Sleuth (2007)
man tiesa senesne versija labiau patiko, MC suvaidino gerai abejose filmuose, na bet LO > MC, ir MC > JL beja tas zydras naujesnes versijos atspindis teisiog negrazu na bet bendrai, galvojau kad nauja versija bus nuobodesne, bet nebuvo.
7/10 tik del to kad reziseriui praktiskai nebuvo nieko naujo pasakyti, ir jis nieko naujo ir nepasake, keleta detaliu. na ok, dialogai pakeisti, biski, scenos pakeistos, biski, bet bendrai, nieko naujo.
Knygnešys,
Ale, realiai ne kažkas, dar kaip trumpemetražį filmą užskaitau, o šiaip, tikrai nepaliko kažkokio didelio įspūdžio, žinoma, puiku, kad lietuviai kuria tokius filmus, kuriais puoselėja lietuviškumą ir t.t., bet galėjo labiau pasistengti, na, rašau anyway 8/10, vien dėl to, jog čia iš kategorijos short.
Zero. Alyvine Lietuva,
nebuvau dar šito filmo matęs, tik kelias ištraukas youtube. Na, pirma dalis silpnesnė už antrąją. Realiai tai nėra čia ką daug ir komentuoti, užskaitau šį filmą, 7,5/10
The Fountain,
Per tris kartus peržiūrėjau, kažkaip nelipo man tas filmas, kol įsivažiuoji žiūrėti jį. Pusė filmo nieko nesuprasta, vat po to po truputį vis kažkas pradėjo aiškėti, keistas filmas kažkoks, ne veltui iš tos serijos mindfuck.
Ale, 7,6/10
The Resident (2011),
Pusėtinas filmas, gerai žiūrisi, kai nori, kad filmas kuo greičiau baigtųsi, nes laikas žiūrint šį filmą, gretai bėga, bet nėra čia taip ir blogai. Eilinio siužeto filmas, realiai tikrai nieko neprarasit, jei šio filmo ir nepažiūrėsit.
6/10
Toks labai moteriškas, nenuobodus, intriguojantis filmas.
J. Moore, kaip visad, labai tipažinga, su kai kuriomis aliuzijomis į lezbietišką meilę (pastebėjau, tai dažnai būdinga jos herojėms).
Visą laiką buvo įtampa, o paskui viskas tarsi ir logiškai susidėliojo į vietas.
Filmas, puiki pamoka pavydžioms moteriškėms, kad NEreikia sekti savųjų vyrų (negana to, kad tai žemina jas pačias, bet ir kartais nemotyvuotai pridaroma baisių nesąmonių, kenkiančių pačioms).
Nesitikėjau, bet ir liekamąjį efektą "Chloe" turi.
Taigi, gana neblogai.
7/10
pasirodo jau matytas... pries daugelis metu kine ziurejau si su klasiokais... paliko ispudi tada, geras filmas apie kara.
sitam filme J.Law man primena mano teva jaunystei, kai jis tarnavo sovietu armijoj.
na aisku dabar kiek daugiau pamaciau, teko dometis antru pasauliniu karu biski placiau, tai sukele nauju minciu.
Rock star. Paliko įspūdį, nes jame parodoma kad žmonės dažnai suklysta manydami jog jeigu jų svajonė išsipildys, jie bus patys laimingiausi. Viskas turi kitą pusę
the tourist (2010( hmm ispradziu pagalvojau duot 8 paskui 7, na bet prisipazinkim, del aktoriu verta si filma paziuret, taigi galiausiai duosiu 8 imdb: 5.9/10
filmas nera super puper originalus, nesukelia stipriu emociju, na bet vel, ziureti nebuvo nuobodu. + grazu vaizdai, Venecija
Burlesque.
Nemaniau, kad man patiks, nes nesižaviu tokio tipo filmais, tačiau buvo filme vietų, kurios tikrai tiesiog traukė. Istorija labai amerikietiška, naujokės prisitaikymas aplinkoje. Man patiko pats pobūdis ir temos akcentavimas.
7/10
Gal pati filmo idėja ir nebloga, bet labai neišpildyta iki galo, trūko kažko ir tai ryškiai matėsi, gerai bent, kad vaidyba gelbėjo filmą, ir ne low budget filmas kaip ir. Pabaiga tai nuspėjama, dėl to didelis minusas, 6,3/10
Galvojau, kad filmas bus panašesnis į komediją, bet per rimtas jis man kažkoks pasirodė.
7/10
O aš kaip tik kai žiūrėjau treilerį, tai mane kaip tik ten akcentuojami komediniai elemetai iškart atstūmė. Bet jei yra kaip sakai, tai gal ir galima pažiūrėti
Na nežinau, gal ir nuo nuotaikos man priklausė ir taip žiūrėjosi filmas Bet ne viena jį žiūrėjau, žiūrėjusiesiems irgi neatrodė per didelė komedija Nėra ir labai jis rimtas, bet nemanau, kad kažką prarasi pažiūrėjusi
2011 m. balandžio 21 d. 22:09:19
man tiesa senesne versija labiau patiko, MC suvaidino gerai abejose filmuose, na bet LO > MC, ir MC > JL
7/10 tik del to kad reziseriui praktiskai nebuvo nieko naujo pasakyti, ir jis nieko naujo ir nepasake, keleta detaliu. na ok, dialogai pakeisti, biski, scenos pakeistos, biski, bet bendrai, nieko naujo.
