| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2011 m. gegužės 2 d. 15:21:27
2011 m. gegužės 2 d. 14:51:27
- Atonement [2007]
https://www.imdb.com/title/tt0783233/
Galvojau, bus paprastas, mielas, romantinis filmas. Bet buvo gerokai įdomesnis, nei tikėjausi.
Keira, žinoma, žavinga. Ir siužetas neprimityvus, kaskart vis būdavo intrigėlė, KAIP bus toliau.
O šiaip, gana liūdnas...
Tiesa, ma keisti tokie dalykai, kaip pirmą kartą pasimylėjus (prieš tai net nepasibučiavus) jau sakoma:"Aš myliu tave". Negi režisierius neatskiria aistros nuo meilės?..
Be to, pagr. herojai nei tinkamai nepabendravo, o realiai TIK pasimylėjo ir jau dingo vienas iš kito gyvenimo, bet jau neva jaučiama MEILĖ.
Na, tokie dalykai man užkliūna, bet visa kita gana skoninga ir subtilu.
7,8/10 (kątik pamačiau, kad ir imdb duoda tiek pat).
Na zejau ir as ta filma ir turiu sutitkti kad filmas tikrai SUBTILUMO nestokoja tikrai verta paziureti.
Na o mano paskutinis matytas bla bla bla... buvo Rango - na asmeniskai manau jog kol kas tai geriausias animacinis filmas kuris perspjauna ir Shrek ir Ice Age ir visus kitus, patrauke mane zinoma Dialogas kuris kartais buna dviprasmis tarp vaikiskumo ir gyliu filosofiniu minciu labai primena Egziuperi Mazaji Princa, na zinoma didelis nuopelnas eina Johny Depp`ui uz puiku pagrindinio vaidmens igarsinima. Tikrai patariu pazeti si filma.
2011 m. gegužės 2 d. 09:40:33
https://www.imdb.com/title/tt0783233/
Galvojau, bus paprastas, mielas, romantinis filmas. Bet buvo gerokai įdomesnis, nei tikėjausi.
Keira, žinoma, žavinga. Ir siužetas neprimityvus, kaskart vis būdavo intrigėlė, KAIP bus toliau.
O šiaip, gana liūdnas...
Tiesa, ma keisti tokie dalykai, kaip pirmą kartą pasimylėjus (prieš tai net nepasibučiavus) jau sakoma:"Aš myliu tave". Negi režisierius neatskiria aistros nuo meilės?..
Be to, pagr. herojai nei tinkamai nepabendravo, o realiai TIK pasimylėjo ir jau dingo vienas iš kito gyvenimo, bet jau neva jaučiama MEILĖ.
Na, tokie dalykai man užkliūna, bet visa kita gana skoninga ir subtilu.
7,8/10 (kątik pamačiau, kad ir imdb duoda tiek pat).
2011 m. gegužės 2 d. 09:33:49
The Thing (1982)
Na, kažko pastaruoju metu man filmai nepalieka kažkokio didelio įspūdžio. Na, kaip tokių metų filmas turėjo būti tais laikais tikras siaubekas, o dabar, kai tiek visko matęs, nė kiek nebaugino ir panašiai. Tačiau negaliu sakyti, jog filmas buvo blogas, realiai kažkokia pieva, bet pamatyti gal ir verta, 7.7/10
o man sis labai patiko, vertinu ji kaip viena is geriausiu savo zanro
Man taip pat jis kadais visai šauniai susižiūrėjo.
2011 m. gegužės 1 d. 18:28:50
2011 m. gegužės 1 d. 11:41:56
The Thing (1982)
Na, kažko pastaruoju metu man filmai nepalieka kažkokio didelio įspūdžio. Na, kaip tokių metų filmas turėjo būti tais laikais tikras siaubekas, o dabar, kai tiek visko matęs, nė kiek nebaugino ir panašiai. Tačiau negaliu sakyti, jog filmas buvo blogas, realiai kažkokia pieva, bet pamatyti gal ir verta, 7.7/10
o man sis labai patiko, vertinu ji kaip viena is geriausiu savo zanro
2011 m. gegužės 1 d. 11:29:29
2011 m. balandžio 29 d. 21:33:19
Realiai, tai nieko gero. Trūko man daugiau veiksmo ir nelabai įtraukė. Siužetas kažkoks eilinis ir nežinau, ar ką sudomino šis filmas. 6,5/10
Kelly's Heroes,
Funny filmas. Filmas apie antrąjį pasaulinį karą, bet su tokiais šmaikščių juokelių elementais.
