Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6667686970717273747576 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2011 m. birželio 29 d. 12:00:03
Quarantine 2:The Terminal,
Trumpas gana filmas, eilinio realiai siužeto, bet susižiūrėjo gana neblogai ir greitai.
5,7/10

Atsakyti

2011 m. birželio 29 d. 10:07:41
Karibu piratai 2

Atsakyti
saaulyytee
2011 m. birželio 29 d. 09:40:53
Paskutinis mano matytas filmas (tiksliau sakant, animacija) - Gražuolė ir pabaisa. Na, ne itin sužavėjo, bet prisiminti, kad pasauly būna ir tokių istorijų, verta. Vis viena baigėsi laimingai, kaip ir turi būti.

2011 m. birželio 27 d. 21:03:37
The Punisher (2004 metų) Na eilinis veiksmo filmas, tačiau soundtrackas patiko , o šiaip filmas buvo neblogas.

Atsakyti
Gabux
2011 m. birželio 27 d. 09:59:25
* Rain Man [1998]
https://www.imdb.com/title/tt0095953/

Šaunus.
Cruise čia labai jaunas, bet kažiko jis man apskritai amžinai jaunas ir nesenstantis : ]
Bet tikroji filmo žvaigždė, žinoma, Hoffman'as. Nuostabus jis su savo "Oou".. "That's definitely not my bed" ir t.t. Filme tvyro kažkokia "gera aura", o pabaiga net truputį sugraudino. Žodžiu, didelis pliusas.
8/10

* Blade Runner [1982]
https://www.imdb.com/title/tt0083658/

Šį filmą sužinojau klausydama Vangelio. Tad garso takelis išties vykęs.
Pati idėja man patiko ir dabar jau suprantu, iš kur kiti Sci-Fi filmai "ėmėsi įkvėpimo". Tik pabaiga liko kiek neaiški (paskutinė scena), man rodos, ji išties svarbi, bet kiek mintyse šifravau - ne itin mane įtikinančios interpretacijos.
Bet šiaip, klasika. Pažiūrėti verta.
7,1/10

* About Schmidt [2002]
https://www.imdb.com/title/tt0257360/

Nicholsonas čia kiek kitame amplua, nei esu pratusi matyti, bet puikus gi jis! Filmas ganėtinai atitiko komedijos žanrą, o ir tas sentimentalumas man visai šauniai tiko.
Smagus, neįpareigojantis.
7,8/10

2011 m. birželio 27 d. 01:04:36 2011-06-27 01:06:44
Karibų piratai: ant keistų bangų.
Rusų kalba su lietuviškais titrais. Vertimas - tragiškas, dauguma pasisakymų nė nesiteikta išversti, žodžiu, net ir man mažai kalbančiai rusų kalba, jautėsi tas vertėjo nemokšiškumas.
Na, apie siužetą galiu pasakyt, jog vietomis net labai sutelkė dėmesį, kaikuriose vietose buvo per daug nuspėjama.
Labiausiai aišku, sužavėjo - Johny Depp'o šelmiškumas, sumanumas, tos mergos vikrumas ir undinių grožis, trapumas, bet tuo pačiu ir mokėjimas pasipriešinti, net padėti.
Gal ir nieko toks sakyčiau. Jei kada dar nuspręsčiau žiūrėti, tai tik EN versiją.

Atsakyti
be_inis
2011 m. birželio 26 d. 15:26:36
giedrusia_ rašė:
"Beastly"

Šiuolaikiška 'Gražuolės ir pabaisos' pasaka. Įdomus, pamokantis, šike tiek kitoks negu visi filmas. Man patiko. 8,5/10 ;}

Prisipažinsiu, bandžiau žiūrėti šią tragediją. Bandžiau sunkiai, pasiaukojančiai visas penkias minutes. Užteko pamatyti tą merginą aka klaidą ir įsijungiau pron saitą.

Atsakyti
be_inis
2011 m. birželio 26 d. 15:23:40
Crazyz rašė:
Hanna,
Neblogų aktorių surinkta komanda, tačiau šiam filmui trūko daugiau veiksmo, daug lakstymo, bet va mažai veiksmo ir vis laukiau laukiau to tokio BOOM, bet deja, taip ir pasibaigė filmas. Super garso takelis (Chemical Brothers)
7/10

Filmas toks lievas, kad net nemačiau reikalo kažką apie jį pasakyti. Idėja gera, bet vietose kuriose filmas turėjo žibėti, filmas čiulpė. O kitose naturaliai čiulpė.
Muzika gal dar kart ir patikrinsiu.