2011 m. balandžio 21 d. 18:57:15
Visai nieko istorinis filmas
7/10
2011 m. balandžio 21 d. 13:08:12
Ale, realiai ne kažkas, dar kaip trumpemetražį filmą užskaitau, o šiaip, tikrai nepaliko kažkokio didelio įspūdžio, žinoma, puiku, kad lietuviai kuria tokius filmus, kuriais puoselėja lietuviškumą ir t.t., bet galėjo labiau pasistengti, na, rašau anyway 8/10, vien dėl to, jog čia iš kategorijos short.
Zero. Alyvine Lietuva,
nebuvau dar šito filmo matęs, tik kelias ištraukas youtube. Na, pirma dalis silpnesnė už antrąją. Realiai tai nėra čia ką daug ir komentuoti, užskaitau šį filmą, 7,5/10
The Fountain,
Per tris kartus peržiūrėjau, kažkaip nelipo man tas filmas, kol įsivažiuoji žiūrėti jį. Pusė filmo nieko nesuprasta, vat po to po truputį vis kažkas pradėjo aiškėti, keistas filmas kažkoks, ne veltui iš tos serijos mindfuck.
Ale, 7,6/10
The Resident (2011),
Pusėtinas filmas, gerai žiūrisi, kai nori, kad filmas kuo greičiau baigtųsi, nes laikas žiūrint šį filmą, gretai bėga, bet nėra čia taip ir blogai. Eilinio siužeto filmas, realiai tikrai nieko neprarasit, jei šio filmo ir nepažiūrėsit.
6/10
2011 m. balandžio 21 d. 10:41:03
https://www.imdb.com/title/tt1352824/
Toks labai moteriškas, nenuobodus, intriguojantis filmas.
J. Moore, kaip visad, labai tipažinga, su kai kuriomis aliuzijomis į lezbietišką meilę (pastebėjau, tai dažnai būdinga jos herojėms).
Visą laiką buvo įtampa, o paskui viskas tarsi ir logiškai susidėliojo į vietas.
Filmas, puiki pamoka pavydžioms moteriškėms, kad NEreikia sekti savųjų vyrų (negana to, kad tai žemina jas pačias, bet ir kartais nemotyvuotai pridaroma baisių nesąmonių, kenkiančių pačioms).
Nesitikėjau, bet ir liekamąjį efektą "Chloe" turi.
Taigi, gana neblogai.
7/10
2011 m. balandžio 21 d. 00:37:34
2011 m. balandžio 20 d. 23:30:52
2011 m. balandžio 20 d. 20:58:19
nesenai, rekomendavo si internetine mate is Libano
pasirodo jau matytas... pries daugelis metu kine ziurejau si su klasiokais... paliko ispudi tada, geras filmas apie kara.
sitam filme J.Law man primena mano teva jaunystei, kai jis tarnavo sovietu armijoj.
na aisku dabar kiek daugiau pamaciau, teko dometis antru pasauliniu karu biski placiau, tai sukele nauju minciu.
iskaita 8/10.
2011 m. balandžio 20 d. 20:30:10
The Reader - rekomenduoju.
2011 m. balandžio 20 d. 13:14:04
2011 m. balandžio 20 d. 10:02:13
2011 m. balandžio 20 d. 00:46:01
2011 m. balandžio 19 d. 21:53:15
tiems kas megsta rimta kina sito nepatariu, merginoms irgi sito nepatariu, nebent merginoms kurioms patinka merginos
the tourist (2010( hmm ispradziu pagalvojau duot 8 paskui 7, na bet prisipazinkim, del aktoriu verta si filma paziuret, taigi galiausiai duosiu 8
filmas nera super puper originalus, nesukelia stipriu emociju, na bet vel, ziureti nebuvo nuobodu. + grazu vaizdai, Venecija
2011 m. balandžio 19 d. 16:03:03
Nemaniau, kad man patiks, nes nesižaviu tokio tipo filmais, tačiau buvo filme vietų, kurios tikrai tiesiog traukė. Istorija labai amerikietiška, naujokės prisitaikymas aplinkoje. Man patiko pats pobūdis ir temos akcentavimas.
7/10
2011 m. balandžio 18 d. 21:35:02
geras veiksmo filmas. man patiko kaip vesternas maišytas su rytų kovos menais.
Imdb reitingas 6,2/1, o aš duodu 7,1/10
2011 m. balandžio 18 d. 18:05:09
Nuostabus filmas, pateisino visus lūkesčius, nors ir prastesnis už pirmąją dalį. Rekomenduoju visiems
2011 m. balandžio 18 d. 17:24:23
2011 m. balandžio 18 d. 13:30:04
Gal pati filmo idėja ir nebloga, bet labai neišpildyta iki galo, trūko kažko ir tai ryškiai matėsi, gerai bent, kad vaidyba gelbėjo filmą, ir ne low budget filmas kaip ir. Pabaiga tai nuspėjama, dėl to didelis minusas, 6,3/10
2011 m. balandžio 18 d. 12:50:10
2011 m. balandžio 18 d. 12:44:37
It's Kind of a Funny Story
Galvojau, kad filmas bus panašesnis į komediją, bet per rimtas jis man kažkoks pasirodė.
7/10
O aš kaip tik kai žiūrėjau treilerį, tai mane kaip tik ten akcentuojami komediniai elemetai iškart atstūmė. Bet jei yra kaip sakai, tai gal ir galima pažiūrėti
Na nežinau, gal ir nuo nuotaikos man priklausė ir taip žiūrėjosi filmas
2011 m. balandžio 18 d. 11:12:04
Man patiko jau vien dėl to, kad jis lietuviškas ir senovinis. Be to, teko pabendraut su režisieriumi. Tikrai geri įspūdžiai.