| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2011 m. gegužės 31 d. 22:10:54
N. Cage kaip visada nerealus. Pats filmas su šiokiais tokiais fantastikos elementais, bet patiko visai. Lyg ir labai daug kažkokių įspūdingų efektų nemačiau, bet įdomu tada būt buvę 3D pažiūrėt.
7/10
2011 m. gegužės 31 d. 21:46:52
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2011 m. gegužės 30 d. 20:31:19
2011 m. gegužės 30 d. 18:57:16
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2011 m. gegužės 30 d. 18:53:33
Geeeeeras. Neprailgo žiūrėt visai.
Soldier
Ganėtinai primityvus, efektai irgi ne įspūdingi, bet žiūrimas.
2011 m. gegužės 30 d. 18:30:24
tai ka atsisveikinam su herojais iki rudenio
2011 m. gegužės 30 d. 18:26:37
mėšlas, nežiūrėkit. Jokios ale intrigos, negražiai nupieštas ir šiaip, mėšlas.
2011 m. gegužės 30 d. 10:03:58
https://www.imdb.com/title/tt0118929/
Na... Žinau, kad žanras yra sci-fi , bet vis tiek tikėjausi kažko realistiškesnio.. Siužetinės idėjos vietomis įdomios ir, mano manymu, jas buvo galima išties produktyviau išvystyti. O šiaip, filmas su daug plikų žmogeliukų-ateivių, įspūdžio gero tikrai nepaliko.
5,1/10
2011 m. gegužės 29 d. 17:40:55
C. Bukowski'io parasytas, Mikey Rourke atlieka pagrindini vaidmeni. Keista, kad manau jog zinau is kur ateina tokios idejos, situacijos ir scenarijai.
2011 m. gegužės 29 d. 16:08:09
2011 m. gegužės 28 d. 17:51:28
o iš paskutinių matytu, toks labiau įstrigęs Barney's Version apie vieno vyro gyvenimą, tris vedybas ir vieną vienintelę mylėta moterį - kuo toliau tuo labiau man patinka Paul Giamatti atsidavimas vaidmeniui
2011 m. gegužės 27 d. 14:24:15
Stardust
ir juoko ir ašarų šiame filme netrūksta. įdomus fantastinis-nuotykių-meilės filmas : )
9/10
šis ir man labai jaukiai susižiūrėjo.
2011 m. gegužės 27 d. 12:44:21
labai gera kriminaline komedija, tokios man labiausiai patinka, (kartu su juodo humoro siaubo komedijom, bet geru ne tiek jau ir daug pasitaiko)
jeigu kas supranta gerai lenkiskai tai sita nepraleiskit
jums patiks, jeigu patiko pulp fiction, zero...
2011 m. gegužės 26 d. 15:31:11
gerai žinomi aktoriai, dar labai labai jauni, pagūglinus sunku net patikėt, kad čia jie iš tikro vaidino.
filmas paremtas King'o knyga (nepamenu kuria tik). šiaip ganėtinai įdomus, apie keturių berniukų nuotykius, išgyvenimus, vidinius lūžius ir t.t.
spaudžiu patinka. 8.7/10
Stardust
ir juoko ir ašarų šiame filme netrūksta. įdomus fantastinis-nuotykių-meilės filmas : )
9/10
2011 m. gegužės 25 d. 10:39:56
https://www.imdb.com/title/tt0047396/
Hitchcock'as neblogai padirbėjo.
Man labai patiko Grace Kelly, tokia moteriška ir subtili.
Patiko juokeliai, pats siužetas, pabaigos išsisprendimas. Visąlaik laukiau, kaip ten toliau jų detektyvas pasibaigs.
Labai šaunus filmas.
8/10
2011 m. gegužės 23 d. 21:40:03
2011 m. gegužės 23 d. 12:37:51
labai labai patiko. šaudo-gaudo principas, bet pats siužetas nėra banalus ir tas šaudymas-gaudymas labai gerai pateiktas.
8.5/10
Moksliukų kerštas
va čia tai komedija
8/10
2011 m. gegužės 22 d. 14:08:10
kultinis italu siaubo filmas, siek tiek romantikos trupuciuko juodo humoro, nors as asmeniskai nelinkes kazkaip apibudint filmo zanra, nera tai klasikinis siaubo filmas na ir ta romantika tokia salygina... . geras, puikus, vaikams neziuret, sugaisinsit laika, ir jums nepatiks. o del muzikos tai cia jau atskira kalba, ji nuostabi. aktoriai +++
pats galeciau vertinti turbut 9/10 na bet kazkaip buvau labai pasiilges kazko panasaus, ir mano nuotaikai puikiai tiko, tai duodu 10.
retas filmas, kino gurmanams i kolekcija
2011 m. gegužės 22 d. 11:56:33
Na, kažkaip gal tikėjausi ir norėjosi daugiau pačių skerdynių, patinka tos scenos su kardais ir samurajais.
Filmą iš tikro galima žiūrėti, tik jame vat tų daugiau skerdynių ir trūko. 6,4/10
Mirrors 2,
Pirma dalis visa galva geresnė buvo, o dabar? Realiai tai crap, siužetas trumpas ir išsisėmęs. Nesiūliau žiūrėti. 5/10
2011 m. gegužės 22 d. 01:07:13
2. Keliaujanti pilis. Kazkada buvau padeju ziuret bet nebaigiau, tai nusprendziau dabar paziuret. 10 su pliusu. Istorija nuostabi, nieko nepridesi ir neatimsi. Buvo vietu, kai man nedasilo kam jis ten kariauja ir kas ten isvis per karas
3. Rio. Linksmas visai filmukas, bet nepasakyciau, kad kazkas lb ipatingo. Pastaruoju metu tikrai daug ydomesniu multiku buvo
4. Princese Mononoke. Buvau macius kai maza buvau, tai tada man labai nepatiko
Na ir vienas meninis filmas, jei galima ji butu ivardinti kaip "viena", tai Krikstatevis. 2 dalis man asmeniskai pati geriausia, isimylejau Roberta Deniro, o tiksliau jauna Don'a Corleone