7,5/10
2011 m. balandžio 28 d. 22:51:38
2011 m. balandžio 28 d. 17:31:10
Martyrs,
šlykštynė ir realiai nesąmonė šitas filmas. Bet va, kas mėgstate šlykštynes, rekomenduoju pažiūrėti
7,5/10
as jau senai buvau nusprendes kad sito filmo neziuresiu, nes suprantu, cia ne man, bet kai prisiskaitau komentaru tipo:
'isdauziciau snuki tam kas sita nufilmavo'
arba
'numesciau ant prancuzijos atomine bomba' - sitas tai isvis marazmaz kazkoks
arba
' po tokio filmo butinai atsiras nauju manjaku'
ir t.t. pagalvoju, wft nejau taip blogai/gerai? ...
na nezinau nezinau, gal, gal dar keleta muzikieciu mate si?
anyway zinau is savo praktikos, paprastai nedaziuriu panasiu filmu iki vidurio/galo
Na, nėra šis filmas prastas, anaiptol, iš tokio žanro, vienas geresnių, nors yra nemažai šiame filme šlykščių scenų. Super make-up'o team'as.
as tiesa sakant istveriau koki trecdali filmo, po to pradejo miegas traukt, dar metosi hdd gal kada reiks pabaigt
2011 m. balandžio 28 d. 15:17:05
Seniai nemačiau tokios komedijos, kuri bent normaliai prajuokint subegėjo
2011 m. balandžio 28 d. 12:41:45
ai nezinau. noreta, turbut, ta toki efekta padaryti gera paprastumu, bet nieko nesigavo. buvo nuobodu, vietomis slykstoka, bet ne taip labai, kad 'pritemptu' iki vau. pora zinomu veidu, bet daugiau nieko. niekonieko. tuscias, kazkoks be temos, kazinau.
6.4 imdb vertina, labai aukstai, mano akim. 4. ne daugiau
2011 m. balandžio 23 d. 22:31:04
https://www.youtube.com/watch?v=E1YbOMDI5 9k
2011 m. balandžio 23 d. 15:27:18
Martyrs,
šlykštynė ir realiai nesąmonė šitas filmas. Bet va, kas mėgstate šlykštynes, rekomenduoju pažiūrėti
7,5/10
as jau senai buvau nusprendes kad sito filmo neziuresiu, nes suprantu, cia ne man, bet kai prisiskaitau komentaru tipo:
arba
arba
anyway zinau is savo praktikos, paprastai nedaziuriu panasiu filmu iki vidurio/galo
Na, nėra šis filmas prastas, anaiptol, iš tokio žanro, vienas geresnių, nors yra nemažai šiame filme šlykščių scenų. Super make-up'o team'as.
2011 m. balandžio 23 d. 15:05:14
Martyrs,
7,5/10
arba
arba
2011 m. balandžio 23 d. 14:15:03
2011 m. balandžio 23 d. 11:33:19
7,5/10
2011 m. balandžio 22 d. 21:09:23
kai kam bus per saldu ir pernelyg netikroviška,arba aktoriai erzins - tie nežiūrėkit
2011 m. balandžio 22 d. 14:40:45
pabaiga tokia is serijos, sulauks filmas populiarumo - nufilmuosim antra dali. Kailo Rankino kaip reziserio/scenaristo debiutas, - iskaita, na bet toliau turetu biski pridet...
Spin (aka God is a DJ) 2005
labai smagus trumpometro filmukas, patariu 9/10 (imdb: 8.2/10)
2011 m. balandžio 22 d. 13:25:31
Na, gal ir gerai ,kad nėjau kino teatran žiūrėti šio filmo, nors žadėjau. Nebuvo filmas prastas, nors tikiu, kad už Skyline daug geresnis, nors to nemačiau, bet kiek skaičiau komentarus, tai vis visi lygina šiuos du filmus.
Vaidyba tikrai pakenčiama, visgi dar M. Rodriguez vaidina, o jai tokie vaidmenys kaip tik. Efektai nebestebina, nieko naujo realiai. Veiksmo gana daug. Na, ir pabaiga kaip visad tokia pati. Bet žiūrėti tikrai galima,
7/10