Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6869707172737475767778 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ji_Kvepuoja
2011 m. gegužės 31 d. 22:10:54
Drive Angry

N. Cage kaip visada nerealus. Pats filmas su šiokiais tokiais fantastikos elementais, bet patiko visai. Lyg ir labai daug kažkokių įspūdingų efektų nemačiau, bet įdomu tada būt buvę 3D pažiūrėt.
7/10

2011 m. gegužės 31 d. 21:46:52
Revoliutionary road. Kad ir kaip smarkiai nemegstu di Caprio, paziurejau sita filma. Tikrai labai patiko. kazkaip i vaidyba nesigilinau, nes pati filmo ideja buvo "kaip tik man" Tikrai puikus filmas 10!

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Snoopy_
2011 m. gegužės 30 d. 20:31:19
Karo dievas. Vakar per TV3 rode . Labai geras filmas . : )))

Atsakyti
Dead_soul
2011 m. gegužės 30 d. 18:57:16
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Nu man tai lb lb, man visi piratai sitie lb lb Johny deppas kaip visada tobulas, su savo tais judesiukais Po king's speech dievinu Geoffrey Rush, todel ir sitam filme jis man buvo nuostabus vat penelope netiko man kazko ;o siaip lb graz moteriska, nu bet kazkaip nesiziurejo ;o tokia nepiratiska O undine kokio grozio mergaite... varvinau seile negalejau ;o siaip gal kai kuriose vietose pasirode siek tiek istesta, bet vistiek ziurejau su malonumu Ydomiai lb su tuo Juodojo Perlo ikalinimu sumastyta Zodziu 10!

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. gegužės 30 d. 18:53:33
Van Helsingas
Geeeeeras. Neprailgo žiūrėt visai.

Soldier
Ganėtinai primityvus, efektai irgi ne įspūdingi, bet žiūrimas.

2011 m. gegužės 30 d. 18:30:24
baigiau ziuret the big bang theory,
tai ka atsisveikinam su herojais iki rudenio

2011 m. gegužės 30 d. 18:26:37
Rio
mėšlas, nežiūrėkit. Jokios ale intrigos, negražiai nupieštas ir šiaip, mėšlas.

2011 m. gegužės 30 d. 10:03:58
* Dark City [1998]
https://www.imdb.com/title/tt0118929/

Na... Žinau, kad žanras yra sci-fi , bet vis tiek tikėjausi kažko realistiškesnio.. Siužetinės idėjos vietomis įdomios ir, mano manymu, jas buvo galima išties produktyviau išvystyti. O šiaip, filmas su daug plikų žmogeliukų-ateivių, įspūdžio gero tikrai nepaliko.
5,1/10

2011 m. gegužės 29 d. 17:40:55
Barfly, 1987

C. Bukowski'io parasytas, Mikey Rourke atlieka pagrindini vaidmeni. Keista, kad manau jog zinau is kur ateina tokios idejos, situacijos ir scenarijai.

Atsakyti
metal4ewer
2011 m. gegužės 29 d. 16:08:09
nip tuck (grozio peilis) 2 sezonas 13 serija

Atsakyti
dingussi
2011 m. gegužės 28 d. 17:51:28
https://www.facebook.com/pages/Ki...11422 4591995225 <-- gal kam bus įdomu ir norėsit pasidalint filmų rekomendacijom, rasdami bent 3 priežastis kodėl tą filmą verta pamatyti

o iš paskutinių matytu, toks labiau įstrigęs Barney's Version apie vieno vyro gyvenimą, tris vedybas ir vieną vienintelę mylėta moterį - kuo toliau tuo labiau man patinka Paul Giamatti atsidavimas vaidmeniui

2011 m. gegužės 27 d. 14:24:15
Ji_Kvepuoja rašė:
Stardust

ir juoko ir ašarų šiame filme netrūksta. įdomus fantastinis-nuotykių-meilės filmas : )
9/10

šis ir man labai jaukiai susižiūrėjo.

2011 m. gegužės 27 d. 12:44:21
lenku Chłopaki nie płaczą (2000) (angliskai Boys Don't Cry)
labai gera kriminaline komedija, tokios man labiausiai patinka, (kartu su juodo humoro siaubo komedijom, bet geru ne tiek jau ir daug pasitaiko)
jeigu kas supranta gerai lenkiskai tai sita nepraleiskit

jums patiks, jeigu patiko pulp fiction, zero...

2011 m. gegužės 26 d. 15:31:11
Stand by Me

gerai žinomi aktoriai, dar labai labai jauni, pagūglinus sunku net patikėt, kad čia jie iš tikro vaidino.
filmas paremtas King'o knyga (nepamenu kuria tik). šiaip ganėtinai įdomus, apie keturių berniukų nuotykius, išgyvenimus, vidinius lūžius ir t.t.
spaudžiu patinka. 8.7/10

Stardust

ir juoko ir ašarų šiame filme netrūksta. įdomus fantastinis-nuotykių-meilės filmas : )
9/10

2011 m. gegužės 25 d. 10:39:56
* Rear Window [1954]
https://www.imdb.com/title/tt0047396/

Hitchcock'as neblogai padirbėjo.
Man labai patiko Grace Kelly, tokia moteriška ir subtili.
Patiko juokeliai, pats siužetas, pabaigos išsisprendimas. Visąlaik laukiau, kaip ten toliau jų detektyvas pasibaigs.
Labai šaunus filmas.
8/10

2011 m. gegužės 23 d. 21:40:03
Insidious 2011- tipinis siaubo filmas su pabaiga , kuri kaip visada tokio zanro nuvilia. Man buvo baisokas, gal del to, jog ziurejau kine ir mane erzino tas siurpus garsas, na ivertinciau kokiais 6/10. Siulau paziuret siaubiaku megejams, bet jis tikrai niekuo nenustebins....

