| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2011 m. gegužės 11 d. 20:56:09
Įdomus filmas, ir pati filmo istorija įdomi, filmas sukurtas pagal tikrą istoriją. Na, kas mėgstate filmus apie nusikaltimus ir mafiją, tai rekomenduoju
7,5/10
2011 m. gegužės 10 d. 01:16:00
2011 m. gegužės 9 d. 09:28:54
o kad tu kažką žiūri su zombiais aš tikrai nepagalvojau, o gal kada ir skaičiau, bet pamiršau tavo skonių.
P.S.
beje...ar tu vis dar taip nekenti žmonių? [jei kalbant apie tavo šį nickname'ą?]
Aš, kaip ir visa likusi žmonijos dalis, viską pirmiausiai vertinu per savo prizmę. Kadangi šiuo atveju sąvoka zombiemanė kaip pirštu į akį apie mane, tai net nesusimąsčiau, kad gali būti kažkas daugiau.
P.S. Nyyy, tarkim truputį suaugau ir dabar tik šiaip jų nemėgstu. Nors ne, meluoju, kai kuriuos mėgstu
O dabar grįžtam prie temos:
The Fearless Vampire Killers 91967)
Šio filmo motyvais sukurtas vienas mano mylimiausių miuziklų Tanz der Vampire, todėl turėtų būti gėda iki šiol būt nemačius filmo. Bet yra kaip yra.
Pats filmas... net nežinau kaip vertint. Turbūt reikia pamatyti ir susidaryti nuosavą įspūdį
Beje,visai gerai atrodo ta būsimoji žudiko- maniako auka aka Sharon Tate, kurios vaidyba kelia abejonių, bet negi ginčysies su režisierium (busimu našliu Romanu Polanskiu).
2011 m. gegužės 9 d. 00:52:29
Pažiūrėjau filmą su K.Stewart ir R.Patinson, tiksliau ein į pabaigą šis jaunimui skirtas filmas.
....
Bet Twilight ne tas pats kas Sunset arba Dusk.
Zombiemanai ir zombiemanės neras daug šiame filme, čia fentezi filmas, mėgstantiems tokius kaip Lord of the rings...
Tai, kad man patinka zombiai, nereiškia, kad pati esu zombis, kuriam tik žarnų ir kitų vidaus organų reikia
Mizentropija, čia nebuvo apie tave. Tikrai neturėjau galvoj tavęs.
Tiesiog mano mintys vystėsi iš praeito savo komentaro mano rašyto šioj temoje [filmas Twilight ir kiti apie vampyrus,vilkolakius,zombius man lb nepatink] o kad tu kažką žiūri su zombiais aš tikrai nepagalvojau, o gal kada ir skaičiau, bet pamiršau tavo skonių.
P.S.
beje...ar tu vis dar taip nekenti žmonių? [jei kalbant apie tavo šį nickname'ą?]
2011 m. gegužės 7 d. 13:54:38
2011 m. gegužės 7 d. 10:02:28
Zombiemanai ir zombiemanės neras daug šiame filme, čia fentezi filmas, mėgstantiems tokius kaip Lord of the rings...
Tai, kad man patinka zombiai, nereiškia, kad pati esu zombis, kuriam tik žarnų ir kitų vidaus organų reikia
Galbūt nustebsi, bet esu mačius visus tuos išvardintus filmus (įskaitant ir "Žiedų valdovą"), kai kuriuos net ne po vieną kartą žiūrėjau.
Ir Beowulf'ą pažiūrėsiu (kas kad per monitorių, geriau gi žvirblis saujoj, nei... ) tik reikia laiko surasti. O tai yra sudėtinga. Nes retai kada būna tokie momentai, kai niekas aplink nevaikšto ir gali ramiai užkalti ir sutelkti dėmesį į tai, kas ekrane daros.
2011 m. gegužės 6 d. 22:13:25
whatever,
nežiūrėsiu linkų. bet pasakysiu: su A.Hopkinsu, A.Jolie ir Malkovičium, mačius?
Bet dabar turbūt pažiūrėsiu (kad jau prisiminiau).
Užtat mačiau antrą. Neypatingas, bet žiūrisi pakankamai lengvai. Net Ch. Lamberto "vaidyba" reikalo negadina
labai gražiai perpiešti tikri žmonės + pridėta labai įspūdingų mitinių būtybių. fentezi žanro vertintojai ir tie kas žiūri Roberto Zemeckis filmus (Kas įkalino triušį Rodžerį, Atgal į ateitį bei forrestas gumpas) gali atkreipt dėmesį į toky filmą. Zombiemanai ir zombiemanės neras daug šiame filme, čia fentezi filmas, mėgstantiems tokius kaip Lord of the rings...
2011 m. gegužės 6 d. 22:08:33
Vieni jį vadina kaip Saulėlydis, kiti - kaip prietema, o treti - prieblanda.
Bet Twilight ne tas pats kas Sunset arba Dusk.
Nesvarbu pavadinimas, bet svarbu - pats filmas. Jis - ne man, vertinčiau 6/10 vertas gerų žodžių dėl specialiųjų efektų ir pagrindinių herojų stilistų darbo, t.y. makijažo, grimo... o šiaip, nieko nerealaus sau neradau šioje legendos ekranizacijoje.
