.
6,5/10

* Inland Empire [2006]
https://www.imdb.com/title/tt0460829/

Oii, čia tai filmas... (wtf?)
Tikėjausi "susipažinti" su David Lynch'u (na, neskaitant Twin Peaks'o prieš daug metų) ir kas išėjo? Ogi totalus niekas, pasirinkau ryškiai ne tą... (Būt įdomu padiskutuoti su žmogumi, kuriam "Inland Empire" patiko). 3-jų h šizofrenijos, ryyyškiai per ilgai užsitęsusios, nesudominusios, nepalikusios jokio gilesnio įspūdžio. Kaži kokie pabiri momentai iš serijos "visas gyvenimas it (?) filmas" ir tiek. Žodžiu, reikėjo LABAI daug valios ištempti filmą iki galo... Keli mikro maži pliusai už įdomius "kameros sprendimus" ir gana įtaigų pagr. aktorės įsijautimas.
O bendrai 4,1/10

* The Jacket [2005]
https://www.imdb.com/title/tt0366627/

O šis geras ir net laaabai!
Liūdnojo veido aktoriumi Adrien Brody jau ilgą laiką esu sužavėta, o Keira... Daili kaip visuomet.
Filme daug mistikos, nenuspėjamumo, mažų siurrelizmo apraiškų, keistų detalių. Tos kelios dainos (OST) man taip pat labai patiko.
Įsiminė ir ilgam...
9/10

* Promise Me This [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0479519/

Juokingas! Ir labai Kusturic'iškas. Tie balkanų stiliaus vaizdai ir muzika visuomet pakelia nuotaiką. Tiesa, siužete nieko pernelyg mąslaus, bet tas lengvumas čia labai tiko.
7,2/10

2011 m. liepos 25 d. 16:58:51
Gummo.
jau kazkelinta karta, bet idomu man paciai, kad kiekviena karta vis kitokiom nuotaikom pabaigiu ji ziureti. mmm, tusciai toooks pilnas visko, kiekviena minute tokia rrrreikalinga atrodo, o vietos apmastyymams palikta daug ir pacio filmo metu, ne tik PO jo.
plius, girdejau sakant zmoniu, kad tai bereikalingas laiko svaistymas, kad filmas slykstus ir nieko neduodantis. as galvoju, kad toks kaip cia sako 'disturbing' ir nykus gyvenimas ir butu po tokios katastrofos, kai pagalvoju, kaip man protas susisuktu netekus zmoniu, kurie iki dabar 'tvarko' mano gyvenima, vienaip ar kitaip, kai viskas aplinkui aukstyn kojom, namu nebeturi, iseini i lauka, o, ziuuu, suva ant stogo antenos ir t.t. ir pan. as turbut ne tik pradeciau kates zudyti ir pleistrus ant papu klijuoti.. nereikia tiketis kazikokio rasytoju sedevro ten, tik begedziu direktoriu, kurie nieko negrazino. PER TRUMPAS filmas! 9+

2011 m. liepos 25 d. 13:48:32 2011-07-25 13:50:37
"How to train your dragon". Labai mielas, gražus filmukas. Noriu slibino.

Visi "Jackass". Nu jie tooookie nesveiki, bet žiauriai kabliuoja. Patiko.

"Splinter" (2008 ). Primygtinai nerekomenduoju. Geriau būčiau pamiegojus.

"Spring, Summer, Fall, Winter and Spring". Gana sunkiai žiūrėjosi, bet šiaip geras. Toks labai savotiškas.

"American beauty" ir "Match point" labai labai patiko abu. Vieni geriausių matytų filmų per daug laiko.