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. gegužės 23 d. 12:37:51
Equilibrium

labai labai patiko. šaudo-gaudo principas, bet pats siužetas nėra banalus ir tas šaudymas-gaudymas labai gerai pateiktas.
8.5/10

Moksliukų kerštas

va čia tai komedija seniai buvau mačiusi ir linkomanijai ačiū, kad priminė jį )
8/10

2011 m. gegužės 22 d. 14:08:10
italu Dellamorte Dellamore (1994)

https://s002.radikal.ru/i199/1104/ae/0481ec68cd07.jpg

kultinis italu siaubo filmas, siek tiek romantikos trupuciuko juodo humoro, nors as asmeniskai nelinkes kazkaip apibudint filmo zanra, nera tai klasikinis siaubo filmas na ir ta romantika tokia salygina... . geras, puikus, vaikams neziuret, sugaisinsit laika, ir jums nepatiks. o del muzikos tai cia jau atskira kalba, ji nuostabi. aktoriai +++
pats galeciau vertinti turbut 9/10 na bet kazkaip buvau labai pasiilges kazko panasaus, ir mano nuotaikai puikiai tiko, tai duodu 10.

retas filmas, kino gurmanams i kolekcija

2011 m. gegužės 22 d. 11:56:33
The Warrior's Way,
Na, kažkaip gal tikėjausi ir norėjosi daugiau pačių skerdynių, patinka tos scenos su kardais ir samurajais.
Filmą iš tikro galima žiūrėti, tik jame vat tų daugiau skerdynių ir trūko. 6,4/10

Mirrors 2,
Pirma dalis visa galva geresnė buvo, o dabar? Realiai tai crap, siužetas trumpas ir išsisėmęs. Nesiūliau žiūrėti. 5/10

Atsakyti
Dead_soul
2011 m. gegužės 22 d. 01:07:13
1."Mano kaimynas totoro" ar kazkaip panasiai vadinasi, tai supratau, kad nemegstu multiku, kuriu pagrindiniai veikejai vaikai. Ir siaip tokia istorija neispudinga mama serga, vaikas dingtsa... nu nelabai man, is 10 tik kokius 6 teduociau.

2. Keliaujanti pilis. Kazkada buvau padeju ziuret bet nebaigiau, tai nusprendziau dabar paziuret. 10 su pliusu. Istorija nuostabi, nieko nepridesi ir neatimsi. Buvo vietu, kai man nedasilo kam jis ten kariauja ir kas ten isvis per karas Nu bet jau Haulas tai toks.. mm. Zodziu puikus multikas.

3. Rio. Linksmas visai filmukas, bet nepasakyciau, kad kazkas lb ipatingo. Pastaruoju metu tikrai daug ydomesniu multiku buvo nu, bet kokius 8 is 10 duociau

4. Princese Mononoke. Buvau macius kai maza buvau, tai tada man labai nepatiko Dabar - priesingai. 9/10.

Na ir vienas meninis filmas, jei galima ji butu ivardinti kaip "viena", tai Krikstatevis. 2 dalis man asmeniskai pati geriausia, isimylejau Roberta Deniro, o tiksliau jauna Don'a Corleone Tol kol ziurejau filma, jis neatrode ispudingas, net vietomis gana nuobodokas. Taciau praejus kazkur savaitei po perziuros, kai jau viskas nusistovejo pradejau svaigt del jo Siaip filmai apie gansgsterius visokius ne man, taciau "krikstatevis" ta mafijos gyvenima perteikia visai kitaip, nei kiti filmai, kur "saudo-gaudo", pirstus kapoja ir panasiai. Cia kazkaip labiau orientuota i jausmus, i seima, santykius tarp seimu. Jei atvirai tai dar karta nebeprisiversciau paziuret, taciau visiems nemaciusiems tikrai rekomenduoju, labai geras filmas. Ir paziuret kaip atrodo jauni zymus aktoriai - tobula Tik dabar paziurejus krikstatevi emiau suprasti daugeli ir naujesniu filmu vietu, daznai ypac visokiuose parodijuose buna pilna scenu is krikstatevio, o nemaciusiam aisku nesuprast to. Tai dabar ziuredama filma jei matau kad mafijozas eina pirkt apelsinu ir ji susaudo jau galiu girtis, kad zinau zinau is kur cia 10/10 Ir Alas Pacino - mmm, puikiai tinka jam toks vaidmuo Deja, man Maikas siaip, kaip herojus nepatiko, todel ir apie vaidyba Pacino negaliu nieko pasakyt, nes nuomone bus subjektyvi

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 6869707172737475767778 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Damon Albarn Damon Albarn
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 24059
  Iš viso užsiregistravę: 73865
  Naujausias narys: AngelicaPhan
  Šiandien apsilankė: 1183609