2011 m. gegužės 6 d. 16:22:40
nuo ko prasidejo Demi Moore... jeigu imdb ne meluoja tai cia jos antras filmas.
pigus filmas, simta metu jis butu man nereikalingas, na bet del DM paziurejau. solidarus su imdb juzeriais 3/10. siaip scenarijus galejo iseiti neblogas, siokia tokia antiutopija ir taip toliau, bet viskas ka mes gavom... galima atpasakot 5 sakiniais...
zodziu gal cia reiketu kaltinti filmo biudzeta (800 tukstanciu jav $, praejus desimciai metu vien DM atlyginimas bus 3mln) ar tai daryti dar nuolaida filmo senumui, gal tais laikais tai buvo visai padorus siaubekas. siolaikiniam kinomanui neverta gaisint laiko (nebent tenkinat dvi salygas a) jus esat siaubo megejas, ir tiesiog priprate prie panasiu ' sedevru ' b) esat Demi Moore gerbejas/gerbeja
PS siaip DM nera cia ispudinga
2011 m. gegužės 6 d. 09:04:41
whatever,
Bet dabar turbūt pažiūrėsiu (kad jau prisiminiau).
Užtat mačiau antrą. Neypatingas, bet žiūrisi pakankamai lengvai. Net Ch. Lamberto "vaidyba" reikalo negadina
2011 m. gegužės 5 d. 22:49:19
Beowulfas
Tai kad ne vienas filmas tokiu pavadinimu yra
Yra >šitas< ir va>šitas<.
Apie kurį kalbi?
whatever,
2011 m. gegužės 5 d. 21:15:52
Apie vieną tokį poną Kopfrkinglą, precizišką krematoriumo direktorių, mylintį savo šeimą, dar labiau — savo darbą, skaitantį Tibeto mirusiųjų knygą ir kilniaširdiškai pasiryžusį kuo greičiau kremavimo būdu visus išvaduoti iš šitos ašarų pakalnės. Apžiūri, sušukuoja, palydi į krosnį. Dar, tiesa, graži smulkmena — veiksmas vyksta nacių okupacijos metais. Keičiasi valdžia ir ideologija, visuotinės suirutės sūkuryje jautrios sielos Karlui gimsta nauja, tobulesnė idėja — o kas, jei iš savo šventovės (krematoriumo) vietoj vieno nelaimėlio tuo pačiu metu į geresnį pasaulį išsiųsti būtų galima kelis, keliolika, keliasdešimt?
Holokausto tema, be abejo, filme aktuali, bet matyti vien ją būtų kiek ribota. Žmogaus blogio genezė, kaip tema — universali, neįtelpanti į jokius chronologinius rėmus, amžina. Įstabi charakterio metamorfozė (šleikščiai meilus paviršius akivaizdžiai toks pat dekoratyvus, kaip bute kabinami paveikslai), nuostabus kameros darbas (kokie kampai ir perėjimai iš vienos scenos į kitą!), puiki scenografija. Ne, iš tiesų tai yra fantastiškai baisus filmas, kažin, ar kada yra tekę matyti tokią gražią beprotybę. 10/10 be jokių klaustukų. Knyga jau laukia savo eilės.
2011 m. gegužės 5 d. 11:18:00
Beowulfas
Tai kad ne vienas filmas tokiu pavadinimu yra
Yra >šitas< ir va>šitas<.
Apie kurį kalbi?
2011 m. gegužės 5 d. 11:12:01
Iš pasipūtusio berniuko atėmė plaktuką ir privilegijas. Tai va ir ieško visą filmą jis to savo plaktuko.
Graži pasaka, neperkrauta seilėmis, atgaivinti pavargusiai smegeninei
2011 m. gegužės 5 d. 10:19:48
2011 m. gegužės 4 d. 23:37:02
* Chloe [2009]
https://www.imdb.com/title/tt1352824/
.....
Filmas, puiki pamoka pavydžioms moteriškėms, kad NEreikia sekti savųjų vyrų (negana to, kad tai žemina jas pačias, bet ir kartais nemotyvuotai pridaroma baisių nesąmonių, kenkiančių pačioms).
.....
7/10
Aukso vertės žodžiai
2011 m. gegužės 4 d. 23:32:10
irgi nesiruošiu kažką apie jį sakyti, pasakoti, ar komentuot.
reikia pažiūrėt
2011 m. gegužės 3 d. 23:19:16
na va pagaliau ir as
visu pirma antra trecia ir puskitinia, Natalie Portman! wow numete beveik 10kg tikrai ispudinga, o sonkauliai geri
pati filma vienareiksmiskai turbut nevertinsiu. na ir isvis nekomentuosiu
2011 m. gegužės 3 d. 21:05:02
Vieną vienetą eilinio nevykėlio turinčio polinkį į priklausomybes sumaišom su nevisai eilinėm tabletėm ir karuselė jau sukasi. Belieka tik neiškristi ir neužsimušti. O tai nėra lengva, nes narkomanų daugėja, o tablečių mažėja.
Žodžiu visai smagus filmas.
2011 m. gegužės 2 d. 18:12:51
tai vakar pažiūrėjau tv3 su Angelina Jolie jo naują filmą "Mighty Heart"