| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2011 m. birželio 29 d. 12:00:03
Trumpas gana filmas, eilinio realiai siužeto, bet susižiūrėjo gana neblogai ir greitai.
5,7/10
2011 m. birželio 29 d. 10:07:41
2011 m. birželio 29 d. 09:40:53
2011 m. birželio 27 d. 21:03:37
2011 m. birželio 27 d. 09:59:25
https://www.imdb.com/title/tt0095953/
Šaunus.
Cruise čia labai jaunas, bet kažiko jis man apskritai amžinai jaunas ir nesenstantis : ]
Bet tikroji filmo žvaigždė, žinoma, Hoffman'as. Nuostabus jis su savo "Oou".. "That's definitely not my bed" ir t.t. Filme tvyro kažkokia "gera aura", o pabaiga net truputį sugraudino. Žodžiu, didelis pliusas.
8/10
* Blade Runner [1982]
https://www.imdb.com/title/tt0083658/
Šį filmą sužinojau klausydama Vangelio. Tad garso takelis išties vykęs.
Pati idėja man patiko ir dabar jau suprantu, iš kur kiti Sci-Fi filmai "ėmėsi įkvėpimo". Tik pabaiga liko kiek neaiški (paskutinė scena), man rodos, ji išties svarbi, bet kiek mintyse šifravau - ne itin mane įtikinančios interpretacijos.
Bet šiaip, klasika. Pažiūrėti verta.
7,1/10
* About Schmidt [2002]
https://www.imdb.com/title/tt0257360/
Nicholsonas čia kiek kitame amplua, nei esu pratusi matyti, bet puikus gi jis! Filmas ganėtinai atitiko komedijos žanrą, o ir tas sentimentalumas man visai šauniai tiko.
Smagus, neįpareigojantis.
7,8/10
2011 m. birželio 27 d. 01:04:36
Rusų kalba su lietuviškais titrais. Vertimas - tragiškas, dauguma pasisakymų nė nesiteikta išversti, žodžiu, net ir man mažai kalbančiai rusų kalba, jautėsi tas vertėjo nemokšiškumas.
Na, apie siužetą galiu pasakyt, jog vietomis net labai sutelkė dėmesį, kaikuriose vietose buvo per daug nuspėjama.
Labiausiai aišku, sužavėjo - Johny Depp'o šelmiškumas, sumanumas, tos mergos vikrumas ir undinių grožis, trapumas, bet tuo pačiu ir mokėjimas pasipriešinti, net padėti.
Gal ir nieko toks sakyčiau. Jei kada dar nuspręsčiau žiūrėti, tai tik EN versiją.
2011 m. birželio 26 d. 15:26:36
"Beastly"
Šiuolaikiška 'Gražuolės ir pabaisos' pasaka. Įdomus, pamokantis, šike tiek kitoks negu visi filmas. Man patiko. 8,5/10 ;}
Prisipažinsiu, bandžiau žiūrėti šią tragediją. Bandžiau sunkiai, pasiaukojančiai visas penkias minutes. Užteko pamatyti tą merginą aka klaidą ir įsijungiau pron saitą.
2011 m. birželio 26 d. 15:23:40
Hanna,
Neblogų aktorių surinkta komanda, tačiau šiam filmui trūko daugiau veiksmo, daug lakstymo, bet va mažai veiksmo ir vis laukiau laukiau to tokio BOOM, bet deja, taip ir pasibaigė filmas. Super garso takelis (Chemical Brothers)
7/10
Filmas toks lievas, kad net nemačiau reikalo kažką apie jį pasakyti. Idėja gera, bet vietose kuriose filmas turėjo žibėti, filmas čiulpė. O kitose naturaliai čiulpė.
Muzika gal dar kart ir patikrinsiu.