Atsakyti
Crazyz
2011 m. birželio 26 d. 11:59:54
Hanna,
Neblogų aktorių surinkta komanda, tačiau šiam filmui trūko daugiau veiksmo, daug lakstymo, bet va mažai veiksmo ir vis laukiau laukiau to tokio BOOM, bet deja, taip ir pasibaigė filmas. Super garso takelis (Chemical Brothers)
7/10

Atsakyti
gefod
2011 m. birželio 26 d. 01:14:00
Mister Nobody, buvo gal idomus, taciau labai debiliskas, vietomis verciantis susimastyti taciau toks kvailas kad neitraukciau net tarp patinkanciu

2011 m. birželio 25 d. 23:21:56 2011-06-25 23:26:36
The War Collection: How Hitler Lost the War
Man,Kaip mėgstančiai istorinius filmus visai patiko. Na, keli dalykai užkliuvo : vietose, kur Hitleris kalba - video pagreitinimas (atrodė labai neestetiškai) bei kaikurių liudininkų sunki anglų kalba (buvo sunku suprast)...
Bet šiaip sužinojau keletą dalykų, kurių nežinojau prieš žiūrėjimą.

Atsakyti
metallistas
2011 m. birželio 25 d. 19:02:31
"Kurt Cobain About a Son" (2006).
Geras filmas, turetu patikti kiekvienam Nirvanos gerbejui

2011 m. birželio 25 d. 18:33:24
"Beastly"

Šiuolaikiška 'Gražuolės ir pabaisos' pasaka. Įdomus, pamokantis, šike tiek kitoks negu visi filmas. Man patiko. 8,5/10 ;}

Atsakyti
dingusi_kazkur
2011 m. birželio 25 d. 17:41:42
"Transamerika".

Kažkada mačiau reklamą per TV ir sudomino. Plius, vaidina Felicity Huffman (Lynette iš "Desperate Housewives") ir norėjau ją pamatyti dar kur nors. Toks specifinis filmas, ne iš tų, kur žiūri, ir žinai kas bus. Įdomi tema.

2011 m. birželio 23 d. 16:05:00
Karibų piratai: ant keistų bangų,

Maniau bus blogiau, o visai nieko, gal 3d ir nepasireiškė dideliais efektais, tačiau visai gerai susižiūrėjo, nors kliuvo keletas siužeto vietų, vat tas undines tai užskaitau.
7,5/10
Ir daugiau neisiu į kiną rytais, užknisa tie vaikai.

Atsakyti
green_moon
2011 m. birželio 21 d. 01:05:51
Revolver(2005)
bet tai kaaaaaip sunku issirinkti koki filma ziureti kai reikia tartis su kazkuo. issssunke mane iki paskutinio kraujo laso, ir galiausiai nusileidau, galvojau bus toks kur vien aktoriu pavardes balus deda, o is siuzeto nulis, mazdaug ziovauji puse filmo, prasukineji, o pabaigoj toks savim patenkintas skeli ''sakiau kad taip bus''. bet patiko, manau, net labiau nei draugui kuris sito verkiant ir norejo. stebetinai neblogas siaip, neprailgo, viskas buvo labai gerai, jei rimtai tai as taip patikejau istorija, kaip kai serialus tuos meksikieciu bobutes ziuri ir poto atrodo tiki, kad istikruju tas luisas marijus apgavo magdalena, ir nekencia jo is visos sirdies. nu zinot, is tos serijos. guy ritchie kyla mano akyse siaip geda prisipazint. duodu 7

2011 m. birželio 21 d. 00:20:39
pradejau ziureti sena britu tv show only fools and horses... tai jokiam kitam filmui neliko laiko
labai patariu
tiesa gaila pastebejau paprastai britai filmuoja trumpus sezonus 6-8 serijos... tai sitam serialui irgi sitas galioja... vienas dziugina buvo prikurta net 9 sezonai... su pertraukom...1981-2003

next year, we'll be millionaires!

2011 m. birželio 19 d. 22:14:27 2011-06-19 22:15:10
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Filmas visai patiko, vietomis gal buvo per daug ištemptas, bet šiaip gera dalis, 8/10

Priest (2011)

Tikėjaus labai daug iš šito filmo, bet ganėtinai nuvylė, buvo per daug fantastikos, nors ir pavadintas siaubo filmu, bet toli gražu jo nepriminė, prastokai pastatytas filmas, mintis gera, bet neišplėtota netinkamai. ( 5/10)

The hangover (2009)

Žiauriai gera komedija , tikriausiai ir antroji dalis niekuo neprastesnė, reikės pažiurėt, nes gera įspūdi paliko. Vertinu 9/10

Atsakyti
dingussi
2011 m. birželio 19 d. 21:40:04
Everybody's Fine - liūdnas, bet gražus - puikiai atspindi šiuolaikinį susvetimėjimą, kuris pateisinamas nenoru skaudinti.

2011 m. birželio 19 d. 21:06:46
13

Pradžia labai įtraukė, buvo įdomu žiūrėti ir spėlioti kas tai per 'darbelis'. O tolimesnė filmo eiga buvo kaip ant lėkštutės patiekta.
6/10

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Erasure Erasure
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 20315
  Iš viso užsiregistravę: 73864
  Naujausias narys: HarveyOswald
  Šiandien apsilankė: 650623