2011 m. liepos 25 d. 12:25:56
Fast Five,
Erm, nebuvo prasta, bet ne itin ir kažkoks geras. Kažkuo nauju nenustebino, išsisėmė aiškiai. Na, bet realiai žiūrėti galima, tarkim 7/10

The Source Code,
Trūko jame to didelio boom, nepaliko didelio įspūdžio ir ta pabaiga taip kažkaip greitai baigėsi, net nespėjau suprasti, jog jau viskas. Trūko trūko...
7/10

Atsakyti
green_moon
2011 m. liepos 22 d. 17:33:53
Dead man's shoes (2004)
https://www.imdb.com/title/tt0419677/
kai idomumas filmo, visiskai susipainiojau, net nezinau ar labai geras ir labai patiko, ar labai nekoks ir isvis zo nesamone. pirma puse valandos nuobodus atrode, nesusikaupiau, tai tik akcentus speliojau, kaikada net nesupratau ka ten sneka suknisti liverpulieciai, bet poto kai jau pora tu veikeju iskirto, sudoooomino. drauge verke puse filmo, iskarto sakau, negalvokit kad yra del ko, jai visu gaila visada. zo, bizki erzino, nes ne vienoj vietoj logikos smarrrkiai pritruksta, arba gal cia tik man tokiai mazdaug 'realybej taip tikraaaaii nebutu..' lengva is sono ziurint kritikuoti, nezinau. ir pabaigoj taip jau nu taip jau taip taip holivudiskai, viska suzlugde..mmm, ai nu neturiu siaip vienos nuomones, kaip sakau, tema tokia gal ir nieko, bet prisikabinti galima butu nuo pacios pradzios iki pabaigos kas antra minute prie kito dalyko, net ir prie pacios pagrindines minties, kaipo brolio kerstas, ajo? bet tai poto tas pats brolis sako, kad jam tas jo brolis nieko nereiskia, mazdaug, geda dare ir tiek..ai nu sakau, toks abejotinas, bet jei netycia turit kompe tai perziureti verta, vien del zmogiskumo ar kazka. duodu 7, nes daugiau nevertas tikrai.

2011 m. liepos 16 d. 15:55:11
bet koks ten siaubo filmas, jei nakti ( gerokai po pirmos baigiau žiūrėt) ir į lauką nebijojau išeit ?

Atsakyti
VaiX
2011 m. liepos 16 d. 15:39:25
Pabaikit, scre4m tikrai geras, kaip pirmo perdirbinys pritaikytas šiems laikams.

2011 m. liepos 16 d. 11:58:34
"Nekromantik".Visiems rekomenduoju.

Atsakyti
Sweet666
2011 m. liepos 16 d. 01:23:43
Scream 4
toks
toks toks
Ką žn, kažko ypatingo tikrai nėr. Ganėtinai nuobodus, nors vietomis ir sunkiai nuspėjamas.

Atsakyti
LaimaM
2011 m. liepos 15 d. 17:42:32
Liubov-morkov (Rusija). Patiko. Lengvas, linksmas. Kažkas iš tos operos, kaip ir Liubov v bolšom gorode.

Atsakyti
Gabux
2011 m. liepos 15 d. 16:13:50
* Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 [2011]
https://www.imdb.com/title/tt1201607/

Na, nemažas išlaidavimas šį pamatyti 3D, bet.. verta. Tokius efektingus "pasakiškus" filmus tai tikrai.
Paskutinė dalis... gaila.
Ši tikrai geresnė už 1-mąją Mirties relikvijų dalį.
Labai ir labai įtraukė. O dėl Sneipo, hey, nustebau.
Nustebino filmo pabaigos momentai [na, ta baltuma, traukinys, o paskui.. nenoriu išsiduoti].
Nors ir masinis, holivudinis, bet labai šaunus filmas [ir praktiškai visos jo dalys]. Pasigendu naujų-stiprių-pasakiškų (kaip kad Žiedų valdovas, pvz.), todėl pasibaigus paskutinei dalis visuomet savotiškai liūdna.
8,8/10

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Erasure Erasure
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 20315
  Iš viso užsiregistravę: 73864
  Naujausias narys: HarveyOswald
  Šiandien apsilankė: 650623