2011 m. birželio 26 d. 11:59:54
Neblogų aktorių surinkta komanda, tačiau šiam filmui trūko daugiau veiksmo, daug lakstymo, bet va mažai veiksmo ir vis laukiau laukiau to tokio BOOM, bet deja, taip ir pasibaigė filmas. Super garso takelis (Chemical Brothers)
7/10
2011 m. birželio 26 d. 01:14:00
2011 m. birželio 25 d. 23:21:56
Man,Kaip mėgstančiai istorinius filmus visai patiko. Na, keli dalykai užkliuvo : vietose, kur Hitleris kalba - video pagreitinimas (atrodė labai neestetiškai) bei kaikurių liudininkų sunki anglų kalba (buvo sunku suprast)...
Bet šiaip sužinojau keletą dalykų, kurių nežinojau prieš žiūrėjimą.
2011 m. birželio 25 d. 19:02:31
Geras filmas, turetu patikti kiekvienam Nirvanos gerbejui
2011 m. birželio 25 d. 18:33:24
Šiuolaikiška 'Gražuolės ir pabaisos' pasaka. Įdomus, pamokantis, šike tiek kitoks negu visi filmas. Man patiko. 8,5/10 ;}
2011 m. birželio 25 d. 17:41:42
Kažkada mačiau reklamą per TV ir sudomino. Plius, vaidina Felicity Huffman (Lynette iš "Desperate Housewives") ir norėjau ją pamatyti dar kur nors. Toks specifinis filmas, ne iš tų, kur žiūri, ir žinai kas bus. Įdomi tema.
2011 m. birželio 23 d. 16:05:00
Maniau bus blogiau, o visai nieko, gal 3d ir nepasireiškė dideliais efektais, tačiau visai gerai susižiūrėjo, nors kliuvo keletas siužeto vietų, vat tas undines tai užskaitau.
7,5/10
Ir daugiau neisiu į kiną rytais, užknisa tie vaikai.
2011 m. birželio 21 d. 01:05:51
bet tai kaaaaaip sunku issirinkti koki filma ziureti kai reikia tartis su kazkuo. issssunke mane iki paskutinio kraujo laso, ir galiausiai nusileidau, galvojau bus toks kur vien aktoriu pavardes balus deda, o is siuzeto nulis, mazdaug ziovauji puse filmo, prasukineji, o pabaigoj toks savim patenkintas skeli ''sakiau kad taip bus''. bet patiko, manau, net labiau nei draugui kuris sito verkiant ir norejo. stebetinai neblogas siaip, neprailgo, viskas buvo labai gerai, jei rimtai tai as taip patikejau istorija, kaip kai serialus tuos meksikieciu bobutes ziuri ir poto atrodo tiki, kad istikruju tas luisas marijus apgavo magdalena, ir nekencia jo is visos sirdies. nu zinot, is tos serijos. guy ritchie kyla mano akyse siaip geda prisipazint. duodu 7
2011 m. birželio 21 d. 00:20:39
labai patariu
tiesa gaila pastebejau paprastai britai filmuoja trumpus sezonus 6-8 serijos... tai sitam serialui irgi sitas galioja... vienas dziugina buvo prikurta net 9 sezonai... su pertraukom...1981-2003
next year, we'll be millionaires!
2011 m. birželio 19 d. 22:14:27
Filmas visai patiko, vietomis gal buvo per daug ištemptas, bet šiaip gera dalis, 8/10
Priest (2011)
Tikėjaus labai daug iš šito filmo, bet ganėtinai nuvylė, buvo per daug fantastikos, nors ir pavadintas siaubo filmu, bet toli gražu jo nepriminė, prastokai pastatytas filmas, mintis gera, bet neišplėtota netinkamai. ( 5/10)
The hangover (2009)
Žiauriai gera komedija , tikriausiai ir antroji dalis niekuo neprastesnė, reikės pažiurėt, nes gera įspūdi paliko. Vertinu 9/10
2011 m. birželio 19 d. 21:40:04
2011 m. birželio 19 d. 21:06:46
Pradžia labai įtraukė, buvo įdomu žiūrėti ir spėlioti kas tai per 'darbelis'. O tolimesnė filmo eiga buvo kaip ant lėkštutės patiekta.
6/10